Gość: Marek IP: 71.143.198.* 11.12.05, 00:23 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3058151.html A swoja drogo ktos tu ostatnio mowil ze rosyjskie media sa niezalezne. No nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o3 Re: bieslan - kompromitacja IP: *.devs.futuro.pl 11.12.05, 03:11 ja jako były.Wsumie o Biesłanie dowieziałem się tóż po właczeniu telewizora w trakcie otwierania piwa marki "Klinskoje" w mieście Angarsk (obecnie nawet figuruje na mapach) i szczerz wierzyłem że "szturm" był sprowokowany przez "bandytów". hmm jeśli wygląda to tak jak w raporcie hmm cóz, fajna mam ojczyznę :D,oczywiście mój wrodzony nacjonalizm nie pozwoli mi na kretykę specnazu bo "kto nie spriatalsia specnaz nie winowat" to dosyć dziwne wydają mi się techniki operacyjne,owszem bez problemu uwierzę że decydenci bez mrugnięcia okiem skarzą na smierć cywilów (standart procedura,liczy sie cel nie środki) ale nie uwierzę że po tak perfidnie zaplanowanej akcji trwa ona tak długo,jest to absurd który psuje mi tą teorię. Wsumie to nie wiem co myśleć bo wiem że tam było parę fachowców, jedyne co mi przychodzi do głowy to zarządzenie ogórne(nie znosze jak się wtrącają amatorzy do spraw profesjonalistów),więc była to chyba decyzja czysto polityczna,niestety ehh,wypije jeszcze jedno piwo za matuszku rasiju i spac.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: bieslan - kompromitacja IP: 71.143.198.* 11.12.05, 03:41 Na poczatku tez myslalem ze szturm sprowokowali terrorysci. Teraz juz w to nie wierze. Albo komus puscily nerwy albo ktos chcial zeby byly duze straty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o3 Re: bieslan - kompromitacja IP: *.devs.futuro.pl 11.12.05, 04:25 puściły nerwy hmm gdyby puściły to nie w taki sposób,na początku myślałem że owszem puściły,też bym wystawił się na ogień w obronie dzieci,jednak wątpie żeby to było zaplanowane świadczą o tym olbrzymie straty po stronie specnazu, fsb i ktorejś tam brygady zwiadu któregoś tam zgrupowania.Moim skromnym zdaniem świaczy to o całkowicie chaotycznym działaniu,wystawiali się na strzał,bronili zakładników co jest niezgone z rosyjska doktryną.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii Re: bieslan - manipulacja 15.12.05, 09:02 Gość portalu: o3 napisał(a): > puściły nerwy hmm gdyby puściły to nie w taki sposób,na początku myślałem że > owszem puściły,też bym wystawił się na ogień w obronie dzieci,jednak wątpie żeb > y > to było zaplanowane A to, że rosyjska niezależna dziennikarka po napiciu się herbaty w samolocie, trafiła do szpitala zamiast w okolice szkoły w Biesłanie, to też było niezaplanowane??? A to, że niezależny dziennikarz rosyjski na lotnisku został wciągnięty w awanturę, przez co trafił na milicje zamiast w okolice szkoły, to też było niezaplanowane ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o3 Re: bieslan - manipulacja IP: *.aster.pl 15.12.05, 12:36 a ty się mnie pytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o3 Re: bieslan - manipulacja IP: *.aster.pl 15.12.05, 20:24 tam pojechało z 1,5 tyś dziennikarzy z całego świata pewnie kiektórzy dostali rozstrojenia układy pokarmowego niektórym zmarł ojciec i musieli wracać i mnóstwo innych zdarzeń losowych. "Kto nie spratal sia specnaz ne winowat" Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak 10 rocznica Bieslana 02.09.14, 21:46 rt.com/news/183964-beslan-school-hostage-crisis/ Scarred for Life: Mother & daughter who survived Beslan terror Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: 10 rocznica Bieslana 02.09.14, 21:50 Piwko za zdechłe kacapskie bachory! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re:No to Okryłeś karty Ty... 02.09.14, 22:27 .... Chochłosraczu Ukraiński! Żaden Polak nigdy niczyim dzieciom - nawet największego wroga źle nie życzył ! Tylko banderowskie ścierwo mogło tak napisać! Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re:No to Okryłeś karty Ty... 02.09.14, 22:49 Hilerjugent i pionierom sowieckim można życzyć tylko jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re:No to Okryłeś karty Ty... 03.09.14, 00:50 Spierd..aj Chochłosraczu na Ukrainę - separatyści spuszczają wam manto a dekownik siedzi na tyłach?! A zapomniałem Ty Jesteś Ukraiński patriota - nażreć się słoniny ,nachlać może jakieś dziecko zabić?! Spieprzyło NKWD robotę po 1945 roku - powinni Was Wytłuc co do nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: 10 rocznica Bieslana 02.09.14, 22:49 Hitlerjugent też byś żałował? Odpowiedz Link Zgłoś