misza_kazak 07.11.07, 10:39 www.rbcdaily.ru/2007/10/02/focus/296297 10 Putinskich udarow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 10:44 Nacisnąłem kosz,a jeśli to nie poskutkuje,to myślę że psychomaszyna się tym zajmie;) Znowu treść napisana w niezrozumiałym języku,znowu brak tłumaczenia na polski i pewnie znowu polityka,a nie militaria. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 10:51 wiarusik napisał: > Nacisnąłem kosz,a jeśli to nie poskutkuje,to myślę że psychomaszyna > się tym zajmie;) > Znowu treść napisana w niezrozumiałym języku,znowu brak tłumaczenia > na polski i pewnie znowu polityka,a nie militaria. A ty czytales tekst :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 11:01 wiarusik napisał: > Poleci to do śmieci,poczekaj;) Zalezy od tego czy umie czytac po rosyjsku czy jak ty byl zlym uczniem w szkole :) A do leniow podaje "9 cios" o militariach :) Удар девятый. Необходимо понять, что избежать большой мировой войны за перераспределение ресурсов и контроль над транзитными путями невозможно. России придется столкнуться с военными противниками как на Западе, так и на Востоке. К глобальному конфликту, в том числе и к боевым действиям на российской территории необходимо готовиться и заручиться максимальной поддержкой в мусульманском мире, где также будут располагаться театры военных действий. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 11:03 Chłopcze,w szkole nie miałem rosyjskiego;) Po 1989 roku nie był wymagany:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 11:05 Wiarusik nie ma się czym chwalić! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Rosyjski to 3 rzedny jezyk 07.11.07, 18:49 wiarusik napisał: > Wymagali angielskiego;) Sława! Nie znam suahili równiez i wcale nie uwazam za mój szczególny defekt. A przeciez suahili czy arabski lub mandaryński maja znacznie wieksza range niz rosyjski... angielski to jezyk podstawowy, potem hiszpański, francuski, portugaslki, madndaryński oczywiscie ale słabo rozpowszechniony poza chińskim etnosem no i wymieniony suahili dopiero potem moze miec jakiekolwiek aspiracje rosyjski czy niemiecki jako jezyki lokalne lub conajwyzej regionalne... Zatem nic złego nie wynika z nieznajomosci jaiegos gruzińskiego. Oczywiscie lepiej znac wiecej jezyków, ale wystarcza nam 2 angielski i hiszpański aby miec caly swiat... Zapomniałem o hindi czy sanskrycie i oczywiscie łąińskim, ale to jezyki naukowe.. Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 10 ciosow Putina 08.11.07, 15:47 wiarusik napisał: > Wymagali angielskiego;) W czasach ZSRR tez wymagali angielskiego i do tego niemeckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek To znaczy tyle 07.11.07, 11:08 Swiatowa wojna o resursy i trazity jest nieunikniona, nalezy sie przygotowywac do niej. Wladimir Ilicz Putin Odpowiedz Link Zgłoś
matrek English version 07.11.07, 11:22 www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.rbcdaily.ru%2F2007%2F10%2F02%2Ffocus%2F296297&langpair=ru%7Cen&hl=en&ie=UTF8 Odpowiedz Link Zgłoś
matrek A swoja droga 07.11.07, 11:14 matrek napisał: > Swiatowa wojna o resursy i trazity jest nieunikniona, nalezy sie przygotowywac > do niej. > > Wladimir Ilicz Putin > Jak widac tylko w przyglupiej Europie uwazaja, ze wpojny nigdy wiecej nie bedzie... po co sie zbroic. Niech im dadza jeszcze wiecej rurociagow. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: A swoja droga 07.11.07, 11:26 Bo ta "przygłupia" Europa woli z Rosją handlować i zarabiać "dudki" niż z Rosją wojować Matruś! Wczoraj podpisano porozumienie o dołączeniu Holendrów do "podBałtyckiej" rury i przedłużeniu tejże do Wielkiej Brytanii! Tam gdzie są wielkie pieniądze polityka przestaje być "głupia"! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A swoja droga 07.11.07, 11:33 marek_boa napisał: > Bo ta "przygłupia" Europa woli z Rosją handlować i zarabiać "dudki" > niż z Rosją wojować Matruś! Wczoraj podpisano porozumienie o > dołączeniu Holendrów do "podBałtyckiej" rury i przedłużeniu tejże do > Wielkiej Brytanii! Tam gdzie są wielkie pieniądze polityka przestaje > być "głupia"! > -Pozdrawiam! Alez oczywiscie Marku. ja rowniez o tym czytalem. tylko jak to sie ma do slow putina o nieuniknionosci wojny o zasoby i drogi ich przesylu? Zadnego zwiazku? Ejze, Ty zdaje sie znasz rosyjski. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: A swoja droga 07.11.07, 11:57 > Alez oczywiscie Marku. ja rowniez o tym czytalem. tylko jak to sie ma do slow > putina o nieuniknionosci wojny o zasoby i drogi ich przesylu? > Zadnego zwiazku? > > Ejze, Ty zdaje sie znasz rosyjski. Matrku, to TY nie znasz rosyjskiego. To nie sa slowa Putina, tylko eksperta politycznego Czernowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A swoja droga 07.11.07, 12:08 misza_kazak napisał: > > Alez oczywiscie Marku. ja rowniez o tym czytalem. tylko jak to sie ma do > slow > > putina o nieuniknionosci wojny o zasoby i drogi ich przesylu? > > Zadnego zwiazku? > > > > Ejze, Ty zdaje sie znasz rosyjski. > > Matrku, to TY nie znasz rosyjskiego. To nie sa slowa Putina, tylko eksperta pol > itycznego Czernowa :) > I nigdy nie twierdzilem ze znam. Poza tym bardziej interesowaly mnie te szoki niz naglowek :) No ale pewnie ze to blad. Mea culpa. Niemniej jednak najblizsze otoczenie Waszego Prezydenta jest chyba dosc wplywowe, jak sadze. nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: A swoja droga 07.11.07, 12:11 > No ale pewnie ze to blad. Mea culpa. Niemniej jednak najblizsze otoczenie > Waszego Prezydenta jest chyba dosc wplywowe, jak sadze. nieprawdaz? O co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A swoja droga 07.11.07, 12:15 o to ze jak sadze, opinie rosyjskich ekspertow nie odbiegaja zbytnio od Pogladow Putina. Calkiem nie tak dawno, juz mi sie obila gdzies o uszy ta teza o zmierzaniu swiata do wojny o zasoby i srodki ich transferu, i tu na pewno nie niedoczytalem czegos, bo widzialem Putina mowiacego to w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: A swoja droga 07.11.07, 12:23 matrek napisał: > o to ze jak sadze, opinie rosyjskich ekspertow nie odbiegaja zbytnio od Poglado > w > Putina. Skad taka bzdurna teoria?! Za duzo CNN ogladasz :) POglady naszych ekspertow sa tak samo zbierzne z pogladami Putina jak poglady Amerykanskich ekspertow od pogladow Busha. Nawet wiecej - decyzje Putina czesto sa wielka niespodzianka nawet dla najbardziej proprezydenskich ekspertow! Glowna sila Putina jest jego nieoblliczalnosc. I to laczy go ze Stalinym i Piotrem I :) Calkiem nie tak dawno, juz mi sie obila gdzies o uszy ta teza o > zmierzaniu swiata do wojny o zasoby i srodki ich transferu, i tu na pewno nie > niedoczytalem czegos, bo widzialem Putina mowiacego to w TV. Putin wiele mowi w TV ale jest BARDZO ostrozny w tym co mowi - stara szkola KGB. NIgdy nie mowil ze bedzie jakas wojna swiatowa za jakiekolwiek cele. Nazywa WSZYSTKICH partnerami ROsji - od Iranu do USA. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: A swoja droga 07.11.07, 12:26 Putin-Słońce:) Boże,co za kult jednostki.Jak w Północnej Korei...;) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: A swoja droga 07.11.07, 12:29 wiarusik napisał: > Putin-Słońce:) PUtin Car! > Boże,co za kult jednostki.Jak w Północnej Korei...;) Echh... Gdyby jak w Korei wiarusik... Nam by chociaz poziom Busha osiagnac. Jaki kult jest w USA nt. Busha to ja nawet muwic nei moge - caly swiat widzi ze Bush hest najwiekszym debilem w historii, ze nic nei rozumie w sterowaniu panstwem i mimo to wybiera go na druga kadencje!!! TO dopiero kult :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: A swoja droga 07.11.07, 12:31 Chyba od dawna nie przeglądałeś amerykańskich sondaży;) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: A swoja droga 07.11.07, 12:37 wiarusik napisał: > Chyba od dawna nie przeglądałeś amerykańskich sondaży;) No wiesz, nawet taki zombirowany narod jak Amerykance po 7 latach jest zdolny zrozumiec ze prezydent jest debilem. Tyle ze gdyby nie ten kult "god bless Bush", to nie siedzial by teraz w WH. Putin w ordoznieniu od Busha robi zycie ROsjan co raz lepszym a ROsje coraz bardziej silna i wplywowa na arene politycznej i gospodarczej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: A swoja droga 07.11.07, 12:39 Myślę,że Putin ściąga na Rosję niebezpieczeństwo;) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: A swoja droga 07.11.07, 12:43 wiarusik napisał: > Myślę,że Putin ściąga na Rosję niebezpieczeństwo;) Niebezpieczenstwo sciagal, a raczej nawet wywolywal niejaki "przyjaciel Borys". Przyjaciel oczywiscie dla Clintona i Kohla. Bo narod Rosji od tej "przyjazni" tylko cierpial. Na szczescie Putin wyrzucil tego pjanego debila z fotelu prezydenskiego i postawil Rosja na nogi. I wlasnie za to go lubimy, szanujemy i doceniamy. I wlasnie dlatego tez na zachodzie Putina nienawidza :) Hehe :) Lubicie dalej swego przyjaciela Borysa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: A swoja droga 07.11.07, 12:46 Borys niestety już pagip;( Niech mu ziemia lekką będzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: A swoja droga 07.11.07, 12:57 wiarusik napisał: > Borys niestety już pagip;( > Niech mu ziemia lekką będzie:( Hehe! Ten stary pijak juz na szczescie zdechl! Niech teraz mu w POlsce stawiaja pomnik - obok Reagana. Na tren fakt ze Jelcyn odpowiada za rozwoj wahabizmu w Czeczni i sama wojne lepiej przymknac oczy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A swoja droga 08.11.07, 02:26 misza_kazak napisał: > wiarusik napisał: > > > Borys niestety już pagip;( > > Niech mu ziemia lekką będzie:( > > Hehe! Ten stary pijak juz na szczescie zdechl! Niech teraz mu w > POlsce stawiaja pomnik - obok Reagana. Na tren fakt ze Jelcyn > odpowiada za rozwoj wahabizmu w Czeczni i sama wojne lepiej > przymknac oczy. :))) > > To jelcyn rozpoczal Wasza wojne w czeczenii i spacyfokowal rodzace sie panstwo czeczenskie - Putin, juz tylko z "bandytami" tam wlaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: A swoja droga 08.11.07, 08:48 matrek napisał: > To jelcyn rozpoczal Wasza wojne w czeczenii i spacyfokowal rodzace sie panstwo > czeczenskie - Putin, juz tylko z "bandytami" tam wlaczy. POprawia - Jelcyn zamykal oczy na to ze w Czecznie przyjechali wahabici z panstw imslamistskich. Zamykal oczy na to ze Dudajew robi otwarta dyktature - o tym ze istniala antidudajewska oppozycja w respublice, ktora Dudajew skutecznie spacyfikowal to ty pewnie nawet nie slyszales - przeciez CNN o tym ani slowem :)) Zamykla oczy na to ze rozkrada magazyny amunicji i bazy wojsk i uzbraja swoje bataliony najemnikow. Zamykal oczy na to ze robi islamistskie bandyckie panstwo - rozpuszcza sady, prokurature, milicje. Czyli typowa dyktatura w wydaniu talibskim. A zaczal wojne dopiero wtedy gdy zaczeto MASOWO zabijac ludnosc nieczeczenska i robic terrakty w Rosji. Putin zaczal operacja kontrterrorystyczna PO NAJAZDZIE na Dagestan (z zabiciem kilkidziesieciu cywilow) i terraktach na Moskwe i Wolgodonsk. Ucz sie gowniarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Ucz sie putinowski gó..arzu 08.11.07, 15:35 misza_kazak napisał: > matrek napisał: > > > To jelcyn rozpoczal Wasza wojne w czeczenii i spacyfokowal rodzace sie pa > nstwo > > czeczenskie - Putin, juz tylko z "bandytami" tam wlaczy. > > POprawia - Jelcyn zamykal oczy na to ze w Czecznie przyjechali wahabici z panst > w imslamistskich. Zamykal oczy na to ze Dudajew robi otwarta dyktature - o tym > ze istniala antidudajewska oppozycja w respublice, ktora Dudajew skutecznie spa > cyfikowal to ty pewnie nawet nie slyszales - przeciez CNN o tym ani slowem :)) > Zamykla oczy na to ze rozkrada magazyny amunicji i bazy wojsk i uzbraja swoje b > ataliony najemnikow. Zamykal oczy na to ze robi islamistskie bandyckie panstwo > - rozpuszcza sady, prokurature, milicje. Czyli typowa dyktatura w wydaniu tali > bskim. > A zaczal wojne dopiero wtedy gdy zaczeto MASOWO zabijac ludnosc nieczeczenska i > robic terrakty w Rosji. > > Putin zaczal operacja kontrterrorystyczna PO NAJAZDZIE na Dagestan (z zabiciem > kilkidziesieciu cywilow) i terraktach na Moskwe i Wolgodonsk. > Ucz sie gowniarzu. Sława! Te wybuchy w Moskwie to rosyjska prowokacja Putina sam wysadzał abys dorwac do wladzy... Opisała to Politkowska i Litwinienko, dlatego Putin ich zamordował... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Putin to sam bandyta 08.11.07, 15:22 matrek napisał: > misza_kazak napisał: > > > wiarusik napisał: > > > > > Borys niestety już pagip;( > > > Niech mu ziemia lekką będzie:( > > > > Hehe! Ten stary pijak juz na szczescie zdechl! Niech teraz mu w > > POlsce stawiaja pomnik - obok Reagana. Na tren fakt ze Jelcyn > > odpowiada za rozwoj wahabizmu w Czeczni i sama wojne lepiej > > przymknac oczy. :))) > > > > > > > To jelcyn rozpoczal Wasza wojne w czeczenii i spacyfokowal rodzace sie panstwo > czeczenskie - Putin, juz tylko z "bandytami" tam wlaczy. Sława! Putin przypomina Hitlera, jest takim samym paranoikiem i odwetowcem jak Schilkelgruber Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Nie ma nienawisci do putina na zachodzie 07.11.07, 12:52 misza_kazak napisał: > wiarusik napisał: > > > Myślę,że Putin ściąga na Rosję niebezpieczeństwo;) > > Niebezpieczenstwo sciagal, a raczej nawet wywolywal niejaki "przyjaciel Borys". > Przyjaciel oczywiscie dla Clintona i Kohla. > Bo narod Rosji od tej "przyjazni" tylko cierpial. > Na szczescie Putin wyrzucil tego pjanego debila z fotelu prezydenskiego i post > awil Rosja na nogi. I wlasnie za to go lubimy, szanujemy i doceniamy. > > I wlasnie dlatego tez na zachodzie Putina nienawidza :) Hehe :) > Lubicie dalej swego przyjaciela Borysa :)) Wszyscy na niego patrza i sluchaja z zainteresowaniem, jak na malpe w zoo - co nowego dzis wywinie Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak :)) Zart roku :) 07.11.07, 12:59 > Wszyscy na niego patrza i sluchaja z zainteresowaniem, jak na malpe w zoo - co > nowego dzis wywinie Matrku to ze ty w ZOO z zainteresowaniem slucha malp wcale nie swiadczy ze na Zachodzie nie nienawidza Putina :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: :)) Zart roku :) 07.11.07, 13:20 misza_kazak napisał: > > Wszyscy na niego patrza i sluchaja z zainteresowaniem, jak na > malpe w zoo - co > > nowego dzis wywinie > > Matrku to ze ty w ZOO z zainteresowaniem slucha malp wcale nie > swiadczy ze na Zachodzie nie nienawidza Putina :)) > Ty chyba nie wiesz co to jest nienawisc. Ale to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: :)) Zart roku :) 07.11.07, 13:58 matrek napisał: > Ty chyba nie wiesz co to jest nienawisc. Ale to dobrze. Ty chyba nie wiesz co to jest tlum mlodych debilow po typu wiarusika i ignoranta spalajacy portrety Putina i flage ROsji - a takie cos bywa prawie we wszystkich panstwach Zachodu gdzie wizytuje Putin. A ja nienawidziec umiem, najbardziej nienawidze takich malenkich zagorzalych rusofobow z wypranym mozgiem jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 głupis misza... 08.11.07, 01:32 misza_kazak napisał: > matrek napisał: > > Ty chyba nie wiesz co to jest nienawisc. Ale to dobrze. > > Ty chyba nie wiesz co to jest tlum mlodych debilow po typu wiarusika > i ignoranta spalajacy portrety Putina i flage ROsji - a takie cos > bywa prawie we wszystkich panstwach Zachodu gdzie wizytuje Putin. > > A ja nienawidziec umiem, najbardziej nienawidze takich malenkich > zagorzalych rusofobow z wypranym mozgiem jak ty :) > Sława! Ech durak, Ty durak... Myslisz ze dla mnie akurat pajac Putinokio jest tak wazny,ze sprawilbym se jego portret, i ze chciałbym go spalic? Za mały glupek aby sie nim zajmował.., i to tak ekpresyjnie... A flaga rasiji to jak wyglada? Ostatnio pod Pilawa, okupanowaną przez Rosje, widziałem chyba biała z niebieskim pasem na dole.., to wasza jednostka była? Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Patologiczny palant 08.11.07, 01:20 wiarusik napisał: > Myślę,że Putin ściąga na Rosję niebezpieczeństwo;) Sława! Putin wzoruje sie na bandytach, którzy Rosje doprowadzili do zguby jak IvanIV Stalin, a Hitler Niemcy. Jedynym satrapa rosyjskim, który jednak cos osiagnał i u którego była glebsza mysl to byl Piotr I. Tylko jego absolutyzm byl oswiecony, reszta to degeneraci... Reszta to debile idioci lub cyniczni zbrodniarze, których jedyna troska było utrzymanie sie u władzy... Ale to włąsnie dzieki takim bandytom jak IvanIV Stali, Lenin Rosja jest dzisiaj pariasem wsród narodów swiata... I to dzieki własnie takim włądcom Rosja zaprzepasciła chyba juz ostatecznie swoje niewatpliwe szanse na stanie rzeczywista swiatowa potega. No bo porównajcie Kanade kraj geograficznie podobny a nawet chyba bardziej zamarzniety niz nedzna Rasija... Kanada PKB ponad bln$ przy 30mln ludnosci Rasija lepsze warunki i 150mln a PKB ok 700mld$... Gdyby ruscy nedzarze mieli PKB na poziomie 4-5bln $ to mogloby sie chwalic i cokolwiek znaczyc na swiecie, ale nadal byłoby góra 50% PKB USA lub UE... Zatem z czym do ludzi...? Na Kołyme, wyp... na Magtadan... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Rosja to nadal 3cioerzedny kraj... 08.11.07, 01:05 misza_kazak napisał: > wiarusik napisał: > > > Chyba od dawna nie przeglądałeś amerykańskich sondaży;) > > No wiesz, nawet taki zombirowany narod jak Amerykance po 7 latach jest zdolny z > rozumiec ze prezydent jest debilem. Tyle ze gdyby nie ten kult "god bless Bush" > , to nie siedzial by teraz w WH. > Putin w ordoznieniu od Busha robi zycie ROsjan co raz lepszym a ROsje coraz bar > dziej silna i wplywowa na arene politycznej i gospodarczej. > > > Sława! No tak za Mexykiem za Brazylia za Hiszpania... z PKB ca 700mld$ to trzecia liga. Zadne mocarstwo to mnie niz kraje dawnej RP... Nawet nawet raby moskiewskie podskoczyc juz nie moga. I juz se choduja nowe bóstwo. Moskale to psychopatyczny naród morderców zbrodniarzy i RABÓW. I zawsze bedziecie nedzni i biedni... Bo FR ma PKB nizszy niz za sowietów. A to jest kopromitacja putinizmu-bandytyzmu. Bo karej ESW wyzwolene z rosyjskiej okpuacji skoczyły w PKB o kilkadziesiat % To mowi jak kosztowna była rosyjska okupacja... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: A swoja droga 08.11.07, 11:01 Misza to nie kult tylko...propaganda i pieniądze - oczywiście chodzi mnie o Buszmena!:) -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: A swoja droga 08.11.07, 14:14 marek_boa napisał: > Misza to nie kult tylko...propaganda i pieniądze - oczywiście chodzi > mnie o Buszmena!:) No i wrodzona amerykanska pewnosc ze u nich w USA wolne media, najlepsza demokracja i najlepsze liderzy... czyli kult... kult USA pod haslem God Bless Ameryka! :) POzdro Misza Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Czernow o nowym CCCP 07.11.07, 12:26 www.rbcdaily.ru/2007/10/31/focus/300935 ten sam ekspert o przyszlym CCCP na czele z Putinym Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czernow o nowym CCCP 07.11.07, 12:29 misza_kazak napisał: > www.rbcdaily.ru/2007/10/31/focus/300935 > ten sam ekspert o przyszlym CCCP na czele z Putinym Nie masz przyopadkiem jakiegos przemowienia na Video? Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Czernow o nowym CCCP 07.11.07, 12:30 matrek napisał: > Nie masz przyopadkiem jakiegos przemowienia na Video? CZyjego? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Chybas calkiem skretyniał misza? 08.11.07, 01:33 misza_kazak napisał: > www.rbcdaily.ru/2007/10/31/focus/300935 > ten sam ekspert o przyszlym CCCP na czele z Putinym Sława! Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: A swoja droga 07.11.07, 12:27 misza_kazak napisał: > > Putin wiele mowi w TV ale jest BARDZO ostrozny w tym co mowi - stara szkola KGB > . NIgdy nie mowil ze bedzie jakas wojna swiatowa za jakiekolwiek cele. Nazywa W > SZYSTKICH partnerami ROsji - od Iranu do USA. > Zglodnialem. Musze isc cos zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: A swoja droga 08.11.07, 00:59 misza_kazak napisał: > matrek napisał: > > > o to ze jak sadze, opinie rosyjskich ekspertow nie odbiegaja zbytnio od P > oglado > > w > > Putina. > > Skad taka bzdurna teoria?! > Za duzo CNN ogladasz :) > POglady naszych ekspertow sa tak samo zbierzne z pogladami Putina jak poglady A > merykanskich ekspertow od pogladow Busha. > Nawet wiecej - decyzje Putina czesto sa wielka niespodzianka nawet dla najbardz > iej proprezydenskich ekspertow! > Glowna sila Putina jest jego nieoblliczalnosc. I to laczy go ze Stalinym i Piot > rem I :) Fajne wzory ma ten kolejny psychopata na kremlu... > > > Calkiem nie tak dawno, juz mi sie obila gdzies o uszy ta teza o > > zmierzaniu swiata do wojny o zasoby i srodki ich transferu, i tu na pewno > nie > > niedoczytalem czegos, bo widzialem Putina mowiacego to w TV. > > Putin wiele mowi w TV ale jest BARDZO ostrozny w tym co mowi - stara szkola KGB > . NIgdy nie mowil ze bedzie jakas wojna swiatowa za jakiekolwiek cele. Nazywa W > SZYSTKICH partnerami ROsji - od Iranu do USA. Putin pie.. w pijanym widzie... > Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: A swoja droga 08.11.07, 10:58 Matruś jak sam Wiesz każdy język ma swoje idiomy i zależnie od intencji wypowiadającego dane słowa,różnie znaczą!:) Putin nie mówił o zbliżającj się tuż-tuż "gorącej" wojnie o surowce tylko o PRZYSZŁOŚCI gdy tych surowców będzie coraz mniej!I to jet niezaprzeczalny fakt ,że kto będzie miał w ręku surowce i linie do ich przesyłania będzie musiał być przygotowany na każdą ewętualność! -Pozdrawiam! P.S. Znam Matruś i to dość dobrze!:)Po za tym trochę Angielski/Niemiecki/Francuski i...Wietnamski!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: A swoja droga 09.11.07, 02:13 marek_boa napisał: > Matruś jak sam Wiesz każdy język ma swoje idiomy i zależnie od > intencji wypowiadającego dane słowa,różnie znaczą!:) Putin nie mówił > o zbliżającj się tuż-tuż "gorącej" wojnie o surowce tylko o > PRZYSZŁOŚCI gdy tych surowców będzie coraz mniej!I to jet > niezaprzeczalny fakt ,że kto będzie miał w ręku surowce i linie do > ich przesyłania będzie musiał być przygotowany na każdą ewętualność! > -Pozdrawiam! > P.S. Znam Matruś i to dość dobrze!:)Po za tym trochę > Angielski/Niemiecki/Francuski i...Wietnamski!:) Sława! I ni przyszlosc bedzuie taka,że Ruscy beda mieli surowce ale zadnych szlakow przesylowych, juz linie morskie sa do zablokowania na jutro... :)) A drogi ladowe w Euroazji sa rozbudowywane poza Rosja i bez jej udziału nawet wałsnosciowego, i nie po ich terytorium. A w razie W kazda własnosc mozna zajac... :))) Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Zandych złudzeń głupie bolszewiki... 07.11.07, 23:55 marek_boa napisał: > Bo ta "przygłupia" Europa woli z Rosją handlować i zarabiać "dudki" > niż z Rosją wojować Matruś! Wczoraj podpisano porozumienie o > dołączeniu Holendrów do "podBałtyckiej" rury i przedłużeniu tejże do > Wielkiej Brytanii! Tam gdzie są wielkie pieniądze polityka przestaje > być "głupia"! > -Pozdrawiam! Sława! Bo Holedrzy sa boagai wiuec dłuuugo moga topic kase, ale rusre bałtycka blokuja nawet Szwedzi, czekamy na Duńczyków... :)) Juz teraz nawet konsorcjum przyznaje, ze min opooznienie bedfzie o co najmniej rok, a le ile kasy poszło w błoto w rure, która rzeczywiscie moze nie powstac? Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Życie Ignoranta w świecie utopii... 08.11.07, 11:17 Oczywiście ostatnie wypowiedzi p.Merkel niczego Cię nie nauczyły Ignorant?:) Może jednak czas zmienić leki? Jak długo ponoć dorosły facet może żyć złudzeniami???:) Rosjanie/Niemcy/Holendrzy/Anglicy/Czesi(tak,tak Czesi też!) tej rury chcą bo interesuje ich dostawa Rosyjskiego gazu BEZ tranzytu przez Ukrainę/Białoruś/Polskę bo każdy pośrednik podraża cenę! Nie długo Szwedzi zmienią zdanie(może kolejna "odnoga" pójdzie do nich?) i co Ci Ignorant zostanie?:)Dalej Będziesz mielił ozorem po próżnicy?!:) - Ech Ty jednak jesteś niereformowalny!:( Odpowiedz Link Zgłoś
berkut1 Re: Życie Ignoranta w świecie utopii... 08.11.07, 13:33 > - Ech Ty jednak jesteś niereformowalny!:( Nie wymagaj Marku zbyt wiele od oszołoma :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Życie boa rusofila w swiecie utopii 08.11.07, 15:41 marek_boa napisał: > Oczywiście ostatnie wypowiedzi p.Merkel niczego Cię nie nauczyły > Ignorant?:) Może jednak czas zmienić leki? Jak długo ponoć dorosły > facet może żyć złudzeniami???:) > Rosjanie/Niemcy/Holendrzy/Anglicy/Czesi(tak,tak Czesi też!) tej rury > chcą bo interesuje ich dostawa Rosyjskiego gazu BEZ tranzytu przez > Ukrainę/Białoruś/Polskę bo każdy pośrednik podraża cenę! Nie długo > Szwedzi zmienią zdanie(może kolejna "odnoga" pójdzie do nich?) i co > Ci Ignorant zostanie?:)Dalej Będziesz mielił ozorem po próżnicy?!:) > - Ech Ty jednak jesteś niereformowalny!:( Sława! Mamy za rura jedna niemiecka i jedna firme holenderska a przeciw rzady wyszystkich europejskich krajów nadbaltyckich. Szwedzi własnie zienili zdanie na niekorzystne dla rury, podbnie niekorzystne poglady maja Finowie i operuja dokładnie tymi samymi argumentami co Szwedzi. Teraz ma byc kolejna zmiana trasy... Podobno juz wszystko jest opóxnione o rok, a ile to poszlo w bloto??? Opóxni sie i o dalsze klika lat i firmy sie wycofaja, a zostanie sam Putin- exputin z exSchrederem.. :))) PO co Szwedzi mieliby btrac ruski gaz z rury, której nie chca, skoro nie chca zadnej odnogi, a gaz biora norweski...? Ale najpierw trzeba myslec co u miliCJANTÓW nie mocna strona. Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Szkoda słów!:( 09.11.07, 10:22 Ignorant a po co Norwegom Rosyjski gaz skoro mają swój?:) No znaczy się głupie jakieś czy co? Śnij dalej Ignorant - z wiadomości na wczoraj - Rurociągiem pod Bałtykiem i gazem przesyłanym przez niego zainteresowane są dwie firmy Niemieckie,jedna Holenderska,jedna Angielska i jedna Czeska!Wszystkie te firmy mają poparcie swoich rządów w tym przedsięwzięciu! - Oczywiście nie wymagam od Ciebie Ignorant realnego myślenia bo jak już dość dawno zauważyłem strasznie Cię to boli!:( Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: To znaczy tyle 07.11.07, 11:55 > Wladimir Ilicz Putin POprawka -Wladimir Wladimirowicz Putin Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: To znaczy tyle 07.11.07, 12:11 wiarusik napisał: > I Josif Władimirowicz Stalin;) Iosif Wissarionowicz Stalin :) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: To znaczy tyle 07.11.07, 12:30 wiarusik napisał: > I Wladimir Stalinowicz Lenin:) Wiesz wiarusik zaczynam rozumiec dlaczego system wyksztalcenia w PRL byl sporo lepszy od obecnego. Teraz robia takich debilow jak ty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: To znaczy tyle 07.11.07, 12:35 Mieliście też takiego ministra od pertraktacji z Hitlerem-Borys Mołotowicz Gorbaczow:) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: To znaczy tyle 07.11.07, 12:39 wiarusik napisał: > Mieliście też takiego ministra od pertraktacji z Hitlerem-Borys > Mołotowicz Gorbaczow:) Chlopczyku, wracaj do babusi po kolejna dawke lekow - jedna dawka dziennie juz nie wystarcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Najleoszy jest shock sevemth :) 07.11.07, 11:31 "Nalezy zerwac z idea restauracji ZSRR. Proby reintegracji okazaly bezowocne. Nalezy isc w kierunku ustanowienia jednego, euroazjatyckiego panstwa, w ktorego sklad wchodza: Kyrgyzstan, South Ossetia, Abkhazia, Kazakhstan, Belarus, Tajikistan, Uzbekistan, Moldova and the Dniester region, Armenia, Azerbaijan, a w przyszlosci inne narody. No, to zrywamy z probami reintegracji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Najleoszy jest shock sevemth :) 07.11.07, 11:39 A o jakich innych narodach mowa i kto niby byłby taki głupi,by wpaść pod kryminalne skrzydła dwugłowej wrony?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Najleoszy jest shock sevemth :) 07.11.07, 11:41 Azerbejdżan?Mołdawia?Nadniestrze?;) Poyebało się coś Wołodii zdrowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Najleoszy jest shock sevemth :) 07.11.07, 11:43 No to mamy pat,bo my chcemy reaktywacji Rzeczypospolitej z Ukrainą,Białorusią i państwami bałtyckimi;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Najleoszy jest shock sevemth :) 07.11.07, 11:46 wiarusik napisał: > No to mamy pat,bo my chcemy reaktywacji Rzeczypospolitej z > Ukrainą,Białorusią i państwami bałtyckimi;) Tylko mamy tez pewien problem. Nie mamy niestety nawet jednej glowicy jadrowej, to po pierwsze, po drugie, mamy spora czesc spoleczesntwa ktora uwaza ze wojna w Europie to utopia i lepiej przeznac zac pieniadze na inne - spolecznie pozyteczne cele. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Najleoszy jest shock sevemth :) 07.11.07, 11:49 Np.parę szpitali w powiecie,pielęgniarkom,agencjom,rydzykom itp.itd.etc.;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Jak to nie mamy??????????? 08.11.07, 01:42 matrek napisał: > wiarusik napisał: > > > No to mamy pat,bo my chcemy reaktywacji Rzeczypospolitej z > > Ukrainą,Białorusią i państwami bałtyckimi;) > > > Tylko mamy tez pewien problem. Nie mamy niestety nawet jednej glowicy jadrowej, > to po pierwsze, po drugie, mamy spora czesc spoleczesntwa ktora uwaza ze wojna > w > Europie to utopia i lepiej przeznac zac pieniadze na inne - spolecznie > pozyteczne cele. Sława! Po kilkaset głowic brytyskich, francuskich i kilkanascie tys usańskich... Nie uzyja? A zaryzkuja ruscy bandyci agresje? Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
matrek o ignorant, zejdz na ziemie 08.11.07, 01:54 ignorant11 napisał: > matrek napisał: > > > wiarusik napisał: > > > > > No to mamy pat,bo my chcemy reaktywacji Rzeczypospolitej z > > > Ukrainą,Białorusią i państwami bałtyckimi;) > > > > > > Tylko mamy tez pewien problem. Nie mamy niestety nawet jednej glowicy jad > rowej, > > to po pierwsze, po drugie, mamy spora czesc spoleczesntwa ktora uwaza ze > wojna > > w > > Europie to utopia i lepiej przeznac zac pieniadze na inne - spolecznie > > pozyteczne cele. > > > Sława! > > Po kilkaset głowic brytyskich, francuskich i kilkanascie tys usańskich... > > Nie uzyja? > > A zaryzkuja ruscy bandyci agresje? > > Forum Słowiańskie > gg 1728585 Naprawd uwazasz ze gdyby dzis Rosja zaatakowala Polske konwencjonalnie, to ameryka, Paryz, berlin, nato, czy bruksela palcem by kiwenely? Nie snij - nikt nie zaryzykowalby zbobardowania dla polski wlasnych miat i zamordowania w ten sposob wpalasnych wywili. To samo zreszt dotyczy Rosji - gdyby USA zaatakowaly Bialorus, czy inny Tadzykistan, Moskwa nawet by nie podwyzszonej gotowosci nie oglosila - z dokladnie tego samego powodu. CCzasy "za wolnosc nasza i Wasza" minely wrazx z wymysleniem broni atomowej. Dlatego kade panstwo, ktore nie posiada broni atomowej jest narazone na atak ze strony panstw ktore ja posiadaja i nikt mu nie pomoze. Dltaego Polska powinna posiadac bron jadrowa, bo w razie czego nikt na mnie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
niec-nota Matrek 08.11.07, 08:09 Nie wtrącaj się. :) Zauważ, że Ignorant pojawił sie dopiero gdy Misza powypisywał już swoje kacapskie urojenia. Zauważ też, że Misza olewa próby normalnej, rzeczowej rozmowy. Myślę, że reakcja Ignoranta jest jak najbardziej adekwatna. Język, argumetacja - to wszystko jest dostosowane do poziomu Miszy. Nie trzeba w tym przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Matrek 08.11.07, 08:52 niec-nota napisał: > Nie wtrącaj się. :) > > Zauważ, że Ignorant pojawił sie dopiero gdy Misza powypisywał już > swoje kacapskie urojenia. Zauważ też, że Misza olewa próby > normalnej, rzeczowej rozmowy. Myślę, że reakcja Ignoranta jest jak > najbardziej adekwatna. Język, argumetacja - to wszystko jest > dostosowane do poziomu Miszy. > Nie trzeba w tym przeszkadzać. Aaa, chyba ze tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 I nawet jestesmy bardziej zaawansowani:))) 08.11.07, 01:40 wiarusik napisał: > No to mamy pat,bo my chcemy reaktywacji Rzeczypospolitej z > Ukrainą,Białorusią i państwami bałtyckimi;) Sława! No tak, bo ue i schengen i NATO to tylko przykrywki dla polskiego imperializmu... :))) Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 To juz dowód kompeltnego schizia kremlitów... 08.11.07, 01:38 matrek napisał: > "Nalezy zerwac z idea restauracji ZSRR. Proby reintegracji okazaly bezowocne. > Nalezy isc w kierunku ustanowienia jednego, euroazjatyckiego panstwa, w ktorego > sklad wchodza: Kyrgyzstan, South Ossetia, Abkhazia, Kazakhstan, Belarus, > Tajikistan, Uzbekistan, Moldova and the Dniester region, Armenia, Azerbaijan, a > w przyszlosci inne narody. > > > No, to zrywamy z probami reintegracji :))) Sława! Bo absurdem jest twierdzeniez,ze te kraje chca sie integrowac z Rosja a juz kompletnym narkotycznym odjazdem jest,że chca oni powrotyu zsrr, nawet dyktatorzy z Azerbejdzanu czy KAzachstanu... Toz kazachski chan równy dzisiaj carowi, wiec który zechce złozyc hołd Putinowi???? Zaden!!! To nie sa proporcje miedzy Prusami i RP... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 10:47 Nie masz tlumaczenia na Chinski, Soumi lub inny rownie zrozumialy dla nas jezyk? Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 10:57 grogreg napisał: > Nie masz tlumaczenia na Chinski, Soumi lub inny rownie zrozumialy dla nas jezyk > ? Z badania personaliow forumowiczow wynika ze urodzili sie i wychiowali sie w ogromnej wiekszosci w POlsce za czasow PRL. Wiec w szkole kilka lat uczyli jezyka rosyjskiego, wiec ten jezyk jest ZNACZNIE lepiej zrozumialy niz podane przez ciebie. A to ze ty byles zlym uczniem, to twoj wlasny problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 10:59 jfhngferuig, jewfw ieoevn vo ieoeoe! Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 11:01 grogreg napisał: > jfhngferuig, jewfw ieoevn vo ieoeoe! Po elfijski nie rozmawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 11:04 Podoba mi sie twoje podejscie do tej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 11:05 grogreg napisał: > Podoba mi sie twoje podejscie do tej sprawy. Moje podejscie jest objektywne :) A twoje subjektywne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 11:13 Miszka a jak tam Twój...Wietnamski?!:) - Ngu'ió'i ban vó'i Nu'ó'c Nga!:) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 12:04 Z wietnamsij jest zle: Znam tylko Lam yn tjo bet ngan han Amerikanskije soldaty? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 10 ciosow Putina 08.11.07, 11:45 HM?! Misza Napisałeś " Poplamiony demon bardzo ogłupiały nędzny Amerykański żonierz"!:)Jeśli już to końcówka (Amierikanskij sołdat) Powinieneś napisać " - Thuóc ve nu'ó'c My ngu'ó'i linh - " -Pozdrawiam!:) P.S. Napisz po Polsku lub Rosyjsku a postaram się przetłumaczyć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 10 ciosow Putina 08.11.07, 11:52 marek_boa napisał: > HM?! Misza Napisałeś " Poplamiony demon bardzo ogłupiały nędzny > Amerykański żonierz"!:) :) Wlasciwie to powiedzialem "Powiec gdzie znajduja sie amerykanskie zolnierze" ? Ale chyba transkrypcja byla bledna :) > Jeśli już to końcówka (Amierikanskij sołdat) > Powinieneś napisać " - Thuóc ve nu'ó'c My ngu'ó'i linh - " > -Pozdrawiam!:) Dzieki! Bede wiedzial. WIdzialem w sklepiej ragowornik Russko-Wietnamski za 99 rubli . Chyba kupie :)) A Ty skad znasz wietnamski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 10 ciosow Putina 08.11.07, 13:23 Czyli - " nói ó'dau tim thay ó' Thuoc Thuóc ve nu'ó'c My ngu'ó'linh " - !:) -Pozdrawiam! P.S. Za mocno to nie znam ale trochę - mam kolegę w Wietnamskiej Milicji ( Vięt-nam Cóng an) w Hanoi (Ha-nói)! Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 10 ciosow Putina 08.11.07, 14:10 marek_boa napisał: > Czyli - " nói ó'dau tim thay ó' Thuoc Thuóc ve nu'ó'c My > ngu'ó'linh " - !:) > -Pozdrawiam! > P.S. Za mocno to nie znam ale trochę - mam kolegę w Wietnamskiej > Milicji ( Vięt-nam Cóng an) w Hanoi (Ha-nói)! Super! Bede wiedzial. Moj tata byl we Wjetnamie w 1982 :) Mam kilka zdjec z nim wsrod Wietnamczykow. Wyglada jak wielikan - wzrost 187cm n waga 110 kg a wokol niego tlum 160cm chudych tubylcow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 10 ciosow Putina 09.11.07, 10:23 Fakt! Wyrośnięci to Oni nie są!:) -Pozdrawim! Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Wietnamski "kolega" 08.11.07, 15:45 marek_boa napisał: > Czyli - " nói ó'dau tim thay ó' Thuoc Thuóc ve nu'ó'c My > ngu'ó'linh " - !:) > -Pozdrawiam! > P.S. Za mocno to nie znam ale trochę - mam kolegę w Wietnamskiej > Milicji ( Vięt-nam Cóng an) w Hanoi (Ha-nói)! Sława! Pewnie razem praktykowali podrzynanie gardeł Wolnym Wietnaczykom lub amerykańskim jeńcom Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: ......... 09.11.07, 10:32 Lói cai bap bo noi ve anh rang dut dac can mai! - I tyli! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 11:08 Grogreg przeginasz!:) - Ló'i chao mu'ng!:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 11:27 Zawiodłem się na Tobie Grogreg!:( Ty też nie Znasz Wietnamskiego????:) -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 10 ciosow Putina 08.11.07, 11:45 Niezaprzeczalny fakt!:) -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 To jezyk okupanta 08.11.07, 01:43 misza_kazak napisał: > grogreg napisał: > > > Nie masz tlumaczenia na Chinski, Soumi lub inny rownie zrozumialy > dla nas jezyk > > ? > > Z badania personaliow forumowiczow wynika ze urodzili sie i > wychiowali sie w ogromnej wiekszosci w POlsce za czasow PRL. Wiec w > szkole kilka lat uczyli jezyka rosyjskiego, wiec ten jezyk jest > ZNACZNIE lepiej zrozumialy niz podane przez ciebie. > A to ze ty byles zlym uczniem, to twoj wlasny problem :) Sława! I do dobrego tonu nalezała jego nieznajomosc... :)) Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: To jezyk okupanta 08.11.07, 02:00 ignorant11 napisał: > misza_kazak napisał: > > > grogreg napisał: > > > > > Nie masz tlumaczenia na Chinski, Soumi lub inny rownie zrozumialy > > dla nas jezyk > > > ? > > > > Z badania personaliow forumowiczow wynika ze urodzili sie i > > wychiowali sie w ogromnej wiekszosci w POlsce za czasow PRL. Wiec w > > szkole kilka lat uczyli jezyka rosyjskiego, wiec ten jezyk jest > > ZNACZNIE lepiej zrozumialy niz podane przez ciebie. > > A to ze ty byles zlym uczniem, to twoj wlasny problem :) > > > > Sława! > > I do dobrego tonu nalezała jego nieznajomosc... > :)) No to prawda.... czasami wstyd bylo dostac piątke ze sprawdzianu z rosyjskiego... a piatka z rosyjskiego na swiadectwie byla powodem wysmiewania przez inne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
odyn06 Na ciosy Putina - jest Psychomaszyna:-)) 07.11.07, 11:06 Tekst Miszy nie odpowiada tematyce forum, a jest zwykłą rusofilską propagandą polityczną. Zatem - Psychomaszyna, czyń swoją powinność. :-))Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Nie zgadzam sie 07.11.07, 11:10 odyn06 napisał: > Tekst Miszy nie odpowiada tematyce forum, a jest zwykłą rusofilską > propagandą polityczną. Zatem - Psychomaszyna, czyń swoją powinność. > :-))Pozdrawiam. Jesli cytuje zdanie mlodego carewicza, ze III wojna swiatowa jest nieunikniona, to to z cala pewnosci amiesci sie w tematyce forum Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Nie zgadzam sie 07.11.07, 11:26 Czy moglbys dokonas szersze translacji? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Nie zgadzam sie 07.11.07, 11:43 grogreg napisał: > Czy moglbys dokonas szersze translacji? Nie. Ja rozumiem jako tako rosyjski, ale czytanie tych hieroglifow, to droga przez meke. Juz wole uzyc googli do przetlumaczenia na angielski, i drugiej reki czerpac wiedze, co poeta mial na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Nie zgadzam sie 07.11.07, 12:06 > Nie. Ja rozumiem jako tako rosyjski, ale czytanie tych hieroglifow, to droga > przez meke. Juz wole uzyc googli do przetlumaczenia na angielski, i drugiej rek > i > czerpac wiedze, co poeta mial na mysli. Trzeba jeszcze nauczyc sie czytac nazwisko autora artykulu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: 10 ciosow Putina 07.11.07, 17:05 Putin powinien zadać sobie dziesięć porządnych udarów w głowę. Może by go to trochę otrzeźwiło, ale i tak wątpię. To chyba przypadek całkowicie beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 !0 katyńskich strzałow Putinokia... 08.11.07, 01:53 Sława! Nie czytałem tych bredni, bo nie maja one zadnego znaczenia ani dla swiata, a co najwyzej dla dobrego samopoczucia tego psychopaty z kremla... Jeszcze raz powtarzam gó..any kraj co ma 700nld$ PKB nawet krzywo na bacznosc nie moze stanąć przed USA z 14bln$PKB czy UE z klejnymi 13bln$ PKB... To jakby kioskarz podskawiwał wielkiemu koncernowi tytoniowemu, ze mu za drogo sprzedaje papierosy... :))) Ale gadac se moze... rosja mocarstwem?????????? Buahahahahahhahaha A strzały Putinokia moga byc w tył głowy, na szczeście teraz tylko jego własnej... Kiedys w ramach surrealistycznej wizji wyobraziłem sobie jak ktos se wpakowuje caly magazynek w skroń... I dopiero Putinokio tej sztuki dokonał... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś