Dodaj do ulubionych

" BEZPIEKA "

10.08.03, 12:53

" Kraj
PAP, MD /2003-08-10 11:17:00

Tablica poświęcona MO i SB: Bez zgody policji

Nie było zgody ze strony Komendy Wojewódzkiej Policji na ustawienie przed
budynkiem komendy policji w Skierniewicach (Łódzkie) tablicy poświęconej
byłym funkcjonariuszom MO i SB.

"Ustawienie tablicy było wyłącznie lokalną inicjatywą. Pomysłodawcy nie
zwracali się do komendanta wojewódzkiego ani o zgodę ani o poparcie tej
inicjatywy" - powiedział nadkomisarz Tomasz Klimczak z KWP w Łodzi.

W połowie lipca tego roku przed budynkiem skierniewickiej policji pojawiła
się tablica z nazwiskami dziesięciu osób, b. funkcjonariuszy Milicji
Obywatelskiej i Służby Bezpieczeństwa, którzy polegli w "walce o utrwalanie
władzy ludowej". Miała się pojawić z inicjatywy Stowarzyszenia Emerytów i
Rencistów Resortu Spraw Wewnętrznych.

Tablica wykonana została już w latach 60-tych i przez wiele lat wisiała na
jednej ze ścian byłej komendy milicji. W latach 90-tych napis przykryto
nowym - "poległym w służbie dla ojczyzny". Później tablica zniknęła, pojawiła
się w lipcu ze starą dedykacją.

"Takie pamiątki mają zapewne wartość historyczną i emocjonalną, ale ich
miejsce jest w muzeum lub specjalnych salach tradycji" - powiedział Klimczak."

Obserwuj wątek
    • Gość: LJane Do Radcy IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 10.08.03, 15:32
      Witaj, Radco ;)

Ciekawa jestem, co sądzisz na temat AIDS.
      Może porzucisz na moment swą dumę i wypowiesz się w tematyce, jak najbardziej
      społecznej (i dzieki temu chyba Ci bliskiej?)
      Oczywiście moge się mylić.
      Zapraszam w każdym razie.

Pozdrawiam @ll
      • Gość: gosc Re: Do Radcy IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 17:30
        Gość portalu: LJane napisał(a):

> Witaj, Radco ;)
        >
        > Ciekawa jestem, co sądzisz na temat AIDS.
        > Może porzucisz na moment swą dumę i wypowiesz się w tematyce, jak najbardziej
        > społecznej (i dzieki temu chyba Ci bliskiej?)
        > Oczywiście moge się mylić.
        > Zapraszam w każdym razie.

a moze radca powie, co zrobil z pieniedzmi, ktore zebral i jak mu poszly inne
        zbiorki i w jaki sposob sie z nich rozliczyl?
        • radca Re: Do Radcy 10.08.03, 17:43
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> a moze radca powie, co zrobil z pieniedzmi, ktore zebral i jak mu poszly inne
          > zbiorki i w jaki sposob sie z nich rozliczyl?

- tak, alez bardzo chetnie " radca " wyjasni i rozwieje wszelkie watpliwosci.

Poniewaz byla to Internetowa Akcja Pomocy dla dzieci z Domow Dziecka oraz
          dzieci kalekich jak i rowniez ciezko poparzonej OLENKI - byla zalozona
          do tego celu nawet Strona Internetowa.Bylo tam zdiecie i dane personalne.

Wiec... trudno sie dopatrywac w tym " oszustwa i zagarniecia cudzego mienia ".

pozdrawiam
          radca
          • Gość: gosc Re: Do Radcy IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 18:06
            radca napisał:

.
            >
            > Poniewaz byla to Internetowa Akcja Pomocy dla dzieci z Domow Dziecka oraz
            > dzieci kalekich jak i rowniez ciezko poparzonej OLENKI - byla zalozona
            > do tego celu nawet Strona Internetowa.Bylo tam zdiecie i dane personalne.
            > Wiec... trudno sie dopatrywac w tym " oszustwa i zagarniecia cudzego mienia ".
            >

pieprzysz radco. otrzymales wiele przekazow, a niestety nie rozliczyles sie z
            nich publicznie. prezentujesz bardzo schizofreniczne podejscie do tej sprawy,
            wiec ci wybaczam. pozostan w pokoju, nawet, jesli zdefraudowales ta kase.
            nawet, jesli ci ludzie uwierzyli wplacajac jakiekolwiek pienieadze. ale
            pamietaj, nie zeruj na tym.
            • radca Re: Do Radcy 10.08.03, 18:35

> radca napisał:
              >
              > .
              > >
              > > Poniewaz byla to Internetowa Akcja Pomocy dla dzieci z Domow Dziecka oraz
              > > dzieci kalekich jak i rowniez ciezko poparzonej OLENKI - byla zalozona
              > > do tego celu nawet Strona Internetowa.Bylo tam zdiecie i dane personalne.
              > > Wiec... trudno sie dopatrywac w tym " oszustwa i zagarniecia cudzego mieni
              > a ".
              > >

> pieprzysz radco. otrzymales wiele przekazow, a niestety nie rozliczyles sie z
              > nich publicznie.

- " pieprzysz " ??? - powiadasz ? Moze rozszerzysz twoja mysl z tak bogatego
              slownictwa ?

" otrzymalem wiele przekazow i sie nie rozliczylem " ??? - a to wesole :)))

Otoz otrzymalem.... , ale wiele podziekowan ( jesli to cie interesuje ? )
              Pokaz mi te numery kont - na ktore niby " otrzymywalem pieniadze " ?

> prezentujesz bardzo schizofreniczne podejscie do tej sprawy,
              > wiec ci wybaczam. pozostan w pokoju, nawet, jesli zdefraudowales ta kase.
              > nawet, jesli ci ludzie uwierzyli wplacajac jakiekolwiek pienieadze. ale
              > pamietaj, nie zeruj na tym.

- jaki ty jestes zalosna lub zalosny ( nie wiem kim jestes - bo ukrywasz sie
              pod nickiem. W przeciwienstwie do mnie - poniewaz ja jestem osoba - ktora
              podala swe imie i nazwisko ( a nawet zdiecie )

Wiec... wszelkie pomawianie o oszustwa - swiadcza o tym,ze chcesz poprostu
              tylko dokuczac. Gdyby to bylo wynikiem niewiedzy lub braku informacji z twojej
              strony - teksty bylyby troche inne.

sa to celowe manipulacje slowne - by ukazac,ze " radca oszukal darczyncow "

radca

ps. badz " czlowiekiem honoru" i ukaz na forum " konta na ktore radca
              pieniadze dla potrzebujacych dzieci "

Moze istnieja konta - o ktorych "radca " nie wie - lecz ty wiesz ???
              Mozesz rowniez zaunteresowac tym PROKURATURE i chetnie sie zglosze - gdy
              otrzymam wezwanie na przesluchanie.

Jestem zawsze ten sam - jedyny i zalogowany , a wiec nie obawiaj sie,
              ze " znikne "
              • Gość: gosc Re: Do Radcy IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 18:47
                radca napisał:

> - " pieprzysz " ??? - powiadasz ? Moze rozszerzysz twoja mysl z tak bogatego
                > slownictwa ?

pieporzysz=klamiosz=oszukujesz=defraudujesz=wyzyskujesz latwowiernosc innych
                itp.

> " otrzymalem wiele przekazow i sie nie rozliczylem " ??? - a to wesole :)))

wiesz, radco, jesli to, ze sie nie rozliczyles z kasy jest dla ciebie wesole,
                to jedynie moge powiedziec. przykro mi, ze ci ludzie zaufali:-((((

>
                > Otoz otrzymalem.... , ale wiele podziekowan ( jesli to cie interesuje ? )
                takkkkkkkkkkkkkkkkk. chyba ze dwa nawet.:-))))) he he.idiotow szukasz?

> Pokaz mi te numery kont - na ktore niby " otrzymywalem pieniadze " ?

to juz nie wiesz na jakie konto ci ludzie naiwni ci wplacali? sorki radco. nie
                bede propagpowal twoich kont.

> - jaki ty jestes zalosna lub zalosny ( nie wiem kim jestes - bo ukrywasz sie
                > pod nickiem. W przeciwienstwie do mnie - poniewaz ja jestem osoba - ktora
                > podala swe imie i nazwisko ( a nawet zdiecie )

tak. Twoje zdjecie jest gwarantem uczciwosci. patrz wyzej:-(((( sorki radco:-
                ((((

> Wiec... wszelkie pomawianie o oszustwa - swiadcza o tym,ze chcesz poprostu
                > tylko dokuczac. Gdyby to bylo wynikiem niewiedzy lub braku informacji z twojej
                > strony - teksty bylyby troche inne.

prosze wiec o konkrety. tylu osobom dizko=wales za kase. rozklicz sie z niej!!!!

> sa to celowe manipulacje slowne - by ukazac,ze " radca oszukal darczyncow "

no nie !!!! radca nie oszukal.!!!! he he he. ech radco....

> ps. badz " czlowiekiem honoru" i ukaz na forum " konta na ktore radca
                > pieniadze dla potrzebujacych dzieci "

o "co ciebie chodzi?"-))))))))

> Moze istnieja konta - o ktorych "radca " nie wie - lecz ty wiesz ???

radco nnie bluznij. wiesz doskonale. mechanizm znasz.

> Mozesz rowniez zaunteresowac tym PROKURATURE i chetnie sie zglosze - gdy
                > otrzymam wezwanie na przesluchanie.

radco. sam powiadom prokurature. badz czlowiekiem honoru.

> Jestem zawsze ten sam - jedyny i zalogowany , a wiec nie obawiaj sie,
                > ze " znikne "

no tak. jedyny w sopwim rodzaju.:-)))) he he. radco. wierzysz w to, ze
                nabierzesz wielu? bo ja wierze, ze kilku naiwnych sie znajdzie....
                • radca Re: Do Radcy 10.08.03, 18:53

> radca napisał:
                  >
                  > > - " pieprzysz " ??? - powiadasz ? Moze rozszerzysz twoja mysl z tak bogat
                  > ego
                  > > slownictwa ?
                  >
                  > pieporzysz=klamiosz=oszukujesz=defraudujesz=wyzyskujesz latwowiernosc innych
                  > itp.
                  >
                  > > " otrzymalem wiele przekazow i sie nie rozliczylem " ??? - a to wesole
                  > :)))
                  >
                  > wiesz, radco, jesli to, ze sie nie rozliczyles z kasy jest dla ciebie wesole,
                  > to jedynie moge powiedziec. przykro mi, ze ci ludzie zaufali:-((((
                  >
                  >
                  > >
                  > > Otoz otrzymalem.... , ale wiele podziekowan ( jesli to cie interesuje ?
                  > )
                  > takkkkkkkkkkkkkkkkk. chyba ze dwa nawet.:-))))) he he.idiotow szukasz?
                  >
                  >
                  > > Pokaz mi te numery kont - na ktore niby " otrzymywalem pieniadze " ?
                  >
                  > to juz nie wiesz na jakie konto ci ludzie naiwni ci wplacali? sorki radco.
                  nie
                  > bede propagpowal twoich kont.
                  >
                  > > - jaki ty jestes zalosna lub zalosny ( nie wiem kim jestes - bo ukrywasz s
                  > ie
                  > > pod nickiem. W przeciwienstwie do mnie - poniewaz ja jestem osoba - ktor
                  > a
                  > > podala swe imie i nazwisko ( a nawet zdiecie )
                  >
                  > tak. Twoje zdjecie jest gwarantem uczciwosci. patrz wyzej:-(((( sorki radco:-
                  > ((((
                  >
                  > > Wiec... wszelkie pomawianie o oszustwa - swiadcza o tym,ze chcesz poprostu
                  > > tylko dokuczac. Gdyby to bylo wynikiem niewiedzy lub braku informacji z tw
                  > ojej
                  > > strony - teksty bylyby troche inne.
                  >
                  > prosze wiec o konkrety. tylu osobom dizko=wales za kase. rozklicz sie z
                  niej!!!
                  > !
                  >
                  > > sa to celowe manipulacje slowne - by ukazac,ze " radca oszukal darczyncow
                  > "
                  >
                  > no nie !!!! radca nie oszukal.!!!! he he he. ech radco....
                  >
                  >
                  > > ps. badz " czlowiekiem honoru" i ukaz na forum " konta na ktore radca
                  > > pieniadze dla potrzebujacych dzieci "
                  >
                  >
                  > o "co ciebie chodzi?"-))))))))
                  >
                  > > Moze istnieja konta - o ktorych "radca " nie wie - lecz ty wiesz ???
                  >
                  > radco nnie bluznij. wiesz doskonale. mechanizm znasz.
                  >
                  >
                  > > Mozesz rowniez zaunteresowac tym PROKURATURE i chetnie sie zglosze - g
                  > dy
                  > > otrzymam wezwanie na przesluchanie.
                  >
                  > radco. sam powiadom prokurature. badz czlowiekiem honoru.
                  >
                  > > Jestem zawsze ten sam - jedyny i zalogowany , a wiec nie obawiaj sie,
                  > > ze " znikne "
                  >
                  > no tak. jedyny w sopwim rodzaju.:-)))) he he. radco. wierzysz w to, ze
                  > nabierzesz wielu? bo ja wierze, ze kilku naiwnych sie znajdzie....

- no i nie odpowiedziales i do tego nic konkretnego.
                  Nawet nie trzymasz sie tematu . Jesli zadasz sobie troche trudu - to wyszukaj
                  na forum i zapoznaj sie z ta Akcja. Rowniez Akcja " chomik ".

no... ale na zlosliwosci - nie ma jeszcze recepty :)))

radca
                  • Gość: gosc Re: Do Radcy IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 18:59
                    radca napisał:

>> - no i nie odpowiedziales i do tego nic konkretnego.
                    > Nawet nie trzymasz sie tematu . Jesli zadasz sobie troche trudu - to
                    wyszukaj
                    > na forum i zapoznaj sie z ta Akcja. Rowniez Akcja " chomik ".
                    >
                    > no... ale na zlosliwosci - nie ma jeszcze recepty :)))
                    >

wlasniew radco. gdyby nie mozliwosc zapoznania sie z forum, gdyby nie mozliwosc
                    zapoznania sie z twoja dzialalnoscia na wielu forach, gdyby nie mozliwosc
                    wyszukania akcji"chomik" w necie, ten moj tekst nie powstalby. powstal bez
                    zlosliwosci. powstal - by ostrzec ludzi naiwnych i latwowiernych, ktorzy placa
                    w dobrej wierze. a masz racje. recepty nie ma na latwowiernosc. bo natura
                    ludzka jest wierzyc innemu czlowiekowi. natura ludzka jest ufac. a ze wielu to
                    wykorzystuje - to na to nie ma tez recepty. pozostaje jedynie mozliwosc
                    ostrzegania przed takimi.
                    milych snow radco
                    • radca Re: Do Radcy 10.08.03, 19:21

> radca napisał:
                      >
                      > >> - no i nie odpowiedziales i do tego nic konkretnego.
                      > > Nawet nie trzymasz sie tematu . Jesli zadasz sobie troche trudu - to
                      > wyszukaj
                      > > na forum i zapoznaj sie z ta Akcja. Rowniez Akcja " chomik ".
                      > >
                      > > no... ale na zlosliwosci - nie ma jeszcze recepty :)))
                      > >
                      >
                      > wlasniew radco. gdyby nie mozliwosc zapoznania sie z forum, gdyby nie
                      mozliwosc
                      >
                      > zapoznania sie z twoja dzialalnoscia na wielu forach, gdyby nie mozliwosc
                      > wyszukania akcji"chomik" w necie, ten moj tekst nie powstalby. powstal bez
                      > zlosliwosci. powstal - by ostrzec ludzi naiwnych i latwowiernych, ktorzy
                      placa
                      > w dobrej wierze. a masz racje. recepty nie ma na latwowiernosc. bo natura
                      > ludzka jest wierzyc innemu czlowiekowi. natura ludzka jest ufac. a ze wielu
                      to
                      > wykorzystuje - to na to nie ma tez recepty. pozostaje jedynie mozliwosc
                      > ostrzegania przed takimi.
                      > milych snow radco

- i gdzie ja tak " oszukalem " ? i gdzie to tak o tym pisze ?
                      Moze ja o czyms nie wiem - co tobie wiadome ???

Tutaj juz bylo kilku takich na forum - ktorzy nawet prokuratorem straszyli.
                      Malo tego " byli pewni ,ze oszukalem ludzi ". Tylko jakos nikt z tych
                      " straszacych " mnie - nie POWIADOMIL PROKURATURY.

dlaczego nie powiadomil ??? ano wlasnie....dlaczego ?

radca
                      • Gość: gosc Re: Do Radcy IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 19:26
                        radca napisał:

> - i gdzie ja tak " oszukalem " ? i gdzie to tak o tym pisze ?
                        > Moze ja o czyms nie wiem - co tobie wiadome ???

radco, nie wracajmy do przeszlosci./ mnie nie oszukales. pisze tylko
                        wyraznie:ROZLICZ SIE Z KASY, KTORA DOSTALRS. PUBLICZNIE!!!!!!!

> Tutaj juz bylo kilku takich na forum - ktorzy nawet prokuratorem straszyli.

ja nie strasze. ja ostrzegam innych, ktoryz moga byc naiwni.

> Malo tego " byli pewni ,ze oszukalem ludzi ". Tylko jakos nikt z tych
                        > " straszacych " mnie - nie POWIADOMIL PROKURATURY.
                        > dlaczego nie powiadomil ??? ano wlasnie....dlaczego ?

moze tylko dlatego, ze byly to kwoty niewielkie biorac pod uwage prawo i
                        ktos "na te flaszke" mogl oddac i stracic. zbyt dlugo trwa caly proces karny,
                        zbyt wiele ma kosztow. dlatego ludzie nie chca brac w nim udzialu.

• radca Re: Do Radcy 10.08.03, 19:50

> radca napisał:
                          >
                          > > - i gdzie ja tak " oszukalem " ? i gdzie to tak o tym pisze ?
                          > > Moze ja o czyms nie wiem - co tobie wiadome ???
                          >
                          > radco, nie wracajmy do przeszlosci./ mnie nie oszukales. pisze tylko
                          > wyraznie:ROZLICZ SIE Z KASY, KTORA DOSTALRS. PUBLICZNIE!!!!!!!

- " ciebie nie oszukalem " - ale kogo wtedy " oszukalem " ?
                          Jesli " dostalem kase PUBLICZNIE " ? - wiec musi to byc " PUBLICZNIE znane "
                          a wiec... gdzie i kiedy i ile ?
                          Przeciez napisales,ze " KASE, KTORA DOSTAES PUBLICZNIE " - a wiec ...????

Ciekawe... jaka teraz wersje zastosujesz ?

> ja nie strasze. ja ostrzegam innych, ktoryz moga byc naiwni.

- " ostrzegasz " przed czym ? lub przed kim " ostrzegasz ?
                          " Ostrzegasz " przed " radca " ??? :))))))) a to wesole, ubawiles mnie .)

> moze tylko dlatego, ze byly to kwoty niewielkie

- jakie " kwoty niewielkie " ??? I GDZIE ONE BYLY WPLACANE ?

>biorac pod uwage prawo i ktos "na te flaszke" mogl oddac i stracic.

- " na flaszke " ??? hmmmm -ciekawe stwierdzenie.Czy masz na mysli mleko
                          dla sierot ?

> zbyt dlugo trwa caly proces karny, zbyt wiele ma kosztow. dlatego ludzie nie
                          > chca brac w nim udzialu.

- a ja ci powiem,ze... PEWNE SPRAWY SA SCIGANE Z URZEDU.
                          Jesli sa to " publiczne oszustwa " i " publiczne naciagania " - wystarczy to
                          zglosic - czy jak kto woli POWIADOMIC PROKURATURE.Nic nie kosztuje, a dalsze
                          postepowanie w sprawie przejmowane jest z URZEDU.

Nie masz nic do stracenia, a jesli tylko masz ku temu " przeslanki ",ze zostalo
                          dokonane oszustwo - zglos do PROKURATURY.

radca
                          • Gość: gosc Re: Do Radcy IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 19:57
                            radca napisał:

>> Ciekawe... jaka teraz wersje zastosujesz ?

tylko edna. rozlicz sie z kasy

> - " ostrzegasz " przed czym ? lub przed kim " ostrzegasz ?
                            > " Ostrzegasz " przed " radca " ??? :))))))) a to wesole, ubawiles mnie .)

baw sie dalej wiec odbrze. baw sie:-(((((

> - " na flaszke " ??? hmmmm -ciekawe stwierdzenie.Czy masz na mysli mleko
                            > dla sierot ?

widze, ze czytac potrafisz, ale masz problemy ze zrozumieniem tekstu, ktory
                            czytasz. wiec łopatologicznie:
                            wiele osob wplacalo po 10-30 złotych. a wiec to jest kwota, ktora niektorym
                            starcza na flaszke. kumasz teraz? bo wielu tak to przelicza.

> - a ja ci powiem,ze... PEWNE SPRAWY SA SCIGANE Z URZEDU.

pewne, ale nie wszystkie. i nawet jesli wiem, ze jst oszustwo - a ja nie jestem
                            oszukany, to - niestety radco jestes gora. dopoki oszukany nie zawiadomi
                            prokuratury.

>
                            > Nie masz nic do stracenia, a jesli tylko masz ku temu " przeslanki ",ze
                            zostalo
                            > dokonane oszustwo - zglos do PROKURATURY.

Ty zglos, ze cie ktos pomaiwa. bedzie proscie i.... wyjdziesz na prosta.
                            bedziesz uczciwy wobec prawa.
                            • radca Re: Do Radcy 10.08.03, 20:46

> wiele osob wplacalo po 10-30 złotych. a wiec to jest kwota, ktora niektorym
                              > starcza na flaszke. kumasz teraz? bo wielu tak to przelicza.

- " wiele osob wplacalo po 10-30 zlotych " ? - ale gdzie te " wiele osob
                              wplacalo " ??? Ukaz nam tutaj wreszcie - gdzie te " wiele osob wplacalo " ???

i co ty o tej " flaszce " ???

> > - a ja ci powiem,ze... PEWNE SPRAWY SA SCIGANE Z URZEDU.
                              >
                              > pewne, ale nie wszystkie. i nawet jesli wiem, ze jest oszustwo - a ja nie
                              > jestem oszukany, to - niestety radco jestes gora. dopoki oszukany nie
                              > zawiadomi prokuratury.

- " jesli nawet wiesz " ? Czy " wiesz " ?
                              " jesli nawet " ... to troche za malo.

Piszesz; " dopoki oszukany nie zawiadomi prokuratury..." Czyli daczego nikt
                              nie zawiadomil prokuratury ? Odpowiedz sobie sam ( jesli chcesz ? )

> Ty zglos, ze cie ktos pomaiwa. bedzie proscie i.... wyjdziesz na prosta.
                              > bedziesz uczciwy wobec prawa.

- czy ty sobie zarty stroisz na forum interetowym.Kto tutaj " mnie pomawia" ?
                              :)))))))))))))
                              Zarty sobie stroi pewna osoba ( anonimowa) piszaca jako " gosc " z Gostynina
                              kolo Plocka i okolic Wloclawka.Ktos, kto tylko sobie urzadza zabawe - w stylu
                              " chlopca zza plota " i to jeszcze ukrytego.
                              i ty to nazywasz pomawianiem ??????????

Tutaj na forum GAZETY WYBORCZEJ nie jedna juz osoba kogos " opluwala" i to
                              pod roznymi nickami.

Malo jest osob z honorem - ktorzy pisza pod stalym nickiem i sa rozpoznawalni.
                              Prezentuja swoje poglady i nie maja potrzeby " ukrywania sie"

Dyskusja zeszla " na inne tory " - wiec zakanczam na tym watek " pomocy dla
                              sierot i kalek" .

Temat watku jest " BEZPIEKA " i od tej pory skoncentruje sie na tym temacie.
                              Jak wiadomo " BEZPIEKA " - to temat rzeka. Rzeka, a raczej morze " morze krwi "
                              ktore wytworzyli UBecy i ich nastepcy SBecy.Ci ludzie zyja wsrod nas.
                              Maja rece splamione krwia.

radca
                              • Gość: gosc Re: Do Radcy IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 20:53
                                radca napisał:

> Zarty sobie stroi pewna osoba ( anonimowa) piszaca jako " gosc " z Gostynina
                                > kolo Plocka i okolic Wloclawka.

RADCO!!!!!! super!!!! troche geografii liznales. dla mnie EOT. zyj sobie w
                                swojej wirtualnej pomocy dla innych. prosze tylko nie kykorzystuj
                                latwowiernych, nie szkodz im. jesli nie chcesz pomoc - nie pomagaj, ale nie
                                krzywdz ich.

EOT
      • radca Re: Do LJane 10.08.03, 18:47
        Gość portalu: LJane napisał(a):

> Witaj, Radco ;)

- Witaj LJane

> Ciekawa jestem, co sądzisz na temat AIDS.

- bardzo chetnie wzialbym udzial w "dyskusji" - gdybym tylko wiedzial,ze
        bedzie to dyskusja.

> Może porzucisz na moment swą dumę i wypowiesz się w tematyce, jak najbardziej
        > społecznej (i dzieki temu chyba Ci bliskiej?)

- tutaj nie " dume " chodzi ,lecz o "partnerow w dyskusji " ( przepraszam, ale
        nie Ciebie mialem na mysli. Ty jestes OK )

Zwyklem nie dyskutowac z kims - kto obraza mnie i do tego jest .........
        ( no wlasnie ) - a taka " wirtualna postac " bierze udzial obok.
        Wiec nie tutaj o " dume " chodzi - lecz o kulture dyskusji.

> Oczywiście moge się mylić.
        > Zapraszam w każdym razie.

- dziekuje za zaproszenie i zaluje,ze nie mge uczestniczyc w tak ciekawym
        temacie.

> Pozdrawiam @ll

- dzieki i nawzajem
        radca
        • genuine44 Re: Do LJane 10.08.03, 21:08

> Zwyklem nie dyskutowac z kims - kto obraza mnie i do tego jest .........
          > ( no wlasnie ) - a taka " wirtualna postac " bierze udzial obok.

Czyzbys mial mnie na mysli? Ciagle czekam na przeprosiny za Twoje chamskie,
          bezpodstawne OSZCZERSTWA. To co ja napisalem o Tobie to byla reakcja na Twoje
          chore insynuacje.
    • polynomial Re: ' BEZPIEKA ' 10.08.03, 18:03
      A rondo im. Edwarda Gierka w jakimś miasteczku Polski?
      "Czerwoni" jeszcze są, i są silni. Mają nieliche wpływy na mnasze życie
      polityczne i społeczne.
      Wczoraj służyli bandytom z Moskwy, dziś służą bandytom z Waszyngtonu.

Polynomial-C
      • radca Re: ' BEZPIEKA ' 10.08.03, 18:39
        polynomial napisał:

> A rondo im. Edwarda Gierka w jakimś miasteczku Polski?
        > "Czerwoni" jeszcze są, i są silni. Mają nieliche wpływy na mnasze życie
        > polityczne i społeczne.

> Polynomial-C

- maja wplywy i to niemale.Dokonuja obsady stanowisk - gdzie tylko jest to
        mozliwe.Wiem o bardzo wielu takich przykladach, ale gdybym tylko zaczal
        wymieniac te przyklady - spowodowalbym wielka " burze ".

radca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka