Gość: Zośka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 15:16 Proszę o porady w sprawie sukni ślunej (gdzie kupic itp.), bukietow ślubnuch, dodatków oraz zaproszeń. Z góry dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: WESELE IP: 213.199.204.* 07.03.04, 15:04 Piękne bukiety ślubne robią w Bukieciarni na Dekabrystów. Bardzo miła obsługa, polecam. Co do sukni to w Częstochowie jest wiele salonów. Pięknie szyją na Waszyngtona. Jest tam taki mały zakład, dwie miłe panie, które doradzą i pomogą wybrać dodatki. Buty polecam zakupić u Gawina na ryneczku. Mają białe i kremowe, z ekologicznej skóry, wygodne bardzo. Sama tam kupowałam. W razie czego moge udzielić jeszcze jakichś informacji. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: WESELE IP: *.blachownia.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 16:39 Mam do sprzedania suknię ślubną firmy Cymbeline. Szukając sukni miałam określone wymagania, nie znalazłam takiej o jakiej marzyłam w Częstochowie. W Katowicach weszłam do salonu, powiedziałam jak ma wyglądać "ta wymarzona" i taką mi pokazano, nie mierzyłam już innej. Suknia choć jest bardzo skromna zrobiła niesamowite wrażenie. Mogę przesłać zdjęcia lub umówić się i pokazać sukienkę (jeśli jestes zainteresowana napisz na nr gg 1813245). A poza tym szczerze polecam salon w Katowicach - szeroki wybór, u miary byłam dwa razy - ten drugi już przy odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdar Re: WESELE IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 11.05.04, 17:15 Nie wiem, czy juz do Ciebie pisalam, ale jesli ogloszenie jest jeszcze aktualne, wyslij mi 1 zdjecie, rozmiar, cene i informacje, skad jestes. Moj adres: bartkowiak@matrix.ghnet.pl Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: WESELE IP: *.blachownia.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 16:44 Ajeśli chodzi o fryzjera, proponuję Magdę - dziewczyna pracuje w salonie w alejach w bramie, w której jest wypożyczalnia kaset "Europa" i Anię ("Trendy" w markecie "Ellea"). Obie są świetnymi fryzjerkami - sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 23:27 Dzieki dziewczyny za porady, pewnie im blizej slubu bedzie to cos mi sie jeszcze przpomni:)Dzięki!!! Pozdraiwam Zośka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WESELE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 09:43 zaproszenia po cenach producenta od0,80 pln. toyspol ul. kazimierza chyba 28. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ko.ala1971 Re: WESELE 12.05.04, 15:15 Cześć Zosiu Nasz śłub braliśmy we Wrocku. Mój przyszły pracował jako informatyk w firmie współpacującej z Agencją Married (nie pamietam dokładnie -w każdym razie organizowała śluby). I kiedy pochwalił się że się żeni urocza właściielka zaproponowała mu rabat. Nie zapłaciliśmy dużo, nie musiałam biegać po całym mieście. po sąsiedzku były firmy z którymi współpracowała. Krawiec, fryzjer bukieciarnia, nawet zaproszeniami sie zajeli. Może w Częstochowie też jest taki salon. Życzę ci dużo szczęścia we wspólnym życiu papatki. Alicja Odpowiedz Link Zgłoś