zarlaczka 16.02.03, 00:36 wszyscy poszli już spać, i tylko Ty i ja. Tak daleko, a jednak tak blisko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Niech spokój, cisza, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 00:48 Wcale nie tak daleko, bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 00:49 tak. lot trwal ostatnio tylko 9,5 godziny plus godzina siedzenia w samolocie zanim nas wypuscili do rekawa! mowie to z pasja , ktorej nie widac na ekranie. zdarza mi sie.. szabadaba da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 00:52 to milo, ze Niecha glowa sie odnalazla w biurze glow znalezionych. tradycja1 , zywiosz czy w tango znowu poszlas z kolega co go nie widzialas od 2 dni? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 00:55 Kanuk, czy Ty ty chociaż przez godzinkę możesz się tylko na mnie skupić, bez myślenia o Tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 00:53 Lubię tych z pasją, jak ja ich lubię. 9,5 godziny + godzina. Wydawałoby się, że na lot tak niewiele potrzeba, ale ile trzeba żeby się nań zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 00:54 A ile trzeba, zeby sie zdecydowac na to, zeby sie zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 00:56 To zależy na co, dla kogo i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 00:57 To prawda, ale poza tym ile trzeba, zeby sie zdecydowac na to, zeby sie zdecydowac na to, zeby sie zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 00:59 Czasem sekundę, a czasem rok cały. Zebyśmy się na coś zdecydowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 01:00 Ly? A my? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 01:01 Wy musicie sobie na to sami odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 01:03 Ja juz pytania nie pamietam. Mniejsza o to zreszta. I tak bym nie odpowiedzial. Jakis sniety jestem. Jak kanuk prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 01:05 Kanuk nie jest śnięty. Kanuk jest romantyczny, subtelny, ciepły. Ma tylko jedną wadę. Intresuje się nie tylko mną. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 01:11 Fakt. Interesuje sie glownie soba. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 01:17 Zeby. Niestety interesuje się też innymi paniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 01:21 z tym niepaleniem to byl dowod interesowania sie soba. a nie innymi paniami. zaczynamy sie przekrzykiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 01:26 Kanuczku, nie palenie jest dowodem na to, że nie interesujesz się innymi paniami. Jejku, cosik z moim umysłem nie tak. Czy możesz mi to jaśniej wyłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 01:18 na dowod podam ,ze nie pale od 15 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 01:26 Jaki to dowód. Czy jak ja powiem, że nie obchodzą mnie mężczyźni, to będzie to dowód. To będzie nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 01:35 oni Ciebie nie obchodza. wpadaja na Ciebie stadami Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 01:38 Co tam mnie obchodzą inni, żebyś Ty jeden chciał na mnie wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 01:34 to chyba mial byc dowod, ze ja mysle o sobie, skoro rzucilem palenie. przyznam,ze kiepski w ogolnosci. mozna przeciez rzucic palenie dla kogos. musze ostro popracowac nad egoizmem, szlachetne to bedzie i sprawiedliwe. bo milosc ci nie wszystko wybaczy. "wybacz , lecz jest inaczej. milosc ci tak nasobaczy , ze glupcem, kto to wybaczy. nasobacz jej i ty." a Wy macie inne zdanie,co? a nikt z Was nie cierpi na zespol pospotkaniowy? co sie pilo, jadlo, ile za szatnie? zarlaczko, od Ciebie nie bylo tak daleko na Chmielna? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 01:41 Kanuk, zasmuciłeś mnie. Naprawdę masz takie paskudne podejście do miłości. Nie jest daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 02:16 alez gdzie ja tam jestem w stanie Cie zasmucic ! zimno takie ze nos mam zmarzniety po krotkim spacerku. inhalacje plynu Hennessy powinny pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 02:50 Chicago.Dochodzi 8pm.Inni moze juz doszli do siebie. Kanuk,a w Canada jak ,czy macie zime tam? Mam nadzieje ze w Twoim sercu zawsze maj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 03:26 siarczysty mroz w okolicy Toronto. cena za brak zimy rok temu? w moim sercu prawie zawsze maj. ten warszawski. tu z zimna robi sie od razu upal. kalectwo, niestety , ten brak wiosny. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 10:56 Kanuczku w Warszawie nie ma już tego maja prawdziwego. Tak jak w Kanadzie. Pół roku zimy, pół roku lata. Albo upał, albo mróż. A gdzie te wiosny? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 10:54 Myśl o mnie Cię powinna rozgrzać, a nie jakieć tam ihnalacje. Dla Ciebie to nawet sprawdziłam kto zacz ten Hennessy. Jak trzeba będzie do Ciebie go nawet wypiję, choć koniaków nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 11:09 koniak to dla mnie lekarstwo. hennessy leczy niedroznosci gornych drog a i dolnym tez cos tam daje...ale jesli maja i wiosny jak dawniej w W-wie juz niaaaaaaama , to posonaso to wszystko? VIVA MEXICO ! tam jest tylko wiosna i lato. a w Szwecji tylko wiosna i zima. Wybor nalezy do mnie. Ale, k**** , wolnosc, nie ??? a moja Italia kochana, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 11:11 Nowa Zelandia. Nie ma upałów, nie ma mrozów. Ciało tam ciągnie. Dusza tu trzyma, no i praca. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Ps. 16.02.03, 11:13 Mam drożności, więc nie muszę się leczyć. Co za ulga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ps. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 11:31 Nowa Zelandia jest naj. ale czuc tam pono fizyczna odleglosc od Europy.a cos w tym stylu mamy w Kanadzie w Kolumbii Brytyjskiej. hmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Ps. 16.02.03, 11:43 Nigdy tam nie byłam, więc nie wiem czym tam czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Kanuk spokój, cisza, 16.02.03, 12:12 Gość portalu: kanuk napisał(a): a moja Italia kochana, to co? I moja. Tam zawsze świetnie się czuję, jeżdżę kiedy tylko mogę, oczy urodę kraju owego nasycić. No i wina wszelakie, takich jakich nigdzie poza Włochami nie kupisz. A, i wszędzie, nawet na najpodlejszej stacji benzynowej, w małym barze na wsi ZAWSZE dostaniesz dobrą kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kanuk spokój, cisza, IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 13:38 gdzie jeszcze mozna zobaczyc taki wdziek jak tam, o sole mio, tych ludzi idacych rano do pracy ze spiewem na ustach? wino, owszem,kawusia tez, wszedzie uroku tyle, cieply wiatr od morza po sezonie...tam ...chyba jednak tam ! w zimie przynajmniej, w Polsce latem (zatem), pol na pol, mezzo e mezzo......viva Italia! pamietam zaplakanych Amerykanow, ze juz musza wracac ; poznalem tych, co sie tam zasiedzieli, z Nowego Orleanu, Seattle. dzikie konie by ich nie wyciagnely stamtad. Odpowiedz Link Zgłoś