Dodaj do ulubionych

Propaganda...

31.08.15, 09:57
Cały świat widział jak izraelski żołnierz "walczy" z palestyńskim chłopczykiem...
TYLKO coś z gipsem nie tak. Raz na prawej, raz na lewej ręce...

pbs.twimg.com/media/CNuKDREUcAA9C72.jpg
p.s.
Ich nauczyciel też brał odział w walce i cala klasa...
Obserwuj wątek
    • a4095211 Re: Propaganda... 31.08.15, 11:30
      No w głowie się nie mieści, ale zachowujecie się jak naziści.

Lewa prawa ręka - uruchom photoshop, wybierz z menu pozycję image->image rotation->flip canvas horizontal - będziesz miał ujęcie z gipsem tam gdzie powinien być. Słowem cienki ten Wasz argument.

Stety czy nie, ale przegrywacie medialnie tę wojnę na całej linii, finał będzie taki że ją przegracie definitywnie. Skutki będą opłakane.

Pozdrawiam
    • mosze_zblisko_daleka Re: Propaganda...anty.... 02.09.15, 06:45

www.youtube.com/watch?v=SjSrRyiSG1E
      www.youtube.com/watch?v=XGCX7rtGoZY
    • say69mat Re: Propaganda... 02.09.15, 07:37
      /.../Nie wolno ci mieć innych bogów oprócz Mnie. Nie wolno ci zrobić sobie figury, żadnego wyobrażenia tego, co jest w niebie na górze, ani tego, co jest na ziemi w dole, ani tego, co jest w wodzie poniżej lądu. Nie wolno ci oddawać im pokłonów i nie wolno ci im służyć, bo Ja הי, twój Bóg, jestem Bogiem żądającym wyłączności, który [wymierza] karę [za] grzech ojców [buntowniczym] synom do trzeciego i czwartego pokolenia, tym, którzy Mnie nienawidzą, a tym, którzy Mnie kochają i przestrzegają Moich przykazań, wyświadczam dobro przez tysiące [pokoleń]./... ahd/
    • sjs2011 Re: Propaganda... 02.09.15, 08:29
      Rozmawiałem i ze starymi Żydami czyli tymi co pamiętają Polskę przedwojenną i z tymi co się urodzili w Izraelu...
      Ci starzy mówią - źle postępujemy z Palestyńczykami - z tego nic dobrego nie będzie - trzeba uznać ich państwo..
      Ci młodzi mało mówią ale wyrośli w nienawiści do Palestyńczyków i trudno to będzie zmienić..
      Znajoma nocowała kilka dni na granicy stref z Palestyńczykami /Betlejem?/ i opowiadała, ze co wieczór - jak już turyści znikają zaczyna się regularne naparzanie - wcześnie rano wkraczają służby sprzątające i można znów przyjmować turystów - i tak co wieczór, co noc...
      Więc może najpierw jako silniejsi dajcie przykład rozwiązywania problemów bez ciągłego naparzania się z Palestyńczykami?
      Znajomy Żyd woli korzystać z pomocy sąsiada araba bo wie, że ten go nie oszuka i można na niego liczyć...
      .. może jednak trzeba by zacząć od siebie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka