ignorant11 27.03.08, 12:31 Sława! SE namalowali to maja:)) aviationweek.typepad.com/photos/uncategorized/2007/04/25/1174639381_5gen.jpg Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grogreg Re: Rosjanie maja samolot Vgeneracji 28.03.08, 11:09 Ten obrazek ma juz z 15 lat. I tak naprawde byl zamieszczony w folderze reklamowym produzenta silnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
niec-nota Re: Rosjanie maja samolot Vgeneracji 28.03.08, 11:42 grogreg napisał: > Ten obrazek ma juz z 15 lat. To znaczy, że Rosjanie mają taki samolot już od 15 lat! Głupio wam teraz rusofoby, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Sie pokajam...:)) 28.03.08, 14:24 niec-nota napisał: > grogreg napisał: > > > Ten obrazek ma juz z 15 lat. > > To znaczy, że Rosjanie mają taki samolot już od 15 lat! > > Głupio wam teraz rusofoby, co? > > Sława! Kpiłem bluxnierczo z radzieckiej tiochniki a oni taki postep zrobili,że wyprzedzili wszystkich... Nawet pieszo szli w... kosmos. Rosjanie maja wielu wybitnych artystów. Ze jest to cudo artyzmu zwróciłem uwage porównujac np z f 22 czy f 23. Te stateczniki takie male i takie poziome, ze od razu wiedziałem ze jest projekt klasy "klękajcie narody" Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Wyprzedzili tez w tech stealth...:)) 28.03.08, 14:26 Sława! USA maja samoloty niewidzialne dla radarów, a ruskie maja niewidzialne nawet w swietle widzialnym... :)) Nikt nie widział i nikt dłuuugo nie zobaczy. "po czym wziął gumowy dzwonek i zadzwonił nim bezszelestnie" Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Rosjanie maja samolot Vgeneracji 28.03.08, 14:31 Obrazek ma 15 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
berkut1 Re: Rosjanie maja samolot Vgeneracji 28.03.08, 16:21 Ten pajac zrobił totalne dno z tego forum :( Nie masz sie gdzie wyżyć i leczyć kompleksów ? Odpowiedz Link Zgłoś
berkut1 Re: Rosjanie maja samolot Vgeneracji 28.03.08, 17:08 Do Ignoranta, który zaczyna śmiecić na forum debilnymi tematami Odpowiedz Link Zgłoś
acs-13 Re: to jego leczenie z kompleksow malego ptaszka 28.03.08, 17:24 ale ignorancie ,NIE Tedy droga bucu pryszczaty Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Rosjanie maja samolot Vgeneracji 28.03.08, 17:30 Zatem nie mieszja mnie w wasze pyskowki, jesli laska. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: ignorant jak to zrobic ?chcialbym ci zfandolic 30.03.08, 00:08 z otwartej reki w ten twoj :swinski ryzawo-pryszczaty ryj .. Gdzie moglbym trafic na ciebie ? odnalezc cie sku..synu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Towarzysze sie zapluwaja... 30.03.08, 01:24 grogreg napisał: > Zatem nie mieszja mnie w wasze pyskowki, jesli laska. Sława! Jak zawsze gdy sie ujawni nieco prawdy o: zbrodniach komunistycznych o zacofaniu Rasiji :)) Ale ich tupanie nózkami w niczym nie przyspieszy budowy nowego radzieckiego samolotu Vgeneracji. Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
jaski tak ogolnie 30.03.08, 01:49 o tej rosji zacofanej, pytanie mam, co przez nastepne 10 lat bedzie latac na ISS? No hamerykanie mowia, ze tyle mniej wiecej im zajmie budowa nowego systemu, UWAGA- wzzorowanego na ruskich sojuzach, bo prom kosmiczny to jednak pomylka bez zimnej wojny nie ma podstaw dzialania, ekonomicznie bardziej sie oplaca ruska metoda wysylac progresy i inne sojuzy typu t. Rakieta wieksza bedzie, zeby wiecej bagazu wziac. Ale idea rodem z CCCP. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: tak ogolnie 31.03.08, 23:17 Z tego co pstatnio czytalem to podobno za zaopatrzenie stacji kosmiczej odpowiadac bedzie Europa, po to wlasnie zbudowano(a teraz zdaje sie jest na orbicie) pojazd ''Julius Verne'' Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: tak ogolnie 01.04.08, 15:36 tak ogólnie browiec , artykuł po angielsku na ten temat www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/03/06/AR2008030604070.html?hpid=topnews Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Nie przesadzajmy:))) 02.04.08, 02:10 Sława! Zwykłej rakiety jednorazowego uzytku wcale nie wymyslili Rosjanie, oni tylko nie mieli niczego nowego. Ich rakiety lataja na zwykłej nafcie plus utleniacz, amerykańskie na ciekłym wodorze i wylazkach. Ale te ruskie to konstrukcje sprzed 30-40 lat... Przypominam tez,że Rosjanie od wielu dekad nie wysłali obiektu dalej niz na orbite. Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
matrek tyllko do czego pijesz? 02.04.08, 02:51 jaski napisał: > o tej rosji zacofanej, pytanie mam, co przez nastepne 10 lat bedzie > latac na ISS? No hamerykanie mowia, ze tyle mniej wiecej im zajmie > budowa nowego systemu, UWAGA- wzzorowanego na ruskich sojuzach, bo > prom kosmiczny to jednak pomylka bez zimnej wojny nie ma podstaw > dzialania, ekonomicznie bardziej sie oplaca ruska metoda wysylac > progresy i inne sojuzy typu t. Rakieta wieksza bedzie, zeby wiecej > bagazu wziac. Ale idea rodem z CCCP. Do amerykanskiego zacofania technologicznego wzgledem rosyjskiego postepu...? Wybacz, cos takiego nie istnieje. NASA przespala moment kiedy trzeba bylo wymienic promy i tyle. Z twojego postu zas wynika, ze Rosjanie jako jedyni sa w tej chwili technologicznie w stanie latac w kosmos. www.nasa.gov/missions/highlights/schedule.html Tu masz schedule najblizszych startow amerykanskich promow i rakiet nosnych Pegasus, Minotaur, Atlas V, Delta IV, Taurus i Delta III. A jak dowodzi tylko ostatni przyklad KEI, amerykanskie firmy sa w stanie od zera skonstruowac i poskladac rakiete nosna w ciagu dwoch lat. Ile zajeloby to w Rosji? Odpowiedz Link Zgłoś