Dodaj do ulubionych

gdzie kupię strój kąpielowy?

18.04.10, 20:55
gdzie przed sezonem znajdę duży wybór strojów kąpielowych?
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: gdzie kupię strój kąpielowy? IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.10, 21:06
      w niemcowie.
    • Gość: bolerko Re: gdzie kupię strój kąpielowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 21:16
      w rybnym w alejach, a gdzie chciałaś?? w sportowym???
    • Gość: aaanka Re: gdzie kupię strój kąpielowy? IP: 195.88.28.* 18.04.10, 22:35
      w triumphie
      • Gość: Ania Re: gdzie kupię strój kąpielowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.10, 22:53
        h&m, allegro
    • galea5 sklep Fiszbinka 19.04.10, 00:20
      na Kiedrzyńskiej 54

www.fiszbinka.czest.pl/
      strona internetowa, niestety, w przebudowie, ale zachęcam do odwiedzenia sklepu :)
      • domislawa Re: sklep Fiszbinka 19.04.10, 02:50
        ja polecam galerię jurajską po prostu. koleżanka wczoraj kupiła świetny kostium
        z new yorker :)
        • sweet_sensi Re: sklep Fiszbinka 19.04.10, 08:59
          sklep sportowy Krakowska 12
          • Gość: ada szukaj w galerii lub realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 13:01
            Takie wielkie sklepy i czym mogą się pochwalić.
    • Gość: ''' Re: gdzie kupię strój kąpielowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 13:24
      pochodz po sieciówkach typu h&m, new yorker, c&a..maja juz letnie kolekcje, z
      tego co pamietam rowniez sprzedaja kostiumy kapielowe..mozesz tez sprobowac w
      sklepach bieliznianych typu thriumph, jednak tu cena bedzi eo wiele wyzsza..nie
      wiem jakiego szukasz, ale jak tanszego to w sieciowce spokojnie kupoisz..no i
      zawsze pozostaje allegro, tutaj przez cały rok mozesz kupic kostium ;]
      • Gość: aga Re: gdzie kupię strój kąpielowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 00:01
        up, podbijam watek. ale chodzi mi o kostium na niestandardowy biust (mieseczki
        rzedu g-j) i z malym obwodem, najwiecej 70. podejrzewam ze wszystkie standardowe
        bikini z kazdego puntu (bazar, plac jacka itp) bedzie za male, a staniki
        miseczkowe za duze w obwodzie o ile tez nie za male. sieciowki to maja rozmiary
        jak na dzieci. triumph chyba tez bedzie za maly bo normalnego stanika na mnie
        nie mieli

moze byc sama gora, w kolorze czarnym bo majtki to nie problem. tylko z cena tez
        nie za duzo. czy w fiszbince mozna kupic sama gore i czy zmieszcze sie w 120 zl?
        czy tak jak staniki 170 i wiecej?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka