markiza666 31.01.10, 23:26 Czy istnieje w Częstochowie klub morsów? Zauważyłam, że kąpiele w zimnej, a nawet lodowatej wodzie uzależniają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gustavo Re: klub morsów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 12:01 klub jest zabieganych i oni taplaja sie w baltyku, jak chcesz to kontaktuj sie z nimi, ale wczesniej prezbadaj sie na glowe czy ty tez nie oszalalas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@ła Re: klub morsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 20:01 Tutaj tete.blog.onet.pl/3,19,18,album.html jest stronka jednego z tych co ... się taplają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grorg Re: klub morsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 13:43 wiesz co ja tez jestem zainteresowany jak mozna sie z toba skontaktowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m666 Re: klub morsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 16:35 :)możesz napisać na moją skrzynkę :)możemy też porozmawiać w tym wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: klub morsów IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.10, 20:47 tylko bez flirtowania mi tu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: klub morsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 11:59 czy w takiej przerębli można się utopić? czy dosięga się nogami dna? na pierwszy raz ile się przebywa w wodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martunia masakra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 12:09 utopić zawsze się można (na własne życzenie) a jak nie to koledzy pomogą ;), a po co ci dno? masz zażywać kąpieli a nie chodzić po dnie. na pierwszy raz to tak z goła trzy kwadranse wystarczą, dopóki skóra nie zacznie się marszczyć na palcach :P a tak w ogóle to należałoby się wcześniej zbadać bo chyba coś z głową nie tak macie. jak się ktoś utopi to dopiero będzie reklama. cóż jakie miasto, taki prezydent i tacy mieszkańcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: masakra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 13:21 do martuni !!! moze wydaje ci sie to glupie, ale takie kapanie sie w lodowatej wodzie jest bardzo zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
tomq Re: masakra 03.02.10, 14:33 :) pl.wikipedia.org/wiki/Mors_%28cz%C5%82owiek%29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwizd Re: masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 20:32 czy przed walentynkami będzie jeszcze jakieś spotkanie? co trzeba zabrać ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś