Gość: racjonalista IP: *.toya.net.pl 18.06.04, 08:24 Dlatego ja głosuje na UW. Oni nie zmieniają poglądów w zależności od koniunktury politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Dziwka polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 08:32 Czy takie zachowanie ni określamy jako prostytucja polityczna. Ten człowiek normalnie sprzedaje sie za obietnice grzania miejsca w sejmie.!!! W koncu to był najblizszy wspołpracownik buraka Lepera wiec nie mozna po nim sie wiele spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poko Re: Dziwka polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 09:27 ..nie zauważyłeś ,że to staje sie normą w polskim parlamencie??..za korytem pójdą wszędzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Dziwka polityczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 12:57 Dlatego trzeba wybierać mądrze. To my jesteśmy odpowiedzialni za takich parlamentarzystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Dziwka polityczna IP: 82.177.71.* 18.06.04, 09:55 Proszę porównać te "osiągi" z Rokitą-to dopiero tania dziwka Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Dziwka polityczna 18.06.04, 10:55 Gość portalu: emeryt napisał(a): > Proszę porównać te "osiągi" z Rokitą-to dopiero tania dziwka Masz rację, milicyjny emerecie, członku.. jak to było? PZPR, SDrp, SLD itd.. tak, czerwone dziwki nie zmieniają partii, ale gnębią nas od 60 lat. Kiedy się to wreszcie skończy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki wstyd IP: 62.233.231.* 18.06.04, 11:24 to jest wstyd dla całego kraju!!!!! powinni publikować informacje o takich posłach, aby ludzie wiedzieli na kogo nie powinni głosować w wyborach. Powinni też odwrócić się od partii które takich ludzi przyjmują!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 08:44 Trzeba będzie się przeprosić z Unią Wolności.Takich wędrowinczków jak Mojzesowicz,Rokita,Pęk czy Kamińscy powinno się omijać z daleka.Przeciż oni tak się przmieszczają tylko po to aby być w Sejmie.Miałem kiedyś takiego kolegę,który godził się bawić w wojsko pod warunkiem,ż on będzie generałem.Dzisiaj jest nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARGUS Mojzes -owiczu jest jeszcze cała masa parti... IP: *.ultranet.h.pl 18.06.04, 08:46 Do przodu radzę zaliczyć wszystkie partie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARGUS Wpisujcie kto jest nr.1 łazików po partiach ! IP: *.ultranet.h.pl 18.06.04, 08:49 Mamy paru takich np. Czarnecki Otwieram listę na największego zmieniacza barw partyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusław Re: Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza IP: *.pila.dialup.inetia.pl 18.06.04, 08:56 Czyżby? A UD to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Do wypowiadających się na tym forum ! IP: *.wrzos.wroc.pl 18.06.04, 09:06 A ilu takich jeszcze jest w polityce polskiej: Rokita (ile partii zaliczył i z jakim skutkiem), Ujazdowski (to samo), Rycho Czarnecki, "Kaczory" (tu raczej chodzi o fakt kręcenia się w polityce cały czas od 15 lat i krzyki, że "nie miałem na nic wpływu, wszystko jest źle, trzeba organizować IV RP" - paranoja i obłuda od początku do końca)itp. swołocz. JAkie są poglądy na prawdę mają ci którzy tak skaczą z partyjki do partyjki. Ludzie - patrzcie na to bo to podstawa demokracji i systemu parlamentarnego. Kto sam siebie nie szanuje i nie ma skrystalizowanych pogladow politycznych winien być skreślony z tej "zabawy" przez nas , wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj. Re: Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza IP: *.kom / *.man.kn.pl 18.06.04, 09:03 Polityczne ścierwo,ot cooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza IP: *.crowley.pl 18.06.04, 09:17 A czy ktoś z tych, co się oburzają, może mi wskazać jakąś konkretną różnicę w programach gospodarczo - ekonomicznych LPR i Samoobrony? Przecież to takie samo lewactwo, tylko dowołują sie do różnych korzeni... Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza 18.06.04, 14:09 Gość portalu: Puchatek napisał(a): > A czy ktoś z tych, co się oburzają, może mi wskazać jakąś konkretną różnicę w > programach gospodarczo - ekonomicznych LPR i Samoobrony? Przecież to takie samo > > lewactwo, tylko dowołują sie do różnych korzeni... giertych odwołuje się do rozwiazań margareth tachter i ronalda reagana... mówi ci to coś ideologiczny bawłanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemądrzały głup Re: Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 18:19 A co/kto to jest "margareth tachter"??? Jakis deathowy zespół? Czy może chorobliwa ambicja santiago, żeby się popisać jaki to z niego głupek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza IP: *.oepd.com.pl / 83.136.227.* 18.06.04, 09:27 Całe szczęscie coraz częściej okazuje się że na tego typu kretynów głosują jedynie ludzie o niskim wykształceniu. Natomiast młodzież się ksztalci i jeśli nie teraz to za parę lat zrozumie na kogo nie warto, wręcz niw wolno głosować. Do takich należy z pewnością Mojzesowicz - oszust i naciągacz który na barkach biednych chce zbudować swoje powiatowe pseudo-imperium kryjąc się za immunitetami i udając polityka. KIEDYŚ O TAKIM MÓWIONO ZWYKŁA ŚWINIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NZ Re: Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza IP: 5.5D* / *.clear.net.nz 18.06.04, 12:40 Młodzi, szlachetni łączcie się ażeby przeciwdziałać takim jak Mojzesowicz i inne żebractwo zmieniające partie dla zysku. “ Młodzi Polscy Patrioci “ VK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator_58 Re: Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza IP: *.rgsa.pl 18.06.04, 09:40 Tak właśnie oni interesują się tylko sobą , swoją kasą a reszta to pozory dla maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnika Re: LPR tworzy buredl IP: 195.245.213.* 18.06.04, 10:35 LPR walczy z DOMAMI PUBLICZNYMI w sejmie, a sama wprowadziła w swoje szeregi jeden wielkii BURDEL. Bo jak inaczej nazwać takie ich postępowanie. Anioły już się chyba od nich odwróciły, a diabły zarezerwowane są dla PO więc zostało im tylko puszczanie się z byle kim i byle gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos To są polscy politycy, chyba tylko SLD jest IP: 193.201.167.* 18.06.04, 11:02 betonem, a reszta farbowane lisy. Przykład JMR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza IP: 212.244.166.* 18.06.04, 11:23 Najbardziej mnie przeraża to, że będą walczyc o moją przyszłość Nawet nie chodzi o ciągłą zmianę partii. Chodzi o to, że to skończone MATOŁY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz UD, KLD, UW, PO - nie zmieniają szyldu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 12:04 jak na razie to od 14 lat szyldu nie zmienia tylko UPR i ja na nich głosuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal UD z KLD połączyły się tworząc nową partię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 13:15 więc ciężko by było, żeby nie zmieniły nazwy na UW. Nie określiłbym tego "zmienianiem szyldu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwer Re:LATA JAK MOTYLEK .......... IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 18.06.04, 12:14 LATA JAK MOTYLEK,TU ZAPYLE TAM ZAPYLE!TO PRAWDZIWY PRAWDZIWY OBRAZ POLSKIEJ SCENY POLITYCZNEJ!PYTANIE:ILU JEST POSŁÓW W POLSKIM PARLAMENCIE,KTÓRZY BYLI I SĄ TYLKO W JEDNEJ PARTII POLITYCZNEJ??CI MAJA STAŁE PRZEKONANIA NIEZALEŻNIE OD TEGO CZY NAM SIĘ ONE PODOBAJĄ CZY NIE!ZA TO NALEŻY ICH CENIĆ.POZOSTALI /CZYTAJ: ZMIENIAJĄCY PRZYNALEŻNOŚĆ PARTYJNĄ/ DLA PIENIĘDZY PÓJDĄ Z KAŻDYM,KTO WIĘCEJ DA /WYŻSZE MIEJSCE NA LIŚCIE WYBORCZEJ/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pecunia Re: Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 12:27 I jeśli ktoś nie wie o co tu chodzi to chodzi o pieniądze. Ale tylko takie mizerne jak poselska dieta? Zenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Szósta partia Wojciecha Mojzesowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 12:55 A kto głosuje na takch cwaniaków ? Tylko ludzie całkowicie nieodpowiedzialni za nasz kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 PPR-PZPR-SD-UD-UW 18.06.04, 14:13 Gość portalu: racjonalista napisał(a): > Dlatego ja głosuje na UW. Oni nie zmieniają poglądów w zależności od > koniunktury politycznej. przecież większość działaczy UW to dawni działacze PZPR albo w najlepszym wypadku SD czy innego prokomunistycznego betonu....ot zmiana poglądów...z komunisty w demokratę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@rt Kolejny farbowaniec IP: *.klik.bydgoszcz.pl / *.klik.bydgoszcz.pl 18.06.04, 17:17 Cóż, to kolejny dowód, że kasa nie śmierdzi. Co Pan Mojzesowicz będzie robił gdy nie dostanie się do sejmu???? Pracował łopatą??? Nie, przecież trzeba zadbać o naród i Polskę (czytaj: o siebie) i wszelkimi sposobami bronić ich dobra w parlamencie (czytaj: swojego dobra). Bo po co pracować, gdy kasę można dostać za posłowanie... Myślałem że ktoś kto wejdzie do Samoobrony i z niej "wyskoczy" znajdzie się na politycznym śmietniku... Ten przykład pokazuje, jak bardzo się myliłem. Inna rzecz to taka - Roman Giertych kiedyś za Dornem ironicznie wypowiadał się o plaktonie politycznym a teraz ten plankton gromadzi... Czy nie jest to czasami obłuda???? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 prawdziwe oblicze forumowicza 18.06.04, 17:38 post pojawił sie o ósmej . doczekał się wielu negatywnch wypowiedzi na temat polityki rządu i prezydenta Mojzesowicza . robicie zamęt wokół osób , które wcale nie mają władzy w Polsce i zarzucacie im wszystkie winy i niekompetencje rządu - dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 odpowiedź jest trywialna 18.06.04, 18:25 unsatisfied6 napisał: > post pojawił sie o ósmej . doczekał się wielu negatywnch > wypowiedzi na temat polityki rządu i prezydenta Mojzesowicza . > > robicie zamęt wokół osób , które wcale nie mają władzy w Polsce i > zarzucacie im wszystkie winy i niekompetencje rządu - dlaczego ? po co ja pytam ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 tylko 3 18.06.04, 18:40 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > post pojawił sie o ósmej . doczekał się wielu negatywnch > > wypowiedzi na temat polityki rządu i prezydenta Mojzesowicza . > > > > robicie zamęt wokół osób , które wcale nie mają władzy w Polsce i > > zarzucacie im wszystkie winy i niekompetencje rządu - dlaczego ? > > po co ja pytam ? > > tylko 3 zalogowanych o zupełnie innych poglądach od całej reszty niezalogowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 skoro już tak biadolicie na nasz rząd 18.06.04, 18:43 to wymieńcie powody - 1. prezydent Mojzesowicz wplątał w nas w wojnę w Iraku . są inne powody ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 dyskusja zamknięta? 19.06.04, 13:22 unsatisfied6 napisał: > to wymieńcie powody - > > 1. prezydent Mojzesowicz wplątał w nas w wojnę w Iraku . > > są inne powody ? brak argumentów przeciw panującej w sejmie partii Mojzesowicza ? Odpowiedz Link Zgłoś