Gość: yo IP: *.chello.pl 16.10.03, 23:18 Czy są tu jacyś ludzie z Potoka?! Uczniowie, absolwenci, nauczyciele, pracownicy? Wpisujcie się!!! Pozdro!!! P.S. Forum odnowione Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yo inny adres forum IP: *.chello.pl 16.10.03, 23:22 zapraszam na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=289&w=8539163 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Krispel XXXVIII L O absolwent IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 19:29 witam serdecznie!!! tu Mariusz Krispel rocznik 1973 absolwent Potockiego w 1992 roku klasa 4 B biologiczno chemiczna. po zdaniu matury najpierw byłem na elektronice PW, później na architekturze PW. od 3 lat próbuję wreszcie zrobić pracę dyplomową, ale zamiast się tym zająć siedzę tu i piszę te słowa. serdecznie pozdrawiam koleżanki i kolegów z klasy: Kasię K, Sylwię B, Beatę L, Magdę O, Martę B, Michała R, Włodka G, Wojtka L, Marcina B, Wojtka Z, Wojtka Sz, i innych...(... o których w tym momencie nie pamiętam, ale to nic nie znaczy) specjalne pozdrowienia dla nauczycieli: p. prof. Władysława S - supernauczycielka od matematyki, dziś już niewiele pamiętam, ale mój mózg przez te lata nieźle się rozwinął :)( z matmą nigdy nie miałem problemów, a oceny miaem na poziomie 4) pani K (?) od. jęz. angielskiego - gdy dostałem się na PW okazało się, że... znam język angielski i do dziś go używam (miałem czwórki, co najwyżej...) pani L od geografii, pan D od fizyki, pani od polskiego (kiedyś wyszło na jaw że chodzę na długie nocne spacery na czerniaków, a dla bezpieczeństwa noszę przy sobie nóż. Pani wtedy powiedziała: "Mariusz, jakby co, to wiesz, że jestem twoim najlepszym przyjacielem". i niech tak zostanie.) po latach nie oceniam "Potoka" najgorzej, chociaż odżyłem dopiero na studiach. ale przynajmniej skończyłem liceum, zdałem maturę, dostałem się na dość oblegane wydziały Politechniki Warszawskiej i co dziwne - prawie skończyłem (absolutorium) dzięki nieprzeładowanemu programowi nauczania mogłem rozwinąć działalność fotograficzną - nieraz zdażyło mi się zasnąć na lekcjach... ciekawe, czy organizuje się jakieś wydawnictwa pamiątkowe, zjazdy absolwentów itp.? gdy patrzę na te stare, czarno - białe zdjęcia, to aż łza się w oku kręci... ... ... (pousuwałem nazwiska, bo nie jestem pewien, czy wymienieni chcą tu figurować z imienia i nazwiska. a chyba i tak się domyślą, że to o nich) mariuszkrispel@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 17:00 jestem z potoka w2 klasie ...ale chujowa szkoła;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 22.12.03, 03:14 która klasa dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slp.pl 07.01.04, 19:27 supeeeeeeer!!! super ludzie..musisz tylko wiedziec kogo poznawac .. ja jestem z 1 klasy.. a znam super chlopcow z drugich ..hmm nie powiem jakich.. ogolnie spoko wrazenia bardzo fajowe hih:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżej Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spray.net.pl 27.01.04, 20:37 Skonczyłam Potockiego 5 lat temu i bardzo dobrze wspominam 4 lata tam spędzone.Świetni ludzie,całkiem nieźli nauczyciele,ukłony w strone Pana Pogorzelskiego,wtedy nauczyciela historii,który był świetnym nauczycielem i opiekunem.Trafił mi się świetny wychowawca-P.Dąbrowski,który dzielnie znosił nasze wyskoki,nie tylko wyjazdowe:) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvanka Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slp.pl 07.01.04, 19:30 Oj w ogóle swietnie :)) pozdrowienia dla wszytskich :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer(ka) Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rz.hu / *.rz.hu-berlin.de 06.01.04, 17:22 Jestem nauczycielka tejze szkoly i ciesze sie, ze uzywacie takiego ladnego slownictwa :-) Niestety, a moze na szczescie nie jestem w stanie zidentyfikowac nikogo po waszych "nickach". Napiszcie tez cos wiecej o szkole, sadze, ze mozna sie stad dowiedziec niz pracujac w niej. Ja moge powiedziec tylko tyle, ze ucze jezyka obcego, ale nie zdradze jakiego. Pa, pa. Czekam na uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.01.04, 22:41 no no cos sie rusza:) zapraszamy wiecej grona pedagogicznego:)Pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.01.04, 22:34 No to Gosiu powiem Ci tak:masz prze(...)walone z Deutscha ;) No w tym roczku ponoc niezle historie maja w Potoku miejsce :)No coz to juz nie to samo co wczesniej ;P Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.01.04, 00:16 ...no a moze z polskiego, bo jak sie niektórych słucha to faktycznie ma sie wrazenie ze polski to dla nich jezyk obcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and1player Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.04, 14:43 haLLa bro's & sisters!!jestem z 4tej klasy Potoka, jutro nasha Studniówka 2oo4, więc życzta 4all zajefajnej ;p imprezki!!p.s.mi się w szkole bardzo podoba :)),szczególnie ludzie;),ale oczywista nie wszyscy...i'm out dog's,peace!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cart3r Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.arbuzowa.2a.pl 07.01.04, 15:18 siemka a ja jestem z 2klasy :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huanka :] Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 07.01.04, 17:43 POTOCKI to najlepsza szkolka ze wszystkich. taaaaaaacy ludzie :D heh, co tu duzo gadac...hihi bez niej zyci sie nie da :* POZDRAWIAM wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piocho Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 17:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WNZS Bez Tematu IP: *.acn.waw.pl 07.01.04, 18:15 Moim skromnym zdaniem jest duzo fajnych osob w drugich klasach naszej kochanej szkoly:) Pozdrawiam Wielki Niedzwiedz Ze Stegien Yoooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piocho Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 17:56 Nie wybieraj tej szkoły^^. Jedyny normalny rocznik właśnie mam matury, a o reszcie lepiej nie mówić;/. Nie wiem jakie są pierwsze klasy, ale drugie to jakaś porażka. PS. Zaki ja cie za@#$%^! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paMa Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 18:09 jestem uczennicą drugiej klasy w tej szkole...cóż można o niej powiedzieć?? warto zauważyć że szkoła ogólnie jest wporządku, nauczyciele ok, choc omińmy temat matematyki..-bez komentarza:)))najbardziej mnie wkurza jak czasem nas traktują tam! prawie jak zwierzęta!!!! ze szkoły wyjść normalnie nie można, trzeba biegać za jakimiś podpisami, pozatym te kraty...bez przesady!!!! nie warto tu też wspominac o leniwych sprzątaczkach, które uważają się za nie wiedomo kogo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paMa Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 18:12 aha I CO ZA NIEMYŚLĄCA OSOBA WYMYŚLIŁA TĄ BEZNADZIEJNĄ SZATNIE!!!!!!! chyba pani dyrektor zmieniłaby o niej zdanie gdyby sama stała w tych codziennych wielkich kolejkach...!!!!porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paMa Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 18:16 Pozdrawiam i ściskam kochanego Shreka od fizyki!!! Pan jest kchany-szkoda że nie którzy nauczyciele nie są tacy jak pan:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.01.04, 16:00 Co do wychodzenia to przecież macie chyba samorząd do którego możecie się zwrócić z prośbą o przedstawienie dyrekcji postulatu, ze nie chcecie, by szkola byla twierdza etc. A jesli nie przez samorząd, to sami mozecie zebrac podpisy i wystosowac pismo.Troche inwencji! Pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huanka Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 07.01.04, 19:30 Piocho, wiesz co...zadnych fajnych w 2 klasach?...a ja:> hiehie..jutro studniowka...%centowej zabawy ;]PS. nudno bedzie bez 4 klas :/ ale dam rade ;] papi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.01.04, 22:11 YO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.01.04, 22:30 nick yo nalezy do gospodarza.Prosze nie powtarzac nickow.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.01.04, 22:31 nick yo nalezy do gospodarza.Prosze nie powtarzac nickow;)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubin Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.01.04, 22:13 Elo 4 @!! Chodze do 4 klasy tej "fajnej" szkoly :)) Jutro mamy 100dniowke i zapowiada sie niezla impreza!! Pozdro dla Streamu i madafakersow z 4 klas!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastart Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + 100 IP: *.local.pl / 217.11.143.* 07.01.04, 22:24 Witam wszytskich loodkow z tego "pudla", zycze wam zebyscie mieli w porzadeczku studniowke, ale nie tak mistrzowską jak my w zeszlym roku ;D hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freestyler Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.202.* 07.01.04, 22:35 Chodze do 4 klasy i jest beznadziejnie!Pozdrawiam Marcinka .. heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NajlepszyGospodarz Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 19:11 Najbardziej podobają mi się tu ludzie, są naprawde spoko i do tego jacy imprezowi, ajajajjj!!:DDDDDD!!!!:))))) Pozdrawiam wszystkich gości.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WNZS Nie no ale zmiencie temat:) IP: 62.121.71.* 08.01.04, 22:54 oj imprezowi, imprezowi:) zgadzam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer(ka) Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rz.hu / *.rz.hu-berlin.de 09.01.04, 11:53 Kiedy pisalam tego posta wylaczyl mi sie komputer, wiec to moze jest jakis znak. Jak do tej pory pozostalam jednyna belferka w Waszym forumowym gronie. Niestety musze tu powiedziec cos, chociaz moglabym powiedziec wiecej. Jednak tylko tyle: blagam mowcie troche wiecej, niz jedno zdanie. To, ze ten watek ma 28 czy iles postow, o niczm nie swiadczy. Kazdy rzuci jedno zdanie albo i nie zdanie i na tym koniec. Jesli chcecie cos zmienic, ruszcie glowami, napiszcie. Szatnia jest rzeczywiscie nieudana, nie sposob tego nie zauwazyc, niestety, ale to chyba nie jedyna rzecz, ktora Was drazni i Wam przeszkadza. Wiem, co teraz myslicie o mnie, ale przykro mi, ze mowiecie polslowkami. Znam wielu fajnych i madrych uczniow naszej szkoly, ale wydaje mi sie, ze nie odwiedzaja zbyt czesto forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WNZS Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 18:39 Zgadzam sie z pania profesor:) Mysle ze tylko kilka osob wie o tym forum, dlatego fajni i inteligetni uczniowie go nie odwiedzaja:) To ze mamy taka szatnie troche wydluza opuszczenie szkoly ale przynajmniej mamy pewnosc ze nikt nam nic sie nie stanie z naszymi rzeczami. Moj brat kilka lat temu chodzil do naszej kochanej szkoly i ktos w szatni nalal mu ACE do butow:) teraz nie ma takiej mozliwosci zeby cos takiego sie stalo. Pozdrawiam wszystkich a w szczeglonosci pana szatniarza:) Yooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WNZS Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 18:41 Troche sie zamotalem w tym poprzednim poscie ale nic to, mam nadzieje ze wszyscy zrozumieja o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.01.04, 19:22 Jako tegoroczny absolwent bardzo chcialem pozdrowic tegorocznych maturzystow i zycze im wszystkim polamania nog - przy polonezie oraz pior - podczas matury (wzglednie jeszcze dlugopisow) a do tego pozdrowienia special dla diodaka vel entera, ktory jutro pewnie tez przyjdzie w tej samej kamizelce co zwykle. A pania Mirusie niech ktos ode mnie mocno usciska. No i jeszcze duze YO dla tych mlodszych rocznikow (I, II klasa) - oby wam te nowe matury nie sprawily duzych klopotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.01.04, 21:14 No z tym polerem to o dzien za pozno-100dnioweczke mieli wczoraj.Bardzoładnie wypadl polonezik-serio-brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.01.04, 21:43 Ehh jak zwykle nie na czasie jestem :) Robota + studia to nie jest dobra opcja wiec radze wszystkim licealistom z Potockiego aby sie uczyli, bo zarabianie na wlasne studia wcale nie jest takie przyjemne (na nic sie nie ma czasu prawie, a uczyc sie czlowiek musi po nocach) Takze uczyc mi sie tu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.01.04, 23:05 Nie strasz tak dzieci, bo nie zasna,choc faktycznie to do przyjemnosci nie nalezy.Chciałoby sie powiedziec matura to bzdura?Oni juz pewnie od poczatku tego roku zakuwaja do maturki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 20:21 Piocho sie znowu zjaral i glupoty wypisuje hehe. A nowa sala gimnastyczna jest hmm...no coz...pomaranczowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and1player Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.01.04, 13:06 hoLa!! tak, tak, jush po Studniowce:)),ale...była WYPAS!!ludzie serio, kto się nie bawił dobrze, to jest głupi, bo nie można było się źle bawić...zresztą co ja mogę wam powiedzieć, musicie to sami przeżyć(mam na myśli młodsze klasy:p)!! cóż mam się ogólnie wypowiedzieć o szkole?!no ok, więc powoli, powoli mija 4rok...i o kadrze mogę zdecydowanie stwierdzić, że większość z nich docenia się po pewnym czasie...chcą nas naprawdę czegoś nauczyć!!z tą szatnią rzeczywiście nie był najlepszy pomysl, ale po tym, jak przyszły pierwsze klasy po gimnazjum,to nie wiem, gdzie bysmy sie pomiescili:p!!!dla mnie najfajniejsi nauczyciele, to wf'iści!!pozdro dla całej kadry wf'istów:))!!teraz przed nami matura!! :))) pozdro 4all... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 13:12 Skonczylem ta szkole w zeszłym roku. CO moge powiedzieć?? Super!!Naprawde! Ludzie spoko, kadra równez (z małymi wyjątkami). Czesto wracamy z kumpalmi na "stare śmieci". Piekne to byly czasy!!! Wyjazdy!!! Ohhh!!! ALe to juz bylo i nie wroci wiecej. Trzeba życ dalej!!! Pozdrawiam wszystkich absolwentów i obecnyhc uczniów!!! Wielkie YO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniak Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: .51.246.* / 80.51.246.* 10.01.04, 23:36 Konczylem z bratem bliźniakiem to liceum parenascie lat temu i z nostalgia zawsze patrze na ten budynek....Jesli ktos jest z tamtych czasów prosze o kontakt na orle90@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YO! Pedro Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.11.149.* 11.01.04, 13:33 So ludzie z Wilanowa i to tacy ktorych dobrze tam znajo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubin Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.01.04, 21:38 Jezuuuuu!!!!!! Co tu sie dzieje....?? Zamula totalna!! To mozemy jeszcze sie wypowiedziec na temat: Co sadzisz o "nowej" sali gimnastycznej??????!!!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q www.kostka-potocki.edu.pl IP: 195.245.213.* 24.01.04, 13:36 czy ktos kiedys odswierzy te strone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q www.kostka-potocki.edu.pl IP: 195.245.213.* 24.01.04, 13:37 czy ktos kiedys odswierzy te strone?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: L.O. w Wilanowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 02.06.04, 16:29 i jak maturki? Odpowiedz Link Zgłoś