ubersztumperumper 03.04.06, 14:51 serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3256902.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrek_zalogowany To agenci Secret Service na polecenie buszmena 03.04.06, 15:14 To agenci Secret Service co stoją na dachu Białego Domu na polecenie Buszmena odpalili Stingery bo Buszmenowi się nudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 03.04.06, 15:57 Samolot spadł bo Bush wychlał paliwo. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 03.04.06, 20:27 Jokepl ma teraz seryjne orgazmy, pojawi sie za kilka dni;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwiadovvca Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 03.04.06, 22:39 Kop z polobrotu Chucka Norrisa... Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 04.04.06, 00:10 ubersztumperumper napisał: > serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3256902.html Jakoś mi cieniasie nie odpowiedziałeś w którym miejscu napisałem ze amerykanie specjalnie zrąbali irańskiego Airbusa , o co mnie posadziłeś tylko podwinąłeś ogonek i zwiałeś z wątku. Tylko na tyle cię stać ? faktycznie cienias jesteś ,ze kłamca to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 04.04.06, 14:29 ubersztumperumper napisał: > Jopuś chłopczyku tylko się nie rozpłacz i uważaj bo wieczorym przyjdzie zły > Buszmen i cię wydyma! Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 szpece od lotnictwa nie widzicie ze kreca ? 04.04.06, 18:42 podali... >>Telewizyjny reportaż pokazał samolot z odłamaną od kadłuba kabiną załogi. Na zdjeciu widac calkiem cos innego..widac tyl samolotu jest odlamany. szpece z wybiorczej nawet przodu od tylu nie potrafia rozroznic.. Odpowiedz Link Zgłoś
sp-adl Re: szpece od lotnictwa nie widzicie ze kreca ? 04.04.06, 19:45 Te synek kup se lupe albo zmien okuliste. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 ja mam zmienic okuliste ? zobacz na wachacze 04.04.06, 20:23 os skrzydel z ktorej strony powinne byc ? Chyba ze polskie samoloty maja je z przodu i dlatego tak spadaja jak jablka. Odpowiedz Link Zgłoś
aso62 Obaj macie rację 04.04.06, 20:38 Samolot ma niewątpliwie odłamaną kabinę ale sterów też raczej nie ma chyba, że mają taki świetny kamuflaż. To chyba rzeczywiście był Chuck Norris - najpierw z półobrotu złamał mu kark a potem poprawił z laczka w kuper znosząc stery. Ciekawe jak daleko poleciały. Odpowiedz Link Zgłoś
sp-adl Re: ja mam zmienic okuliste ? zobacz na wachacze 04.04.06, 23:38 Patrzę i myślę zes za dużo na marynę patrzał janosik, albo masz serce jak dzwon, weż se powiększ to zdjęcie i zapytaj co murgrabia o tym sądzi Odpowiedz Link Zgłoś
sp-adl Re: ja mam zmienic okuliste ? zobacz na wachacze 04.04.06, 23:48 popatrz: www.airliners.net/search/photo.search Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 05.04.06, 09:06 ubersztumperumper napisał: > Jopuś chłopczyku tylko się nie rozpłacz i uważaj bo wieczorym przyjdzie zły > Buszmen i cię wydyma! Ładnie do mnie mówisz pewnie, tak zwracasz się do swojego chłopaka jak wspólnie zabawiacie się pod portretem wielkiego brata ,jak widać już w tym dymaniu to masz doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś