anton_pl 13.11.13, 09:36 blogantonapl.blogspot.com/2013/11/wynik-ankiety_2511.html Tak się w większości Wasze polityczne sympatie kształtują...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odyn06 Re: Wynik ankiety 13.11.13, 09:48 Anton, a kiedy będzie o preferencjach seksualnych? Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Wynik ankiety 13.11.13, 10:48 odyn06 napisał: > Anton, a kiedy będzie o preferencjach seksualnych? Takich tematów ja nie podejmuję, to prywatna sprawa, a ci co z tego robią politykę i nową "religię" w europie i USA - to jestem przeciw nim, po tęczy też nie płakałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl Re: Wynik ankiety 13.11.13, 12:26 anton_pl napisał: > odyn06 napisał: > > > Anton, a kiedy będzie o preferencjach seksualnych? > Takich tematów ja nie podejmuję, to prywatna sprawa, Wiesz ? preferencje polityczne to też prywatna sprawa, a jednak nie miałeś oporów w nią wkroczyć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Wynik ankiety 13.11.13, 12:43 Teraz nich każdy napisze na kogo głosował i dlaczego?, ja zaczynam: swój głos oddałem na PiS - parząc względem interesu armii i że patriotyczne gostki są, nie podoba mi się ich polityka zagraniczna i granie na nucie antyrosyjskiej, nie podoba mi się że ośmieszają tą katastrofe w Smoleńsku i jeszcze kilka rzeczy. No tak zagłosowałem, teraz czekam na Wasze głosy... Odpowiedz Link Zgłoś
azyata Nadreprezentacja 13.11.13, 11:30 Kryptolewicy i pseudolewicy, ogólnie: etatystów. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_jeske_choinski_1 Re: Wynik ankiety 13.11.13, 21:25 anton_pl napisał: Tak się w większości Wasze polityczne sympatie kształtują...) ------------------------------------------------------------------------------- Brak mi tu dwu opcji; 1. Inne 2. Brak reprezentacji moich pogladow politycznych w Sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Wynik ankiety 13.11.13, 21:30 teodor_jeske_choinski_1 napisał(a): > Brak mi tu dwu opcji; > 1. Inne > 2. Brak reprezentacji moich pogladow politycznych w Sejmie Masz rację ale uwzględniłem te partie które realnie mają szanse wejść do sejmu. Ten mój głos na PiS też jest taki sobie, warunkowy...) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wynik ankiety 13.11.13, 22:05 muszę cię zmartwić. oddasz głos na pis-przepadną leopardy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Wynik ankiety 13.11.13, 22:10 wiarusik napisała: > muszę cię zmartwić. oddasz głos na pis-przepadną leopardy ;) Do wyborów jeszcze 2 lata, popaprańce z PiS nie zdążą tego spieprzyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Wynik ankiety 14.11.13, 09:40 Faktycznie PSL może tylko liczyć na swoich działaczy i ich rodziny - co przy liczbie ok. 200 000 członków PSL + ich rodziny daje 5,5 - 6% :D, a swoją drogą Polski chłop jest ciemny, gdyby nie było w koalicji PSL już by płacił 1000 PLN miesięcznie zamiast 60 złociszy na KRUZ :D PSL podpadł mi odnośnie uboju rytualnego i traktowania psów na wsi, dla mnie stosunek do zwierząt to bardzo ważna sprawa jest... Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf_ge Re: Wynik ankiety 14.11.13, 10:08 Na KRUS płaci się 125 PLN a nie 60. Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_jeske_choinski_1 Re: Wynik ankiety 14.11.13, 10:54 anton_pl napisał: PSL podpadł mi odnośnie uboju rytualnego i traktowania psów na wsi, dla mnie stosunek do zwierząt to bardzo ważna sprawa jest... ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Piszac na forum "militaria" , a nie "Misiaczki", wydawalo mi sie ze bardziej powinien interesowac cie stosunek PSL do spraw obronnosci RP, a nie zwierzat.... Odpowiedz Link Zgłoś
azyata Może troska o zwierzęta 14.11.13, 12:02 Spowodowała motoryzację kawalerii i w ogóle wojska? Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Może troska o zwierzęta 15.11.13, 08:36 azyata napisał: > Spowodowała motoryzację kawalerii i w ogóle wojska? Co?, moja ankieta xD Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Może troska o zwierzęta 15.11.13, 19:59 azyata napisał: > Spowodowała motoryzację kawalerii i w ogóle wojska? Raczej nie. Ile zwierząt zginęło pod kołami samochodów i innych pojazdów mechanicznych i latających. Sam przejechałem kilka kotów, sarnę i psa i straciłem tez parę swoich kotów właściwie to każdy kot ginie pod kołami samochodu co parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Wynik ankiety 15.11.13, 08:24 teodor_jeske_choinski_1 napisał(a): > Piszac na forum "militaria" , a nie "Misiaczki", wydawalo mi sie ze bardziej po > winien interesowac cie stosunek PSL do spraw obronnosci RP, a nie zwierzat.... Tak - Odpowiedz Link Zgłoś