j.a.79 24.11.10, 13:27 Czy któraś z Was lepi/maluje/dzierga/rysuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melamelania Re: Rękodzieło 10.01.11, 13:06 Nie wiem czy to nadal aktualne... Jeżeli tak, to ja się również zgłaszam, że się czasem zajmuję takimi rzeczami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fpmuzyka Re: Rękodzieło 14.01.11, 16:57 ja zabrałam się za decoupage i mam nadzieję wciągnąć się po mału w scrapbooking... ale na to trzeba czasu;-( Fajne są zajęcia w centrum Faramuszka jeśli ktoś chce miło i twórczo spędzić czas. Ciekawe dlaczego pytasz... Odpowiedz Link Zgłoś
fpmuzyka Re: Rękodzieło 18.01.11, 11:55 swoją drogą to smutne że artystycznych dusz tak mało w Bydgoszczy ;-( Chcę iść na warsztaty do Centrum Faramuszka a okazuje się że jestem jedyna chętna ;-( w związku z tym warsztaty mogą się nie odbyć ;-((( Pani z Centrum też kiedy z nią rozmawiałam (byłam tam na podstawy decoupage) mowiła że z zaintersowaniem jest kiepsko a oni mają taką bogatą ofertę;-( Szlag mnie trafia bo kiedy patrze na strony takich samych centrów w Poznaniu to tam warsztaty zabookowane z miesięcznym wyprzedzaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilagolzmalcer Re: Rękodzieło 21.03.11, 08:54 Mnie też ciągnie do takich rzeczy :) I strasznie się cieszę, że moja córka też ma takie zainteresowania choć ma dopiero 4 latka :) Ale razem tworzymy rozmaitości do domu i dla bliskich. I też szukam zajęć jakichś, szczególnie takich, w których mogłybyśmy uczestniczyć razem :) A może to byłoby fajne miejsce, żeby się pomysłami jakimiś powymieniać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
asta6265 Re: Rękodzieło 24.03.11, 11:52 Co to jest za centrum Faramuszka. Coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
akszeinga1977 Re: Rękodzieło 05.04.11, 17:21 Jeśli o rękodziele mowa. 1 kwietnia otwarto w Bydgoszczy przy Gdańskiej 36 galerię rękodzieła połączoną ze sprzedażą.Tzn.to mój sklep chciałam rzec.Zapraszam do współpracy twórców rękodzieła jak również kupujących.Poprzez ten sklep chcę pokazać że jest mnóstwo ludzi którzy zajmują się rękodziełem-jak ja to mówię" rękodzieło musi wyjść spod ziemia."Będę tutaj również organizować kursy.A póki co ,jeśli kochane kobietki chcecie podłubać w towarzystwie to zapraszam na kawkę i pogaduchy-podłubiemy razem.Jeśli chcecie się umówić podaję swój numer 504 789 414.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś