Dodaj do ulubionych

Akcje Enion S.A

25.12.09, 21:32
Witam. Posiadam 60 tys. akcji pracowniczych Enion S.A. Może jest ktoś
zainteresowany kupnem Akcji ? Ogólnie chciałbym się dowiedzieć, ile mogą być
warte? jaka jest możliwa cena sprzedaży tych akcji? Może ktoś się zna na rzeczy ??
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Akcje Enion S.A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 00:39
      Jak je chcesz sprzedać to chyba musisz być niezły hardkor :)
      • Gość: Adas Re: Akcje Enion S.A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 14:49
        czy powyższa oferta sprzedazy jest aktualna?
    • Gość: wesek622wp.pl Re: Akcje Enion S.A IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.12.09, 11:40
      mogę kupić po 1,50
      • Gość: aaa Re: Akcje Enion S.A IP: *.alfanet24.pl 26.12.09, 12:25
        Po calym miescie sa porozklejane ogloszenia "skupie akcje enion sa" to
        Twoje?
        • mandzur12 Re: Akcje Enion S.A 26.12.09, 15:25
          A to nie wiedziałem, że jakieś ogłoszenia są porozwieszane ? Gość: aaa , a gdzie
          te ogłoszenia są porozwieszane ? może masz jakiś kontakt numer telefonu ? wiem,
          że pod spółką Enionu stoją jacyś zaganiacze i rozdają ulotki z kupnem akcji, ale
          cena nie jest satysfakcjonująca szukają tylko jakiś naiwnych ludzi co od razu
          sprzedadzą i za mała cene.
          Do "wesek622wp.pl" mógłbym się nad tym zastananowić, ogólnie chciałbym sprzedać
          te akcje na początku nowego roku, a teraz szukam jakiś konkretnych propozycji.
          Twoja oferta jest ważna i poważna ?
          • Gość: aaa Re: Akcje Enion S.A IP: *.alfanet24.pl 06.01.10, 16:14
            na słupach kolo spzitala Zawodzie, na pl. Daszynskiego od polnocnej
            strony....
            • Gość: aga Re: Akcje Enion S.A IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.01.10, 18:48
              na Dekabrystów też wiszą ogłoszenia
          • Gość: leon Re: Akcje Enion S.A IP: 212.87.240.* 26.03.10, 17:45
            JA bym dał 2 zł za akcje jak ich mach 60 tyś
    • Gość: Wietnamski kucharz Re: Akcje Enion S.A IP: 193.138.241.* 26.03.10, 18:28
      Zabroniony jest obrót akcjami poza giełdą. Nawet jeśli nie są to akcje imienne
      to jeżeli sprzedasz je na wolnym rynku możesz spodziewać się wizyty smutnych
      panów i w najłagodniejszej wersji przepadku korzyści uzyskanych z ich sprzedaży.
      Ku przestrodze:
      forsal.pl/artykuly/408439,komisja_nadzoru_finansowego_zbada_sprawe_sprzedazy_akcji_energi_na_allegro.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka