cyycek 14.09.05, 19:42 Zauwazyliscie jaki spokoj? I jakos nie ma zadnego spamu, nikt sie nie kloci, nie obraza na wzajem? Zapewne jest to jedynie przypadek, ze do tej pory nie pojawil sie zaden z naszych wielkich WSZECHWIEDZACYCH.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maly walezy Re: Sielanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:43 no tak,ale ty jestes i czar prysnal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly walezy Re: ups! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:52 taa... nie wiem czy zauwazyles,bo szybko mi to usunieto... to byla taka moja uwaga do ciebie. bylo tam napisane ze czujesz sie jakbys byl ponad ten bajzel ale tak sie przy tym podnieciles (obrazajac na lewo i prawo) ze zaczales wygladac w pewnym momencie nieestetycznie. zauwazyles jaki jestes nieestetyczny a przez to wcale nie lepszy? czy admin za szybko wycial i nie miales czasu przyjrzec sie sobie? no schyl glowe i popatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek Re: ups! 14.09.05, 19:57 No jakos nie zauwazylem. Ci admini to paskudni ludzie. Wycinaja takie estetyczne teksty. Az zal. No ale co zrobic. Prawdziwej cnoty zapewne nie potrafia rospoznac w twojej osobie. Koszmar. Chyba jakis apel sklece w twojej obronie biedactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly walezy Re: ups! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:00 nie.nie .nie. wazne bys sie tylko troszke zastanowil jak juz zdazyles. potrafisz mam nadzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek Re: Sielanka 14.09.05, 20:03 No widzisz. Jak chcesz to potrafisz i poprosic i napisac cos czego nie trzeba kasowac. Postaraj sie ladnie i bedzie dobrze. Nie przejmuj sie, ze od razu nie wychodzi. No. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly walezy Re: Sielanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:09 bylo napisane w sumie slowo w slowo a jednak zniknelo. o czym to swiadczy? nie smiem cie pytac bo najwyrazniej twoj pomyslunek skonczyl sie na odpaleniu komputera i znalezieniu tego forum. i tak gratuluje sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek Re: Sielanka 14.09.05, 20:13 No pojecia nie mam. Ach jak chcialbym miec taki POMYSLUNEK jakim ty dysponujesz. Ilez by to zmienilo w moim zyciu. Komputer wlaczyl mi sasiad.Takze zadnej tu mojej zaslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek Re: Sielanka 14.09.05, 20:56 Loho! Wszechwiedzacy sie pojawili. Wy sie umawiacie jakos czy co?Zawsze razem. No to sie zacznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly cycek Re: Sielanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:29 ku...zamiast sie wstydzic,sam ze soba gada.biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek Slawa, slawa... 14.09.05, 21:31 maly sie zaczal podszywac. Coz. Nie zasluzylem(lzy, lzy, lzy...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly cycek Re: Slawa, slawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:54 ale pod co? fatamorgana? Odpowiedz Link Zgłoś