8-ball 17.06.05, 19:56 Chciałbym kupić pietolet asg ale niewiem jaki. Jeśli umiecie doradźcie mi albo chociaż zarzućcie jakąś stronką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_zajebista_psychika Re: ASG 17.06.05, 21:46 Ok, interesuje Cie pistolet sprezynowy czy cos bardziej zaawansowanego (gaziak)? To po pierwsze. Wnioskuje, ze to pierwszy zakup, wiec nie namawiam do dlugich sprezyn czy AEG'ow, cenowo sporo wychodzi, a nie warto inwestowac w zabawe, w ktorej sie potem nie bierze udzialu. Napisz jaki masz stosunek do asg, ja bardziej survivalem sie zajmuje i karabin sluzy mi raczej do tego, "by cos w lapie trzymac":P Jesli chcesz sprobowac, zacznij od wizyty na wmasg.pl To najlepsze zrodlo informaji. Ze sklepow polecam military.pl. A co do pistoletu, zalezy czys rozmiarowo olbrzym, czy raczej srednia krajowa. Jeslis duzy, polecam Desert Eagle'a. Ja preferuje Walthera P99. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
8-ball Re: ASG 18.06.05, 15:02 interesuje mnie raczej sprężnka(brak kasy)a asg chciałbum pobawić się z kumplami. Jeśli możesz przejrzyj aukcje na allegro i doradź mi coś (jeśli coś znajdziesz wyślij mi nr aukci na qwerty5@op.pl [wiesz konkurencja:)]) Co do pistoletu to właśnie jakiś walther, beretta eventualnie glock(inne oczywiście też, jednak jak już pisałem nie mam zbyt dużo kasy). Chciałbym wydać około 30- 35zł Odpowiedz Link Zgłoś
alesssandro STURM RUGER 19.06.05, 01:35 Ja mam tawkowego, i muszę ci powiedzieć, że jesst to po byku gnat. Ma duży magazynek 25 kul, jest dobrze wyważony i odpowiedni "ciężki". Mam go od prawie 3 lat i sprawuje się bez zarzutu. Pozdrawiam Alex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombiszczak Re: ASG IP: 212.33.91.* 22.06.05, 06:52 witam! moe lepiej dozbieraj trochę kasy i kup coś porządniejszego. wiem, że chciałbyś już zacząć ale pistolety w takich cenach raczej cię zniechęcą do zabawy. lekkie, mało celne, rozpadające się po paru dniach:-( polecano już tu dobrą stronę: www.wmasg.pl. zajrzyj na tamtejsze forum. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś