Dodaj do ulubionych

Borys Bieriezowski nie zyje

23.03.13, 19:26
Obstawiamy,
umarl:
1. Na polon 210 ale to sa bardzo rzadkie przypadki
2. "Na serce" bo byly to stosunkowo czeste przypadki wsrod przeciwnikow Kremla

I w jaki sposob "zarazil sie" smiertelna choroba?
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: Borys Bieriezowski nie zyje 23.03.13, 19:54
      zdarza się że ludkowie umierają se na jakieś choróbska.
      • rzewuski1 Re: Borys Bieriezowski nie zyje 23.03.13, 20:25
        Kolejny ważny świadek zamachu Smoleńskiego znika z te go świata..
        • o333 Re: Borys Bieriezowski nie zyje 23.03.13, 21:28
          rzewuski1 napisał:

> Kolejny ważny świadek zamachu Smoleńskiego znika z te go świata..
          heheh jestem pewien że gdyby PiS spłacił jego długi z pewnością znalazł by papiery i na zamach smoleński. Żyd ma zawsze głowę na karku ale kłótnia z Putinem była dość idiotycznym pomysłem. Źle oszacował wpływy.
    • brmtvungernsternberg Re: Borys Bieriezowski nie zyje 23.03.13, 22:10
      Nowy trend ,,samobojstwa" . To Wolodua wreszcie zamordowal kolesia ktory go posadzil przy korycie . Ale uratowal go od piekla . Czyli mu pomogl . Tak sie konczy w Rosji zabawa we wladze !
    • ignorant11 Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 03:12
      argonauta10 napisał:

> Obstawiamy,
      > umarl:
      > 1. Na polon 210 ale to sa bardzo rzadkie przypadki
      > 2. "Na serce" bo byly to stosunkowo czeste przypadki wsrod przeciwnikow Kremla
      >
      > I w jaki sposob "zarazil sie" smiertelna choroba?

Na nielubienie liliputany...

A co sie stalo z tymi ludzmi?

Zatruli sie grzybami.

A dlaczego oni maja takie dziury w głowach?

Bo im grzyby nie smakowały...

Na serce to kgb umarło tego słynnego Bułgara
      • billy.the.kid Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 07:24
        no cóż. można dodać ze ten facio wyprowadził z gospodarki ruskich ładnych parę mld.dularków.
        że nie on jeden??
        od jednego trzeba zacząć.
        • anton_pl Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 08:01
          Jakby nie Putin i jego ekipa to do dzisiaj z kumplami by rządził Rosją a transferował miliardy do swoich, no adnako sie nie udało. No i dzięki Putinowi Misza nie chodzi głodny i ma internet :D
          • eryk_777 Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 08:50
            problem w tym że z Rosji cały czas wypływają bezkresne ilości dolarów

zadziwiające że pomimo takiej rzeki traconych pieniędzy Rosja ciągle sie bogaci

• ignorant11 Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 11:10
              eryk_777 napisał(a):

> problem w tym że z Rosji cały czas wypływają bezkresne ilości dolarów
              >
              > zadziwiające że pomimo takiej rzeki traconych pieniędzy Rosja ciągle sie bogaci
              >

Oni te kase wyprowadzja do rajów.., a potem ona czesciowo wraca jako inwestycje zagraniczne...
              A podatki sa zostawiane zagranica.

Liliputana to jeszcze wiekszy złodziej niz Jelcyn.., tyle ze juz wiekszosc orozkradli i teraz musza budowac nikomu niepotrzebne rury aby liliputana z ekipa judoków zarobił kase...
          • misza_kazak Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 11:40
            anton_pl napisał:

> Jakby nie Putin i jego ekipa to do dzisiaj z kumplami by rządził Rosją a transf
            > erował miliardy do swoich, no adnako sie nie udało. No i dzięki Putinowi Misza
            > nie chodzi głodny i ma internet :D

Jeden bandyta odsunal od wladzy dugiego bandyte. Jak to sie ma do mojego glodu czy inetu nie wiem.
            • anton_pl Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 13:49
              misza_kazak napisał:
              > Jeden bandyta odsunal od wladzy dugiego bandyte. Jak to sie ma do mojego glodu
              > czy inetu nie wiem.

No teraz żeś już jak dziecko odpowiedział, kto rządził Rosją przy pijanym Jelcynie?, nie przypadkiem, Bierezowski, Chodorkowski, Gusinski?, może już zapomniałeś że ludziom emerytur i rent nie płacili, itd., że w 1996 Jelcyn w obecności Maschadowa na kremlu podpisywał kapitulacje, grube miliardy baksów szły na zapad, Putin i jego ludzie pogonili to całe towarzystwo grandziarzy. Teraz rozumiesz tą przenośnie?
              • igor_uk misza. 24.03.13, 14:14
                Kim jest tenbandyta,ktory odsunal innego bandyte?
                • ignorant11 Re: misza. 24.03.13, 16:59
                  igor_uk napisał:

> Kim jest tenbandyta,ktory odsunal innego bandyte?

Po rosyjsku ma Ci napisac?
                  Przeciez napisał jasno, ze bandyta dynamitard liliputana...

Tylko kogóz on odsunał?

Jelcyn sam odszedł i od razu do podziemia..
                  • eryk_777 Re: misza. 24.03.13, 19:29
                    a dla mnie tacy sami zlodzieje na zachodznie i w Rosji

te przekręty w USA z Emronem, Amber Gold czy kretatywną ksiegowością
                    a te opcje walutowe w Polsce i kapital spekulacyjny sztucznie windujący ceny walut

w Chinach co chwila wychodza informacje o aferach na szczebli władzy
                    a pieniądze jakie tak kradną to nawet w Rosji pikuś

wszedzie są zlodzieje tylko w Rosji w takim innym stylu

mnie tam denerwuje akurat najbardziej inny pasożyt z naszego podwórka czyli ZUS
                    • eryk_777 Re: misza. 24.03.13, 19:30
                      Arthur Andersen znaczy a nie Amber Gold w USA oczwyiście :)

eryk_777 napisał(a):

> a dla mnie tacy sami zlodzieje na zachodznie i w Rosji
                      >
                      > te przekręty w USA z Emronem, Amber Gold czy kretatywną ksiegowością
                      > a te opcje walutowe w Polsce i kapital spekulacyjny sztucznie windujący ceny wa
                      > lut
                      >
                      > w Chinach co chwila wychodza informacje o aferach na szczebli władzy
                      > a pieniądze jakie tak kradną to nawet w Rosji pikuś
                      >
                      > wszedzie są zlodzieje tylko w Rosji w takim innym stylu
                      >
                      > mnie tam denerwuje akurat najbardziej inny pasożyt z naszego podwórka czyli ZUS
                    • ignorant11 Re: misza. 24.03.13, 20:45
                      eryk_777 napisał(a):

> a dla mnie tacy sami zlodzieje na zachodznie i w Rosji
                      >
                      > te przekręty w USA z Emronem, Amber Gold czy kretatywną ksiegowością
                      > a te opcje walutowe w Polsce i kapital spekulacyjny sztucznie windujący ceny wa
                      > lut
                      >
                      > w Chinach co chwila wychodza informacje o aferach na szczebli władzy
                      > a pieniądze jakie tak kradną to nawet w Rosji pikuś
                      >
                      > wszedzie są zlodzieje tylko w Rosji w takim innym stylu
                      N o tak ale wszedzie złodziejstwo sie zwalcza.., no moze z wyjatkiem ZUS ale w Rosji jest polityka państwa, którego włąscicielem jest wadza...

Rosja to bardzo prymitywny ustrój
                      >
                      > mnie tam denerwuje akurat najbardziej inny pasożyt z naszego podwórka czyli ZUS
                • misza_kazak Re: misza. 25.03.13, 07:34
                  igor_uk napisał:

> Kim jest tenbandyta,ktory odsunal innego bandyte?

Bandyta berezowski wsadzil na kreml swojego czlowieka bandyte putina.
                  A tamten wyrzucil berezowskiego z Rosji i przyjal cala wladze do siebie.
                  To ze putin dzis jest najmniejszym zlem dla Rosji, nie oznacza ze nie jest bandyta.
                  Jego trzeba powiesic za wiele rzeczy ktore zrobil w wostatnie 14 lat bedac premierem i prezydentem ROsji.
                  • anton_pl Re: misza. 25.03.13, 08:36
                    Haha, "ignorant", a może cudzysłów jest niepotrzebny?, zakwalifikował mnie do "sowieciarzy" xD, nic bardziej błędnego, lubie tą przestrzeń geograficzną i ludzi tam żyjących, nie tylko Rosjan ale i Czukczów np., i innych, no co prawda kaukazcow średnio, ale i też tam dobre ludzie są, musowo, np. taki Ramzan xD, Czeczeńców np. szanuje że dzielnie z ruskimi walczyli, ale moja sympatia była po stronie ruskich w tym konflikcie. Nie chcę się zagłębia w sytuację jaka panowała w tzw. "wolnej" Czeczenii, gdzie w latach 1996 - 2000 panował niesłychany bandytyzm, i gdzie nie można było się dalej ruszyć bo już banda z innego tejpu cie porwała i trzymała w nieludzkich warunkach gdzieś w piwnicy, widziałem na filmie taką nore z kilkoma klatkami, i człowieka bez palca którego tam więzili - tak i obraz ten utkwił mi w pamięci. Z dzisiejszą bezpieczną i zamożną Czeczenią trudno to w ogóle porówna.
                    • misza_kazak Re: misza. 25.03.13, 08:52
                      anton_pl napisał:

> Z dzisiejszą bezpieczną i zamożną Czecz
                      > enią trudno to w ogóle porówna.

Co znowze nie zmienia faktu ze Ramzan Kadyrow to bezwgledny bandyta.
                      Tak jest ze Rosja od 1992 roku rzadza bandyci. Tylko poziom intellektu i organizacji u obecnych bandytow jest lepszy niz u ich poprzednikow z bandy jelcyna.
                      Ot i cala roznica.

Tylko nowa Rewolucyjna dyktatura z masowymi rozstrzalami i represjami uratuje i uwolni ROsje.
                    • misza_kazak Skandal miedzy oficerami FSB i ochrona Kadyrowa 25.03.13, 11:13
                      lenta.ru/news/2013/03/25/yurt/
                      Na zdjeciu sa ochroniarze Kadyrowa.
                  • billy.the.kid Re: misza. 25.03.13, 08:44
                    widzisz misza-trza se było kogo innego na prez.wybrać.
                    • misza_kazak Re: misza. 25.03.13, 08:55
                      billy.the.kid napisał:

> widzisz misza-trza se było kogo innego na prez.wybrać.

Nic podobnego. Wsrod kandydatow nie bylo ani jednego kto by chocby do piet putinowi dorastal.
                      Wybory w ktorych wystepuja sami debile (na tle ktorych putin to zbawiciel) nic nie daja.
                      POtrzebna jest Rewolucja i krwawa bezwzgledna dyktatura ala 1918 rok.
                      Co najmniej 1 milion bandytow, zlodziejow i zdrajcow trzeba fizycznie likwidowac, a 2-3 miliojny wyslac do lagrow syberyjskich.
              • misza_kazak Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 18:33
                anton_pl napisał:

> No teraz żeś już jak dziecko odpowiedział, kto rządził Rosją przy pijanym Jelcy
                > nie?, nie przypadkiem, Bierezowski, Chodorkowski, Gusinski?,

Ale jak to sie ma do mojego glodu czy internetu?
                NIgdy w zyciu nie glodowalem, a internet mam od 1997 roku - czyli jezcze za czasow pijanego jelcyna.
                • anton_pl Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 21:48
                  misza_kazak napisał:
                  > Ale jak to sie ma do mojego glodu czy internetu?
                  > NIgdy w zyciu nie glodowalem, a internet mam od 1997 roku - czyli jezcze za cza
                  > sow pijanego jelcyna.

W tym sensie pisze o tobie jako o Rosji, taka przenośnia, bo może np. tobie konkretnie się lepiej powodziło za Jelcyna?, ale teraz Rosja ma znacznie większy szacunek i pozycję w świecie. W Czeczeni porządek zaprowadzili jak ku...syn, a przecież pamiętam i widziałem jak Maschadow na kremlu chciał siedzieć na przeciwko Jelcyna, jak przywódca państwa, i w końcu mu to umożliwili. Pamiętasz?
                  • misza_kazak Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 22:39
                    anton_pl napisał:

> W tym sensie pisze o tobie jako o Rosji, taka przenośnia,

Nie rob tak. Ja tego nie lubie.
                    • ignorant11 Re: Borys Bieriezowski nie zyje 25.03.13, 01:37
                      misza_kazak napisał:

> anton_pl napisał:
                      >
                      > > W tym sensie pisze o tobie jako o Rosji, taka przenośnia,
                      >
                      > Nie rob tak. Ja tego nie lubie.
                      >
                      >

Dostałes reprymende od politruka >
                      kaprala prowadzacego:))
                    • anton_pl Re: Borys Bieriezowski nie zyje 25.03.13, 08:44
                      misza_kazak napisał:
                      > Nie rob tak. Ja tego nie lubie.

Przecież to taka przenośnia, i daleki jestem od tego, szczególnie że ty szanujesz akuratnio tych co Rosje zniszczyli, znaczy bolszewików. A "ignorant" jak jeszcze raz mnie nazwie "sowieciarzem" tu mu tak grzecznie nie odpisze jak ostatnio, adnako...
                      • misza_kazak Re: Borys Bieriezowski nie zyje 25.03.13, 08:48
                        anton_pl napisał:

> Przecież to taka przenośnia, i daleki jestem od tego, szczególnie że ty szanuje
                        > sz akuratnio tych co Rosje zniszczyli, znaczy bolszewików.

Nie gadaj bzdur! Bolszewicy Rosje odbudowali, wzmocnili, zrobili z zacofanego, biednego i typowo rolniczego panstwa w pelno samowystarczajace i niezalezne mocarstwo swiatowe.
                  • ignorant11 Spie...j anton:)) 25.03.13, 01:36
                    anton_pl napisał:

> misza_kazak napisał:
                    > > Ale jak to sie ma do mojego glodu czy internetu?
                    > > NIgdy w zyciu nie glodowalem, a internet mam od 1997 roku - czyli jezcze
                    > za cza
                    > > sow pijanego jelcyna.
                    >
                    > W tym sensie pisze o tobie jako o Rosji, taka przenośnia, bo może np. tobie kon
                    > kretnie się lepiej powodziło za Jelcyna?, ale teraz Rosja ma znacznie większy s
                    > zacunek i pozycję w świecie. W Czeczeni porządek zaprowadzili jak ku...syn, a p
                    > rzecież pamiętam i widziałem jak Maschadow na kremlu chciał siedzieć na przeciw
                    > ko Jelcyna, jak przywódca państwa, i w końcu mu to umożliwili. Pamiętasz?

Jesli nam to chcesz przestawic jako postulat dla naszego modelu...

To jedx se do czeczeni i zyj tam!

W ogole Wy wszyscy sowieciarze pie...cie jak Piekarski na mekach...
      • argonauta10 Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 16:53
        ignorant11 napisał:

> Na serce to kgb umarło tego słynnego Bułgara

Nie tylko tego. Nasz pierwszy prezydent Boleslaw Bierut tez umarl na serce w Moskwie a nic mu wczesniej nie bylo i byl chyba 3 albo i 4 z kolei, po jakichs komuchach z NRD, Czechoslowacji i Bulgarii co w podobnych latach tez umarli w Moskwie "na serce". Kolejne komuchy z okupowanych krajow baly sie do Moskwy jezdzic, baly sie ze umra "na serce".
        Umarl "na serce" Salman Radujew, taki bojownik o Czeczenie, umarl Al Khatab, czy jak mu tam bylo, Jordanczyk co wojowal o Czeczenie jak tylko jakis list wzial do reki czyms nasycony.
        "Na serce" tez umierali ludzie u Saddama, co tam cos mieli przeciw Saddamowi a byli znani przez co nie mozna bylo ich tak oficjalnie przymknac bez rozglosu, wiec umarli ot tak sobie. Sluzby Saddama byly szkolone przez GRU.
        W listopadzie 2012 umarl taki Aleksander Pieriepieliczny, kluczowy swiadek w sprawie Magnistkiego, zdrowy, 44 lata i umarl nagle w Angli, 4 swiadek z kolei co umarl nagle bez powodu.
        • ignorant11 kgb- sydykat zabójców 24.03.13, 17:04
          argonauta10 napisał:

> ignorant11 napisał:
          >
          > > Na serce to kgb umarło tego słynnego Bułgara
          >
          > Nie tylko tego. Nasz pierwszy prezydent Boleslaw Bierut tez umarl na serce w Mo
          > skwie a nic mu wczesniej nie bylo i byl chyba 3 albo i 4 z kolei, po jakichs ko
          > muchach z NRD, Czechoslowacji i Bulgarii co w podobnych latach tez umarli w Mos
          > kwie "na serce". Kolejne komuchy z okupowanych krajow baly sie do Moskwy jezdzi
          > c, baly sie ze umra "na serce".
          > Umarl "na serce" Salman Radujew, taki bojownik o Czeczenie, umarl Al Khatab, cz
          > y jak mu tam bylo, Jordanczyk co wojowal o Czeczenie jak tylko jakis list wzial
          > do reki czyms nasycony.
          > "Na serce" tez umierali ludzie u Saddama, co tam cos mieli przeciw Saddamowi a
          > byli znani przez co nie mozna bylo ich tak oficjalnie przymknac bez rozglosu, w
          > iec umarli ot tak sobie. Sluzby Saddama byly szkolone przez GRU.
          > W listopadzie 2012 umarl taki Aleksander Pieriepieliczny, kluczowy swiadek w sp
          > rawie Magnistkiego, zdrowy, 44 lata i umarl nagle w Angli, 4 swiadek z kolei co
          > umarl nagle bez powodu.
          www.youtube.com/watch?v=gNmoNUdzyjs
          poogladajcie...
        • marek_boa Re: Borys Bieriezowski nie zyje 24.03.13, 17:07
          Tego "słynnego Bułgara" ( czyli Georgija Markowa) to nie umarło KGB tylko SD!
          • ignorant11 Markow i bułgarski parasol 24.03.13, 17:39
            marek_boa napisał:

> Tego "słynnego Bułgara" ( czyli Georgija Markowa) to nie umarło KGB tylko SD!

A kto jest sd?

pl.wikipedia.org/wiki/Georgi_Markow_(dysydent)
            pl.wikipedia.org/wiki/Bu%C5%82garski_parasol
            pl.wikipedia.org/wiki/Rycyna
            • argonauta10 Re: Markow i bułgarski parasol 24.03.13, 17:49
              Pewnie Marek sie pomylil i mial na mysli DS lub raczej KDS, taka komunistyczna agencja zaprowadzania komunistycznego dobrobytu w Bulgarii, a na watpiacych w ten dobrobyt byly kuleczki z rycyna opracowane przez laboratorium KGB
              • ignorant11 Re: Markow i bułgarski parasol 24.03.13, 17:58
                argonauta10 napisał:

> Pewnie Marek sie pomylil i mial na mysli DS lub raczej KDS, taka komunistyczna
                > agencja zaprowadzania komunistycznego dobrobytu w Bulgarii, a na watpiacych w t
                > en dobrobyt byly kuleczki z rycyna opracowane przez laboratorium KGB

A wie jak to było z zmachowcami na Papierza Jana Pawła Wiekiego...

Złapali kilku...

Kim jestes?

Ja Turek...

A Ty...?

Ja toze Turek.

A Ty?

My wsje Turki...
              • marek_boa Re: Markow i bułgarski parasol 24.03.13, 18:16
                Fakt! Chodziło mi oczywiście o DS!
                • ignorant11 Re: Markow i bułgarski parasol 24.03.13, 19:10
                  marek_boa napisał:

> Fakt! Chodziło mi oczywiście o DS!

a cóz to za zwierze?
                  • marek_boa Re: Markow i bułgarski parasol 24.03.13, 20:30
                    Wysil się i spytaj wujka Google!
                    • o333 Re: Markow i bułgarski parasol 25.03.13, 01:08
                      marek_boa napisał:

> Wysil się i spytaj wujka Google!

ignorant ma bana w Googlach.
                      • ignorant11 Re: Markow i bułgarski parasol 25.03.13, 01:39
                        o333 napisał:

> marek_boa napisał:
                        >
                        > > Wysil się i spytaj wujka Google!
                        >
                        > ignorant ma bana w Googlach.

Ty maxsz BANA kacapie:)))
                    • ignorant11 Re: Markow i bułgarski parasol 25.03.13, 01:38
                      marek_boa napisał:

> Wysil się i spytaj wujka Google!

ja mam szukac twoich głupot kacapie???

To TY usiłujesz wybielac kacapskich zbrodniarzy, wiec wysil sie...
                      • marek_boa Re: Markow i bułgarski parasol 25.03.13, 03:47
                        Wal się na ryj Debilu! Głupi Byłeś, Jesteś i głupi Zdechniesz!
                • ignorant11 Re: Markow i bułgarski parasol 24.03.13, 20:43
                  marek_boa napisał:

> Fakt! Chodziło mi oczywiście o DS!

a cóz to za zwierze?
                  • billy.the.kid Re: Markow i bułgarski parasol 24.03.13, 20:46
                    na twojem miejscu głupolku tyż bym się zaczął obawiać że ci dyńke urżną.
                    • ignorant11 Re: Markow i bułgarski parasol 25.03.13, 01:42
                      billy.the.kid napisał:

> na twojem miejscu głupolku tyż bym się zaczął obawiać że ci dyńke urżną.

Oj grozba bezprawna:)) no to czekamn arealizacje:)))

Takich poimotów jak TY ja sie zupełnie nie boje, moze boje sie jedynie opryskaniem przez nich i dlatego z równym szacunem podchodze do Waszego gó...anego kacapstwa jak i do wozu asenizacyjnego...
                      • billy.the.kid Re: Markow i bułgarski parasol 25.03.13, 07:26
                        bardzo słusznie sie boisz oszczania ciebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka