Dodaj do ulubionych

Głodówka!

15.08.23, 19:05
Jaka to jest genialna sprawa!
Poczytałam ostatnio tu na forum o głodówkach no i wczoraj zastosowałam. Nie wiem czy dobrze, bo wypiłam rano ok 8 kawę z mlekiem owsianym (no, bez tego nie dam rady), a potem do 19 nic nie jadłam, piłam miete z pomarańcza. Nie było jakoś strasznie ciężko, jedyne co to odruchowo sięgałam po jedzenie np. leżące na stole paluszki, ale dałam radę nie jesc nic. O 19ej zjadłam normalna kolację, jak jem zawsze.

Ale ja nie o tym. Nie wiem czy tak właśnie działa głodówka ale (!!!!) dzisiaj minęła mi jakąkolwiek ochota na słodkie, słodycze, podjadanie, nie byłam prawie w ogóle głodna.

To tak naprawdę działa?!! Zazwyczaj żeby się odzwyczaić od słodyczy i nie czuć ciągot potrzebuje ze 2 tygodnie, a tu JEDNA głodówka i już? Genialne!
Obserwuj wątek
    • kozica111 Re: Głodówka! 15.08.23, 19:13
      hmm. od wielu lat zaczynam jeść o 18 tej nie wiedziałam ze to coś nadzwyczajnego..Przez wiele lat tez jadłam w systemie do 12...teraz mi sie zmieniło i jem wieczorem.
      • brenya78 Re: Głodówka! 15.08.23, 19:41
        "hmm. od wielu lat zaczynam jeść o 18 tej nie wiedziałam ze to coś nadzwyczajnego"

Nie, no zupełnie...
    • przepio Re: Głodówka! 15.08.23, 19:30
      Proszę Cie, ja - żarty człowiek dzis tez nie miałam ochoty na jedzenie- było 35 stopni
    • nenia1 Re: Głodówka! 15.08.23, 19:38
      brenya78 napisała:

> To tak naprawdę działa?!! Zazwyczaj żeby się odzwyczaić od słodyczy i nie czuć
      > ciągot potrzebuje ze 2 tygodnie, a tu JEDNA głodówka i już? Genialne!

Tak, to tak działa. Tylko musi jeszcze być 35 stopni w cieniu.
      • brenya78 Re: Głodówka! 15.08.23, 19:42
        U mnie było dziś 21...
    • alicja.delicjassa Re: Głodówka! 15.08.23, 19:41
      glodowka 😅

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka