Dodaj do ulubionych

Strategiczne systemy rakietowe Video

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 23:47
SS 18 Satan
www.rusarmy.com/video/rvsn3/rs-20_voevoda_clip.avi
SS 25 Topol
www.rusarmy.com/video/rvsn3/rs-12m_topol_clip.avi
SS 24 Scalpel
www.rusarmy.com/video/rvsn3/rs-22_scalpel_clip.avi
SS 27 Topol M
www.rusarmy.com/video/rvsn3/rs-12m2_topol-m_clip.avi
Kh 55
warfare.ru/video/2005/kh55.wmv
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Strategiczne systemy rakietowe Video IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.12.05, 02:12
      Jak bylem maly to w telewizji chodzil taki program "poligon". A ze byl wtedy 1
      kanal telewizji, i to od 16.30 to czasami ogladalem. Te filmy jakos bardzo mi
      go przypominaja. Nie wiem czemu ?
      • Gość: MAREK_BOA Re: Strategiczne systemy rakietowe Video IP: 80.51.118.* 26.12.05, 12:09
        No cóż Mareczku jedni wolą rybki a drudzy...akwarium! A swoją drogą to podoba
        Ci się oglądanie w kolejnym,dajmy na to 72-gim sensacyjnym filmie Amerykańskim
        start z lotniskowca TEGO samego samolotu? Albo inna często powtarzana
        volta:startuje do lotu F-4,leci F-15,walkę prowadzi F-16 a ląduje F-5?I to jest
        niby cały czas ten sam samolot!?Ewentualnie przeciwnik Amerykańskiego
        pilota "musowo" lata na F-5 albo Kfirem?No i oczywiście Amerykanin albo jest
        młody i nie doszkolony albo ciężko ranny i zestrzeliwuje najlepszego pilota
        strony przeciwnej bez problemu?:)
        -Pozdrawiam!
        • Gość: Marek Re: Strategiczne systemy rakietowe Video IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.12.05, 16:43
          Tylko ze teraz moge przelaczyc na inny kanal. Poza tym spedzam na dyskusjach z
          Toba tak wiele czasu ze na telewizje juz go nie mam ;)
          • Gość: MAREK_BOA Re: Strategiczne systemy rakietowe Video IP: 80.51.118.* 26.12.05, 16:47
            Wybacz o Panie!:)Ale z przyjemności jaką czerpię z tych Naszych "debat" nie
            zrezygnuję za żadne skarby!:)A co do TV do myślę,że u Ciebie tak jak i u mnie
            jest ponad 50 kanałów i jak przychodzi co do czego to ...nie ma co pooglądac!:)
            -Pozdrawiam!:)
            • Gość: Marek Re: Strategiczne systemy rakietowe Video IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.12.05, 17:29
              Dokladnie tak jest. A co do walk powietrznych to trafiaja sie i rodzynki. Np. o
              ile pamietam w "Air Force One" byla walka powietrzna F-15 z Migami-29 (ktore
              byly prawdziwymi migami - no moze zrobionymi komputerowo, ale nie byly to F-5
              ani mirage) i do tego cala walka rozegrala sie za pomoca rakiet sredniego
              zasiegu. Juz dokladnie nie pamietam ale chyba zadnej manewrowej walki nie
              bylo ! I moim zdanie moglo sie podobac nawet "lajkonikowi".
              • Gość: MAREK_BOA Re: Strategiczne systemy rakietowe Video IP: 80.51.118.* 26.12.05, 18:51
                A to fakt! "Rodzynek"! A z drugiej strony co Amerykanie zrobili z MiGami-29
                odkupionymi od Mołdowy?Bo jakoś mi to umknęło?
                -Pozdrawiam!
                • Gość: Berkut Re: Strategiczne systemy rakietowe Video IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:32
                  rapidshare.de/files/9889957/Bulava2.zip.html
                  Tutaj jest jeszcze filmik z testu Bulawy. Słaba jakość

pozdro
                • Gość: Fulcrum Re: Strategiczne systemy rakietowe Video IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 08:56
                  Gość portalu: MAREK_BOA napisał(a):

> A to fakt! "Rodzynek"! A z drugiej strony co Amerykanie zrobili z MiGami-29
                  > odkupionymi od Mołdowy?Bo jakoś mi to umknęło?
                  > -Pozdrawiam!

Migi nie robią przypadkiem za bandytów w amerykańskich ośrodkach szkolenia
                  pilotów?? Pzdr
                  • Gość: MAREK_BOA Re: Strategiczne systemy rakietowe Video IP: 80.51.118.* 28.12.05, 16:07
                    No właśnie chyba nie! Ale pewny nie jestem! Wiem,że chyba dwa Mi-24D są
                    używane do szkolenia operatorów systemów przeciwlotniczych,bo swego czasu
                    oglądałem taki film!A rolę "Agressors" w szkoleniu pełnią chyba F-16 ktore były
                    oferowane Polsce(te używane)! Kiedyś były to F-16N ale o ile dobrze pamiętam
                    zostały wycofane ze względu na pękanie struktury skrzydeł!
                    -Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka