10.06.02, 09:07
-Pilnuj odpowiedniego cytowania listu, na który odpowiadasz. Cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj. Nigdy nie cytuj sygnaturek (podpisów)!

-Uważaj z humorem i ironią! To, co przekazujesz tonem głosu jako żart, na piśmie może być niezrozumiałe albo obraźliwe

-Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początkujący!

Wedlug mnie sa to 3 najczesciej lamane zasady netykiety na tym forum i trzeba nad tym popracowac. Kazdy kto uwaza, ze anarchia na forum jest najlepszym rozwiazaniem zapraszam na forum limanowa, tam o ile pamietam nikt nikomu zadnych praw nie narzucal :)

Oto jeszcze moj dopisek do netykiety:
-Badz zabawny na tyle na ile temat przez Ciebie podejmowany na to pozwala :)

Obserwuj wątek
    • kriss.forum Re: Netykieta 10.06.02, 10:12
      tomcrac napisał(a):

> Wedlug mnie sa to 3 najczesciej lamane zasady netykiety na tym forum i trzeba n
      > ad tym popracowac.

Forum istnieje od dawna, zawsze było (i jest) dobrze i od pół roku nikomu nigdy
      nie przyszło do głowy dyktować innym swoje zasady, zmieniać forum. Dobrze jest
      jak jest, a jak się komuś nie podoba to nikt go tu nie trzyma na siłę. Sami
      doskonale wiemy na co sobie możemy pozwolić a na co nie. I nikt nam nie powinien
      dyktować swoich reguł, bo to prowadzi tylko do kłótni.

> Kazdy kto uwaza, ze anarchia na forum jest najlepszym rozwia zaniem zapraszam
      > na forum limanowa, tam o ile pamietam nikt nikomu zadnych praw
      > nie narzucal :)

Już mówiłem, że nikt nikogo nie trzyma tu na siłę. Jestem na forum już jakiś
      czas, i jak mieliśmy "trudne czasy" to po prostu nic nie pisałem, potem wracałem
      i patrzyłem jak jest, czy się trochę poprawiło. I nikt nic nie chciał zmieniać.
      Niestety, dopóki Ty się nie pojawiłeś (nie odbieraj tego jako atak na Ciebie).
      Idź do sejmu, tam są "specjaliści" od rewolucji i zmian ;-)

Pozdrawiam,
      Kriss.
      • Gość: tomCrac Re: Netykieta IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 10:25
        > Forum istnieje od dawna, zawsze było (i jest) dobrze i od pół roku nikomu nigdy
        > nie przyszło do głowy dyktować innym swoje zasady

Panie kriss'ie :)))) No to sie usmialem!!! Jedyna MOJA zasada byla ta traktujaca o zabawie :) pozostale znajdziesz tutaj:
        www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0705

Wydaje mi sie, ze jezeli Gazeta ustala pewne zasady, to korzystajac z forum Gazety nalezy ich przestrzegac, a jak sie komus nie podoba to papa :)

Proponuje doglebnie zapoznac sie z lektura zanim zaczniesz rzucac na kogos blotem (ja tego naszczescie nie uswiadczylem), bo chyba z tego kiedys slynales..

> Dobrze jest jak jest, a jak się komuś nie podoba to nikt go tu nie trzyma na
        > siłę. Sami
        > doskonale wiemy na co sobie możemy pozwolić a na co nie. I nikt nam nie powinie
        > n
        > dyktować swoich reguł, bo to prowadzi tylko do kłótni.

I znowu przypomina mi to pewny ustroj polityczny :)

> I nikt nic nie chciał zmieniać.

To bardzo zle, bo zmiany sa zawsze potrzebne, nie mozna stac w miejscu. Jezeli forum sie nie rozwija, to sie cofa. Przy okazji moj post o netykiecie niczego nie chcial zmieniac :) inne moze tak.

> Niestety, dopóki Ty się nie pojawiłeś (nie odbieraj tego jako atak na Ciebie).

Nie odbieram, jezeli chodzi Ci tutaj o "glupca" to byla to tylko prowokacja, ktora miala pokazac, ze czasami warto zastanowic sie nad tym co sie pisze.

• skks Re: Netykieta 10.06.02, 10:28
          Tomcracu!!!
          To nie ma sensu! Są osoby które wiedzą lepiej i ich wiedza jest najlepsza oi
          jedyna. Tylko Oni mają racje:(
          skks
          • mikolaj7 Re: Netykieta 10.06.02, 22:42
            skks napisał(a):

> Tomcracu!!!
            > To nie ma sensu! Są osoby które wiedzą lepiej i ich wiedza jest najlepsza oi
            > jedyna. Tylko Oni mają racje:(
            > skks

ciekawe, czy kiedys mnie przeprosisz? czy moze ja mam
            klekac, ze nie zrozumiales co napisalem ?
        • kriss.forum Re: Netykieta 10.06.02, 18:27
          Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> zanim zaczniesz rzucac na kogos blotem (ja tego naszczescie nie uswiadczylem),
          > bo chyba z tego kiedys slynales..

Hola, hola! "Podobno" i "chyba" to dwa słowa, które zmieniają sens całego zdania.
          Słowa, które z największego farmazonu potrafią zrobić wielce prawdopodobne
          twierdzenie. Sugerujesz, że ja słynąłem z bluzgania? Podaj w takim razie linki, a
          nie pomawiaj mnie. Nic takiego nie miało miejsca (może rzadko od czasu do czasu,
          kiedy już naprawdę nie wytrzymywałem). Zanim kogoś o coś oskarżysz, najpierw to
          sprawdź, a nie używaj słow "podobno" czy "chyba". Bo podobno gość stojący na pl.
          Biskupim wśród "pań" ma ksywę "Tomcrac". I jak się teraz czujesz?

Kriss.
          • Gość: tomCrac Re: Netykieta IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 21:23
            > Słowa, które z największego farmazonu potrafią zrobić wielce prawdopodobne
            > twierdzenie.

Wlasnie dlatego zastosowalem "chyba" poniewaz byles na tym forum przede mna i nie znalem Twoich wczesniejszych wypowiedzi.

> Sugerujesz, że ja słynąłem z bluzgania? Podaj w takim razie linki,

Nie bede podawal linkow, bo po pierwsze nie chce mi sie ich szukac, a po drugie chce uniknac klotni, ktora moze sie szybko wywiazac. Jezeli chcesz uznaj moje "TWIERDZENIE" za wierutne klamstwo i po klopocie.

> Nic takiego nie miało miejsca (może rzadko od czasu do czasu
            > kiedy już naprawdę nie wytrzymywałem)

Dodam jeszcze, ze slowo "chyba" uzylem ze wzgledu na niezadko czytany tekst wobec separka lub kogos niegrzecznego, ktory brzmial mniej wiecej tak: "szkoda, ze nie ma z nami Kriss'a, bo on uzylby mocnych slow i pokazal mu"

> Zanim kogoś o coś oskarżysz, najpierw to sprawdź

Szybko sie uczysz, ale naprawde nie chce rozpetywac klotni, bo inteligentny z Ciebie facet :)

> podobno gość stojący na pl Biskupim wśród "pań" ma ksywę "Tomcrac". I jak się
            > teraz czujesz?

Musze przyznac, ze facet ma leb do ksyw :)))

> Kriss.

No popatrz.. bez pozdrowien ;))) a ja Ciebie Pozdrawiam! 3maj sie :)
        • kriss.forum Re: Netykieta 10.06.02, 18:50

> Proponuje doglebnie zapoznac sie z lektura zanim zaczniesz rzucac na kogos blot
          > em (ja tego naszczescie nie uswiadczylem), bo chyba z tego kiedys slynales..

Szkoda, bo wystawiasz taką a nie inną ocenę o samym sobie. Graj fair - play. Bez
          ciosów poniżej pasa.

> To bardzo zle, bo zmiany sa zawsze potrzebne, nie mozna stac w miejscu. Jezeli
          > forum sie nie rozwija, to sie cofa. Przy okazji moj post o netykiecie niczego n
          > ie chcial zmieniac :) inne moze tak.

OK, ale zmiany wypływają same z siebie. Taka np. Arabia Saudyjska żeby porządnie
          grać w nogę potrzebuje kilku lat, poza tym sami wiedzą co trzeba poprawiać a
          czego nie. Nie staną się przecież najlepszą drużyną w jeden dzień. Tak też jest
          na Forum - napiszesz posta - niewypała, to wiesz czego masz uniknąć na następny
          raz. Przecież im dłużej siedzisz na Forum, tym więcej wiesz na co możesz sobie
          pozwolić a na co nie. Każdy następny wypocony post jest lepszy od poprzedniego.
          Zmian nie można i nie da się wprowadzić nagle (patrz nasz rząd - tzn da się, ale
          wiadomo z jakim skutkiem). Podobnie jak dziecko się rozwija, nabywa nowych
          doświadczeń, uczy się, tam samo my się uczymy. Niemowlaka przecież nie nauczysz
          całków :D Zresztą po co ma być tutaj taka sztywna i surowa dyscyplina? TROCHĘ
          anarchii nigdy nie zaszkodzi. Zresztą to jest net - czyli anarchia, lekko
          ograniczona.
          Oh, ale filozoficzny post wysmażyłem ;)

Pozdrawiam,
          Kriss.
          PS Graj czystymi kartami.
      • Gość: trudny Re: Netykieta IP: *.sp / 192.168.5.* 10.06.02, 10:32
        Forum jak to Forum. Jak ulica. Spotykaja sięludzie różni. Jedni mniej
        kulturalni w słowie - a przecież tylko o słowie i to pisanym tu można...
        inni wręcz przeciwnie. Agresywni, schowani za anonimowym wrecz nickiem, mogą
        sobie bezkarnie baraszkować i zaczepiać, dokuczać a nawet obrażać kogo im się
        podoba. I to jest zarówno właściwością jak i nieprzyzwoitością.
        Uczyc czy poprawiać takich ma mały sens.
        Według mnie odbywa się to trochę na zasadzie rozmowy w towarzystwie do którego
        ktoś może nieprzystawać. I to się zdarza. I jasnym jest , że najczęściej taki
        nieprzystający odpadnie. Na dobrą sprawę jedynie sobie wystawia świadectwo i ma
        ETYKIETĘ, że ETYKIETY nie ma!
        Ja robię tak, że jeśli mam ochotę na zabawę, a mam często , to
        używam "gościnnego nicka" stosownego do tematu wątku albo zajmowanego wobec
        tematu stanowiska. Stąd używam jakby wielu nicków, oczywiście kao 'gość', ale
        przecież nikogo nie obrażam, nie krzywdzę czasem może dość precyzyjnie
        ironizuję przy czym głównie na TEMAT , a nie szydzę z osób. I tyle.
        W tym tygodniu też sobie trochę pogadam z Wami jako trudny.
        Miłego tygodnia i dobrej atmosfery na Forum życzę i postaram się w miarę
        możliwości być układny i pogodny...jak Lennox L.;)
        trudny
    • Gość: tow_Mao Re: Netykieta IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 18:58
      tomcrac napisał(a):

> -Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres pryw
      > atny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początk
      > ujący!

tomCrac, jesli chciales komus zwrocic uwage, to czemu sam nie wybrales
      najlepszego rozwiazania zaproponowanego przez powyzsza zasade ? ;)

Jesli ktos popelnia bledy WYNIKAJACE z tego, ze jest nowy, nikt nie powinien go
      wysmiewac. Natomiast jesli wypowiedzi maja inne przyczyny (np. glupote) to nie
      widze przeszkod, zeby w paru zolnierskich slowach powiedziec co sie o tym mysli.
      • Gość: tomCrac Re: Netykieta IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 22:06
        > tomCrac, jesli chciales komus zwrocic uwage, to czemu sam nie wybrales
        > najlepszego rozwiazania zaproponowanego przez powyzsza zasade ? ;)

Po pierwsze staralem sie byc kulturalny i wytknij mi, gdzie nie bylem.
        Po drugie szanowny tow_mao tak szybko zaczales swoja bytnosc na tym forum, ze mialem obawy co do Twojej "nowoczesnoci"
        Po trzecie nie mialem Twojego emaila.

> Natomiast jesli wypowiedzi maja inne przyczyny (np. glupote) to nie widze
        > przeszkod, zeby w paru zolnierskich slowach powiedziec co sie o tym mysli

W pelni sie z Toba zgadzam towarzyszu jednak taka taktyke mozna bylo stosowac np wobec separka, ktorego znal kazdy. Stawianie Patrycji nizej od siebie samego po TYLKO JEDNEJ jej wypowiedzi jest co najmniej niepoprawne, zeby nie powiedziec chamskie.

"Okreslenie czyichs argumentow jako idiotycznych i stwierdzenie, "Mensa nie dla
        Ciebie" nie jest chyba wielka obraza. W koncu ludzie o IQ < 150 to tez ludzie."

Ciekawe, ze ludzie werbowani sa do MENSY poprzez swoje poglady :) Jak daleko doszedles w tym konkursie, bo ja jako ze jestem tylko "tez czlowiekiem" nawet nie probowalem. Wybacz, ze cytuje tutaj wypowiedz z Twojego innego post'u, ale na tamten nie mam juz sily odpowiadac.

papa
        • Gość: tow_Mao Re: Netykieta IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 22:21

> Po pierwsze staralem sie byc kulturalny i wytknij mi, gdzie nie bylem.

O rany, to byl zart.

> Stawianie Patrycji nizej od siebie samego
          > po TYLKO JEDNEJ jej wypowiedzi jest co najmniej niepoprawne, zeby nie powiedzie
          > c chamskie.

Chamstwo uzalezniasz od stazu na forum ? Ciekawa teoria.
          Nie wiem czy to byla pierwsza czy piecdziesiata osma wypowiedz patrycji, nie
          zastanawiam sie nad tym przy odpisywaniu. To co napisala bylo wyjatkowo glupie,
          co sktytykowalem i to wszystko.

> Ciekawe, ze ludzie werbowani sa do MENSY poprzez swoje poglady :)

Ciekawie to wykoncypowales, szkoda tylko, ze przy zbyt duzym udziale swojej
          wyobrazni ;)
          • Gość: tomCrac Re: Netykieta IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 22:45
            > Nie wiem czy to byla pierwsza czy piecdziesiata osma wypowiedz patrycji, nie
            > zastanawiam sie nad tym przy odpisywaniu.

Jestes "nowy", wiec radzilbym Ci jednak najpierw zastanowic a pozniej pisac. Szkoda, ze w ogole nie zastanawiasz sie nad mozliwymi negatywnymi skutkami, "Bo pewne skutki sa do przewidzenia" :))) Cos Ci to przypomina?

> Ciekawie to wykoncypowales, szkoda tylko, ze przy zbyt duzym udziale swojej
            > wyobrazni ;)

Zadna szkoda, wielu ludziom brakuje w dzisiejszych czasach wyobrazni :) Wykoncypowalem to tak jak mi to wylozyles..

Bywaj zdrow!
            • Gość: tow_Mao Re: Netykieta IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:01

> Jestes "nowy", wiec radzilbym Ci jednak najpierw zastanowic a pozniej pisac.

Widze, ze do dawania rad, przypominania regul jestes pierwszy.
              tomCrac ocenia, tomCrac radzi moze wziales zbyt duzy ciezar na swoje mlode
              barki ? ;)

Ja tez czasem daje rady, oto jedna dla Ciebie: takie rady jak wyzej sobie
              wsadz... do szuflady :)

> Szkoda, ze w ogole nie zastanawiasz sie nad mozliwymi negatywnymi skutkami,

:) Jesli nie chcesz nikogo urazic to nie wchodz na forum.

> "Bo pewne skutki sa do przewidzenia" :))) Cos Ci to przypomina?

Tak, Twoj pomysl z przechodnim kubkiem.

> Zadna szkoda, wielu ludziom brakuje w dzisiejszych czasach wyobrazni :) Wykoncy
              > powalem to tak jak mi to wylozyles..

Nie tak, ale to bez znaczenia.
              • Gość: tomCrac Re: Netykieta IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 23:14
                > Widze, ze do dawania rad, przypominania regul jestes pierwszy.

W zasadzie to nie liczylem ktory, pierwszy jest Janus :) Dawanie rad jest chyba pozytywnym objawem? Co innego zmuszanie kogos do wypelniania czegos..

> tomCrac ocenia, tomCrac radzi moze wziales zbyt duzy ciezar na swoje mlode
                > barki ? ;)

Czyzbym urazil dume starszego bytownika forum i teraz sklania sie on do dawania oceny forumowiczom wedlug kryterium wieku? :)

> Ja tez czasem daje rady, oto jedna dla Ciebie: takie rady jak wyzej sobie
                > wsadz... do szuflady :)

Wyobraznia pracuje! bardzo szybko sie uczysz :)

> Jesli nie chcesz nikogo urazic to nie wchodz na forum.

Wedlug ciebie forum sluzy obrazaniu osob? Ciekawa teoria..

> > "Bo pewne skutki sa do przewidzenia" :))) Cos Ci to przypomina?
                >
                > Tak, Twoj pomysl z przechodnim kubkiem.

Zle :) Powinienes sobie skojarzyc nie z kubkiem, ale samym soba i twoja wypowiedzia, ktora nadaje sie tutaj jak ulal.

> Nie tak, ale to bez znaczenia.

O ja biedny, co ja teraz poczne :)))

• Gość: tow_Mao Re: Netykieta IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:28

> W zasadzie to nie liczylem ktory, pierwszy jest Janus :)

Janus ? Janusa do tego nie mieszaj, on zachowuje sie OK.

> Dawanie rad jest chyba pozytywnym objawem?

Dawanie rad jest upierdliwe i moze byc objawem zlego wychowania.

> Co innego zmuszanie kogos do wypelniania czegos..

Rzeczywiscie to co innego.

> Czyzbym urazil dume starszego bytownika forum i teraz sklania sie on do dawania
                  > oceny forumowiczom wedlug kryterium wieku? :)

Nie, w miejscu "mlode" rownie dobrze moglem wpisac "kosciste".

> Wyobraznia pracuje! bardzo szybko sie uczysz :)

O, kolejna ocena pana Oceniam-i-Kontroluje tomCraca.

> > Jesli nie chcesz nikogo urazic to nie wchodz na forum.
                  >
                  > Wedlug ciebie forum sluzy obrazaniu osob? Ciekawa teoria..

Kiepsko u Ciebie z logika, nie rozumiesz co czytasz.

> Zle :) Powinienes sobie skojarzyc nie z kubkiem, ale samym soba i twoja wypowie
                  > dzia, ktora nadaje sie tutaj jak ulal.

Tak Ci sie tylko wydaje.

> O ja biedny, co ja teraz poczne :)))

Byle nie dziecko.
                  • Gość: tomCrac Re: Netykieta IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 23:37
                    > Janus ? Janusa do tego nie mieszaj, on zachowuje sie OK.

Ktos powiedzial, ze jest inaczej? Logiczne myslenie! :)

> Dawanie rad jest upierdliwe i moze byc objawem zlego wychowania.

Jezeli ktos jest na tyle uparty to nawet milosc i poswiecenie moze uznac za zle wychowanie.

> Rzeczywiscie to co innego.

Wow! chyba bede sobie notowal posty kiedy sie ze mna zgadzasz :)

> Nie, w miejscu "mlode" rownie dobrze moglem wpisac "kosciste"

Nie, to byloby nie logiczne towarzyszu poniewaz mnie nie widziales, chociaz wiesz co.. dla dobra rozwoju twojej wyobrazni pisz sobie co chcesz :)))

> O, kolejna ocena pana Oceniam-i-Kontroluje tomCraca.

O, kolejna ocena pana Oceniam-i-Kontroluje (szkoda, ze nie swoja wyobraznie :) tow_mao

> Kiepsko u Ciebie z logika, nie rozumiesz co czytasz.

Przepraszam bardzo przeciez jestem tylko "tez czlowiekiem" z IQ ponizej twoich 150, wiec chyba przymkniesz na to oko? :>

> Byle nie dziecko.

Nie lubisz dzieci? :)
                    • Gość: tow_Mao Re: Netykieta IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:48

> > Janus ? Janusa do tego nie mieszaj, on zachowuje sie OK.
                      >
                      > Ktos powiedzial, ze jest inaczej? Logiczne myslenie! :)

Co Ty wiesz o logicznym mysleniu.

> Jezeli ktos jest na tyle uparty to nawet milosc i poswiecenie moze uznac za zle
                      > wychowanie.

Swiete slowa. Zglosze Cie do konkursu na najlepszego posta.

> > Rzeczywiscie to co innego.
                      >
                      > Wow! chyba bede sobie notowal posty kiedy sie ze mna zgadzasz :)

A notuj, zajmiesz sie wreszcie czyms pozytecznym

> > Nie, w miejscu "mlode" rownie dobrze moglem wpisac "kosciste"
                      >
                      > Nie, to byloby nie logiczne towarzyszu poniewaz mnie nie widziales,

Dlatego wlasnie moglem napisac "rownie dobrze", bo ze mlody jestes tez nie wiem.

> O, kolejna ocena pana Oceniam-i-Kontroluje (szkoda, ze nie swoja wyobraznie :)
                      > tow_mao

Chcialbys wszystkim narzucic jakas kontrole, moze zostaniesz pulkownikiem ?

> Przepraszam bardzo przeciez jestem tylko "tez czlowiekiem" z IQ ponizej twoich
                      > 150, wiec chyba przymkniesz na to oko? :>

Ostatni raz! Za slabo sie starasz.

> > Byle nie dziecko.
                      >
                      > Nie lubisz dzieci? :)

Lubie, czemu pytasz ?
                      • Gość: tomCrac koniec #2 IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 23:51
                        > > Nie lubisz dzieci? :)
                        >
                        > Lubie, czemu pytasz ?

A tak zeby bylo smiesznie :)))
                    • Gość: tomCrac koniec.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 23:49
                      Napisz ostatni post towarzyszu i pisz co chcesz poniewaz ja na niego juz nie odpowiem, wiec bedziesz mial pole do popisu.
                      Slodkich snow i wiecej pokory zycze tobie i sobie :)
                      • Gość: tow_Mao Re: koniec.. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:55

> Napisz ostatni post towarzyszu i pisz co chcesz poniewaz ja na niego juz nie od
                        > powiem, wiec bedziesz mial pole do popisu.

Dzieki, ale bede honorowy i wykorzystam tylko pole do podpisu :)

> Slodkich snow i wiecej pokory zycze tobie i sobie :)

Slodkosc jest taka niemeska, na przyszlosc prosze mi zyczyc miekkiego wyra ;)

tow_Mao
        • Gość: tow_Mao Re: Netykieta IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 22:36

O rany, to byl zart.

> Stawianie Patrycji nizej od siebie samego
          > po TYLKO JEDNEJ jej wypowiedzi jest co najmniej niepoprawne, zeby nie powiedzie
          > c chamskie.

Chamstwo uzalezniasz od stazu na forum ? Ciekawa teoria.
          Nie wiem czy to byla pierwsza czy piecdziesiata osma wypowiedz patrycji, nie
          zastanawiam sie nad tym przy odpisywaniu. To co napisala bylo wyjatkowo glupie,
          co sktytykowalem i to wszystko.

> Ciekawe, ze ludzie werbowani sa do MENSY poprzez swoje poglady :)

Ciekawie to wykoncypowales, szkoda tylko, ze przy zbyt duzym udziale swojej
          wyobrazni ;)
        • mikolaj7 Re: Netykieta 10.06.02, 23:01

> > tomCrac, jesli chciales komus zwrocic uwage, to czemu sam nie wybrales
          > > najlepszego rozwiazania zaproponowanego przez powyzsza zasade ? ;)
          >
          > Po drugie szanowny tow_mao tak szybko zaczales swoja bytnosc na tym forum, ze m
          > ialem obawy co do Twojej "nowoczesnoci"
          > Po trzecie nie mialem Twojego emaila.
          >
          > > Natomiast jesli wypowiedzi maja inne przyczyny (np. glupote) to nie widze
          > > przeszkod, zeby w paru zolnierskich slowach powiedziec co sie o tym mysli
          >
          > W pelni sie z Toba zgadzam towarzyszu jednak taka taktyke mozna bylo stosowac n
          > p wobec separka, ktorego znal kazdy. Stawianie Patrycji nizej od siebie samego
          > c chamskie.

nie jednej. ale tez i Patrycje fajnie sie czytalo, szkoda, ze
          sie obrazila w koncu :-)
          • Gość: PROKOCIM Re: Netykieta IP: *.client.attbi.com 10.06.02, 23:45
            towariszu i mikosiu dajcie troche luzu.
            Szczerze mowiac mnie tez zaczyna to wszystko dzialac na nerwy.
            Jednak wole jak jest tu milo i wesolo.
            Sam nie jestem aniolkiem ale diablem tez nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka