edgard4 13.11.09, 23:36 Ciekawy wątek nt. Wrony, jego wypowiedzi w... katedrze o... (ups!-co za wstyd!) www.leszczyna.info/niecodziennik.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: km Re: Poseł Leszczyna. Referendum i Wrona IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.09, 23:42 ta poseł to transwestyta, bo w języku polskim to chyba posłanka. Ale zaraz Leszczyna wchodzi do gry. no tak lewica się wozi na samochodach to ona, ta poseł, musi tez być widoczna. Ale dalej będzie można mówić - spoceni faceci w pogoni za władzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
wdmuchowski Re: Poseł Leszczyna. Referendum i Wrona 13.11.09, 23:47 Nie znam tej Pani poseł i znać nie chcę, kiedys tak samo powiedziałem o Pani Rozpondek - obraziła się na forum. Cóż ja zrobię? Gość portalu: km napisał(a): > ta poseł to transwestyta, bo w języku polskim to chyba posłanka. Ale zaraz > Leszczyna wchodzi do gry. no tak lewica się wozi na samochodach to ona, ta > poseł, musi tez być widoczna. Ale dalej będzie można mówić - spoceni faceci w > pogoni za władzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Re: Poseł Leszczyna. Referendum i Wrona 13.11.09, 23:51 Niech będzie - Pani Posłanka* choć w oficjalnych dokumentach nie uzywa sie okreslenia "posłanka". Patrz: stenogramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Oj durna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.09, 00:06 Edgard a Ty myślisz, że na tej sali to mówią poprawnie. Przecież stenogramy oddają wiernie to co tam mówią, a nie są źródłem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Oj durna IP: *.centertel.pl 14.11.09, 00:38 Pani Iza Leszczyna bardzo dokładnie przeniosła na papier to,co również ja usłyszałam na tej Mszy.Mało tego,młodzież,harcerze, pytali po jej zakończeniu: dlaczego biskup na Mszy za Ojczyznę mówił o antykoncepcji? Nie wypowiadali słowa prezerwatywa, bo widocznie uznali je za mniej szokujące niż antykoncepcja.Niestety, tak tracimy autorytety.Stajemy się nie wychowawcami,nie nauczycielami, a zależnymi od układów, czy się to komuś podoba,czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś