Dodaj do ulubionych

Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z UFO?

03.04.06, 14:51
serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3256902.html
Obserwuj wątek
    • piotrek_zalogowany To agenci Secret Service na polecenie buszmena 03.04.06, 15:14
      To agenci Secret Service co stoją na dachu Białego Domu na polecenie Buszmena
      odpalili Stingery bo Buszmenowi się nudziło.
    • wujcio44 Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 03.04.06, 15:57
      Samolot spadł bo Bush wychlał paliwo.
      • being28 Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 03.04.06, 20:27
        Jokepl ma teraz seryjne orgazmy, pojawi sie za kilka dni;)
    • zwiadovvca Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 03.04.06, 22:39
      Kop z polobrotu Chucka Norrisa...
    • jopekpl Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 04.04.06, 00:10
      ubersztumperumper napisał:

> serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3256902.html

Jakoś mi cieniasie nie odpowiedziałeś w którym miejscu napisałem ze amerykanie
      specjalnie zrąbali irańskiego Airbusa , o co mnie posadziłeś tylko podwinąłeś
      ogonek i zwiałeś z wątku.
      Tylko na tyle cię stać ? faktycznie cienias jesteś ,ze kłamca to na pewno.
    • wujcio44 Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 04.04.06, 14:29

> Jopuś chłopczyku tylko się nie rozpłacz i uważaj bo wieczorym przyjdzie zły
      > Buszmen i cię wydyma!

Fuj!
      • janosik6 szpece od lotnictwa nie widzicie ze kreca ? 04.04.06, 18:42
        podali...
        >>Telewizyjny reportaż pokazał samolot z odłamaną od kadłuba kabiną załogi.

Na zdjeciu widac calkiem cos innego..widac tyl samolotu jest odlamany.
        szpece z wybiorczej nawet przodu od tylu nie potrafia rozroznic..
        • sp-adl Re: szpece od lotnictwa nie widzicie ze kreca ? 04.04.06, 19:45
          Te synek kup se lupe albo zmien okuliste.
          • janosik6 ja mam zmienic okuliste ? zobacz na wachacze 04.04.06, 20:23
            os skrzydel z ktorej strony powinne byc ?
            Chyba ze polskie samoloty maja je z przodu i dlatego tak spadaja jak jablka.
            • aso62 Obaj macie rację 04.04.06, 20:38
              Samolot ma niewątpliwie odłamaną kabinę ale sterów też raczej nie ma chyba, że
              mają taki świetny kamuflaż. To chyba rzeczywiście był Chuck Norris - najpierw z
              półobrotu złamał mu kark a potem poprawił z laczka w kuper znosząc stery.
              Ciekawe jak daleko poleciały.
            • sp-adl Re: ja mam zmienic okuliste ? zobacz na wachacze 04.04.06, 23:38
              Patrzę i myślę zes za dużo na marynę patrzał janosik, albo masz serce jak dzwon,
              weż se powiększ to zdjęcie i zapytaj co murgrabia o tym sądzi
              • sp-adl Re: ja mam zmienic okuliste ? zobacz na wachacze 04.04.06, 23:48
                popatrz:
                www.airliners.net/search/photo.search
    • jopekpl Re: Spadł Galaxy - Jopek twoja teoria?Zderzenie z 05.04.06, 09:06

> Jopuś chłopczyku tylko się nie rozpłacz i uważaj bo wieczorym przyjdzie zły
      > Buszmen i cię wydyma!
      Ładnie do mnie mówisz pewnie, tak zwracasz się do swojego chłopaka jak wspólnie
      zabawiacie się pod portretem wielkiego brata ,jak widać już w tym dymaniu to
      masz doświadczenie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka