Dodaj do ulubionych

Czy to zdrada?

25.11.21, 17:16
Od ponad roku jestem w związku z mężczyzną 2 lata ode mnie młodszym. Ja mam 42. Poznaliśmy się na portalu randkowym, był jeszcze wtedy z kimś innym, ale to była końcówka. Ma córkę 8 letnią. Jego była z dzieckiem wyprowadziły się z domu, ja się wprowadziłam.
Od początku mi zaimponował, nie chciał się ze mną przespać z szacunku do mnie, więc do łóżka poszliśmy dopiero po 1,5 miesiąca. Jednak ostatni incydent spowodował, że chyba przestałam mu ufać. Odkąd zaczęliśmy być ze sobą on chciał się zmienić, w sensie chciał przestać sypiać przygodnie z kobietami, co wcześniej robił nagminnie.

Przejdę do sedna. 2 miesiące temu w weekend umówił się z kolegą. Na początku poszli do baru i wtedy jeszcze miałam z nim kontakt, który urwał się około 24. Okazało się że jest w modnym klubie. Wiem kto tam bywa i że łatwo tam o seks. O 1 w nocy nie mogłam się do niego dodzwonić, więc wsiadłam w auto i tam pojechałam. W środku zastałam go z dziewczyną, którą obejmował ramieniem i coś do siebie mówili. Podeszłam do nich, zapytałam ją czy wie, że jestem z L w związku. On się wtedy wtrącił i powiedział, że mam jechać do domu, on zaraz przyjedzie. Nie przyjechał do 5. O 5 zobaczyłam światła taksówki i 4 osoby z niej wysiadające. On, kolega, ta laska i jeszcze jedna. Wtedy po prostu wzięłam kluczyki, portfel i wyszłam jak stałam. Pojechałam do siebie. Zerwaliśmy. Dwa dni później z ciekawości podjechałam pod jego dom, a tam stał samochód o rejestracji z miasta obok. Zrobiłam zdjęcie.

Fast forward do teraźniejszości. Wróciliśmy do siebie, było super, sielanka. Przedwczoraj wracam do domu, chwilę później dzwoni kurier i przynosi mi paczkę. Paczka anonimowa, zadzownilam na centralę, dowiedziałam się tylko że została wysłana z tego miasta co stał samochód, jak mniemam tej dziewczyny i że nadawca chce pozostać anonimowy. W środku paczki koszulka z napisem ‚jestem z super dziewczyną’ czy coś w ten deseń. Do tego liścik ‚wiesz od kogo’.

On zapiera się, że nie wie od kogo to, zrobił się agresywny, ma pretensje że go oskarżam o coś czego nie robi. Dać mu szansę? Kocham go, w końcu mam super seks. Ale jeszcze nigdy nie byłam w związku gdzie czuję się jak wariatka. Pomocy.
Obserwuj wątek
    • irma223 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:26
      Następna
      • taniarada Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:00
        Chce się wyżalić .Wolno
    • mashcaron Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:26
      Tak, zdrada, za pewnie nie jednorazowa i nie z jedną panią.
      Neeext!
    • annaboleyn Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:30
      zakochana.pomocy napisała:

> Od ponad roku jestem w związku z mężczyzną 2 lata ode mnie młodszym.

Jak 2 lata, to nie.
      NEXT.
    • chicarica Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:30
      I tak do końca życia będziesz go pilnować i jeździć za nim po klubach?
      Po co?
    • daniela34 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:32
      Nie, nie zdrada. Z dziewczyną z klubu się nie liczy. To nudne.
      Następna proszę!!!!
    • iwles Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:35
      "był jeszcze wtedy z kimś innym, ale to była końcówka"

Teraz to ty jesteś końcówka.
      Dziekuje za uwagę, 200 zł.
      Następna proszę!
      • zakochana.pomocy Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:37
        Ale on nie chce się rozstawać. Mówi, że nie wie od kogo jest paczka. Z poprzednią partnerką byli chyba 12 lat razem, po takim czasie to już przyzwyczajenie, logiczne że rozglądał się za inną.
        • annaboleyn Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:38

> Ale on nie chce się rozstawać. Mówi, że nie wie od kogo jest paczka. Z poprzedn
          > ią partnerką byli chyba 12 lat razem, po takim czasie to już przyzwyczajenie, l
          > ogiczne że rozglądał się za inną.

Cykl mu się skrócił, zdarza się w tym wieku.
          NEEEEEEEXT!
          • daniela34 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:40
            Po prostu im dalej w las, tym szybciej mija kolejne drzewa. Nadal nudne.
            Następna!
            • annaboleyn Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:44
              daniela34 napisała:

> Po prostu im dalej w las, tym szybciej mija kolejne drzewa. Nadal nudne.
              > Następna!

I natura ciągnie wilka do lasu! big_grin
              Następnego pacjenta zapraszam!
              • daniela34 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:46
                Tej autorki nie docenimy. Pani, która spryskała pana pianą miała większy potencjał. Liczę na ciąg dalszy tamtej historii.
                • annaboleyn Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:58
                  daniela34 napisała:

> Tej autorki nie docenimy. Pani, która spryskała pana pianą miała większy potenc
                  > jał. Liczę na ciąg dalszy tamtej historii.

Z perspektywy spienionego pana!
                • irma223 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:19
                  Jaką pianą, gdzie?
                  • daniela34 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:20
                    To było w myjni samochodowej. Watek: "czy dobrze zrobiłam" albo jakoś tak.
                    • buldog2 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 21:13
                      Dało się czytać te nieuporządkowane i niekompletne notatki? Na żywo.
                      Chcesz coś kolejnego (wygrzebałem kilka tekstów, tu gwarancja jakości pełna).
                      • daniela34 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 22:00
                        Dzięki, jeszcze nie czytałam. Muszę chwilę spokoju złapać
                        • taniarada Re: Czy to zdrada? 26.11.21, 07:15
                          Nie da się za bardzo żyjesz tym forum.
        • iwles Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:39

Fakt logiczne.
          Dobra, oddaje ci stówkę.
        • primula.alpicola Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:09
          A, to luzik, to bądź z nim jeszcze te 10 lat, a potem, to logiczne że rozejrzy się za inną.
          10 lat super seksu to zawsze jakaś wartość dodana.
          • figa_z_makiem99 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 20:11
            Ja się dziwię opowieściom o super seksie, gdy facet zachowuje się jak palant, natychmiast opada mi pożądanie do niego, może mieć nawet złotego k....sa. Doświadczenie nauczyło mnie, że nawet super seks bez innych wartości dodanych przemija i to strata czasu, szczególnie w wieku 40 lat. Kupiłabym sobie pingwinka, delektowała się świętym spokojem i szukała kogoś normalnego. Dorosły człowiek wie, że w takim przypadku to nie miłość, tylko współuzależnienie i niskie poczucie wartości.
      • bluea.nne Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 19:50
        😁👍dokładnie tak!
    • ludzikmichelin4245 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:36
      "Od początku mi zaimponował, nie chciał się ze mną przespać z szacunku do mnie".

🤔
      • borsuczyca.klusek Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:22
        ludzikmichelin4245 napisał(a):

> "Od początku mi zaimponował, nie chciał się ze mną przespać z szacunku do mnie"
        > .
        >
        > 🤔

No co się dziwisz, przynajmniej jedna odczekała rekomendowane minumum 4 do 6 randek 🙄
        • lilia.z.doliny Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:34
          Od początku mi zaimponował, nie chciał się ze mną przespać z szacunku do mnie"
          Albo musial dotrwac do konca leczenia suspicious
          Tak czy inaczej- szanuje
    • primula.alpicola Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:40
      "Czy to zdrada?"
      Tak, on nadal bzyka przygodne kobiety.

"Dać mu szansę? Kocham go, w końcu mam super seks. "

A jak tam chcesz, zrób bilans zysków i strat.
      • borsuczyca.klusek Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:07
        Że bzyka panny to pół biedy, ale on im adres rozdaje 😱
        No trochę jednak niezręcznie 🙄
        • bombalska Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:32
          Ale to jego adres. Wolno mu! 😁
    • arista80 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:40
      Zaraz przyjdzie mada i ci nawtyka, że to nieładnie nie dzielić się misiem.
      • daniela34 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:43
        "Misiu, czemu taką kwaśną minę masz?
        Misiu, co ci pokrzywiło twarz?"

Kabaret Potem
    • pingus Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:42
      Taaak, kocha i miłuje, a po klubach chodzi i dziewczyny sprowadza przez przypadek. Ta paczka to najmniejszy problem.
      • iwles Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 17:49
        pingus napisała:

>. Ta paczka to najmniejszy problem.

Dzięki bogu, że tam koszulki były, a nie zwłoki!
        • pingus Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:00
          autorka może się z tym nie zgodzić big_grin
      • zakochana.pomocy Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:02
        Kiedy się poznaliśmy powiedział, że nie chce już chodzić po klubach i zaliczać. To był pierwszy raz odkąd jesteśmy razem. Miał zresztą iść tylko na drinka.
        • borsuczyca.klusek Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:08
          Nie trzeba było go puszczać. W związku jest, to niech w domu na dupie siedzi 🙄
        • irma223 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:25
          O uzależnieniu nie słyszałaś? Związałaś się z seksoholikiem.
        • figa_z_makiem99 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 19:08
          Mieszkasz u faceta i facet idzie do klubu na drinka a ty kiblujesz w domu? To początek związku a nie przechodzone malzenstwo. Nie wierzę, że jesteś prawdziwa. Tak naiwna mogłam być w wieku 20 lat i twierdzić, że kocham.
    • alpepe Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:02
      Tę córkę, to kiedy porzuciłaś, u niego, jak się wyprowadziłaś, czy jak się wprowadzałaś, to już bez córki?
      • alpepe Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:02
        Cofam, córkę ma on.
      • zakochana.pomocy Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:03
        Nie mam dzieci, to jego córka. Przeprowadziła się z matką do swojego mieszkania, niedaleko. W ogóle wydaje mi się, że on ma swój typ kobiety, bo jestem do jego byłej podobna. Ona też była od niego starsza poza tym.
    • mrs.solis Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:05
      To zalezy, czy wolisz jesc tort z kolezankami, czy zakalca samej.
      • astomi25 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:37
        Gorzej ze ona z kolezankami tego zakalca je.
        • borsuczyca.klusek Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 19:00
          astomi25 napisała:

> Gorzej ze ona z kolezankami tego zakalca je.
          >

I to nie są nawet jej koleżanki 🙄
          • m_incubo Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 22:00
            big_grin
            To są jego koleżanki
    • azealia_banks Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:07
      Żartujesz, prawda?
    • myelegans Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:43
      Ale jesteście france 😀
    • figa_z_makiem99 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 18:58
      Jeśli nie przeszkadza ci dzielenie się panem z innymi kobietami to bądź z nim dalej. One też uważają, że pan jest świetny w łóżku. Masz 40 lat i dobierasz faceta wyłącznie pod względem umiejętności łóżkowych? Gdybyś miała 25 lat, zrozumiałabym twoje zachowanie. Nie ma ofiar...
    • demono2004 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 19:05
      I po co do niego wracałaś? Na co ci on? Nie szkoda ci zycia na takiego fagasa?
    • mamtrzykotyidwa Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 19:32
      Szansę na co?
      A myślisz, że żona, to dlaczego się od niego wyprowadziła?
      Bo taka niedobra była?
      Jeśli on taki latawiec, to albo się na to zgadzasz i może też tak robisz, albo szukasz innego.
      Jego nie zmienisz.
      Może zaproponuj mu związek otwarty, skoro taki dobry jest?
    • mika_p Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 19:44
      Abstrahując już od historii damsko-męskiej, ja się tylko dziwię dwóm rzeczom:
      1. jakim cudem paczka nadana firmą kurierską może być "anonimowa"
      2. jaką trzeba być ciamajdą, żeby na infolinii nie uzyskać danych nadawcy.

A jak pojawi się post o treści mniej więcej takiej:
      " Zamówiłam coś na vinted/olx/allegro_lokalnie, przyszła paczka, przypadkiem w tym mieście skąd przyszła mieszka flama mojego misia. Zrobiłam misiowi awanturę, a on się zapierał, że niewinny. I faktycznie.
      Jak go przeprosić/Śmiechom nie było końca"

to ma to być oznaczone jako mój koncept. Zaś jeśli się pojawi jako zabawna historyjka w prasie kobiecej, to będę chciala kasę.
    • kropkaa Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 19:48
      Strasznie jesteś samolubna. Pan zapewnia dobry sex, a ty chcesz go na wyłączność? Inne panie może tak jak ty wreszcie chcą porządnego bzykanka.
      Jeszcze jakieś problemy?
    • buldog2 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 21:11
      🌺🌺🌺
      Chyba tylko jeden głos krytyczne. Gratulacje!.Powodzenia!👍👍👍
    • nigdynigdynigdy84 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 21:16
      L to Lucek?
    • zakochana.pomocy Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 21:22
      Bardzo mi pomogłyście, zdecydowałam o rozstaniu. Jutro w trakcie jego pracy spakuję się i zabiorę rzeczy. To ostateczna decyzja, rzeczywiście on musi być uzależniony od seksu a ja nie chcę brać w tym udziału. Będzie ciężko, bo się przywiązałam ale w sumie nie ma do czego.
      • figa_z_makiem99 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 21:43
        Miałam do czynienia w przeszłości z takim panem, potem wiałam od takich gdzie pieprz rośnie. Najlepiej zablokować numer telefonu pana i zero kontaktu, będzie próbował cię zmanipulować a jeśli masz do niego słabość, wrócisz. Wygląda na seksoholika, jeśli raz zaakceptowałaś akcję w klubie, będzie ich więcej i będą częstsze. Za 10 lat będziesz miała 52 lata i sprany mózg przez tego faceta. Współuzależnienie trudno wyleczyć, zdrowa emocjonalnie kobieta nie weszłaby w związek z takim facetem. Będąc jeszcze z inną kobietą urabiał już ciebie i akcja z czekaniem 1.5 miesiąca na seks to gierka. Pewnie wielu rzeczy jeszcze o nim nie wiesz, zapytaj jego byłej.
      • figa_z_makiem99 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 21:54
        Posluchaj na youtube o narcyzach, przeczytaj książkę " Moje dwie głowy ", napisała ją kobieta po wyjściu ze związku z takim typem. Ktoś kto w tak pretensjonalny sposób manifestuje swój szacunek a potem wywija numer z klubem , panienkami i paczką, zwiastuje toksyczny związek.
      • stasi1 Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 22:10
        Napisz za dwa tygodnie czy wytrwałaś w tym swoim postanowieniu
    • m_incubo Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 21:56

> Od ponad roku jestem w związku z mężczyzną 2 lata ode mnie młodszym. Ja mam 42.
      > blablabla był jeszcze wtedy z kimś innym, ale to by
      > ła końcówka
      .blablabla nie chciał się ze mną przespać z szacunku do mnie,
      > blablabla on chciał się z
      > mienić, w sensie chciał przestać sypiać przygodnie z kobietami,

> blablabla
      > W srodku zastałam go z dziewczyną. Podeszłam do nich, zapytałam ją czy wie, że jestem z L w związku.
      >Zerwaliśmy.
      >
      > Fast forward do teraźniejszości. Wróciliśmy do siebie, było super, sielanka.
      > blablabla
      >zrobił się agresywny, ma pretensje
      Dać mu szansę?Kocham go Pomocy!

😂
      Płaczę
      Jesteś zdecydowanie moim ulubionym trollem w tym sezonie.
      Latasz za jakimś krwiarzem i robisz mu zdjęcia, w czym potrzebujesz pomocy, chcesz kupić lepszy aparat? 😂
    • massinga Re: Czy to zdrada? 25.11.21, 22:00
      I to jest klasyczny przyklad na “ szukajcie, a znajdziecie”. A potem znalazca nie wie, co zrobic z fantem.
      • bominka Re: Czy to zdrada? 26.11.21, 07:01
        Uciekać, niestety.
        Za dużo niejasności,chyba,że chcesz ciagle zabawiać się w detektywa,ale w związku to nie o to chodzi.
        Ten układ to nieporozumienie.
        • taniarada Re: Czy to zdrada? 26.11.21, 07:17
          Jak lubi to po co ma uciekać .Bzdury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka