berkut1 28.06.06, 13:49 Fotki :) www.webpark.ru/comments.php?id=14675 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fulcrum1 Re: Tajfun na plaży :D 28.06.06, 14:40 Cudo...Widać jaki ten okręt jest wielki (chyba, że te fotki to jakiś fotomontaż ale nie sądzę). Ci ludzie to chyba przyzwyczajeni do takiego widoku bo nie stwierdzam większego zainteresowania :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
foxbat1 Re: Tajfun na plaży :D 28.06.06, 14:53 Widze ze jeden "ekspert" wystawil drugiego "eksperta" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fulcrum1 Re: Tajfun na plaży :D 28.06.06, 16:42 foxbat1 napisał: > Widze ze jeden "ekspert" wystawil drugiego "eksperta" :-) To niech trzeci "ekspert" zauważy,że wspomniałem, ze może to być fotomontaż ale to nie ma znaczenia - zdjęcie fajnie wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
foxbat1 Re: Tajfun na plaży :D 28.06.06, 16:58 Trzeci ekspert sam sie wystawil bo sadzil ze wszystkie Tafuny sa juz "uziemione" zapomniawszy ze przeciez 1 okret dosc czesto wychodzi jeszcze w morze Po konsultacji ze wschodnimi znajomymi okazalo sie ze zdjecie jest jak najbardzie autentyczne i przedstawia wyjscie w morze w okolicy Siewierodwinska jedyna plywajaca jeszcze jednostke projektu 941 - platforme testowa - TK 208 Dimitri Donski Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: Tajfun na plaży :D 28.06.06, 19:28 to nie photoshop, sciagnołem zdjątko i sprawdziłem w photoshopie, ale mogę się mylić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś