marek_boa 07.06.14, 16:03 andrei-bt.livejournal.com/277367.html Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panibiedroniowa Re: Kolejny Iracki "Abrams".... 07.06.14, 16:10 Boa,a może napisałbyś wreszcie,że ten ichni "Abrams' jest niepełnosprytny pod wzgledem pancerza!Szanuj się facet!Masz olbrzymią wiedzę,ale takimi kwiatkami albo BSLem hamerykańskim nad Krymem trwonisz swój kapitał. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Kolejny Iracki "Abrams".... 07.06.14, 16:26 Wali mnie to jaki ma lub jakiego pancerza nie ma! Znajduję ciekawostki i wklejam! Wnioski niech każdy wyciąga sam! Od tego jest wujek Google a nie ja! Odpowiedz Link Zgłoś
panibiedroniowa Re: Kolejny Iracki "Abrams".... 07.06.14, 16:37 Jednak nie "wali cię' albo członków web brygad podkreślanie za każdym razem,przy okazji publikacji zdjęć wylatującej w powietrze wieży T-72 M1 albo Lwa Babilonu,ze to małpia wersja T-72! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Kolejny Iracki "Abrams".... 07.06.14, 16:46 Zwróć się z tym do tego kto tak pisze a nie do mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: Kolejny Iracki "Abrams".... 07.06.14, 16:39 A co do tego ma pancerz? Przecież facet wrzucił im prezencik przez otwarty właz w wieży. Jak i by nie był pancerz wynik będzie ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś