polar_khan 24.06.06, 10:02 Ogladalem se film wojenny amerykanski z lat 60-tych...Jak to POW uciekaja z obozu. Uzywaja Ropy aby zgubic psy. Czy to by z rzeczywistosci zadzialalo? Zamoczyc ubrania w Rope.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mechanior Re: Jak zabespieczyc sie przed wechem... 24.06.06, 11:39 Najlepszy sposób jest taki: Do mielonego mięska dodac trochę żółtego sera i porzucic na trasie ucieczki.Piesek jak głodny to łyknie i straci węch na parę godzin. Mam nadzieję że nikt nie odbierze tego jako instruktarzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Jak zabespieczyc sie przed wechem... 24.06.06, 13:25 Z serem to nie wiem ale z ropą to chyba na pewno nie!:) Trzeba by rozlać jakieś silne olejki zapachowe typu np.na bazie eukaliptusa lub amoniaku! I to w takim miejscu by pieski go powąchały! W tedy tracą węch na długo!:) -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
axx61 Re: Jak zabespieczyc sie przed wechem... 24.06.06, 22:19 Ropa nic nie pomoze . Psy sa tresowane i znaja swoja robote. Zapewnie decyduje zapach potu. Inny zapach potu maja podobno murzyni,vietnamczycy czy polacy.No moze polacy to dodatkowo dobry zapach siana i onuce ktore nie tylko pozwola wytropic kazdego ale zapach powalic moze i scigajacych. No i zapach kadzidla i dobrego starego wina. To zapach naszych kapelanow. A na zakonczenie dosc przyjemnie i podniecajaco pachna nasze panie. Zapach kobiety to to co nas podnieca.Historia mowi ze Napoleon bedac 60 mil od Paryza wysylal gonca z rozkazem do malzonki. Bede wkrotce, nie myj sie ani nie podmywaj. Napoleon. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_g_love Re: Jak zabespieczyc sie przed wechem... 24.06.06, 22:49 >No i zapach kadzidla i dobrego starego wina. To zapach naszych kapelanow. :D buahahaha ...a o Napoleonie to też czytałem ale juz nie pamiętam gdzie...popsuli mu ją...heheh nic tak nie zachęca do boju jak zapach śledźia... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jak zabespieczyc sie przed wechem... 25.06.06, 20:12 Rozsypac tabake i mielony pieprz. Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: Jak zabespieczyc sie przed wechem... 25.06.06, 21:18 żeby wyszkolony pies zgubił trop to praiw niemożliwe, można natomiast spowolnić podjęcie tropu idę psa wyprowadzić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś