wkkr 18.05.14, 12:05 Chwał Polsce! Sława Ukrainie! Na pohybel Moskwie! www.youtube.com/watch?v=UliQsmqWgGc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason10 Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 12:48 hehe , przypominam panu kukizowi ze niemodlin skad pochodzi to sami przesiedlencyuciekinierzy z wołynia. ignorant Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 12:53 Coś się tak na Wołyń uparł? Na Wołyniu historia stosunków Polsko - Ukraińskich się nie kończy ani nie zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 13:06 no pewnie. wolactwo z najwyższą rozkoszą kopie się własną nogą we własną dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 13:22 billy.the.kid napisał: > no pewnie. wolactwo z najwyższą rozkoszą kopie się własną nogą we własną dupę. Jest jeden wyjątek wśród Wolaków - Ty się kopiesz w czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 13:29 kop się wolaczku, kop. rodzinne jacklowo ci tego nie zapomni. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 13:42 billy.the.kid napisał: > kop się wolaczku, kop. > rodzinne jacklowo ci tego nie zapomni. Billy, chocbys stanal na uszach, nie wyprzesz sie ze ejstes jednym z Wolaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re:A kto to jest Kukiz?! 18.05.14, 14:38 Czy to nie przypadkiem ten ,który pokłócił się z własnym zespołem bo mu się "talent" skończył???! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 18:40 może i jezdym matruś-ale jedno co w sobie widz.ę na plus- że jackowo-twoja ojczyzna-jest mi obce. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 20:18 billy.the.kid napisał: > może i jezdym matruś-ale jedno co w sobie widz.ę na plus- że jackowo-twoja ojcz > yzna-jest mi obce. Przypominam Ci nasza dyskusje sprzed kilku dni billy. To Ty tam mieszkasz, a nie ja. A mimo tego i tak nic o nim nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 20:23 Billi mieszka w Warszawie!:) Cienko Matrek u Ciebie z pamięcią!:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 21:02 marek-daj mu spokój niech zyje w swoim wyimaginowanym jackowskim swiecie. wolacy już tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 21:05 marek_boa napisał: > Billi mieszka w Warszawie!:) Cienko Matrek u Ciebie z pamięcią!:) Klamie. Musi w Jackowie mieszkac, skoro wie jakie dowcipy sa tam popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Kukiz Ukraińcom 19.05.14, 07:33 jedyna rzecz matruś jaką człowiek MUSI-to umrzeć. no i naturaqlnie wysr... się. no, dowcip/zresztą śmieszny/ był o wolakach Z JACKOWA. a uny chiba bardzo nie lubieją kawałów o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukepowa Re: Kukiz Ukraińcom 18.05.14, 22:30 www.youtube.com/watch?v=suY02BR2qfg A na forum psy niech szczekają, Polska i Ukraina, jak się dogadają to 100 mln siła w Europie. Tego obawia się Rosja i Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Kukiz Ukraińcom 19.05.14, 00:52 A w jakiej sprawie moglyby byc sila? Polska z PKB rownym PKB Niemiec w 1995 roky a Ukraina 1/4 polskiego zas Ukraina nawet w Unii nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś