Dodaj do ulubionych

co się dzieje?

21.03.14, 13:43
chciałem założyc wątek o husarii dać link do tekstu o jednej z pierwszych bitew husarii pod Mohylewem, obrona przed Rosjanami, a tu mi GW blokuje, że to niby spam jest. o co chodzi?
Obserwuj wątek
    • brmtvungernsternberg Re: co się dzieje? 21.03.14, 21:23
      ???
      • ignorant11 Re: co się dzieje? 21.03.14, 21:27
        brmtvungernsternberg napisał(a):

> ???
        Pewnie nie wolno walczyc z Rosjanami:)))
    • rzewuski1 Re: co się dzieje? 21.03.14, 21:27
      Może dałeś sam link i nic więcej?
      lepiej coś jeszcze napisz.
    • jopekpl Ja też tak miałem 21.03.14, 21:53
      panzerviii napisał:

> chciałem założyc wątek o husarii dać link do tekstu o jednej z pierwszych bitew
      > husarii pod Mohylewem, obrona przed Rosjanami, a tu mi GW blokuje, że to niby
      > spam jest. o co chodzi?

To wina linku jest, znajdź inny ,bo ten jest prawdopodobnie rozpoznawalny przez system jako reklama.
    • anton_pl Re: co się dzieje? 21.03.14, 22:11
      Też mi chyba z 2 razy tak sie zrobiło, jakiś błąd systemu czy jak...
    • stary_chinczyk Re: co się dzieje? 21.03.14, 23:30
      www.kresy.pl/kresopedia,historia,rzeczpospolita?zobacz%2F200-husarzy-przeciw-moskwie
      Opis wg Sikory.

Swoja droga znasz jakas bitwe z Rosja z XVI lub XVII w gdzie jej wojska nie mialyby przygniatajacej przewagi liczebnej?
      Fakt ze pod Mohylewem wystawili marnych wojakow. Ale kolo 1660 mieli juz calkiem nowoczesne wojsko zorganizawane na zachodni styl i dalej bywalo ze nasza pojedyncza horagiew rozbijala w mak caly pulk ich rajtarow. Nieudolnosc do wojaczki to u nich musi byc juz w genach zapisana.
      • panzerviii moze teraz sie uda 22.03.14, 00:22
        próbowalem link wstawic raz jeszcze z tekstem. nadal rozpoznanwane to jako spam. wpiszcie w googlach 1 na 150 tak walczyli husarze Kazanowskiego.

tak bronilismy Białorusów przed samodzierżawiem. tak długo jak mogliśmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka