Dodaj do ulubionych

Politechnika- Klub studencki rusza

13.04.10, 21:49
Ostatnio doszło do mnie że, odzyskano klub studencki Rywal; mają go
prowadzić, studenci wiadomo coś o tym? Chętnie przyjdę z klubem mam
miłe wspomnienia. Jeszcze krążą plotki że mają tam organizować kilka
ciekawych imprez... może coś więcej. Moim zdaniem dobrze było by muzykę
live grać...zawsze posłucham dobrej muzyki....
Obserwuj wątek
    • misha_88 Re: Politechnika- Klub studencki rusza 14.04.10, 01:18
      Też coś słyszałem, ale obawiam się, że to plotki. Nigdzie się nie reklamują.
      • Gość: ziomek Re: Politechnika- Klub studencki rusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 17:29
        Z tego co ja wiem to klub Rywal ma ruszyć zaraz po zakończeniu żałoby.
        Gadałem z jakimś kolesiem, który przedwczoraj wychodził z klubu i mówił, że jest
        jakaś wielka reaktywacja i w każdy dzień będzie się działo coś innego. Pożyjemy
        zobaczymy może wreszcie będzie miejsce w Częstochowskim miasteczku akademickim
        gdzie będzie się można wyluzować ;)
        • keri35 Re: Politechnika- Klub studencki rusza 15.04.10, 17:32
          Ciekawe czy będzie można jak kiedyś w tym k.s. posiedzieć w większym
          towarzystwie i np. obejrzeć jakiś meczyk :D
          • Gość: muri Re: Politechnika- Klub studencki rusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 16:06
            To nie plotki, kumpel przechodził ostatnio obok klubu i mówił, że faktycznie
            było jakieś sprzątanko. Być może zostanie otwarty po żałobie bo przecież sam
            lokal jest wyremontowany.
    • komandor-tarkin Re: Politechnika- Klub studencki rusza 16.04.10, 23:06
      Mam garść informacji na temat tego klubu z pewnego źródła. Już niedługo
      (prawdopodobnie od przyszłego tygodnia) w klubie będą się odbywać różne imprezy
      nie tylko dla mieszkańców akademika (jak to było do tej pory), ale dla
      wszystkich studentów. I masz rację, planuje się też, że będą tam miały miejsce
      koncerty. Wydaje mi się, że powstanie ciekawe miejsce dla kultury studenckiej.
      • Gość: maciuś Re: Politechnika- Klub studencki rusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 11:24
        No nieźle, ciekawe czy Filutka też czeka reaktywacja?
      • czajusssss Re: Politechnika- Klub studencki rusza 17.04.10, 15:38
        LUDZIE TO NIE PLOTKI! Klub rywal wraca w wielkim stylu!
        • Gość: zxc Re: Politechnika- Klub studencki rusza IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.04.10, 00:13
          A czy będzie tam piwo??
        • Gość: były student Re: Politechnika- Klub studencki rusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 19:06
          Super! A jakie wspomnienia wiążą się z Rywalem, och
    • Gość: .. Re: Politechnika- Klub studencki rusza IP: *.chello.pl 18.04.10, 00:43
      ...
      • domislawa Re: Politechnika- Klub studencki rusza 19.04.10, 03:11
        ważne, żeby fajne imprezy były :)
        • vivreen Re: Politechnika- Klub studencki rusza 19.04.10, 16:12
          Piwo nie piwo xD i bez piwa fajnie że miejscówka jest :D:D Wtorek -
          Hawai Party najprawdopodobniejxDD
          • misha_88 Re: Politechnika- Klub studencki rusza 19.04.10, 23:43
            A będą jakieś hawajskie dziewczyny?:)
            • ekojaszczur Re: Politechnika- Klub studencki rusza 20.04.10, 20:40
              Doszło do mnie że w Czwartek ten odbędzie się koncert w klubie; jak
              gadałem z organizatorem, nastawia się na promowanie młodych artystów;
              mają graż jazz, punk, rock.... nie wiem jak wy ale ja tam będę na
              pewno....
            • Gość: madrid Re: Politechnika- Klub studencki rusza IP: 212.87.244.* 21.04.10, 00:28
              W czwartek o 19 pierwszy koncert w klubie. Zagrają dwa młode częstochowskie
              zespoły. Jeden znam bliżej, nazywa się Artyści Spalonego Teatru i mogę ich
              śmiało polecić. Po koncertach jakieś małe jam session;)
              • truthmaker Re: Politechnika- Klub studencki rusza 22.04.10, 10:59
                też o tym słyszałem. Dzisiaj koncert, widziałem na własne oczy jak roznosili ulotki w akademikach :D Impreza startuje o 18, a koncerty zaczną się o 20. Rzeczywiście zagrają Artyści Spalonego Teatru, a potem zespół Croust(nie znam, ale podobno chłopaki grają fajnego, progresywnego rocka. Ja na pewno będę.
                • Gość: agniecha Re: Politechnika- Klub studencki rusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 09:39
                  A gdzie bliżej dowiem się o tym,co będzie się tam działo w najblizszym czasie?
    • peta_0 Re: Politechnika- Klub studencki rusza 23.04.10, 21:44
      Byłam na czwartkowej imprezie i muszę przyznać, że nawet fajny klimat tam jest a
      faceci takie ciacha..i to same studenciaki;)
      • kazalkumek Re: Politechnika- Klub studencki rusza 23.04.10, 23:02
        bardzo miło słuszeć same pozytywy o tym klubie, jak widać musi coś w nim być. Zobaczymy jak dalej to będzie wyglądać.

Z tego co mi wiadomo ma tam się odbywać w najbliższym czasie Fama oraz Konfestiwal
        • ekojaszczur Re: Politechnika- Klub studencki rusza 25.04.10, 12:30
          Byłe, i powiem że fajnie było. Gadałem z organizatorem i mówi że w najbliższym
          czasie będą coś organizować, ale zapewnia że wcześniej będzie info.
    • Gość: Ja Re: Politechnika- Klub studencki rusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:57
      Byłam w RYWALU na imprezie!! Faktycznie się dzieje i to dzieje się dobrze!! Oby
      tak dalej!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka