Dodaj do ulubionych

Między grą a rzeczywistością...

• bmc3i Re: Między grą a rzeczywistością... 24.02.15, 03:19
      Gosc nie moglby byc zielonym ludzikiem w Ameryce. Jego angielski zdradzilby go natychmiast.
    • antyk-acap AR ShotView Strzał z pół kilometr 24.02.15, 21:49
      Jakiś czas temu pisaliśmy o systemie ShotView amerykańskiej firmy TrackingPoint, który z wykorzystaniem okularów rozszerzonej rzeczywistości (takich jak Google Glass) umożliwia strzelanie zza przeszkód oraz wspomaga celowanie. Teraz możemy zobaczyć nowy pokaz tej technologii - strzał z odległości pół kilometra podczas gdy snajper patrzy w zupełnie innym kierunku niż znajduje się cel.
      • marek_boa Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 24.02.15, 21:55
        Ale mi nowość?!:) Operator drona znajduje się od kilku set do kilku tysięcy kilometrów od niego gdy naciska spust zrzutu pocisku!
        • sjs2011 Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 24.02.15, 22:05
          Marku - co z Tobą? Pewność siebie straciłeś, zdziecinniałeś - co jest? Chory jesteś?
          • marek_boa Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 24.02.15, 22:07
            Oj Stefan,Stefan nie Martw się o mnie!:) To nie ja widzę wszędzie "zielone ludziki" - nie Boisz się otwierać konserwy?!:)
            • sjs2011 Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 24.02.15, 22:40
              Konserwy?
              Rybka prosto z wody, mleko od krowy, własny chlebek, własny miód...
              a zielone ludziki?
              To twój problem
              • marek_boa Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 24.02.15, 23:00
                Ło matko - i do tego skleroza?! Stefan Przerzuć się z masła na tłuszcze roślinne bo jeszcze trochę i trzeba Ci będzie przypominać kim Jesteś!
                • sjs2011 Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 24.02.15, 23:07
                  Rok 1953 - masło szkodliwe - jedzcie margarynę
                  Powtarzasz bzdury z przed lat
                  O czym się dowiedziałeś że ci nerwy puściły?
                  Krym nie ma co jeść?
                  Było to do przewidzenia - nie ma wody - było to do przewidzenia ale chyba coś innego ci dogryzło..
                  ... wykopali z GB?
                  U to duży problem bo to ni ema jak chwalić Rosję mieszkając na Zachodzie...
                  • marek_boa Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 24.02.15, 23:31
                    Powtarzam bzdury?!:) A niech Ci będzie - jak Ci cholesterol nosem pójdzie a skleroza dokuczy na amen to Wspomnisz moje słowa - sorry nie Wspomnisz bo nie Będziesz pamiętał! Mnie puściły nerwy?!:) To Ty już całkiem Masz jakieś zwidy?! Oj Stefan,Stefan i na co Ciebie to było?!
                    Krym nie ma co jeść?! Doprawdy?!:) Czyli Ukraińcy już nie tylko przyjeżdżają na Krym po tańsze paliwo ale i po żywność?! Ale to było do przewidzenia - jeszcze trochę i będą spieprzać z Ukrainy na Krym ze względów ekonomicznych - kto wytrzyma 280% podwyżki opłat za gaz i 140% za prąd?!
                    Wody nie ma ale dla innych celów niż spożywcze - nie bój nic - nie długo będzie! Tak samo jak most!:)
                    Stefuś prędzej Cię jakiś komornik w Polsce zlicytuje niż mnie wykopią z GB!:)
                    • sjs2011 Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 25.02.15, 08:56
                      Wiem, wiem będziesz się zębami trzymał żeby cię przypadkiem do Rosji nie wywieźli albo jeszcze gorzej bo na Krym w nagrodę za wierną służbę dla Rosji..
                      Jakoś tak dziwnie - czym dalej od Rosji tym bardziej byli komuniści chwalą ją ... a jakoś żaden nie chce w Rosji mieszkać - czemuż to ach czemuż?
                      • marek_boa Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 25.02.15, 19:32
                        Do Rosji mogę jechać w każdej chwili (wybieram się na 9 maja - mam stałą wizę) a mieszkam tam gdzie mieszkają moje dzieci! Ty jak Bardzo Będziesz chciał to Możesz własne dzieci olać i przenieść się nawet do Australii - wisi mnie to zgniłym brokułem Stefan - Idź do lekarza niech Ci jakieś leki na sklerozę przepisze - nie mam zamiary co kilka miesięcy odpowiadać na to samo Twoje głupie pytanie!
                        • antyk-acap Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 25.02.15, 20:06
                          Ale to świadczy wobec tego jakim kiepskim rodzicem jesteś skoro nie przekazałeś im swojej miłości do Rosji i tego że Rosja jest najlepszym miejscem do życia...
                          • marek_boa Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 25.02.15, 22:11
                            Skoro według Ciebie "dobry" rodzic to taki ,który nie daje własnym dzieciom własnego wyboru i narzuca im swoje poglądy to tylko.....współczuć Twoim dzieciom trzeba bardzo mocno!
                            • antyk-acap Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 25.02.15, 22:21
                              A gdzie ja napisałem coś o narzucaniu?
                              • marek_boa Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 25.02.15, 22:35
                                Uuuuuu.... Wycofujesz się z dopiero co postawionej tezy?! No nie ładnie!:(
                                • antyk-acap Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 25.02.15, 22:47
                                  Z niczego się nie wycofuję! Napisałem:"nie przekazałeś im swojej miłości do Rosji i tego że Rosja jest najlepszym miejscem do życia...". Przekazywać poglądy można dzieciom na dwa sposoby - dobry i zły. Ty wybrałeś zły skoro nie udało ci się. Zresztą nic dziwnego skoro umiesz przekazywać swoje poglądy jedynie narzucając je. Dla twojej informacji - można jeszcze przekonywać argumentami. Ale nie dziwi mnie to po lekturze twoich postów...
                                  • marek_boa Re: AR ShotView Strzał z pół kilometr 25.02.15, 23:01
                                    Głupiś - i nie Musisz tego nikomu udowadniać! Nie ma możliwości przekonać dziecka do CZEGOKOLWIEK nie narzucając mu swojego światopoglądu - wszyscy ,którzy twierdzą inaczej to dysfunkcjonalni psychopaci - tak jak Ty - Dałeś tego dowód w wątku o Biesłanie gdzie Cieszyłeś się z tego ,że zginęły dzieci! Ja swoim dzieciom NICZEGO nie narzucałem i dlatego wybrały swoją własną drogę - za to ich szanuję - Twoje (jeśli je Posiadasz - a według mnie tacy jak Ty powinni mieć ustawowy zakaz rozmnażania się) za jakiś czas naplują Ci w oczy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka