wsn 28.01.04, 00:25 Słyszeliscie o tym? Jeżeli puści się od tyłu płytki z instalką Windows NT, to słychać satanistyczne treści. Ale to jeszcze nic, jeżeli puści się je od przodu, to one instalują Windows NT. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elodia Re: DOWCIPY O INFORMATYKACH 28.01.04, 00:53 Ty qcziowata, następny ząbek? Z informatyków będzie się chichrać, z poważnych ludzi:))) No, wiadomo- najwięcej dowcpów o policjantach znają policjanci- to jak bardzo chcesz jutro co nieco wpiszę na temat informatyków bo dziś mnie wyrzucają z kompa... Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: DOWCIPY O INFORMATYKACH 28.01.04, 00:55 okej, pozdrawiam, ja tez wlasnie spadam, buzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: DOWCIPY O INFORMATYKACH 28.01.04, 01:35 elodia napisała: > Ty qcziowata, następny ząbek? Kiczowata? Hmm... Niezłe... Uhmm.... I takie niewirtualne.... Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: DOWCIPY O INFORMATYKACH 29.01.04, 00:56 Ty Lokator mnie nie rozśmieszaj, przeczytaj lepiej dowcip:) Nowe oprogramowanie WinWars2002 Firma Microsoft podpisała kontrakt z amerykańskim wojskiem na dostarczenie nowych typów broni. * * * 01.04.2002, 4:30. Arabia Saudyjska Baza (WWS) USA. Porucznik John Falkon ostatni raz pomachał ręką towarzyszom i wdrapał się do kabiny. Przepełniało go uczucie dumy. Spotkał go taki honor! Dowiedział się o tym od generała Breaka, który powiedział: - Spotkał was wielki honor, poruczniku. Wykonacie pierwszy bojowy lot na supertajnym samolocie F-22M. - M oznacza zmodyfikowany? - starał się sprecyzować Falkon. - M oznacza Microsoft - odpowiedział generał. - Samolot został w pełni przeprogramowany przez nich. Oni zapewniają, że teraz zadania bojowe może wykonywać każdy idiota. No, ale my na pierwszy raz wyznaczyliśmy pana poruczniku Falkon, jednego z najlepszych pilotów. Będzie pan musiał zniszczyć iracki ośrodek jądrowy. - Może pan już słać Saddamowi kondolencje, Sir. - odpowiedział Falkon Porucznik jak zwykle zapiął pasy i tylko zwrócił uwagę, że oprzyrządowanie różni się od standardowego. Przyrządów ubyło, za to na zwolnionym miejscu pojawiła się dwu-przyciskowa mysz... dlaczegoż to metalowa? Falkon wzruszył ramionami wcisnął przycisk i włączył zasilanie. Na przednim ekranie, na tle widocznego z kabiny nieba z rzadkimi obłoczkami pojawił się napis: Microsoft Winwars 2002. Po czym silniki same zaczęły pracować, a klapy same się opuściły do położenia startowego. Gratulujemy zakupu Microsoft Winwars 2002! - zakomunikował ekran - Teraz wojna stanie się jeszcze wygodniejsza, a wasza śmiertelność spadnie! Porada dnia: Przed lądowaniem należy wysunąć podwozie. - Orzeł Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: DOWCIPY O INFORMATYKACH 29.01.04, 01:03 Falkon jeszcze nie zamierzał się katapultować, tym bardziej że przed nim w końcu pojawiło się irackie centrum jądrowe. Pojąwszy, że nie ma co dalej polegać na Microsofcie porucznik przygotował samolot do bombardowania ręcznego. Sprowadził samolot w dół czekając dopóki celownik systemu nie uchwyci celu. - Jest! Falkon wcisnął przycisk. Coś zazgrzytało i wyskoczył nowy komunikat: - Luk bombowy wykonał niedozwoloną operację i zostanie zamknięty. Z przekleństwem Falkon pociągnął dźwignię do siebie, aby znowu podnieść maszynę w górę. Ale samolot szybko obniżał się. Porucznik panicznie klikał myszką po różnych menu szukając przyczyny. - Joystick nie odpowiada - przeczytał w końcu. Zrozumiał, że przywrócić system do pracy może tylko restart. Falkon wyłączył i włączył zasilanie pulpitu. - Poprzedni lot był wykonany niewłaściwie - oświadczył mu system. - Wciśnijcie dowolny klawisz w celu sprawdzenia całego samolotu. - Do diabła !!! - wrzasnął Falkon, naciskając "Anuluj". Pojawił się ekran startowy Winwars 2002, system zaczął powoli się ładować. Do ziemi zostało już tylko kilkaset metrów. - System uruchomiony w trybie awaryjnym - w końcu pokazał ekran.- W tym trybie wyłączone są systemy lotu i uzbrojenia. Możecie tylko jeździć po lotnisku. Zrozumiawszy, że więcej niczego zdążyć nie zrobi, Falkon wcisnął Eject oczekując że teraz kabina zostanie odłączona, a uderzenie za chwilę wyrzuci go w powietrze. Lecz zamiast tego na ekranie pojawiło się pytanie: - Czy jesteście pewni że chcecie się katapultować? - TAK!!! - z wściekłością zawarczał Falkon patrząc jak maszyna nieubłaganie zbliża się do ziemi. - Proszę czekać trwa przygotowanie do katapultowania - niewzruszenie poinformował system i zapadł w zamyślenie... * * * 02.04.2002, Bagdad. Pałac Saddam Husseina W taki sposób żywo relacjonował generał: - Dzięki bohaterskim wysiłkom naszych pilotów, którzy wdali się w nierówną walkę z amerykańskim agresorem, udało się odsunąć niebezpieczeństwo od ośrodka jądrowego i został zniszczony samolot przeciwnika... - Tak????!!! - ciężkie spojrzenie dyktatora wwierciło się w prelegenta, a ten szybko opuścił wzrok. - W rzeczy samej nierówną. Trzech przeciw jednemu i ich szczęście że nie przeżyli, bo on i tak doleciał do ośrodka. Jeśli ośrodkowi nic się nie stało, to tylko miłosierdzie Allaha. Generał okrył się zimnym potem. Zrozumiał, że teraz jego żadne miłosierdzie Allacha nie uratuje. - Masz 30 sekund, żeby się usprawiedliwić - leniwie rzucił Saddam. - O ! - krzyknął generał wyjmując z opieczętowanego pudełka błękitny cd-rom - To znaleźliśmy wśród odłamków samolotu. Szczyt amerykańskich technologii komputerowych! Najnowsze programy sterowania techniką wojskową! - Masz jeszcze maleńką szansę - dyktator odchylił się w fotelu. - Za trzy tygodnie to powinno być zainstalowane we wszystkich maszynach naszej armii. - Będzie wykonane, panie prezydencie! - krzyknął generał. * * * Trzy tygodnie i jeden dzień później Irak bezwarunkowo skapitulował... -- Qczi- buzi??? No wiesz... - w usta to jedynie łajfce a takowej w tej chwili nie posiadam i nie chcę posiadać (nie miała baba kłopotu wzięła sobie łajfkę- no more ajlawius!!!!),mąż mi starczy i już! -w policzek ? - eee... to zaraz mnie przypomina : dlaczego kobiety całują się na przywitanie? Bo nie mogą się ugryźć! -w czółko po ojcowsku? Hmmm... mam duże wątpliwości czy się nadaję na Twojego tatkę aleeee... MASZ : Cmoooooooooooooooook:))) w czółko:) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: DOWCIPY O INFORMATYKACH 29.01.04, 01:08 a ja w policzek. i uscik mocny. kawal przeczytam za chwike ;) pozdrawiam nocną porą Odpowiedz Link Zgłoś