Dodaj do ulubionych

OPIEKA NAD PSEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:13
Szukam kogos kto zajmie sie moim psem (jest mały) w okresie od 26.12 do 02.01.2005. Potrzebuje kogos solidnego i cierpliwego kto bedzie dbal o mojego pupila. Oczywiscie opieka bedzie wynagrodzona.
Obserwuj wątek
    • Gość: nn Re: OPIEKA NAD PSEM IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.11.04, 11:56
      co rozumiesz przez opieke?
      przebywanie z psem przez 24h czy odwiedziny 3-4 razy dziennie celem nakarmienia
      i wyprowadzenia?
      jesli to drugie to gdzie mieszkasz?
      Poprosze tez adres mailowy.
      Pozdrawiam :)
      • Gość: aśka23 Re: OPIEKA NAD PSEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:29
        Dzieki za zainteresowanie. Chodzi mi raczej o calodobowa opieka. Pies to maly york i potrzebuje uwagi chociaz oczywiscie nikt nie musi sie nim zajmowac 24h. Myslalam o takim rozwiazaniu zeby ktos zabral ja do siebia na ten tydzien i u siebie sie nia zajmowal. Oczywiscie karme zabawki itd. zapewniam.
        • Gość: miły Re: OPIEKA NAD PSEM IP: *.net.gov.bc.ca 30.11.04, 12:39
          przyprowadź tego psa do mnie,
          pusta buda z łańcuchem też się znajdzie...
        • biala21 Re: OPIEKA NAD PSEM 30.11.04, 14:19
          pffff ja mam shi-tzu ( nie ma nawet roku )... w sumie pokrewna rasa , jesli Ci
          to nie przeszkadza to sluze pomoca , moje domostwo uwielbia psy , a w
          szczegolnosci tego typu rasy :)
          peEs. moj to chlopiec , wiec raczej sie nie pogryza !!! poza tym nie jeden
          pokoj w koncu mam w domu :)

pozdrawiam
          • Gość: aska23 Re: OPIEKA NAD PSEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:55
            dzieki biala mozesz podac mi swoj mail?
            • biala21 Re: OPIEKA NAD PSEM 30.11.04, 15:19
              jasne :)
              w_mej_duszy_ogien_walczy_z_lodem@op.pl

pozdrawiam i czekam na maila :*
    • Gość: sb starosta nakielski opiekuje się psami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:38
      wziął sobie jednego niedawno, to podobno pies tropiący...:)
    • Gość: Jonaska Re: OPIEKA NAD PSEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:04
      Rozumiem problem, ale oddać psa pod opiekę zupełnie obcej osobie ?!Zastanów się
      nad tym. Jak nie rodzina, to przyjaciele mogą przecież pomóc. To jest taki
      nieciekawy okres, ale na pewno znajdziesz kogoś odpowiedzialnego wśród swoich
      znajomych. Nie ryzykuj z obcymi.
      Chyba, że nie zależy Ci na psie.
      W ostateczności możesz nie wyjeżdżać, albo wyjechać z nim.
      Takie są ograniczenia jak się posiada psa, trzeba się z tym liczyć.
      Pozdrawiam !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka