Dodaj do ulubionych

Znowu zaspiewam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 17:57
Ajw got send in maj dzoints
Ajm kalnting de grejns
End dejr sol szarp
Ajm filing de pejn
Ajm lajk king kenjuts doter
E lemb tu de sloter
Maj fit in de later
Its not lat dej tink
Its not lat it sims
Obserwuj wątek
    • Gość: anglista Re: Znowu zaspiewam IP: 217.153.114.* 21.05.03, 18:53
      ale bełkot, wezcie stad tego analfabete
      • Gość: kixx Re: Znowu zaspiewam IP: *.acn.waw.pl 21.05.03, 20:03
        Weź się weź sam
        • Gość: niech Re: Znowu zaspiewam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 20:06
          A ty, Kixxie, co nam dzisiaj zaspiewasz?
          • Gość: kixx prosze bardzo(jak zwykle bez podtekstów) IP: *.acn.waw.pl 21.05.03, 20:10
            in you I see dirty
            in you I count stars
            in you I feel so pretty
            in you I taste god
            in you I feel so hungry
            in you I crash cars
            • Gość: niech Re: prosze bardzo(jak zwykle bez podtekstów) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 20:13
              Fajne. Czyje?
              PS. Moje to bylo Wire: Sand in my joints.
              • Gość: kixx Re: prosze bardzo(jak zwykle bez podtekstów) IP: *.acn.waw.pl 21.05.03, 20:15
                www.ugcs.caltech.edu/~harel/cgi/page/htmlit?Ava_Adore.html
                • Gość: niech Re: prosze bardzo(jak zwykle bez podtekstów) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 20:21
                  Mam prawo nie znac bo Pumpkinsow nie sluchalem. Za stary jestem.
                  • Gość: kixx Re: prosze bardzo(jak zwykle bez podtekstów) IP: *.acn.waw.pl 21.05.03, 20:23
                    Fakt,ale nie chciałem Ci tego mówić.

Ps.A jak Ci sie to podoba?

I am watching your eyes
                    And follow my SALVATION
                    • Gość: niech Re: prosze bardzo(jak zwykle bez podtekstów) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 20:31
                      Najbardziej mi sie podoba ze ty are watching moje eyes.
                      • Gość: kixx Re: prosze bardzo(jak zwykle bez podtekstów) IP: *.acn.waw.pl 21.05.03, 20:33
                        Mooooooowa.Wiedziałem,że tak będzie.
                        Tylko koloru nie pamiętam.
                        • Gość: niech Re: prosze bardzo(jak zwykle bez podtekstów) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 20:37
                          Latwo sie domyslic. Piwne.
                          • Gość: kixx Re: prosze bardzo(jak zwykle bez podtekstów) IP: *.acn.waw.pl 21.05.03, 20:45
                            Jasne ,czy ciemne
                            • Gość: kixx 100 nicków IP: *.acn.waw.pl 21.05.03, 20:48

Ты считаешь до 100,
                              100 случайных имен,
                              А тебе надо спать и не думать о нем,
                              А тебе надо спать и не думать о нем,
                              А тебе надо спать и не думать о нем.
                              • Gość: niech Re: 100 nicków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 20:56
                                Aaaaa, wspaniale!!! Zamierzalem wam dzis zaspiewac rosyjska piosenke - ale kixx
                                byl pierwszy. Ale zaspiewam i tak - tylko ja przetlumacze na nasz.
                                • tradycja1 Re: 100 nicków 21.05.03, 20:59
                                  A po polsku masz cos w swoim repertuarze?
                                  • Gość: niech Re: 100 nicków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 21:02
                                    Przeciez ty znasz wszystkie polskie teksty. Posc mi "Nos modne ciuchy"
                                    Malenczuka, plz.
                                    • Gość: kixx to jest polskie IP: *.acn.waw.pl 21.05.03, 21:04
                                      Nie gniewaj się na mnie Polsko, nie gniewaj się
                                      Ja naprawdę kocham cię, naprawdę kocham cię
                                      Więc wybacz mi Polsko, że spóźniłem się
                                      Więc wybacz, że na spotkanie spóźniłem się

Dokąd pójdziemy Polsko, dokąd pójdziemy
                                      Poprowadź mnie za rękę, poprowadź mnie za rękę
                                      I opowiadaj co słychać u ciebie, co słychać opowiadaj
                                      Nie wstydź się mnie Polsko, nie wstydź się
                                      Już dobrze zgaszę światło i będę szukał w ciemnościach ciebie
                                      Będę szukał w ciemności ciebie, będę szukał twoich ust
                                      Będę szukał twoich ust

Od jutra przyrzekam ci Polsko zmienię się
                                      Nie będę palił i pił, już nie będę palił i pił
                                      Nie będę palił i pił, będę już chodził do szkoły
                                      Będę już chodził do szkoły, nie będę palił i pił

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka