ignorant11 18.03.09, 12:34 Sława! pl.wikipedia.org/wiki/Grigorij_Kulik Grigorij_Kulik był 12 razy degradowany i awansowany... :)) buahhaha Alez durnoty sie trzymaja tych kremlinów! Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
windows3.1 faktycznie ciekawy życiorys 18.03.09, 12:54 szczególnie ciekawy ten epizod z uwiedzeniem i poślubieniem nastki, która była koleżanką córki. Ale o tych 12 degradacjach się nie doczytałem, skąd to wytrzasnąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: faktycznie ciekawy życiorys 18.03.09, 13:29 windows3.1 napisała: > szczególnie ciekawy ten epizod z uwiedzeniem i poślubieniem nastki, > która była koleżanką córki. > > Ale o tych 12 degradacjach się nie doczytałem, skąd to wytrzasnąłeś? Sława! Ze zwiastuna w wiki, faktycznie przejezyczyłem sie: ... że marszałek ZSRR Grigorij Kulik podczas II wojny światowej był dwukrotnie degradowany i awansowany, a po jej zakończeniu został z rozkazu Stalina aresztowany, ponownie zdegradowany i rozstrzelany? Ale jak policzysz wszystkie jego degradacje to tez wyjdzie sporo. Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś