12.01.07, 14:04
Przeszukałem całe allegro, wiele razy sprawdzałem na eBay'u, a także
wpisywałem hasło w różne wyszukiwarki. Nigdzie nie można
dostać "militarnych " plakatów. Wizerunek czołgu, czy samolotu (najlepiej z
okresu II wś) byłby całkiem ładnym ozdobnikiem pokoju nastolatka
zafascynowanego techniką wojskową. Proszę o pomoc w tej materii. Na
marginesie - raczej nie chciałbym aby były to wizerunki sprzętu
hitlerowskiego, no chyba że spadający płonący samolot o w tle spitfire.
Obserwuj wątek
    • michalgajzler Re: plakaty 12.01.07, 21:55
      Zawsze możesz spróbować plakat...zrobić;-). Empik oferuje drukowanie plakatów ze
      zdjęć (od ok 15 zł za plakat 30x40 do >50 zł za 70x100), podobną usługę oferował
      Fotojoker (nie wiem jak to jest teraz), inne punkty foto też mogą mieć coś
      takiego w ofercie. Potrzebne jest tylko czy może aż, odpowiednie zdjęcie.
      • axx611 Re: plakaty 13.01.07, 16:26
        Sa nie tylko plakaty ale i bardzo ladne kalendarze scienne duze z bardzo
        ladnymi zdjeciami na rozne tematy. Osobiscie lubie te z duzymi piersiami ale i
        dla syna moze znajdziesz cos innego ale mysle ze i syn tez by na nie sie
        popatrzyl. Kiedys mialem taki bardzo ladny kalendarz z wyczynami naszych
        chlopcow z Marines.Mozesz z nimi zwiedzic swiat. Be all you can be. Znalazlem
        ogloszenie do ktorego byly zalaczone dwa male paski w kolorach czerwonym i
        niebieskim. Proszono o podanie adresu i zalaczenie paska czerwonego jezeli nie
        chcesz sie zaciagnac do marines i niebieskiego ze tak. W obu przypadkach
        kalendarz bedzie wyslany.Wyslalem ze nie i zapomnialem. Po tygodniu otrzymalem
        kalendarz a po 6 miesiacach przyszedl policjant w cywilu i wypytywal sie o mnie
        u wlasciciela domu. Ale mnie nie bylo w tym czasie a wlasciciel pamieta to
        dzisiaj.Moze pomylilem kolory.
    • corregidor Re: plakaty 13.01.07, 21:54
      popatrz w googlach

Jest mnostwo sklepow internetowych sprzeadjacych plataky, kalendarze itp.

wpisz WW II i znajdziesz

moge polecic aka strone, która tu buyla cytowana

www.achtungpanzer.com

tam sa linki do sklepow itp

powodzenia !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka