Dodaj do ulubionych

No i Putin się doigrał

26.03.14, 20:17
Na pohybel kacapom!
Obserwuj wątek
    • bmc3i Re: No i Putin się doigrał 26.03.14, 22:16
      billy.the.kid napisał:

> a w domu wszyscy zdrowi czego sobie i wam zyczę. amen.

To co billy, nie dopiszesz tego do swojego watku?
      • billy.the.kid Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 06:41
        mojego??????
        to był wątek psychusia.
        ale i tak mo u;lubiony.
        miło matrusiu że mi przypomniałeś.
    • fidziaczek Re: No i Putin się doigrał 26.03.14, 23:07
      Nie, to przeciwko Iranowi niestety.
      • bmc3i Re: No i Putin się doigrał 26.03.14, 23:13
        fidziaczek napisał:

> Nie, to przeciwko Iranowi niestety.

Ale Putin broni sie przed tym nogami i rekoma.
        • billy.the.kid Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 09:13
          w jakiem momencie matruś zauważyłeś to... bronienie się rencamy i nagamy....?????????
          pare lat tem coś putin zaproponował wspólna tarczę. pindosi tematu nie łyknęli i cisza.
      • przyjacielameryki Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 12:29
        fidziaczek napisał:

> Nie, to przeciwko Iranowi niestety.

Sytuacja się zmieniła. To Rosja jest obecnie państwem bandyckim, iście faszystowskim i to Rosja nam i całej Europie zagraża. Przecież mamy prawo do obrony w tej nowej sytuacji. Sądzisz, że nie mamy takiego prawa? Chyba to jest już oczywiste po agresji na Ukrainę, wcześniej na Gruzję. Masz jeszcze jakieś wątpliwości?
        • fidziaczek Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 12:33
          Świat uważa inaczej niż Ty, jestes w mniejszości.

swiat.newsweek.pl/galup-international-pokoj-na-swiecie-konflikt-na-krymie-rosja-stany-zjednoczone-newsweek-pl,artykuly,282170,1.html
          • przyjacielameryki Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 13:38
            fidziaczek napisał:

> Świat uważa inaczej niż Ty, jestes w mniejszości.
            >
            > swiat.newsweek.pl/galup-international-pokoj-na-swiecie-konflikt-na-krymie-rosja-stany-zjednoczone-newsweek-pl,artykuly,282170,1.html

A co ma do rzeczy świat? Dla Polaków Rosja stanowi największe dla nas zagrożenie i to jest istota sprawy a nie świat, który nie ma pojęcie o historii naszego regionu. A co wie świat np. o napaści Rosji na Polskę 17.09.1939 r., o eksterminacji narodu polskiego przez Rosję wspólnie z Hitlerem, o wywózkach na śmierć w Sybir Polaków tylko dlatego że byli Polakami, o zaborach Polski, o okupacji Polski w latach 1945-1989 . . . . . . . . . . . ! Wie o tym świat ?
            • fidziaczek Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 13:40
              > A co ma do rzeczy świat? Dla Polaków Rosja stanowi największe dla nas zagrożeni
              > e i to jest istota sprawy a nie świat,

No to spójrz kochany na wyniki sondażowe pod artykułem. To są już wyniki po aneksji Krymu przez Rosjan.
              • przyjacielameryki Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 17:24
                fidziaczek napisał:

>
                >
                > No to spójrz kochany na wyniki sondażowe pod artykułem. To są już wyniki po ane
                > ksji Krymu przez Rosjan.

Na co mam spojrzeć, na ten artykuł pisany na Kremlu? Kpisz z ludzkiego mózgu?

No to zadaj pytanie Europejczykom:
                Kto zagraża Europie:
                a) Rosja
                czy
                b) USA

Jak myślisz sowiecki, jaki będzie wynik? Zakładam w ciemno, że 90% wskaże pkt. "a". Te 10% na "b" to wszelkiej maści nacjonaliści, lewacy, komuchy i ukryci faszyści europejscy - takie europejskie badziewie.

• marek_boa Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 18:01
                  No urwał nać tego to by nawet sam Putin nie wymyślił!:)
                  pl.wikipedia.org/wiki/Instytut_Gallupa
                  A ten wredny "komuch" Gallup ma swoją główną siedzibę w Washingtonie!:)
                  • fidziaczek Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 18:03
                    Nikt nie ma takich klapek na oczach jak przyjacielameryki, możesz dawać linki, cytować, a on dalej że 2+2 = 5.
                    Jak kiedyś nogę złamie na pewno dojdzie do wniosku że putin mu skórkę od banan podłożył.
                    • antyk-acap Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 21:51
                      Pierdolisz! Na podobnej zasadzie moi koledzy w podstawówce twierdzili że dostają dwóje z matematyki bo nauczycielka się na nich uwzięła. Podobnie jest w życiu dorosłym. W każdym więzieniu pełno jest skazanych bo policja brutalnymi przesłuchaniami zmusiła ich do przyznania się. Podobnie świat pełen jest złych ludzi którzy nic złego nie robią poza zabijaniem innych ludzi tylko ta zła Ameryka im przeszkadza. Podobnie jest z Rosją.
                      • fidziaczek Rozbiór Ukrainy 27.03.14, 22:10
                        Rosja dokonała rozbioru Ukrainy.
                        Pierwszego.
                        Czy będą kolejne to się okaże.
                        Ja potrafię nazwać rzeczy po imieniu.
                        Ty potrafisz tylko przerysowywać to co zrobi Rosja.
                        Jeśli zrobi coś złego USA to kurna będziesz klaskał, cieszył się i usprawiedliwiał.
                        Przyjacielowiameryki w ślepocie i braku obiektywizmu może nie dorównasz, ale też jesteś zaklinacz rzeczywistości.
                        Potrafisz krzyczeć że świat się musi coś zrobić z Rosją będącą zagrożeniem dla świata, a jak wam się pokaże sondaże co ludzie na świecie myślą to was w osłupienie wprowadza to ze społeczność widzi sprawy inaczej niż wy.
                        Nie potraficie przyjąc tego do wiadomości i dalej klepiecie swoje.
                        Ktoś powie że to śmieszne, ktoś że żałosne, ja powiem ze irytujące.

• antyk-acap Re: Rozbiór Ukrainy 27.03.14, 22:19
                          Pokarz mi jeden przykład zbrodni popełnionej przez zachód.
                • fidziaczek Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 18:01
                  > Na co mam spojrzeć, na ten artykuł pisany na Kremlu?

Artykuł jest z newsweek.pl
                  pl.wikipedia.org/wiki/Newsweek - Oni pisza z kremla? Musisz edytować wikipedię jak najszybciej

Dane które cytują pochodzą od
                  en.wikipedia.org/wiki/Gallup_International_Association - Jak wyżej, zmień że to Kreml wyniki im podsyła

Prosiłem żebyś spojrzał też w wyniki ankiety, tam głosują Polacy i 72% twierdzi ze zagrożeniem jest USA a 14% twierdzi ze Rosja, ankieta po zajęciu Krymu przez Rosjan
                  Zaraz pewnie napiszesz że to Putin z Miedwiediewem zhackowali stronę i zmienili wyniki

> No to zadaj pytanie Europejczykom:
                  > Kto zagraża Europie:

45% Greków uważa że USA, dla porównania tylko 18% polaków ze rosja (w 2013roku)
                  A skoro według sondażu tylko 2% świata uważa za zagrożenie Rosję to i w Europie nie będzie więcej niż 5%

Tak generalnie to umiesz czytać? Mam wątpliwości skoro muszę Ci tłumaczyć co tam napisano i jakie cyfry wstawiono
        • marek_boa Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 12:33
          Zapomniałeś dodać agresję na Wenus!
        • jopekpl Re: No i Putin się doigrał 27.03.14, 13:32
          przyjacielameryki napisał:

> fidziaczek napisał:
          >
          > > Nie, to przeciwko Iranowi niestety.
          >
          Chyba to jest już oczyw
          > iste po agresji na Ukrainę, wcześniej na Gruzję. Masz jeszcze jakieś wątpliwośc
          > i?

Co do Ukrainy to zgoda, ale do Gruzji to nie masz racji, Gruzini zaczęli, atakiem na rosyjskie wojsko wiec oberwali i tyle.
    • tornson Mieszkańcy Słupska na to gó... nie pozwolą. 27.03.14, 11:48
    • panibiedroniowa Re: Pindoskie pachołki to ci którzy skowyczą 27.03.14, 16:04
      Jak zaatakować Amerykanów w bazie Redzikowo i nie rozpętać WW III????Oto jest pytanie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka