wojciech6j 22.04.06, 16:37 Myślę że ten osobnik złąmał obowiązujące na tym forum zasady. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=40537775&a=40667932 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxbat1 Re: Admin. 22.04.06, 16:45 Drogi Adminie - prosze mnie zbanowac jesli zbanujesz kilkunastu innych na tym forum ktorzy epatuja wulgaryzmami przy ktorych slowko "gluptak czy glupeczek" to niewinna igraszka ! Ps. Widze ze Mareczek ma adwokata Wojteczka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ogarek Re: Admin. 22.04.06, 16:47 Tu nie chodzi o to jak mnie nazwales. Zwisa mi to. Tu chodzi o to ze kpisz sobie z niepodleglosci naszego kraju. Czyli z rzeczy za ktora inni kiedys oddawali zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
foxbat1 Re: Admin. 22.04.06, 16:51 Ty naprawde masz jakies problemy Nie rozrozniasz ironii od kpiarstwa :-) Ps. Wybacz ale uznaje dalsza dyskusje z toba i wojteczkiem za bezsensowna Odpowiedz Link Zgłoś
foxbat1 Re: Admin. 22.04.06, 16:53 Oj , takie brzydkie wyrazy, duzo brzydsze niz "glupeczek" Zeby Cie tylko Admin nie zbanowal Wojteczku EOT Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech6j Re: Admin. 22.04.06, 17:08 Cham to żadna obraza. To raczej mało adekwatne określenie. Zasłużyłeś na cios w szczękę. Dołączyłeś do "zacnego" grona opluwaczy Polski na tym forum. Tornson, Boa i ty brązowy medal. Chociaż chyba srebrny przed Boa. Odpowiedz Link Zgłoś
foxbat1 Re: Admin. 22.04.06, 17:16 Byc w jednej lidze z Boa to dla mnie komplement :-) Tornson w sumie tez od czasu do czasu pisze z sensem :-) Jakbys jeszcze Wolfa dorzucil to byl bym szczesliwy :-) A tak przy okazji - jakaz to dziwna przypadlosc ze wy wszyscy "obroncy" czci IV RP mieszkacie poza granicami tego kraju :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech6j Re: Admin. 22.04.06, 19:02 Dlaczego IV RP??? Ja rozumiem, że ty jestes obrońcą czci Rosji zawsze, mimo że mieszkasz w Polsce. I numer albo nazwa historyczna tego pańswtwa nie mają w tym przypadku znaczenia. Ja również mieszkam w Polsce od urodzenia po dzień dzisiejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ogarek Re: Admin. 23.04.06, 03:45 Wrocimy. I badz czujny bo nie znasz dnia ani godziny ... Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: Admin. 23.04.06, 11:27 na jakiej podstawie mozna bronic ponoc przez niektorych okreslana IVrp . co w tym kraju takiego dobrego ze zazarcie mozna go bronic. jak wygladaloby zycie gdyby nie bylo obok nas bogatych Niemiec.mysle ze od ukraincow bysmy zbytnio nie odbiegali slowem bieda i zacofanie. pokazcie mi sensowna polityke obecnego rzadu i jej strategiczne cele? poza glupota niczym sie nie wyroznia. jaka wartosc ten kraj ma na arenie miedzynarodowej i kto sie z nim liczy? czy jestesmy w stanie okupowac bezludne wyspy? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Admin. 22.04.06, 17:28 Ktoś kto innych wyzywa od bydła chyba nie powinien zabierać głosu w tej materii jak sądzę! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech6j Re: Admin. 22.04.06, 17:30 Nie od bydła. Nazwałem go chamem. W jakiej materii przepraszam? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Admin. 22.04.06, 17:37 A mnie kto od bydła nawyzywał? Święty Mikołaj? Jak to leciało?"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"? No to lu? Gdzie Twa własna prośba o zbanowanie siebie samego? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech6j Re: Admin. 22.04.06, 17:45 Ty wogóle nie rozumiesz powodu dla którego prosiłem o zabanowanie tego osobnika, a konkretnie jednego jego postu. Nie rozumiesz, albo nie udajesz że nie rozumiesz, bo twoja sowiecka mentalność nie jest na tego typu rzeczy wyczulona. Dopóki dyskutujemy o samolotach, okrętach i rakietach, czołgach OK. Ale jesli dochodzi do gloryfikowania przemocy jakiej CCCP dopóscił się wobec Polski i jej obywateli. Jeśli wygłasza się antypolskie opinie dotyczące bieżącej polityki. I nie dotyczy to wewnętrznych sporów politycznych tylko pewnych fundamentów co do których wszyscy się zgadzamy, to taki osobnik który to robi zasługuje na miano bydlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Admin. 22.04.06, 17:28 Ktoś kto innych wyzywa od bydła chyba nie powinien zabierać głosu w tej materii jak sądzę! Odpowiedz Link Zgłoś
herr_uberszturmfuhrer panowie wyluzujcie się :) 22.04.06, 17:51 Temu forum nie jest potrzebny powrót chamstwa,klótni i braku kultury,jakie udało się jako tako opanować po wprowadzeniu logowania... Odpowiedz Link Zgłoś