Dodaj do ulubionych

9/11 Nasze nieszczescie Wasza przestroga...

11.09.12, 00:57

www.cbsnews.com/video/watch/?id=7421144n

"Ten kto jest miłościwy dla okrutnych, w końcu będzie okrutny dla miłościwych"...
Obserwuj wątek
    • mosze_zblisko_daleka Re: 9/11 Nasze nieszczescie Wasza przestroga... 11.09.12, 01:01
      www.cbsnews.com/video/watch/?id=7421144n
      • ignorant11 Mosze: nisssan? 12.09.12, 12:01
        mosze_zblisko_daleka napisał:
        Sława!

Przy okazji przypomniało mi się, nissan to nazwa miesiaca hebrajskiego.

Jakieś żydowskie wpływy w Japonii?

Czy cos pokreciłem?

Forum Słowiańskie
        gg 1728585
        • mosze_zblisko_daleka Re: Mosze: nisssan? 12.09.12, 13:10
          Odwrotnie, my myślimy ze Japończycy i Chińczycy to oni są właściwie 10 plemion, których wygnał Nabuko...

pl.wikipedia.org/wiki/Dziesi%C4%99%C4%87_Zaginionych_Plemion_Izraela
          • ignorant11 Re: Mosze: nisssan? 12.09.12, 14:19

> Odwrotnie, my myślimy ze Japończycy i Chińczycy to oni są właściwie 10 plemion,
            > których wygnał Nabuko...
            >
            > pl.wikipedia.org/wiki/Dziesi%C4%99%C4%87_Zaginionych_Plemion_Izraela

Pytanie kiedy owi Zydzi z Honsiu i znad Jangcy zaczeli krzywo patrzec.

A swoja droga spotkałem sie okreslaniem Zydów jako lud zólty...

To chyba jednak cos w tym jest?
            • mosze_zblisko_daleka Re: Mosze: nisssan? 12.09.12, 15:50
              U nas idzie dowcip, jak te plemiona wygonione mieli inne jedzenie. Wtedy mieli zatwardzenie i silno naciskali... ;-)
              • ignorant11 Re: Mosze: nisssan? 12.09.12, 19:06

> U nas idzie dowcip, jak te plemiona wygonione mieli inne jedzenie. Wtedy mieli
                > zatwardzenie i silno naciskali... ;-)

I słusznie skoro niekoszernie jedli:))
    • sowietolog Mosze, znasz Francisco Cossigę...? 11.09.12, 19:08
      Byłego prezydenta Włoch, który tuż przed samą śmiercią, pozwolił sobie na szczerość...?

pl.wikipedia.org/wiki/Francesco_Cossiga
      en.wikipedia.org/wiki/Francesco_Cossiga
      www.bibula.com/?p=1615
      www.poznajprawde.net/zamachy/zamach-na-wtc.html?start=2
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,138778938,138778938,Wlosi_jednak_maja_co_trzeba_.html
      www.globalresearch.ca/president-of-italys-supreme-court-to-refer-911-crimes-to-international-criminal-court/

A znasz terminy Operation Northwood oraz Operation Gladio?
      pl.wikipedia.org/wiki/Operacja_Gladio
      en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio
      www.wiadomosci24.pl/tag/Operacja_Gladio.html
      www.wiadomosci24.pl/artykul/strage_di_bologna_nierozwiazana_zagadka_zamachu_na_wloskim_236820.html
      freeamericatoday.pl/pl/archiwum/newsy-w-archiwum/operacja-gladio-powraca.html
      spywriter.blox.pl/2010/09/Operacja-Gladio-Tajne-Armie-NATO.html
      www.niniwa2.cba.pl/operacja_gladio.htm
      prawda2.info/viewtopic.php?t=1346
      grecjawogniu.info/?p=4465
      www.focus.pl/historia/artykuly/zobacz/publikacje/boguslaw-woloszanski-zachod-jakiego-nie-znacie-i-nie-poznacie/nc/1/glos/5/
      www.wykop.pl/link/234801/boguslaw-woloszanski-o-teorii-spiskowej-wokol-wtc-nowy-meterial/
      www.mojawyspa.co.uk/forum/47/18264/Terroryzm,10
      klid.pl/link/2107/operacja-gladio/

Mosze, daj sobie sianka z tą propagandą, i lepiej się wypowiedz w tym wątku:
      forum.gazeta.pl/forum/w,539,138776637,138776637,blahy_mord_czy_akcja_sluzb_specjalnych_.html
      czy to też wasze dzieło... ;-)
      • sowietolog Re: Mosze, znasz Francisco Cossigę...? 11.09.12, 19:14
        pl.wikipedia.org/wiki/Operacja_Northwoods
        en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods
        www.smeggys.co.uk/operation_northwoods.php

PS. O, o Northwoods już jakiś czas temu stworzyłem wątek na innym forum, proszę:
        forum.gazeta.pl/forum/w,50,134660755,134660755,Operation_Northwoods_czyli_o_WTO_raz_jeszcze_.html

Poczytaj sobie Mosze, przemyśl to spokojnie, ale rzetelnie, i zastanów się, dlaczego pomimo ogromu tej propagandy, to tak niedomaga... Coś jest na rzeczy?
        • bmc3i Re: Mosze, znasz Francisco Cossigę...? 11.09.12, 19:59
          Co sie szczypeisz na jakie zaowalowane aluzje - powiedz wprost ze to GWBush skierowal smaoloty na WTC i Pentagon, oraz robił 196 w Pensylwanii.
          • ignorant11 Re: Mosze, znasz Francisco Cossigę...? 12.09.12, 12:15
            bmc3i napisał:

> Co sie szczypeisz na jakie zaowalowane aluzje - powiedz wprost ze to GWBush ski
            > erowal smaoloty na WTC i Pentagon, oraz robił 196 w Pensylwanii.

A nie Collin Powel?

:))

To tez zyd i na dodatek czarny:))
      • mosze_zblisko_daleka Re: Mosze, znasz Francisco Cossigę...? 11.09.12, 20:55
        A. Widzę ze masz za dużo czasu. Jesli przeczytać tyle co podałeś to potrzebuje co najmniej miesiąc. sorki nie mam tyle czasu.
        B. Co do drugiego pytania, nie wiem o co chodzi ale jak już wiesz zawsze to Żydzi są winni,
        oni winni ze słonce świeci, i deszcz pada i jest bezrobocie i jesteś Ty...
        • bmc3i Re: Mosze, znasz Francisco Cossigę...? 11.09.12, 22:49

> B. Co do drugiego pytania, nie wiem o co chodzi ale jak już wiesz zawsze to Żyd
          > zi są winni,
          > oni winni ze słonce świeci, i deszcz pada i jest bezrobocie i jesteś Ty...

A to dobre :) Nie wiem jak on sie zapatruje na kwestie swojego pochodzenia, ale co na to jego mama? ;)
          • vandermerwe Mosze, ...? 12.09.12, 05:48
            "ale jak już wiesz zawsze to Żydzi są winni.."

Prosze nie byc cierpietnikiem. Momentami odnosi sie wrazenie, iz to Zydzi twierdza, iz Zydzi sa wszystkiemu winni. Jak Afryka dluga i szeroka, czesto zwala sie wszelkie niepowodzenia na okres niewolnictwa i kolonializm. A od tamtych czasow minely wieki lub dzisieciolecia a tutaj dalej o tym deliberuja i widza swiat przez pryzmat tamtych zdarzen - zgoda i powoli i to sie zmienia. Bez przesady, Mosze, moze nie jest idealnie ale nie jest az tak zle.

Pozdrawiam
            • mosze_zblisko_daleka Re: Mosze, ...? 12.09.12, 07:16
              Mój drogi Vander, ja już od dawna nie mam żadnych kompleksów.
              Zobacz sam, na jaki temat ja otworzyłem watek, na jak pisze ten drugi. Co to ma do znaczenia
              co Żydzi wyprawiają? U takich to już jest moto...
              Polska ma "na razie" szczęście ze nie widać szyldy na ulicach po arabsku i nie ma meczetów dookoła. Zobacz co dzieje się w Francji, Anglii, Belgi, Niemczech Skandynawii to jest po prostu POTOP . Wy nie rozumiecie co oni tam mówią co Piątek. Europa wpakowała głowę do piasku i myśli ze wszystko jest OK, ale na jak długo może być w takim stanie ?
              Albo zadusi się tam, albo zostanie uduszona...
              • odyn06 Re: Mosze, ...? 12.09.12, 14:28
                Mój drogi Vander, ja już od dawna nie mam żadnych kompleksów.
                Mosze. Ty nie masz, ale ja mam.
                Codziennie mam pretensje, że nie jestem tak ładny jak Jenifer Lopez.
                :-))!!
                • ignorant11 Re: Mosze, ...? 12.09.12, 19:09
                  odyn06 napisał:

> Mój drogi Vander, ja już od dawna nie mam żadnych kompleksów.
                  > Mosze. Ty nie masz, ale ja mam.
                  > Codziennie mam pretensje, że nie jestem tak ładny jak Jenifer Lopez.
                  > :-))!!
                  pl.wikipedia.org/wiki/Shemale
                  Nie płacz łodyn, mozesz jeszcze miec cycki:))
              • vandermerwe Re: Mosze, ...? 12.09.12, 18:14
                "Zobacz co dzieje się w Francji, Anglii, Belgi, Niemczech Skandynawii to jest po prostu POTOP . Wy nie rozumiecie co oni tam mówią co Piątek."
                Mosze, nie wiem, co w Europie mowia w Piatek - domyslam sie, ze chodzi o czesc spolecznosci wyznania muzulmanskiego. Wiem natomiast, jak jest tutaj. Mamy dosyc spora spolecznosc wyznania muzulmanskiego i specjalnie problemow nie ma. Poza tym, z owym POTOPEM radze nie przesadzac.

" Co to ma do znaczenia co Żydzi wyprawiają?"

To nie ja pisalem, iz Zydzi sa wszystkiemy winni lecz Szanowny Kolega. Osobiscie patrze na ludzi jak na ludzi, a nie kolor skory, wyznanie czy miejsce pochodzenia.

Z powazaniem
                • odyn06 Re: Mosze, ...? 13.09.12, 08:18
                  Ale to nie Tobie rakiety spadają na głowę. Dlatego Mosze ma prawo do swoich poglądów.
                  Pozdrawiam
                  • vandermerwe Re: Mosze, ...? 13.09.12, 09:11
                    " Dlatego Mosze ma prawo do swoich poglądów"

Oczywiscie, ze ma. Nigdzie nie napisalem, iz nie ma.
                    Co do rakiet spadajacych na glowe. Samcyh rakiet rzeczywiscie nie doswiadczylem ale przez +- 10 lat mialem okazje poznac na codzien , co to sa bomby wybuchajace na ulicy, w sklepie czy restauracji. Tak wiec bardzo dobrze rozumiem, co czuje Mosze, jednak to nie ma wiekszego znaczenia naszej wymianie opinii.

Pozdrawiam

• ignorant11 Re: Mosze, ...? 12.09.12, 12:21
              vandermerwe napisała:

> "ale jak już wiesz zawsze to Żydzi są winni.."
              >
              > Prosze nie byc cierpietnikiem. Momentami odnosi sie wrazenie, iz to Zydzi twier
              > dza, iz Zydzi sa wszystkiemu winni. Jak Afryka dluga i szeroka, czesto zwala s
              > ie wszelkie niepowodzenia na okres niewolnictwa i kolonializm. A od tamtych cza
              > sow minely wieki lub dzisieciolecia a tutaj dalej o tym deliberuja i widza swia
              > t przez pryzmat tamtych zdarzen - zgoda i powoli i to sie zmienia. Bez przesady
              > , Mosze, moze nie jest idealnie ale nie jest az tak zle.
              >
              > Pozdrawiam

Nie ma w tym nic dziwnego bo skoro rzadxza swiatem, to za wszystko odpowiadaja.

Nie ma włądzy bez odpowiedzialnosci:))
        • ignorant11 Re: Mosze, znasz Francisco Cossigę...? 12.09.12, 12:18

> A. Widzę ze masz za dużo czasu. Jesli przeczytać tyle co podałeś to potrzebuje
          > co najmniej miesiąc. sorki nie mam tyle czasu.
          > B. Co do drugiego pytania, nie wiem o co chodzi ale jak już wiesz zawsze to Żyd
          > zi są winni,
          > oni winni ze słonce świeci, i deszcz pada i jest bezrobocie i jesteś Ty...

Jasne:))
          Skoro Żydzi rządzą światem to za wszystko odpowiadaja...

A swoja droga w ramach nie tylko głupawki czy wszyscy Zydzi to Hebrajczycy?

Bo czy sa Hebrajczykami mówiacy w judisch i nie znajacy hebrajskiego?
          :))
          • mosze_zblisko_daleka Poprawka... 12.09.12, 13:16
            Widać ze nie znasz się na Judaizmie.
            Jidisz to język na co dzień. Hebrajski to Święty Język (Tora była Pisana tym Językiem)
            Ortodoksyjni używają heb. TYLKO podczas modlitwy...
            • ignorant11 Re: Poprawka... 12.09.12, 14:21

> Widać ze nie znasz się na Judaizmie.

No jasne, bo skad?

> Jidisz to język na co dzień. Hebrajski to Święty Język (Tora była Pisana tym Ję
              > zykiem)
              > Ortodoksyjni używają heb. TYLKO podczas modlitwy...

To wiedziałem.

Ale z Zydem mowiacym judisch i do tego ateista?

Takiego Hebrajczykiem chyba nie sie nazwac?
      • odyn06 Re: Mosze, znasz Francisco Cossigę...? 12.09.12, 08:09
        Twój wpis to g... mydło i powidło.
        Załóż oddzielny wątek, to podyskutujemy.
        Powiązanie z Mosze tak pasuje, jak końska d... do bata.
      • odyn06 A ty znasz Jenifer Lopez? 12.09.12, 08:47
        :-))
        • ignorant11 Re: A ty znasz Jenifer Lopez? 12.09.12, 12:22
          odyn06 napisał:

> :-))

Znałem ibn Ladena.., ale podbno umrał:))
      • ignorant11 Jasne:)) 12.09.12, 12:14
        Sława!

Zydzi potrzebowali krwi na mace:))

Swietne, a masz wiecej takich perełek?

Dawaj posmiejemy sie wszyscy...

Forum Słowiańskie
        gg 1728585
    • mosze_zblisko_daleka Re: 9/11 Nasze nieszczescie Wasza przestroga... 13.09.12, 09:30
      Były wiadomości ze Alkaida szykuje coś na 9/11....

Dlatego ambasador amerykański pojechał do Bengazi i tam został zamordowany...
      (ja nazywam to "spotkanie w Samara", zobaczcie dlaczego tak nazywa się. Jeśli chcecie to napisze więcej)

Wygląda ze ten atak był zorganizowany. To nie ten głupi film o Mohammad.
      W Kairze atak na amerykańską ambasadę prowadza Salafi (odłam islamistów). Oni nie protestują o filmie, oni chcą żeby Ameryka zwolniła z wiezienia Omar Abd Alrahman, który prowadzi dżihad w Ameryce.
      • mosze_zblisko_daleka Re: 9/11 Nasze nieszczescie Wasza przestroga... 13.09.12, 11:05
        Teraz jest atak na ambasady amerykańskie w Kairze i Sanaa (Jemen). Policja w Sanaa otworzyła ogień na demonstrantów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka