gangut 12.08.08, 12:08 Gori, wczoraj s63.photobucket.com/albums/h132/ir_ingr/?action=view¤t=6-16.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misza_kazak Re: Ładne zdjęcie. Gruzińskie naczelne dowództwo 12.08.08, 12:48 gangut napisał: > Gori, wczoraj > s63.photobucket.com/albums/h132/ir_ingr/?action=view¤t=6-16.jpg Tak temu sukinsynu i nalezy ! :) Wylozylem w poscie do Jorla filmik z tym uciekaniem sakaszwili :))) uciekl jak by zobaczyl ufoludkow :))) Ale bedak. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Ładne zdjęcie. Gruzińskie naczelne dowództwo 12.08.08, 15:53 No juz to widze Misza jak ty z wypieta klata i bez strachu w oczach stajesz z podniesionym czolem ku spotkaniu przeznaczenia czyli Su- 25:) Odpowiedz Link Zgłoś
axx611 Re: Ładne zdjęcie. Gruzińskie naczelne dowództwo 15.08.08, 02:17 No i pomagierzy curtmaynardsblog.blogspot.com/2008/08/georgian-defense-minister-davit.html Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 rosjanie to prymityywna hołota 15.08.08, 04:53 browiec1 napisał: > No juz to widze Misza jak ty z wypieta klata i bez strachu w oczach > stajesz z podniesionym czolem ku spotkaniu przeznaczenia czyli Su- > 25:) Sława! Pastwia sie nad bezbronnymi i jeszcze upaja sie sie zwoim zwyrodnialstwem. ten lud mmoskiewski jest tak zacofany, ze musiał wywołac wojne z gruzja aby zaopatrzyc sie w kible wyrwane z opu8szczonych gruzińskich domów. Bo w rasiji nawet kibli nie ma. Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Ładne zdjęcie. Gruzińskie naczelne dowództwo 15.08.08, 07:33 browiec1 napisał: > No juz to widze Misza jak ty z wypieta klata i bez strachu w oczach > stajesz z podniesionym czolem ku spotkaniu przeznaczenia czyli Su- > 25:) :)) 1) Samolotow nie bylo. Bandytowi "poslyszalo sie" ze leci samolot. Goscio sra w gacie ze strachu jesli wszedzie slysza mu sie samoloty 2) Uwaza ze nasze wladze sa na tyle glupie zeby likwidowac go przy pomocy Su25. 3) czyli reasumujac - jest nie tylko palantem i tchorzem, ale jeszcze idiota ;)) K slowu u nas juz jest dowcip na ten temat: Dennikarz pyta sakaszwili po powrocie Sakaszwili z Gori: - Michuil, dlaczegos ty tak glupio i tchorzliwie...? Obesral sie... - No wiec bylo tak: slysze samolot, przypatruje sie, chyba nie rosyjski..., NASZ GRUZINSKI! A ja juz sram i nie moge sie zatrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm miszka 15.08.08, 07:48 zapij się ty na śmierć Ludzkości przysługe wyświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: miszka 15.08.08, 09:01 hiperrealizm napisał: > zapij się ty na śmierć Malo pije. I przewaznie piwo. :) > Ludzkości przysługe wyświadczysz. Dla rusofobow przysluge robic nie zamierzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: miszka 15.08.08, 09:13 misza_kazak napisał: > hiperrealizm napisał: > > > zapij się ty na śmierć > > Malo pije. I przewaznie piwo. :) > > > Ludzkości przysługe wyświadczysz. > > Dla rusofobow przysluge robic nie zamierzam :) > Tym razem jednak rusofil cie prosił :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm W pewnym sensie... 15.08.08, 15:55 bardzo strategicznym ... owszem. Rosjanom jako narodowi życzę jak najlepiej. Oby nastał taki czas, gdy porzucą alkoholizm, urzędnicy przestaną brać w łapę i zaczną szanować obywateli a Kreml wyleczył się z imperialnych i mocarstwowych urojeń! Chciałbym również by Rosja stała się krajem demokratycznym i dołączyła do wspólnoty szeroko pojętego zachodu, by Rosjanie porzucili wielkoruski szowinizm oraz rasizm! Chciałbym by Rosja stała się normalnym, cywilizowanym krajem a nie wciąż, od ponad 300 lat była azjatycka satrapią! Ja naprawdę Rosjanom życzę jak najlepiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: W pewnym sensie... 15.08.08, 16:06 No to w takim razie wszyscy na tym forum jestesmy rusofilami bo wszyscy bysmy tego chcieli dla Rosji. Tylko w takim razie sami Rosjanie wychodza na ...rusofobow zyczac Rosji jak najgorzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
zarat.hustra Re: W pewnym sensie... 15.08.08, 16:25 browiec1 napisał: > No to w takim razie wszyscy na tym forum jestesmy rusofilami bo > wszyscy bysmy tego chcieli dla Rosji. Tylko w takim razie sami > Rosjanie wychodza na ...rusofobow zyczac Rosji jak najgorzej:) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: miszka 15.08.08, 15:39 > Tym razem jednak rusofil cie prosił :) Od kiedy to hiper jest rusofilem ? :)) Jasne ze na tle ciebie i ignoranta kazdy palant jest rusofilem, ale hiper? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Ładne zdjęcie. Gruzińskie naczelne dowództwo 15.08.08, 15:09 Tak odnosnie Su0-25 - widziales ten filmik gdzie Su ostrzeliwuje dziennikarzy? On rzeczywiscie walil z rakiet czy z dzialka? Zeszta jak on pare osob wypatrzyl(chyba ze zobaczyl pilot samochody na drodze). Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Ładne zdjęcie. Gruzińskie naczelne dowództwo 15.08.08, 15:43 browiec1 napisał: > Tak odnosnie Su0-25 - widziales ten filmik gdzie Su ostrzeliwuje > dziennikarzy? Nie. Podaj. > On rzeczywiscie walil z rakiet czy z dzialka? Zeszta > jak on pare osob wypatrzyl(chyba ze zobaczyl pilot samochody na > drodze). Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Ładne zdjęcie. Gruzińskie naczelne dowództwo 15.08.08, 16:05 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,93234,5591461,Rakietami_w_d ziennikarzy__Zrodlo__BBC_.html Prosze Cie bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Ładne zdjęcie. Gruzińskie naczelne dowództwo 15.08.08, 16:17 Dzieki, ale to jakies bzdury. 1) Nie slychac wybuchu rakit. 2) Slychac raczej krotka serie 2-3 strzaly 3) NIe widac ze to wlasnei ten samolto strzela. Widzimy jak przelatuje NAD nimi samolot,a potem seria. Jesli samolot strzela to nie w momencie gdy przelatuje NAD celem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Ładne zdjęcie. Gruzińskie naczelne dowództwo 15.08.08, 16:21 Nie wiem jak szczegoly,ale mnie chodzilo glownie o to ze jakby walnal rakietami to bysmy tego filmiku nie zobaczyli:) Wydaje mi sie ze jak juz to wlasnie mogla byc krotka seria z 30mm dzialka. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Ładne zdjęcie. Gruzińskie naczelne dowództwo 15.08.08, 16:33 browiec1 napisał: > Nie wiem jak szczegoly,ale mnie chodzilo glownie o to ze jakby > walnal rakietami to bysmy tego filmiku nie zobaczyli:) Wydaje mi sie ze jak juz to wlasnie mogla byc krotka seria z 30mm dzialka. Chyba tak. I do tego gdyby chcial trafic to by raczej trafil. Odpowiedz Link Zgłoś