Gość: roger IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.03, 17:58 Mam problem - posiadam wyrzutnie rakiet M72A2 i nie wiem jaką moze miec ona wartosc. [ bez rakiety:) , stan idealny - posiadam zgodnie z prawem ]. Z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misza Re: Mam problem IP: *.ic.ru / *.ic.ru 14.01.03, 19:22 Gość portalu: roger napisał(a): > Mam problem - posiadam wyrzutnie rakiet M72A2 i nie wiem jaką moze miec ona > wartosc. > [ bez rakiety:) , stan idealny - posiadam zgodnie z prawem ]. Zadnej wartosci bojowei :)) Dla odstraszania chuliganow chyba nadaje sie ;)) > Z gory dziekuje za pomoc. K slowu, w 10 klasie moj znajomy wykradl cwiczebny RPG27 z klasy przygotowania wojskowego (mamy taka dyscypline w podstawowce). Pobawilismy sie z nia troche :)) Ten granatbik wyglada zupel;ni etakl samo jak bowjoiwy (ma nawet granat) tylko ma napis na boku malenkimi bukwami "Uczebnyj" - kiedy celujesz z niego komus w twarz, to widzisz jak cale jego zycie przebiega przed twymi oczami :)))) Pozdr Misza Odpowiedz Link Zgłoś