Dodaj do ulubionych

bieslan - kompromitacja

IP: 71.143.198.* 11.12.05, 00:23
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3058151.html
A swoja drogo ktos tu ostatnio mowil ze rosyjskie media sa niezalezne. No nie
wiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: o3 Re: bieslan - kompromitacja IP: *.devs.futuro.pl 11.12.05, 03:11
      ja jako były.Wsumie o Biesłanie dowieziałem się tóż po właczeniu telewizora w
      trakcie otwierania piwa marki "Klinskoje" w mieście Angarsk (obecnie nawet
      figuruje na mapach) i szczerz wierzyłem że "szturm" był sprowokowany przez
      "bandytów". hmm jeśli wygląda to tak jak w raporcie hmm cóz, fajna mam ojczyznę
      :D,oczywiście mój wrodzony nacjonalizm nie pozwoli mi na kretykę specnazu bo
      "kto nie spriatalsia specnaz nie winowat" to dosyć dziwne wydają mi się techniki
      operacyjne,owszem bez problemu uwierzę że decydenci bez mrugnięcia okiem skarzą
      na smierć cywilów (standart procedura,liczy sie cel nie środki) ale nie uwierzę
      że po tak perfidnie zaplanowanej akcji trwa ona tak długo,jest to absurd który
      psuje mi tą teorię. Wsumie to nie wiem co myśleć bo wiem że tam było parę
      fachowców, jedyne co mi przychodzi do głowy to zarządzenie ogórne(nie znosze jak
      się wtrącają amatorzy do spraw profesjonalistów),więc była to chyba decyzja
      czysto polityczna,niestety ehh,wypije jeszcze jedno piwo za matuszku rasiju i
      spac.pozdrawiam
      • Gość: Marek Re: bieslan - kompromitacja IP: 71.143.198.* 11.12.05, 03:41
        Na poczatku tez myslalem ze szturm sprowokowali terrorysci. Teraz juz w to nie
        wierze. Albo komus puscily nerwy albo ktos chcial zeby byly duze straty.
        • Gość: o3 Re: bieslan - kompromitacja IP: *.devs.futuro.pl 11.12.05, 04:25
          puściły nerwy hmm gdyby puściły to nie w taki sposób,na początku myślałem że
          owszem puściły,też bym wystawił się na ogień w obronie dzieci,jednak wątpie żeby
          to było zaplanowane świadczą o tym olbrzymie straty po stronie specnazu, fsb i
          ktorejś tam brygady zwiadu któregoś tam zgrupowania.Moim skromnym zdaniem
          świaczy to o całkowicie chaotycznym działaniu,wystawiali się na strzał,bronili
          zakładników co jest niezgone z rosyjska doktryną.pozdrawiam
          • wladca_pierscienii Re: bieslan - manipulacja 15.12.05, 09:02
            Gość portalu: o3 napisał(a):

> puściły nerwy hmm gdyby puściły to nie w taki sposób,na początku myślałem że
            > owszem puściły,też bym wystawił się na ogień w obronie dzieci,jednak wątpie
            żeb
            > y
            > to było zaplanowane

A to, że rosyjska niezależna dziennikarka po napiciu się herbaty w samolocie,
            trafiła do szpitala zamiast w okolice szkoły w Biesłanie, to też było
            niezaplanowane???

A to, że niezależny dziennikarz rosyjski na lotnisku został wciągnięty w
            awanturę, przez co trafił na milicje zamiast w okolice szkoły, to też było
            niezaplanowane ???
            • Gość: o3 Re: bieslan - manipulacja IP: *.aster.pl 15.12.05, 12:36
              a ty się mnie pytasz??
              • Gość: o3 Re: bieslan - manipulacja IP: *.aster.pl 15.12.05, 20:24
                tam pojechało z 1,5 tyś dziennikarzy z całego świata pewnie kiektórzy dostali
                rozstrojenia układy pokarmowego niektórym zmarł ojciec i musieli wracać i
                mnóstwo innych zdarzeń losowych.
                "Kto nie spratal sia specnaz ne winowat"
      • antyk-acap Re: 10 rocznica Bieslana 02.09.14, 21:50
        Piwko za zdechłe kacapskie bachory!
        • marek_boa Re:No to Okryłeś karty Ty... 02.09.14, 22:27
          .... Chochłosraczu Ukraiński! Żaden Polak nigdy niczyim dzieciom - nawet największego wroga źle nie życzył ! Tylko banderowskie ścierwo mogło tak napisać!
          • antyk-acap Re:No to Okryłeś karty Ty... 02.09.14, 22:49
            Hilerjugent i pionierom sowieckim można życzyć tylko jednego.
            • marek_boa Re:No to Okryłeś karty Ty... 03.09.14, 00:50
              Spierd..aj Chochłosraczu na Ukrainę - separatyści spuszczają wam manto a dekownik siedzi na tyłach?! A zapomniałem Ty Jesteś Ukraiński patriota - nażreć się słoniny ,nachlać może jakieś dziecko zabić?! Spieprzyło NKWD robotę po 1945 roku - powinni Was Wytłuc co do nogi!
        • kzet69 Re: 10 rocznica Bieslana 02.09.14, 22:38
          Poj..ło cię, kosz
          • antyk-acap Re: 10 rocznica Bieslana 02.09.14, 22:49
            Hitlerjugent też byś żałował?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka