zibi_mazurak 28.06.07, 10:45 Chciałbym zapytać: Czy Nicolas Sarkozy kiedykolwiek służył? Nie żebym go chciał potępić, jeżeli nie służył, ale francuscy kandydaci prezydenccy są prawnie zobowiązani odbyć służbę wojskową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azyata Chyba 28.06.07, 13:29 Jakiemuś Holland - rowi? To pewnie dlatego większośc Francuzów wolała Sarko. Sarkozy mógł odbyć służbę w trakcie studiów. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Chyba 29.06.07, 08:16 Odbył czy nie? Bo jeżeli nie, to złamał prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_101 Re: Chyba 29.06.07, 12:26 > Odbył czy nie? Bo jeżeli nie, to złamał prawo. to go zaskarż Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Chyba 29.06.07, 18:00 Nie zamierzam. Jeśli złamał niesprawiedliwe prawo, to go nie zaskarżę. Odpowiedz Link Zgłoś
remov Re: Chyba 30.06.07, 13:01 zibi_mazurak napisał: > Nie zamierzam. Jeśli złamał niesprawiedliwe prawo, > to go nie zaskarżę. Dlaczego niby niesprawiedliwe? BTW - Sarkozy chce przywrócić OSW :) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Chyba 30.06.07, 15:04 Cenzor skasował (wspomniałem niewygodne aksjomy), więc napiszę jeszcze raz: Jesteś debilem - aksjom. Dlatego te twoja teoria jakoby Sarkoś zamierzał przywrocic pobor (tak jak wszystkie inne twoje teorie) sa bzdurne. Sarkozy jedynie zadeklarowal podczas kampanii wyborczej (tylko po to by pozyskac glosy wyborcow wczesniej glosujacych na innych politykow prawicowych), ze zarzadzi obowiazkowa sluzbe cywilna, nie pobor. Zostal wybrany na prezydenta - i nie zaproponowal stosownej ustawy. Bo twoja teoria jest bzdurna. Nawet jezeliby zamierzal przywrocic pobor albo zarzadzic OSC, to nie bylby to dla niego priorytet, o czym kazdy inteligentny czlowiek wie, bo Sarkozy juz okreslil swoje priorytety: reforma prawa pracy i prawa podatkowego, zmniejszenie bezrobocia i dlugu publicznego, reforma uniwersytetow i powstrzymanie AZK. A dlaczego prawo poborowe bylo niesprawiedliwe, to inteligentnym ludziom nie musze tlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
remov Odbyl OSW w latach 1978-1979 30.06.07, 12:58 ...co zabawniejsze, wychodzi na to, że chronił... Chomeiniego, gdy ten mieszkał we Francji w Neauphle-le-Château. Odpowiedz Link Zgłoś
remov Re: Odbyl OSW w latach 1978-1979 30.06.07, 15:06 zibi_mazurak napisał: > Linki. Google. Wpisz imię i nazwisko osoby, o którą Ci chodzi i dodaj słówko bio oraz - być może - military. Powinno zupełnie wystarczyć. Nawet Ty powinieneś dać sobie radę. A i jeszcze jedno, postaraj się zachować chociaż MINIMUM kultury osobistej, bo inaczej znowu Twój list pójdzie do kosza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Odbyl OSW w latach 1978-1979 30.06.07, 15:10 Otoz nie ma informacji. I nie udawaj madrzejszego ode mnie, bo nie jestes. Gdybys potrafil to udowodnic to bys wklepal link, ale nie wklepales, bo nie mozesz - bo piszesz bzdury (jak zawsze). A moj drugi post zostal skasowany nie dlatego ze nazwalem ciebie debilem (a jestes debilem), lecz dlatego, ze wspomnialem niewygodne dla ciebie aksjomy (np. twoja bzdurna teoria o amerykanskim Kongresie). Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Pierwsze 10 rezultatow 30.06.07, 15:16 fr.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Sarkozy en.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Sarkozy www.support-sarkozy-france.com/nicolas_sarkozy/ worldnews.about.com/od/france/a/sarkozy_bio.htm www.lexpress.fr/info/france/dossier/sarkozy/dossier.asp?ida=433332 www.ambafrance-us.org/atoz/bio/bio_sarkozy.asp news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3673102.stm www.imdb.com/name/nm0765324/bio www.elysee.fr/elysee/elysee.fr/anglais/nicolas_sarkozy/biography/biography.78177.html www.infoplease.com/biography/var/nicolassarkozy.html Żadnej wzmianki o okresie sluzby wojskowej. You are owned. Odpowiedz Link Zgłoś
remov Re: Pierwsze 10 rezultatow 30.06.07, 15:26 zibi_mazurak napisał: > You are owned. Mamy najwyraźniej inaczej pozycjonujące informacje Google. Po wpisaniu tych danych, które Ci podałem bez problemu można znaleźć informacje kiedy służył, z jakim kolegą i kogo pilnowali - to akurat z irańskich stron. No, ale widać, Ty nie tylko masz niską kulturę osobistą (patrz inwektywy), ale i problem z szukaniem czegoś w przeglądarce. Cóz, do szkoły tez pewnie było pod górkę, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Pierwsze 10 rezultatow 30.06.07, 15:31 Na inwektywy zasluzyles jak nikt inny sposrod userow tego forum, wiec nie narzekaj, ze zostales nazwany po imieniu. A Google umiem sie poslugiwac, wiec nie udawaj madrzejszego ode mnie, bo nie jestes. Pierwsze 10 rezultatow to byly takie rezultaty, jakie wkleilem, kolejnych nie chce mi sie sprawdzac. Jak nie umiesz udowodnic,ze sie myle, wklejajac link, to znaczy ze to ty sie mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
remov Re: Pierwsze 10 rezultatow 30.06.07, 15:37 zibi_mazurak napisał: > Na inwektywy zasluzyles jak nikt inny Oj, ja biedny, zasłużyłem, bo Cię wyśmiałem jak nikt inny w wątku o poborze? No tak, ale wiesz tak to bywa, jak totalne brednie wypisujesz, jak i tym razem. Oj, znowu się pobawię i będziesz znowu krzyczał wniebogłosy, bo co innego Ci pozostało - no przecież nie żadne argumenty, bo z tym sobie nie radzisz :) > A Google umiem sie poslugiwac Nie bardzo, skoro musisz pytać innych jak znaleźć czas służby francuskiego prezydenta. To już świadczy o tym, że sobie nie bardzo radzisz z formułowaniem odpowiedniego zapytania. > wiec nie udawaj madrzejszego ode mnie, bo nie jestes Problem polega, dziecko, na tym, że jestem. I to tak trudno Ci znieść, że wrzeszczysz w niebogłosy. > Jak nie umiesz udowodnic,ze sie myle, > wklejajac link, to znaczy ze to ty sie mylisz. Ale ja naprawdę nie muszę wklejać żadnych linków potwierdzających moje słowa, coś sobie uroiłeś, zwłaszcza, że podałem Ci jak znaleźć te informacje, w języku angielskim. Podałem Ci poprawny czas służby prezydenta, co z tym zrobisz, czy będziesz tupał i wrzeszczał, czy wykorzystasz, to naprawdę tylko i wyłącznie Twoja sprawa. No, to teraz sobie pokrzycz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Pierwsze 10 rezultatow 30.06.07, 15:44 remov napisał: > zibi_mazurak napisał: > > > Na inwektywy zasluzyles jak nikt inny > Oj, ja biedny, zasłużyłem, bo Cię wyśmiałem jak nikt inny w wątku o poborze? Ty twierdzisz ze mnie wysmiales? HAHAHAHAHA! Ty sam sie osmieszyles. No > > tak, ale wiesz tak to bywa, jak brednie wypisujesz, jak i tym razem. Bzdury to ty wypisujesz. > > > A Google umiem sie poslugiwac > Nie bardzo, skoro musisz pytać innych jak znaleźć czas służby francuskiego > prezydenta. To już świadczy o tym, że sobie nie bardzo radzisz z formułowaniem > odpowiedniego zapytania. Tak sadzisz? Jesli tak sadzisz, to nie dziw sie, ze ciebie nazywam debilem. Brak informacji to brak informacji. > > > wiec nie udawaj madrzejszego ode mnie, bo nie jestes > Problem polega, dziecko, na tym, że jestem. I to tak trudno Ci znieść, że > wrzeszczysz w niebogłosy. Problem polega na tym, ze nie tylko nie jestes, ale jestes NAJGLUPSZYM USEREM TEGO FORUM. Kazdy inteligentny czlowiek to wie. A dziecko to mozesz mowic to swoich kolegow z piaskownicy. > > Ale ja naprawdę nie muszę wklejać żadnych linków potwierdzających moje słowa, Musisz. To ty napisales te teze, nie ja. Ty jestes zobowiazany by udowodnic ze sie nie myliles. Oczywiscie jestes niezdolny by tak uczynic, poniewaz jestes mlodszy i (niekoniecznie z tego powodu) glupszy ode mnie. Znam 15-latkow madrzejszych od ciebie. > No, to teraz sobie pokrzycz :) Alez dlaczego? Sam sie skompromitowales. Dlaczego wg JA powinienem byc niezadowolony z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
remov Re: Pierwsze 10 rezultatow 30.06.07, 15:46 zibi_mazurak napisał: (ciach bełkot) Powiedz mi, czy czasami nie powinieneś odwiedzić lekarza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Pierwsze 10 rezultatow 30.06.07, 15:48 No prosze! Ja znowu przypomnialem ci ze to TY jestes zobowiazany przedstawic dowod, a ty potrafisz tylko pisac inwektywy, ktorymi sam sie kompromitujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
remov Re: Pierwsze 10 rezultatow 30.06.07, 16:19 zibi_mazurak napisał: > No prosze! Ja znowu przypomnialem ci ze to TY jestes zobowiazany > przedstawic dowod Ale ja przecież przedstawiłem dowód - NIE UMIESZ ZNALEŹĆ interesujących Cię informacji. Co gorsza, ja je znam :) > a ty potrafisz tylko pisac inwektywy, ktorymi sam sie > kompromitujesz. Lepiej bym Twojej osoby nie podsumował. Dzięki :) Idę na obiad, jak będziesz grzeczny, to po powrocie wkleję linki. Jak będziesz niegrzeczny i nadal się tak komicznie miotał, to też wkleję, żebyś jednak zdobył jakieś informacje, bo inaczej będziesz wypisywał sobie po raz kolejny bzdury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Pierwsze 10 rezultatow 30.06.07, 16:29 Lepiej nie mozna podsumowac mnie niz 'czlowieka czesto osmieszajacego takich blaznow jak Remov'. Nie przedstawiles ZADNYCH dowodow. I nawet teraz tylko zapowiadasz, ze je przedstawisz. Nawet jakbys wkleil 100 linkow, to i tak ani jeden z nich niekoniecznie musi byc dowodem, bo 99% istniejacych stron internetowych nie jest wiarygodna. Kiedy zadalem pytanie, to chcialem, aby ktos wkleil URL jakiejs oficjalnej biografii Sarkozy'ego (lub autoryzowanej przez niego), ktora bylaby odpowiedzia. Nikt jednak tak nie zrobil. Ty tylko zapowiedziales wklejenie adresu jakiejs iranskiej strony. Jezeli wg ciebie takie strony sa wiarygodne, to rzeczywiscie jestes debilem, tak jak napisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Pierwsze 10 rezultatow 30.06.07, 16:31 Autobiografii znaczy sie. Lub biografii autoryzowanej przez Sarkozy'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Pierwsze 10 rezultatow 30.06.07, 15:34 www.google.pl/search?q=Nicolas%2BSarkozy%2BBio&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&hs=4sH&start=10&sa=N Gdybym byl czlowiekiem litosciwym, to bym lamentowal, ze znowu jestes owned. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Wyjaśnienie dla intel. ludzi - dlaczego zapytałem? 30.06.07, 15:29 Oczywiście to czy Sarkozy odbyl sluzbe czy tez nie nic nie znaczy, bo ani nie znaczy, ze przywroci lub nie przywroci poboru, ani tez nie swiadczy jakim jest czlowiekiem. Jest to wylacznie historyczne pytanie, a zadalem je dlatego, ze pisze jego biografie (acz moge nie napisac czy sluzyl czy nie), a takze dlatego, ze mnie to ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Kolejny rezultat 30.06.07, 15:38 209.85.135.104/search?q=cache:CGdEHIDUEn4J:www.biobble.com/fr/2006-293/Nicolas_Sarkozy_biographie.html+Nicolas%2BSarkozy%2BBio&hl=pl&ct=clnk&cd=21&gl=pl&client=firefox-a Żadna iranska strona. Tylko ciekawe ze pomimo ze pisze 'ukonczyl sluzbe wojskowa', to jakos autor dyskretnie milczy - nie napisal JAK Sarkozy sluzyl :) A jak wiadomo, takie informacje sa guzik warte. Odpowiedz Link Zgłoś
remov Re: Kolejny rezultat 30.06.07, 15:45 zibi_mazurak napisał: > Żadna iranska strona. Jeszcze na nią po prostu nie trafiłeś. Ale staraj się, staraj, widzę, że powoli po moich wskazówkach coś UDAJE Ci się odszukać. Masz już początek służby, brawo! Wiele godzin to zajęło! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Kolejny rezultat 30.06.07, 15:50 Dobrze sie bawisz cwaniaczku? Moze zamiast gratulowac mi, ze samodzielnie znalazlem jakas strone nie bedaca dowodem, wkleisz link owej ponoc istniejacej iranskiej strony? No! Jezeli istnieje, to czemu nie wkleisz linka? (Odpowiedź: pewnie dlatego ze nie istnieje, tajemnica poliszynela jest ze zawsze piszesz bzdury) Odpowiedz Link Zgłoś
remov Re: Kolejny rezultat 30.06.07, 16:16 zibi_mazurak napisał: > Dobrze sie bawisz cwaniaczku? Świetnie! A jak sądzisz, czy inaczej bym się tak droczył? :) > Moze zamiast gratulowac mi, ze samodzielnie znalazlem jakas strone > nie bedaca dowodem, wkleisz link owej ponoc istniejacej > iranskiej strony? Jeszcze nie. Miotasz się jak kurak z oderwanym łbem, a to jest zabawne. Ale zawsze możesz... poprosić. Wówczas z pewnością wkleję :) > No! Jezeli istnieje, to czemu nie wkleisz linka? Bo mnie Twoje infantylne pokrzykiwania, wypisywanie dziesiątek wiadomości o niczym jeszcze bawią. Nawet nie wyobrażasz jakie jest to jest śmieszne, to całe Twoje napuszenie, wywrzaskiwanie obelg i tak dalej. Ot, mały, biedny, zakompleksiony człowieczek, korzystający z anonimowości interetu :) > (Odpowiedź: pewnie dlatego ze nie istnieje, tajemnica poliszynela > jest ze zawsze piszesz bzdury) Co tylko sobie uroisz, dziecko :) No, ale jeżeli nie dasz sobie rady - jak zwykle dodajmy - to za kilka godzin wkleję oba przekierowania (postaram się przed 19.00, jak wyrobię z czasem, żeby siąść do komputera). No, to teraz zaciśnij zęby, niech Ci się pojawi ambicja i szukaj, szukaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Kolejny rezultat 30.06.07, 16:24 Dziecko to sobie mozesz mowic do swoich durnych kolegow z piaskownicy, nie do mnie, synku. Napisales kilka tez - ani jedna nie jest prawdziwa. Nie jestes zdolny udowodnic ze jest inaczej (nie dziwie sie), wiec sie osmieszasz. Sarkozy moze odbyl sluzbe wojskowa, moze nie. Nie wiadomo. Ale nawet jesli wkleisz linka, to i tak nie udowodnisz, ze sie myle, bo jak ktos napisal teze, ze Sarkozy strzegl Chomeiniego, to nie znaczy to, ze ta teza jest prawdziwa. Ja mam wlasna strone i moglbym napisac, ze Rosjanie podbili USA. Dopoki Rosjanie nie podbija USA, teza taka (tak jak wszystkie teorie ktore kiedykolwiek napisales) pozostanie bzdurna, a ty sobie mozesz szczekac tak dlugo, jak zechcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Kolejny rezultat 30.06.07, 15:46 No prosze. Wystarczy ze poczytalem te strone przez jeszcze 1 minute i dowiedzialem sie ze autor twierdzi, ze Nicolas Sarkozy rozwiodl sie ze swoja pierwsza zona 18 lat temu! To ewidentna bzdura, bo Sarkozy rozwiodl sie ze swoja pierwsza zona 11 lat temu. 18 lat temu natomiast ze swoim pierwszym mezem rozwiodla sie jego obecna zona. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak To ma być dowód? 30.06.07, 17:34 Czy to ta strona: www.iranian.com/Opinion/2007/April/French/index.html Haslo: Khomeini+Sarkozy I to ma być dowód? To ma byc niepodwazalny dowod, ze Sarkozy strzegl Chomeiniego? HAHAHA! Wielu dziennikarzy napisalo o Sarkozym rozne bzdury. Jak ktos napisal jakas teorie o Sarkozym, to nie znaczy to, ze ta bzdura jest aksjomem. Odpowiedz Link Zgłoś