polynomial 13.12.03, 22:31 Przeciwko toczącym się na foroom wojnom, wzorem pracowników kolei żelaznych nie zjadłem dziś na kolację bułki. Ostrzegam! Trochę późno. Ale lepiej późno niż wcale. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polynomial Re: Głodówka. 13.12.03, 22:39 basia napisała: > To ja kawy nie wypiję tego wieczora. Zagonimy ich do czynienia dobra! A co! Polynomial-C p.s. Czekajcie, Wy... Już ja coś jutro na śniadanie nie wymyślę! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Głodówka. 13.12.03, 22:43 do 10 nie zjem śniadania.Nic a nic.Nawet wody nie wypiję.. Ps.rozkręcam się! do 11! Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Głodówka. 13.12.03, 22:45 Może ktoś jeszcze przyłączy się do protestu. Dzisiaj zwojujemy foroom, a jutro cały świat! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Głodówka. 13.12.03, 22:46 Ja mogę się dzisiaj nie myć...ale to się chyba jako ofiara nie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Głodówka. 13.12.03, 22:51 Kontrowersyjne,ale nie będziemy cię zniechęcać.Każda inicjatywa się liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Głodówka. 14.12.03, 00:18 chciałem niedokończyć dziś piwa-ale już poszło-sorry. Ale na jutro też mam- spróbuję. <( KroTosS )> pomÔż♥ .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Głodówka. 14.12.03, 19:50 polynomial napisał: > Wyjąłem wtyczkę. > > Polynomial-C i co z nią teraz robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Głodówka. 14.12.03, 19:55 Wsadziłem ją z powrotem. Przecież jestem... Polynomial-C p.s. Robie sobie kolację i rachuje właśnie czego na nią nie zjem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Głodówka. 14.12.03, 20:00 polynomial napisał: > Wsadziłem ją z powrotem. Przecież jestem... krótka droga. > > p.s. Robie sobie kolację i rachuje właśnie czego na nią nie zjem. kawioru i szampana? i truskawek. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Głodówka. 14.12.03, 20:09 Nie zjem szprotek w oleju! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Głodówka. 14.12.03, 21:48 polynomial napisał: > Nie zjem szprotek w oleju! > > Polynomial-C > Może chociaż 2,3 zjedz, wzyscy sie przestraszyli i w ogole ucichli:) (a lubisz w ogole szprotki? pewnie nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Głodówka. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.12.03, 22:35 polynomial napisał: > Przeciwko toczącym się na foroom wojnom, wzorem pracowników kolei żelaznych > nie zjadłem dziś na kolację bułki. Ostrzegam! > Trochę późno. Ale lepiej późno niż wcale. strajkujacy zolnierz to dezerter, na wojnie kula w leb to tak na wszelki wypadek gdyby sie 'niektorzy' chcieli przylaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: Głodówka. 15.12.03, 00:54 chcialam wyjac wtyczke ale pokazal mi sie archaniol i powiedzial, ze mam misje do spelnienia na tym forum... to tak na wypadek, gdyby ktos probowal zarzucic mi uzaleznienie od neta.. :) Odpowiedz Link Zgłoś