mosze_zblisko_daleka 16.12.08, 17:12 Jesli ma ktos lacznosc z Miszka niech poda ze zalozylem u niego watek o ciezkiej katastrofie z Rosjanami w Izraelu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mechanior Re: Do Miszki... 16.12.08, 17:38 Mosze witaj:) Czemu ostatnio tak mało piszesz na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Do Miszki... 16.12.08, 18:16 Juz kiedys pisalem, ja i admin to 2 swiaty. Ja nie moge jego posty skasowac a on moze moje. To nie jest rowna sila wiec poddalem sie z gory... Odpowiedz Link Zgłoś
mechanior Re: Do Miszki... 16.12.08, 18:29 Nie poddawaj się:) Tu masz cytat z filmu "Kingsajz" ''Ja wiem, że polococktowcy nas nie kochają, ale my ich tak długo będziemy kochać, aż oni nas w końcu pokochają" Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: Do Miszki... 16.12.08, 19:47 mechanior napisał: > Tu masz cytat z filmu "Kingsajz" > ''Ja wiem, że polococktowcy nas nie kochają, ale my ich tak długo będziemy > kochać, aż oni nas w końcu pokochają" Gdyby nie oglądał tego filmu to przysiągłbym, że to hasło Ludwika Dorna :))) Odpowiedz Link Zgłoś