Dodaj do ulubionych

Piorun na sterydach? Warmate plot?

18.06.23, 11:50
defence24.pl/technologie/piorun-ma-szanse-byc-polskim-przebojem-eksportowym-wideo
Niezaleznie od ulepszeń i wersji rozwojowych z beizacych doswiadczeń ukraińskich widze potrzebe Pruna + z zasiegiem ca 12km albowiem z takie włąsnie dystansu kiblokrady raza atakujacych Ukraińców. Skoro kacapy maja pocisk ppnac o takim włąsnie zasiegu ze smiglaków, to skoro Piorun tak swietnie daje rade, to wydłuzenie zasiegu nie powinno byc problemem. Drugim pomysłem jest Warmate przeciwsmiglakowy. Krazy se nad atakowanym terenem i wali w smiglaka. Tu problemem jest predkośc ale śmiglaki tez nie sa naddżwiekowe, a moze Warmateowi mozna dodac silnik rakietowy?
Obserwuj wątek
    • ignorant11 Re: Piorun na sterydach? Warmate plot? 26.06.23, 11:38
      defence24.pl/przemysl/rozwoj-pioruna-przyspiesza-nowa-glowica-i-nowy-pocisk-skaner-defence24

Swietny wywiad. Mnóstwo szczegółow technicznych i produkcyjnych.

Wyzej pisałem o ceiższym pocisku a tu okazuje sie,że miałem racje. Mesko powinno mi płacic...
      • kaczkodan Re: Piorun na sterydach? Warmate plot? 13.07.23, 10:46
        >Wyzej pisałem o ceiższym pocisku a tu okazuje sie,że miałem racje. Mesko powinno mi płacic...
        No po prostu jesteś geniuszem że wpadłeś na to że można jeszcze raz zrobić program pocisku Błyskawica.
        2s14.blogspot.com/2018/05/o-artylerii-przeciwlotniczy-pocisk.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka