Dodaj do ulubionych

Pentagon 11 września?? co w ten budynek...

14.03.06, 14:34
Walnęło bo oglądając zdjęcia z momentu eksplozji czy zaraz po raczej można
wykluczyć oficjalna wersję ze to był 100 tonowy samolot.temat może i stary
ale bardzo mnie to interesuje,szczególnie ze jeżeli fakty są inne od
oficjalnych to możliwe ze i cała reszta to jedna wielka bajka.
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus uss enterprise walnal 14.03.06, 14:37
      statek kosmiczny federacji. mieli wypadek na orbicie
      • aso62 Re: uss enterprise walnal 14.03.06, 14:48
        marcus_crassus napisał:

> statek kosmiczny federacji. mieli wypadek na orbicie

Coś ty, to tylko wersja oficjalna. Tak naprawdę to kpt. Kirk chciał zajechać do
        domu z fasonem, dał za dużo warpów i nie zdołał wyhamować. Jeszcze trafił w nie
        swój czas. Ale oficjalnie tego nie powiedzą, to przecież bohater. Jeszcze
        oglądalność by mu spadła.
    • wujcio44 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 14:44
      jopekpl napisał:
      > Walnęło bo oglądając zdjęcia z momentu eksplozji czy zaraz po raczej można
      > wykluczyć oficjalna wersję ze to był 100 tonowy samolot.temat może i stary
      > ale bardzo mnie to interesuje,szczególnie ze jeżeli fakty są inne od
      > oficjalnych to możliwe ze i cała reszta to jedna wielka bajka.

Wybuchł im piecyk gazowy w kiblu. A od dawna mówiłem, żeby założyli sobie
      centralne ogrzewanie.
      • marek_boa Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 15:28
        Ze zdjęc udostępnionych to "coś" co przyłożyło Pentagonowi wygląda
        jak...pocisk rakietowy albo...bsl (albo Hunter albo Predator)! Po za tym na
        jednym ze zdjęc przedstawiających samolot tuż przed "wleceniem" w jedną wież
        WTC widac pod kadłubem jakiś pojemnik cylindryczny lub zbiornik! Nigdy nie
        słyszałem aby samoloty pasażerskie "COKOLWIEK" przenosiły pod kadłubem! Po za
        tym jest jeszcze sprawa tego Boeinga ,który nigdzie nie doleciał a miała ponoc
        zadziałac w tym inicjatywa pasażerów! Wedlug różnych doniesień półoficjalnych
        tą inicjatywą był jednak....pocisk p-p Ammram z Amerykańskiego myśliwca!
        -Pozdrawiam!
        • wujcio44 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 15:37
          marek_boa napisał:
          > Ze zdjęc udostępnionych to "coś" co przyłożyło Pentagonowi wygląda
          > jak...pocisk rakietowy albo...bsl (albo Hunter albo Predator)! Po za tym na
          > jednym ze zdjęc przedstawiających samolot tuż przed "wleceniem" w jedną wież
          > WTC widac pod kadłubem jakiś pojemnik cylindryczny lub zbiornik! Nigdy nie
          > słyszałem aby samoloty pasażerskie "COKOLWIEK" przenosiły pod kadłubem!

A co przywaliło w WTC?

Po za
          > tym jest jeszcze sprawa tego Boeinga ,który nigdzie nie doleciał a miała ponoc
          > zadziałac w tym inicjatywa pasażerów! Wedlug różnych doniesień półoficjalnych
          > tą inicjatywą był jednak....pocisk p-p Ammram z Amerykańskiego myśliwca!

To całkiem możliwe, tylko co z tego wynika?
          • aso62 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 15:43
            wujcio44 napisał:

> A co przywaliło w WTC?

Formacja czarnych helikopterów.

>
            > Po za
            > > tym jest jeszcze sprawa tego Boeinga ,który nigdzie nie doleciał a miała
            > ponoc
            > > zadziałac w tym inicjatywa pasażerów! Wedlug różnych doniesień półoficjal
            > nych
            > > tą inicjatywą był jednak....pocisk p-p Ammram z Amerykańskiego myśliwca!
            >
            > To całkiem możliwe, tylko co z tego wynika?

Jak to co? SPISEK.
            • wujcio44 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 15:45
              aso62 napisał:
              > > To całkiem możliwe, tylko co z tego wynika?
              >
              > Jak to co? SPISEK.

ŻYDOWSKI?
            • kajetanb52 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 15:46
              Albo jakby powiedział J.K UKŁAD!!!!
            • czescjacek Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 15:51
              > Jak to co? SPISEK.

Jaki tam spisek. To ja walnąłem.
          • marek_boa Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 15:55
            Ano wynika to Wujciu44 ,że do kąd na stołku w Białym Domu nie zasiądzie
            ktoś ,kto będzie chciał rozliczyc Buszmena to....prawdy się nie dowiemy!:)
            -Pozdrawiam!
            • aso62 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 16:03
              marek_boa napisał:

> Ano wynika to Wujciu44 ,że do kąd na stołku w Białym Domu nie zasiądzie
              > ktoś ,kto będzie chciał rozliczyc Buszmena to....prawdy się nie dowiemy!:)
              > -Pozdrawiam!

Przecież Bush to tylko głupek i marionetka w ręku tych co NAPRAWDĘ rządzą.
              Myślisz, że pozwolą kiedykolwiek na ustalenie prawdy? Tam potrzeba naszej
              komisji sejmowej z Kaczyńskimi, Giertychem, Lepperem, etc. No i harcmistrz
              Ziobro żeby potem zrobić porządek.
              • aso62 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 16:06
                Zapomniałem dodać - BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ! Jego rola w wydarzeniach 11
                września też jest niejasna.
                • wujcio44 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 16:10
                  aso62 napisał:

> Zapomniałem dodać - BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ! Jego rola w wydarzeniach 11
                  > września też jest niejasna.

Jest całkowicie jasna. Przecież Balcerowicz to ŻYD.
                  • axx61 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 15.03.06, 01:32
                    Jestes coraz lepszy wiec musze Ciebie uzupelnic. Zadnego zyda nie bylo w
                    budynku WTC tego dnia. Jak sam widzisz wszystko gra.
              • czescjacek Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 16:10
                www15.ocn.ne.jp/~oyakodon/newversion/yudayasensou.e.htm
                • wujcio44 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 16:17
                  czescjacek napisał:

> www15.ocn.ne.jp/~oyakodon/newversion/yudayasensou.e.htm

Ten z brodą, tzw. "Osama bin Laden", to wykapany Jude Balcero, tylko dla
                  niepoznaki uwłosienie sobie przyprawił i łeb ręcznikiem przewiązał.
              • marek_boa Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 16:11
                Nasze "komisje śledcze" przy Amerykańskich komisjach senackich to...małe
                szczawiki!:)Do komisji śledczej pt."Kto ukradł lizaka małej Mary w przedszkolu"
                by się w Stanach nie nadawali!:)
                -Pozdrawiam!
                • axx61 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 15.03.06, 01:34
                  To nie jest temat dla komisji w USA. Raczej "Kto lizal malej Mary w
                  przedszkolu" A tego dnia w przedszkolu w stanie Floryda byl sam ....prezydent
                  Bush. Nieprawdaz Wujciu.
            • jopekpl Wyrachowana prowokacja"gliwicka"????? 14.03.06, 16:04
              to tak może wyglądać.straszą amerykanów jakimś bin ladenem który może już od
              wielu lat nie żyć ostatni film z jego osoba pochodzi z przed chyba 10 lat.Ja na
              miejscu tego faceta co tydzień bym przesyłał film z swoją osoba by pokazać
              światu jacy to amerykanie są nie udolni ,a tu co cisza żadnych filmów jedynie
              jakieś niewyraźne kasety z głosem facet milioner a nie stać go na porządną
              kamerę wideo??
            • wujcio44 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 16:04
              marek_boa napisał:

> Ano wynika to Wujciu44 ,że do kąd na stołku w Białym Domu nie zasiądzie
              > ktoś ,kto będzie chciał rozliczyc Buszmena to....prawdy się nie dowiemy!:)

A ja dalej twierdzę, że czy samolot został zestrzelony przez USAF, czy zwalony
              przez pasażerów, nie ma większego znaczenia. I dalej nie pozostaje w żadnym
              związku z watpliwościami na temat ataku na Pentagon.
              • marek_boa Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 16:09
                Chodziło mi nie o związek jaki by miał z atakiem na Pentagon tylko o
                pokazanie,że Amerykanie wybitnie prawdy nie chcą pokazac!
                -Pozdrawiam!
                • wujcio44 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 16:11
                  marek_boa napisał:
                  > Chodziło mi nie o związek jaki by miał z atakiem na Pentagon tylko o
                  > pokazanie,że Amerykanie wybitnie prawdy nie chcą pokazac!

W przypadku tego rzekomo zestrzelonego samolotu,gdyby to się potwierdziło,
                  byłbym w stanie ich zrozumieć,
                  • marek_boa Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 16:20
                    A nie był Byś wstanie zrozumiec tego ,że skoro przy tak banalnej
                    sprawie "kręcą"to w innych przypadkach też oszukują?:)
                    -Pozdrawiam!
                    • wujcio44 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 16:22
                      marek_boa napisał:

> A nie był Byś wstanie zrozumiec tego ,że skoro przy tak banalnej
                      > sprawie "kręcą"to w innych przypadkach też oszukują?:)

Po pierwsze-nie wierzę w zestrzelenie tego samolotu, chociaż tego nie wykluczam.
                      Po drugie-w jakich innych przypadkach?
                      • marek_boa Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 17:11
                        A we wszystkich dotyczących zamachów 11 Września!:) Czy to nie była zagrywka w
                        stylu Pearl Harbour? Wiedzieli ale nic nie zrobili ,żeby temu zapobiec bo
                        potrzebne to było do rozpętania krucjaty przeciwko terroryzmowi? Nie mogło i
                        tak byc?
                        -Pozdrawiam!
                        • wujcio44 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 17:37
                          marek_boa napisał:

> A we wszystkich dotyczących zamachów 11 Września!:)

To znaczy, co konkretnie sugerujesz? Czego dowodzi zestrzelenie samolotu? W
                          końcu chcieli tych zamachów czy nie? Jeśli te zamachy były zorganizowane przez
                          Busha to dlaczego zapobiegli jednemu z nich?
    • kajetanb52 Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 15:22
      Pracujący jako sprzątacz, nielegalny meksykański emigrant zjadł za dużo burrito
      i fasoli. Dalej sam sobie dopowiedz.
    • wujcio44 Tak naprawdę, to Pentagon nigdy nie istniał. n/t 14.03.06, 15:27
    • marek_101 A propos waszej dyskusji 14.03.06, 17:38
      www.militarium.net/forum/viewtopic.php?t=874
      oraz to:
      pentagon.hotnews.pl/index.html
    • marcus_crassus proponuje wszystkim poszukiwaczom spiskow 14.03.06, 20:47
      podroz na cenione portale poswiecone militatariom takie jak indykmedia
      i "miedzy nami lewakami" :) gdzie na pewno znajdzie sie bardzo wielu cenionych
      fachowcow.

przy okazji poniewaz fakty oszolomom nie przemawiaja do rozumu moze
      mala "logika"

jesli WTC zostaly zniszczone przez samoloty (chyba ze ogladalismy wielka iluzje
      davida copperfielda) to

NA GRZYBA BAWIC SIE JESZCZE W LIPNY ATAK NA PENTAGON

jesli niedobry Bush i niedobre tajemne kregi dokonalyby juz "czystego" ataku na
      WTC na jaka cholere bylo im atakowac Pentagon "w lipny sposob". osiagneliby co
      chcieli atakiem na WTC!!

rownie logiczne byloby sugerowanie ze zlodziej ktory obrobil wielki bank i
      wlasnie siedzi spokojnie w samolocie do meksyku wroci do kraju zbrodni,
      przyjedzie pod ten sam bank i dokona rozboju na pobliskiej wlascicielce budy z
      zapieksami :)

puk-puk w glowke :)
      • roman_g_love Re: proponuje wszystkim poszukiwaczom spiskow 14.03.06, 21:19
        marcus_crassus napisał:

> podroz na cenione portale poswiecone militatariom takie jak indykmedia
        > i "miedzy nami lewakami" :) gdzie na pewno znajdzie sie bardzo wielu
        cenionych
        > fachowcow.

Ciekawe ,że wy nie siedzicie na swoich portalach
        www.radiomaryja.com.pl/wielkarodzinaradiamaryja.html albo nie siedzicie cicho w
        kruchcie tak jak bozia nakazała ... Jak to było? Ateisci wierzą że Boga nie
        ma ? dobrze cie zacytowałem oszołomie czy może mnie poprawisz bo przecież
        jestes specjalista od religii, polityki i obronności, tak często udzielasz sie
        na różnych forach i siejesz ciemnote że już nawet śmiechu nie wzbudzasz tylko
        litość...
    • zwiadovvca Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 14.03.06, 22:48
      Banda niedouczonych laikow - 30 postow i nikt nie napisal prawdy...

To przeciez Chuck Norris chcial kopnac Osame bin Ladena z polobrotu i nieco
      chybil - stad wlasnie WTC i Pentagon ;-P

A tak serio - bawia mnie te spiskowe teorie.
      • marek_boa Re: Pentagon 11 września?? co w ten budynek... 15.03.06, 01:23
        Serio,serio?:) Spiskowe teorie? Nigdy nie byłem ich zwolennikiem ale...jeśli
        mam wierzyc w to, w co chcą ,żebym wierzył to wolę podejście sceptyka...i sobie
        trochę pogdybac!:)
        -Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka