nestea1 01.01.06, 21:17 macie cos dziewnego, odjazdowego, ale wstydzicie sie to nosić, albo nie macie do czego? Ja pierwsza- torebka koszyk wiklinowy na długim pasku, wyglada jak budka dla ptaków :d ale i tak jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: odjazdy....hihi 01.01.06, 21:26 wsciekle rozowa, blyszczaca torebke z cekin. na kicz party;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: a Ty pewnie preferujesz styl sportowy... 01.01.06, 23:00 nie wiem skad taki wniosek - bledny. Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: odjazdy....hihi 01.01.06, 22:07 nowe stringaski z gołą pupą hihi Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: odjazdy....hihi 02.01.06, 21:56 Mam sporo takich ciuchów ale się nie wstydzę, noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: odjazdy....hihi 02.01.06, 22:00 wściekle klasyczna bura spódnica, oglądam, przymierzam, wyciągam ..i chowam do szafy. /wystana na sławetnej wyprzedaży w re ;P Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: odjazdy....hihi 02.01.06, 22:34 mam trochę takich rzeczy, kupionych na "szczegolne" okazje - czarna tunika przetykana srebrna nitką, bluzka z koronkowymi wstawkami kupiona w amsterdamie etc... Nie sa to rzeczy, ktorych moglabym sie wstydzic, po prostu gdy przychodz te "szczegolne" okazje, okazuje sie, ze w sklepie jest cos co bardziej pasuje ;) no ale przede mna noworoczny bankiet - moze cos wykorzystam, chyba ze na wyprzedazach cos nieziemskiego wpadnie mi w oko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: odjazdy....hihi 02.01.06, 22:46 Spodnie w zebrę, bluzka z pluszowym stanem, zielona bluzka z żółtym napisem 'Brazil' ,czerwona sukienka na ramiączkach z dekoltem obszytym koralikami, zbierana po bokach, jeansy wycierane na żółto...fuj Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: odjazdy....hihi 02.01.06, 23:36 Juz tego nie mam, ale kiedys bylam posiadaczka wspanialej, oczojeb*nej zielonej sukienki :D Cudo, mowie Wam :D Za to mam rownie zarowiasty pomaranczowy top, ktory jednak zdarzy mi sie zalozyc, a co! :P Odpowiedz Link Zgłoś