ekojaszczur 20.03.10, 21:18 Ciekawy tytuł, ciekawe ilu bondów spotkam w tym czasie w czewie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazalkumek Re: Znów nas czeka bezsenna noc! 21.03.10, 07:23 Całkiem możliwe że sporo. Bardzo ciekawa akcja, oby więcej takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: plebejskie igrce IP: *.icis.pcz.pl 21.03.10, 14:21 Nikt Cie nie zmusza zebys uczestniczyl - mie musisz nigdzie bywac, niczego ogladac czy wysluchwac - wystarczy ci TV .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: plebejskie igrce IP: *.icis.pcz.pl 21.03.10, 17:53 No i w tym widze problem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
witkac_radeszin_sebienia Znów nas czeka bezsenna noc! 21.03.10, 12:08 Ja to czekam tylko na rozpiskę eventów na tę noc. Ostatnio była straszna bieda. Ciekawe co okażą w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ekojaszczur Re: Znów nas czeka bezsenna noc! 21.03.10, 13:05 To racjawitkac_radeszin_sebienia napisał: > Ja to czekam tylko na rozpiskę eventów na tę noc. Ostatnio była straszna > bieda. Ciekawe co okażą w tym roku. To prawda, rok temu była straszna bida; myślę że w tym roku powróci jak za pierwszym razem, granie w chińczyka, itp. Pamiętam że przeważnie były imprezy w dyskotece z muzyka z lat 70' itp. to było fajne Odpowiedz Link Zgłoś