Dodaj do ulubionych

Infamia PiS-u trwa nadal.

11.06.10, 07:48
INFAMIA w PiS-ie.
Ile jej było , to przekonaliśmy się gdy do koryta dorwał się niedouczony w
prawie Zbigniew Ziobro.
Niedouczony - gdyż potwierdzają to wypowiedzi kolegów ze studiów dziennych, na
których z ledwością dawał sobie radę mierny studencina.
Ryszard Kalisz przegrał sprawę ze Zbigniewem Ziobro, więc może spróbuje także
mi założyć sprawę, by wyjaśnić, czy piszę prawdę o jego studiowaniu, czyli
cudacznym przeskakiwaniu z roku na rok.
Może on jest z rodziny "kłopotków" ?

PiS ma w nazwie PRAWO, lecz ile tego prawa było w życiu, to na własne
oczy zobaczyliśmy, gdy przy sterach rządowych zasiadali pisowszczucy

Z polskiego prawa zrobili więc polski pisuar.

Czy była tam także SPRAWIEDLIWOŚĆ, to już zostawiam do publicznej dyskusji.
Pewnie jakieś tam zalążki można znaleźć, więc do dzieła ... polski pisuarze !!!
Obserwuj wątek
    • emerytwojsko Re: Infamia PiS-u trwa nadal. 11.06.10, 07:59
      Gdy oglądałem palikota na scenie w Krakowie, chciało mi się rzygać.
      • Gość: krzyś Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 08:07
        U mnie jest gorzej-ja rzygam jak go widzę gdziekolwiek.
      • Gość: ewa Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 08:07
        Do tego prawa nalezy dorzucić wiceminister sprawiedliwości,czyli
        zastępczynię Ziobry.Ta kobieta nigdy nie była i nie bedzie
        prawnikiem.Skończyła prawo administracyjne,które nie daje możliwości
        skończenia żadnej aplikacji.Osmieszała się,mówiąc że jest
        prawnikiem.Ale Pisowcy uważają,że ciemny naród to kupi.Wstyd
        paniKempa.
        • Gość: ricardo53 Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 11.06.10, 08:33
          Gość portalu: ewa napisał(a):

> Do tego prawa nalezy dorzucić wiceminister sprawiedliwości ...Skończyła prawo
          administracyjne,które nie daje możliwości
          > skończenia żadnej aplikacji.Osmieszała się,mówiąc że jest
          > prawnikiem...Wstyd pani Kempa.

Pani "ewo", na tym polega pisuarowe widzenie świata.
          Najlepiej żyje im się w ciemnościach, gdyż jest duże prawdopodobieństwo, że
          jakiś ciemny lud to kupi.
          Jedynie przyznaję jej rację, że ma wyuczone "szczekanie żmii".
          Pełza po kanonach prawa jak gad - ale nie z częstochowskiego Rakowa.
          Tu nie miała by czego szukać, nawet gdyby chronił ją immunitet.
        • Gość: anka Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 11:11
          Masz rację,no i co z tego?
      • Gość: ricardo53 Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 11.06.10, 08:11
        emerytwojsko napisał:

> Gdy oglądałem palikota na scenie w Krakowie, chciało mi się rzygać.

Nie na temat, ale...
        Miałem również wrażenie, że było to niesmaczne działanie Janusza Palikota w stusunku do przeprowadzanego spotkania przedwyborczego kandydata na prezydenta Jarosława Kaczyńskiego - ostańca pisuarowej partyji.
        Sam wlazł jednak do jaskini lwa w Lublinie, więc czego się spodziewał od tego "guru" ?
        Że go przywita z otwartymi rękoma i zaklaszcze mu "marsza żałobnego".
        To z pewnością wykona w swój sposób 20 czerwca.
        Nawet uleje szampana nad jego mogiłą.
    • emerytwojsko Re: Infamia PiS-u trwa nadal. 11.06.10, 09:23
      Mając takiego współprzywódcę partii jak palikot, wstydziłbym się
      przyznawać do związków z platformą.
      • Gość: żaneta Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 10:25
        A współprzywódca Hofman z pisu,oszust któregho zona została
        zatrudniona w KGHM Lubin,a nigdy jej tam nikt nie widział.Pobiera
        niemałe wynagrodzenie przez kilka lat,nie wykonumjąc żadnej
        pracy.ostatnio mąż czyli poseł Hofman załatwił swojej żonie
        zwolnienie lekarskie i wiecie od jakiego lekarza?PSYCHIATRY bo to
        trudniej podważyć.Skandal.Taka to jest pisowska mentalność i
        moralność.A sesje zdjęciowe pani Marty w kilku gazetach w dwa
        miesiące po śmierci rodziców - to hipokryzja,zakłamanie i nie wiem
        jak to nazwać.Jak jeden rodzic umiera ,człowiek przez rok ma żałobę
        i napewno tęskni,a tu ojciec i matka zginęli a ona biega po palaży
        i szczerzy się do fotografa.Prawdziwi pisowcy.Be.
        • Gość: ricardo53 Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 11.06.10, 11:06
          Gość portalu: żaneta napisał(a):

> A współprzywódca Hofman z pisu,oszust któregho zona została
          > zatrudniona w KGHM Lubin,a nigdy jej tam nikt nie widział.Pobiera
          > niemałe wynagrodzenie przez kilka lat,nie wykonumjąc żadnej
          > pracy.ostatnio mąż czyli poseł Hofman załatwił swojej żonie
          > zwolnienie lekarskie i wiecie od jakiego lekarza?PSYCHIATRY ...

I to jest kolejny dowód panującej INFAMII w śmierdzącym pisuarze.
          Czekamy na następne wpisy w tym temacie łamania prawa przez pisowszczyków.
    • Gość: Julka Strach w PO i nowe wytyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 10:35
      Każdy poseł PO dostał polecenie - zorganizować autokar ludzi na niedzielną
      imprezę w stolicy

wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/sztuczny-tlum-w-po-pis-nas-przegania,1,3240727,aktualnosc.html
      • Gość: ricardo53 Re: Strach w PO i nowe wytyczne IP: 193.138.241.* 11.06.10, 10:57
        Gość portalu: Julka napisał(a):

> Każdy poseł PO dostał polecenie - zorganizować autokar ludzi na niedzielną
        imprezę w stolicy

A mnie tam z pewnością nie będzie, nawet gdyby obiecywali góry złota, ponieważ
        ja walczę o to by zwalczać upartyjnienie polskiego narodu, a nie wspierać
        chociażby PO.
        I czy to jest zwolennik PO ?
        Dziwne, ale niektórzy tak twierdzą. Pewnie Ci co mnie nie znają i tylko na
        podstawie jednego wpisu na forum określają mnie jako zwolennika PO. No trudno,
        ja ich pewnie nie wyprowadzę z tego błędnego rozumowania, rozumka jak u kaczuszki.
        • Gość: Julka Re: Strach w PO i nowe wytyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 12:43
          Ricardo nie nadymaj się tak, bo pękniesz:)

I napisz na kogo będziesz głosował. Jeśli się nie wstydzisz oczywiście:)
      • emerytwojsko Re: Strach w PO i nowe wytyczne 11.06.10, 11:05
        Szanowny ricardo53. Po co Ci to było? Po co wkładać kij w mrowisko i
        później czytać, co ludzie myślą o Was - palikotowcach?
        • Gość: ricardo53 Re: Strach w PO i nowe wytyczne IP: 193.138.241.* 11.06.10, 11:19
          emerytwojsko napisał:

> Szanowny ricardo53. Po co Ci to było? Po co wkładać kij w mrowisko i później czytać, co ludzie myślą o Was - palikotowcach?

Szanowny forumowiczu "emeryt wojsko".
          Proszę poczytać co piszę, a dopiero rozsądnie wytaczać działo , by z niego wystrzelić.
          Strzał chybiony i w dodatku nie na temat.
          A tyle się mówi o tej nauce czytania ze zrozumieniem. A tu jak groch o ścianę lub w pisuar. Jest temacik, to chlapnę sobie coś, co mam na języku, by jego zawartość nie śmierdziała w ustach. I to jeszcze przy takiej pogodzie to smród wonie na odległość, że czują ją wszyscy przeciwnicy pisuarowców.
          • Gość: ricardo52 do ricardo53 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 12:50
            usiądź lepiej na pisuarze i POdetrzyj się:)
          • emerytwojsko Re: Strach w PO i nowe wytyczne 11.06.10, 12:58
            Szanowny ricardo53. Sam widzisz ile tu, na tym forum jest
            udokumentowanych, niepochlebnych opinii o PO. Ataki na PIS są
            wydumane. Przytocz chociaż jeden zarzut przeciwko PIS.
            • rowan_bean Re: Strach w PO i nowe wytyczne 11.06.10, 17:26
              Drogi emerycie wojsko: bacz, byś nie stracił emeryturki, bo przecież tzw.
              "trepy" to komuniści. Nie chciałem absolutnie nikomu ubliżyć, wszak mój ojciec
              był również wojskowym.
              Poniżej wklejam dwa przykłady wystąpień senatora IV RP Ryszki (swołoczy z
              różańcem na szyi) w sprawach, gdzie wymiar sprawiedliwości prowadził czynności
              przeciwko przestępcy lub skazał przestępców prawomocnymi wyrokami.
              Oświadczenie złożone
              przez senatora Czesława Ryszkę

Oświadczenie skierowane do ministra sprawiedliwości, prokuratora generalnego RP
              Zbigniewa Ziobry

Panie Ministrze!

Dziękuję za odpowiedź na moje oświadczenie w sprawie przeprowadzenia
              postępowania wyjaśniającego w przedmiocie poprawności czynności dotyczących
              postawienia zarzutów Bogdanowi Zielińskiemu, byłemu naczelnikowi Pierwszego
              Urzędu Skarbowego w Częstochowie, i jego aresztowania (sygn. akt Ap II Ds.
              18/02/S) przez katowicką prokuraturę i prokuratora Romana Pietrzaka. W tej
              sprawie otrzymałem odpowiedź od Pana Janusza Kaczmarka, prokuratora krajowego
              (sygn. PR IV Dsn 129/02). Jego odpowiedź utwierdza mnie w przekonaniu, że Pan
              Prokurator Krajowy nie zbadał sprawy osobiście, a jedynie przesłał wyjaśnienia,
              które napisał albo prokurator Roman Pietrzak, albo jego zwierzchnik.

Pytanie: czy prokuratura w Katowicach mogła napisać, że w sprawie Bogdana
              Zielińskiego doszło do jakichkolwiek nieprawidłowości? Czy zna Pan Minister
              prokuratora, który przyznałby się do błędu?

Ponieważ z niektórymi elementami wyjaśnienia nie zgadzam się i ponieważ znów
              przedłużono areszt Bogdanowi Zielińskiemu o kolejne miesiące, proszę Pana
              Ministra o ponowne rozpatrzenie zasadności przetrzymywania go tak długo w areszcie.

Z czym się nie zgadzam?

Po pierwsze, co do "medialności" zatrzymania Bogdana Zielińskiego, jeśli
              zatrzymanie nie było "medialne", to czemu prasa już czekała przed urzędem, i to
              zanim przyjechali funkcjonariusze ABW? W tym samym dniu na pierwszej stronie
              dodatku częstochowskiego ukazał się duży artykuł o wizycie ministra Dorna w
              Częstochowie, a na dole artykuł o zatrzymaniu Bogdana Zielińskiego.

Po drugie, Maciej Bramski, świadek koronny, przestępca, jest wykorzystywany jako
              główny świadek w materiale przygotowawczym przeciw Bogdanowi Zielińskiemu
              (przyjęcie korzyści w wysokości 10 tysięcy zł jest kuriozalnym zarzutem, aby
              trzymać kogoś tak długo w areszcie). Z podobnego powodu - zeznania tego
              przestępcy - także inni, między innymi małżeństwo Murów z Rybnika, Tomasz Stańko
              z Turawy, spędzili miesiące w areszcie.

Po trzecie, prokurator powołuje się na wielość czynności procesowych. Tymczasem
              do momentu złożenia mojego oświadczenia w grudniu ubiegłego roku, Bogdan
              Zieliński był przesłuchany dwa razy. Do tej pory nie odbyła się jednak
              konfrontacja ze świadkiem koronnym, wydaje mi się, że z obawy przed klęską, jaką
              poniesie prokurator, ponieważ Bogdan Zieliński w ogóle nie zna wyżej
              wymienionego świadka i nigdy by nie przyjął od nikogo korzyści (taką opinię
              zdobyłem wśród pracowników urzędu skarbowego w Częstochowie).

W samym uzasadnieniu sądu można przeczytać, że prowadzone śledztwo nosi znamiona
              przeciągłości, a prokurator za każdym razem powołuje się na te same czynności,
              których nie zdążył przeprowadzić. Są to jednak czynności, które nie wymagają
              dalszego stosowania tymczasowego aresztu, na przykład sprawdzanie billingów
              rozmów telefonicznych, zapoznanie się z wynikami kontroli, jaka miała miejsce w
              grudniu, itp.

Adwokat, po uzgodnieniu warunków zamiany środka zapobiegawczego na poręczenie
              majątkowe, wystąpił z wnioskiem do prokuratora, który po ukazaniu się artykułu
              na jego temat w "Newsweeku" stwierdził, że sytuacja uległa zmianie, trwa nagonka
              medialna na jego osobę i on teraz musi udowodnić, że ma rację.

Po czwarte, 5 lutego bieżącego roku odbyło się kolejne przesłuchanie, po którym
              adwokat Bogdana Zielińskiego po raz kolejny złożył uzgodniony z prokuratorem
              wniosek o zamianę środka zapobiegawczego. Niestety, prokurator stwierdził, że
              będzie występował do sądu z wnioskiem o przedłużenie aresztu.

Panie Ministrze! Jak długo może trwać areszt, skoro wszelkie czynności, jakie
              wykonuje prokurator, mogą być przeprowadzane z oskarżonym przebywającym na
              wolności? Udowodnił przecież, że jest człowiekiem honoru, nigdy nie utrudniał
              śledztwa, cieszy się w areszcie dobrą opinią.

Panie Ministrze! Areszt trwa już rok i trzy miesiące. Oskarżony nie jest jakimś
              zawodowym przestępcą. Czy stosowanie tak długiego aresztu w przypadku Bogdana
              Zielińskiego jest właściwym środkiem zabezpieczenia prawidłowego toku postępowania?

Wyrażam przekonanie, że Pan Minister powtórnie spowoduje w drodze nadzoru
              przeanalizowanie akt sprawy Bogdana Zielińskiego.

Czesław Ryszka

i link do następnego cudownego oświadczenia
              www.senat.gov.pl/k7/dok/sten/oswiad/ryszka/3101.pdf
              i odpowiedź ministra
              www.senat.gov.pl/k7/dok/sten/oswiad/ryszka/3101o.pdf
              Jak oceniasz interpretację prawa w wykonaniu katolika Ryszki?
            • Gość: Niewodniczański Re: Strach w PO i nowe wytyczne IP: *.apus-net.pl 12.06.10, 09:06
              Przytocz chociaż jeden zarzut przeciwko PIS.

Wystarczy, że istnieje. Więcej zarzutów nie trzeba.
              • bluegrazyna Re: Strach w PO i nowe wytyczne 12.06.10, 09:22
                Przytocz chociaż jeden zarzut przeciwko PIS.
                ]
                Prezes firmy kłamie i nie dotrzymuje słowa .
                Obiecał ,że jak Lech będzie startował w wyborach prezydenckich ,
                nie będzie ubiegał sie ostanowisko premiera .
                I co dotrzymał słowa !!!
                Kłamstwem jest też nie mówienie całej prawdy i opluwanie ludzi z
                op0zycji ,zskłamał ,że Niesioławski złamał sie w śledztwie .
                I co nas kaczorek robił w stanie wojennym ,nie był internowany ,
                pod spódnica u mamy siedział ,która ponoc walczyła w powstaniu
                warszawskim.?????
                Za jakie zasługi jego papciu dostał segment .
                W tych czasach można było dostac tylko za wiernośc władzy ludowej .
                Dlaczego tak mało wiemy o tym co papcio robił w latach 1945 - 70
                I te wszystkie obietnice przed poprzednimi wyborami /
                Ile to domów miał wybudowac ...........
                I co z tych obietnic pozostało.
                Ciągle w sądzie przegrywa procesy o zniesławienie !!!
                Facet który nie był internowany , nie siedział w więzieniu za
                działalnośc polityczną ma czelnosc pouczac Niesiołowskiego .
                A ostatnoi wyparł się nawet własnej partii
                On wszystko zrobi dla władzy !!!
                Tylko ,że on nie chce byc prezydentem ,tylko premierem i w tym jest
                jego problem !!1
              • bluegrazyna Re: Strach w PO i nowe wytyczne 12.06.10, 12:25
                Niewodniczański napisał(a):

> Przytocz chociaż jeden zarzut przeciwko PIS.
                >

Znalazłam cała listę . czy są nieprawdziwe ?
                Cytuje za autorem wybran fragmenty :

"1. Karierę polityczną zawdzięczał Lechowi Wałęsie, jednak po
                wygraniu przez Lecha Wałęsę wyborów prezydenckich w 1990 roku była
                zdrada – wkrótce oskarży Lecha Wałęsę o agenturalność (czerwiec
                1991). Zaistniał w polityce jako symbol nielojalności. Całe 20 lat w
                polityce „pali kukłę Wałęsy”.

2. Po jesiennych wyborach do Sejmu (X.1991 – pierwsze wolne)
                przeforsował kandydaturę Jana Olszewskiego na premiera, a następnie
                po głosowaniu nad tą kandydaturą zerwał powołaną w tym celu
                prawicową koalicję, która miała wspierać rząd, wykluczając m.in. z
                koalicji KPN, czym spowodował słabość tego mniejszościowego rządu –
                przetrwał 6 miesięcy.

3. Nakazał głosować Porozumieniu Centrum przeciwko ustawie o
                restytucji niepodległości (pierwszej ustawie zgłoszonej w Sejmie I
                kadencji) – zawierającej określenie stosunku do prawa PRL-u,
                rozwiązanie dekomunizacyjne i lustracyjne! Tym samym do dzisiaj
                dzięki jego obstrukcji obowiązujące są dekrety PKWN z 1944 roku!

4. W 1993 roku pomimo istnienia ordynacji wyborczej dającej koalicji
                partii prawicowych pełnię władzy - rozbił tą koalicję i spowodował,
                że 46% wyborców głosującej na partie prawicowe w tych wyborach nie
                miało swoich przedstawicieli w Sejmie, a władzę przejął SLD, który
                miał niewielkie poparcie.

5. W 1997 roku nie zgodził się wejść do AWS i mimo próśb
                Solidarności wraz z Janem Olszewskim startował z innego komitetu
                wyborczego, rozłamując zjednoczony front centroprawicy – spowodowało
                to, że AWS nie miał większości i musiał zawrzeć koalicję z UW.

6. W latach 1997-2001 krytykował rządy AWS wspomagając tym wzrost
                poparcia dla lidera esldowskiej opozycji Leszka Millera, de facto
                zapewniając mu sukces w wyborach w 2001.

7. W 2001 roku to jego brat Lech Kaczyński stworzył PiS i został
                jego pierwszym Przewodniczącym. Jarosław Kaczyński czekał czy ten
                projekt polityczny warto poprzeć czy też nie.

8. W 2001 roku i w 2005 roku uniemożliwił powstanie wielkiej
                koalicji propaństwowej PO i PiS-u.

9. W 2005 roku oszukał wyborców oświadczając, że nigdy bracia
                bliźniacy nie powinni pełnić jednocześnie funkcji prezydenta i
                premiera (stąd kandydatura Kazimierza Marcinkiewicza). Mimo tych
                słów objął funkcję premiera.

10. W latach 2005-2007 zdradził swoich najbliższych współpracowników
                Marka Jurka, Ludwika Dorna, Kazimierza Michała Ujazdowskiego,
                Bronisława Wildsteina, - w zamian pozyskuje Nelly Rokitę. Renaty
                Beger pozyskać się nie udaje.

11. W 2010 roku zdradza ostatecznie samego siebie wyrzekając się
                programu Polski solidarnej i idei IV RP."

A ostatnio zdradził nawet swoją partię ,wyrzekając sie jej .
                Do wyborów chce kandydowac jak prezydent wszystkich PolakóW ,a
                późnie jak zwykle będzie chciał jej z tylnego siedzenia szefowac !!

• Gość: @ bluegrazyna Re: Strach w PO i nowe wytyczne IP: *.net.stream.pl 12.06.10, 14:48
                  Dlaczego nie podałaś autora słów, które cytujesz. Nie należy się wstydzić
                  palikota, przecież cytaty pochodzą z jego blogu.
                  Zastanawia mnie ofensywa działaczy po na tym forum, czyżby strach zaglądał w oczy?
                  POczytaj tutaj, warto:
                  www.tuskwatch.pl/
                  • bluegrazyna Re: Strach w PO i nowe wytyczne 13.06.10, 13:10
                    @ bluegrazyna napisał(a):

> Dlaczego nie podałaś autora słów, które cytujesz. Nie należy się
                    wstydzić
                    > palikota, przecież cytaty pochodzą z jego blogu.
                    > Zastanawia mnie ofensywa działaczy po na tym forum, czyżby strach
                    zaglądał w oc
                    > zy?
                    > POczytaj tutaj, warto:

A dlaczego @ @ podczywasz się pod mój nick !!!!
                    Co za brak odwagi .
                    Jeżeli tego nie rozumiesz to Ci wytłomaczę .
                    Wygrana kaczorka w wyborach prezydenckich będzie początiem końca
                    jego i jego partii .
                    Zablokuje mu start w wyborach na premiera , ułatwi reelekcje
                    Tuskowi
                    Poncjusz przypomni sobie ,że głosował przeciwko prezesowi .
                    Z wygnania wróci ZIObro i przejmie władzę w partii .
                    A kaczorkowi zostaną tylko żyrandole ,bo w pałacu na najbliższe 6lat
                    już posprzątane !!!
                    • Gość: ricardo53 Debata pokazała kolejną infamię PiS-u. IP: 193.138.241.* 13.06.10, 22:04
                      Te rozdroża w dążeniu pisowszczyków, a właściwie Jarusia Kaczyńskiego ukazała
                      nam dzisiejsza debata czterech najpoważniejszych kandydatów na urząd prezydenta
                      w naszym kraju.
                      Wskazówki "młodych" Jaruś respektował tylko w I części, a później już ręka
                      oparta o oparcie fotela zaczęła podrygiwać co było w późniejszym czasie moim
                      największym zainteresowaniem, czy osoba z ADHD wytrzyma kolejne minuty bez
                      trzepotania "skrzydełkami" oraz naparzania drugiej osoby.
                      Był też "języczek uwagi" jarosława kaczyńskiego, który rozpraszał moją
                      uwagę, gdyż nie wiedziałem o co mu chodzi, gdy pokazywał ten mały jęzor.
                      Czy aż tak się śliniło to duże dziecko ?
                      • Gość: POmatoł Re: Debata pokazała kolejną infamię PiS-u. IP: *.net.stream.pl 13.06.10, 22:27
                        piesku z po, przestań ujadać.
    • bluegrazyna Re: Infamia PiS-u trwa nadal. 11.06.10, 13:07
      ricardo53 napisał
      PiS ma w nazwie PRAWO, lecz ile tego prawa było w życiu, to
      na własne oczy zobaczyliśmy, gdy przy sterach rządowych zasiadali
      pisowszczucy

A tak wyglada przestrzeganie prawa przez prezesa Pisu

"Policja złapała Kaczyńskiego
      Jak pech, to pech! Jarosław Kaczyński tak spieszył się na spotkanie
      w wyborcami w Lublinie, że jego kierowca przypłacił to słonym
      mandatem: 200 zł mandatu i 5 punktów karnych za wyprzedzanie na
      podwójnej ciągłej linii i przekroczenie predkości "

I tyle Pis ma współnego z prawem ......
      A sumienia mają czyściutkie ,bo nie używane ...
      • emerytwojsko Re: Infamia PiS-u trwa nadal. 11.06.10, 13:45
        To są jakieś bzdury. Kierowca miał jechać 140 km/h ale, jak twierdzi
        Policja, na pewno jechał szybciej, tylko że Policja nie miała
        fotoradaru. Udowodniono mu tylko wyprzedzanie na podwójnej ciągłej,
        stąd taki niski mandat. Całe szczęście, że nie dodali, iż kierowca
        lub pasażer prawdopodobnie na pewno byli pijani i prawdopodobnie na
        pewno mieli zamiar skorumpować policjantów a samochód na pewno chyba
        była kradziony.
      • Gość: he he he Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 14:22
        jak to przewinienie wygląda na tle afer z udziałem PO pomyśl Rysiu
      • Gość: ricardo53 Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 11.06.10, 22:47
        bluegrazyna napisała:
        ...
        > I tyle Pis ma współnego z prawem ......
        ...

Pewnie Jaruś Kaczyński myli prawo z kierunkiem w ruchu drogowym, choć jak
        widać w tym temacie też jest słaby, jak zaliczka robotnika, o którego niby
        walczy, by żyło się mu dostatniej w sprawiedliwości i w praworządności.
        Tylko nie za jego rządów.
    • Gość: aligator Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 109.243.44.* 11.06.10, 15:18
      To jest sprawiedliwość PIS,ale ona wygląda tak jak w filmie o Kargulu i Pawlaku
      : "prawo,prawem,ale sprawiedliwość musi być i tak po naszej stronie" czytaj
      partia wodzowska i metody gomułkowskie.

Co do Ziobry...procesy o podsłuchiwanie dziennikarzy dopiero ruszą..
    • Gość: kolo Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.xdsl.centertel.pl 12.06.10, 09:37
      Ciężko, żeby Pan Ziobro pozywał idiotę...
      • Gość: ricardo53 Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 12.06.10, 09:53
        Gość portalu: kolo napisał(a):

> Ciężko, żeby Pan Ziobro pozywał idiotę...

I widzisz jak szybko nauczyłem Ciebie forumowiczu - teraz "koło", by być
        prawdomównym i trzymać na wodzy swój jęzorek !!!
        Podarowałem Ci słowniczek poprawnej polszczyzny, byś nie został w tej ciemnocie
        lub miał przez cały czas przysłonięte oczęta moherowym berecikiem wielokrotnie
        wypranym, więc z pewnością uwierającym na Twojej "makówce".
        Czysta "Zemsta".
        • Gość: sursum_corda Upublicznić rozmowy z telefonu satelitarnego Prezy IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 10:21
          Coś w tym jest, po upublicznieniu zapisu dyr. Kazany: "Na razie nie
          ma decyzji Prezydenta, co dalej robić", "TVPiS" i "Rzepa" szukają na
          siłę czegokolwiek, coby mogło od tych słów odwrócić uwagę i
          wskazywać na winę za spowodowanie katastrofę inną, aniżeli
          dyspozycja wydana pilotom przez ViPów z Panem Prezydentem na czele!
          W tym kontekście bulwersować musi także przemilczanie przez
          stronników PiSu kapitalnej sprawy tajemniczego zaginięcia telefonu
          satelitarnego samolotu, w którego pamięci zachowana winna być
          rozmowa Braci Kaczyńskich, w tym wytyczne Pana Prezesa w sprawie
          lądowania: w Smoleńsku - czy na lotnisku zapasowym? To sprawa
          poważna, bowiem w razie gdyby Pan Prezes zalecał stanowczo lądowanie
          tak, aby nie spóźnić się na uroczystości katyńskie (czyli w
          Smoleńsku), fakt ten mógłby zostać wykorzystany do szantażowania go
          po ewent. wygraniu wyborów prezydenckich.
          Autor konrad.ludwik02 12.06.10, 10:02 gazeta wyb.
    • Gość: Jo Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 10:18
      Na każdym forum regionalnym Gwna są oddelegowane dwa pieski najeżdżające co rusz
      na PiS. Jeden z nich powyżej.
      • Gość: ricardo53 Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 12.06.10, 10:31
        Czyli już wiemy, że pod latarnią na ulicy Nowowiejskiego stoi to "Jo" "koło" rozburzonego śmierdzącego pisuaru, gdzie na jego miejscu postawiono budki telefoniczne z których pisowszczycy wzywają spokojnych ludzi do głosowania na spadający w rankingach wyborczych liść "klonu".
        • Gość: Oszolom ryśku czy ci trzeba rzucić sztucznego penisa IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 11:08
          Ale tak jest prawda jesteś aktywny jak gw.Też chodzisz
          Nowowiejskiego , ale ulicą się nie zainteresujsz, bo h... na to
          kladziesz.Za to aktywny jak cholera ,co trochę plujesz oszołomie na
          PIS .Hau , hau piesku jak się odlewasz to też nogę podnosisz?Palkota
          ryśku etatowy mącicielu.
          • rowan_bean Re: ryśku czy ci trzeba rzucić sztucznego penisa 12.06.10, 11:28
            "Drogi" oszołomie, znajomość języka polskiego jest u ciebie tak duża jak
            znajomość hymnu narodowego u dr Kaczyńskiego!
            Wulgarne słowo, którego używasz nagminnie, a oznaczające stojącego siusiaka jest
            słowem rdzennie polskim i należy pisać go przez ch!
            Przegrani i Sfrustrowani powinni swoim aparatczykom
            zafundować dodatkowe lekcję języka polskiego. wszak każdy pislamista
            powinien umieć pisać w języku narodowym, lub jak wolisz ojczystym! Słowo
            ojczyzna, naród Polska w każdym sloganie tego ugrupowania, więc trochę
            ch....o to wygląda jak ekstrema ma problemy z porozumiewaniem się w piśmie!

Chyba dr Kaczyński powinien się reklamować hasłem:
            Nauczę pisać poprawnie "prawdziwych" Polaków, choć każdy zrozumie, że
            chodzi tylko o prawdziwych zwolenników Prywatnych interesów
            Swołoczy.
            • Gość: do panienki Re: ryśku czy ci trzeba rzucić sztucznego penisa IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 11:40
              Idz na spacer , skoś trawnik , gril.Bo od wieczora siedzisz nad
              netem i piszesz te swoje wypociny.panienko z blachowni.drugie zycie
              internet, aż zal przegapić bo się coś urodzi.Smedzisz nad kazdym
              postem fasola.
              • rowan_bean Re: ryśku czy ci trzeba rzucić sztucznego penisa 12.06.10, 12:20
                Głupota i chamstwo, to największy wróg ludzkości!
                Trzeba walczyć z tymi zjawiskami. Ktoś się musi poświęcić!

;-]
            • Gość: Jo Re: ryśku czy ci trzeba rzucić sztucznego penisa IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 15:42
              Drugi :)

"My psy, musimy się trzymać razem" jak to mawiał znany aktor.
              • Gość: ricardo53 Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 16.06.10, 21:00
                Niezawisły sąd ukazuje kolejną infamię pisuaru, a właściwie jego współtwórcy.

Rozwalmy ten pisuar i będzie święty spokój.
                Było Porozumienie Centrum i już go NIE ma. Teraz czas na unicestwienie PiS-u.
                • Gość: on Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 07:55
                  Popieram.A czas powinien przyjść jeszcze na tych solidaruchów ze
                  związku i wszytkich kombatantów.
    • Gość: Zyga czyste ręce PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 08:40
      "Dziennik Polski": radny krakowskiej Platformy Obywatelskiej Jerzy Połomski zniknął z życia publicznego. Nie przychodzi na sesje, nie odbiera telefonów. Nikt nie wie, co się z nim dzieje. Wiadomo tylko tyle, że nie złożył oświadczenia majątkowego.
      Koledzy partyjni Połomskiego bezskutecznie próbują się skontaktować z radnym. Rodzina, do której udało im się do trzeć, utrzymuje, że nie ma kontaktu z politykiem. Koledzy podejrzewają, że Połomski może mieć problemy osobiste - informuje "Dziennik Polski"

Radny PO jako jedyny z Rady Miasta nie złożył oświadczenia majątkowego, z tego powodu wstrzymana została wypłata jego diety. Utrata mandatu Połomskiemu nie grozi, został natomiast ponaglony do złożenia oświadczenia specjalnym pismem od przewodniczącego Rady Miasta.
      • Gość: ino Re: czyste ręce PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 16:26
        Dziennik Polski to najbardziej "warygodna gazeta".Żenada,czytanie
        jej to obciach.
        • Gość: ricaro53 Sprawiedliwośc z pisuaru. IP: 193.138.241.* 18.06.10, 07:49
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8030316,Zona_zmarlego_pod_Smolenskiem_oficera_skarzy_Skarb.html
          3 miliony na dwie kaczki, to w prosty sposób wychodzi 1,5 miliona na borowika.
          Ale borowik nie był z tych szlachetnych.

Poraża mnie ta pisuarowa śmierdząca sprawiedliwość.
    • Gość: Lala Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.isd-hcz.com.pl 18.06.10, 09:40
      Tak
    • Gość: donek Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:36
      W niedziele się wszystko rostrzygnie
    • k2i 05-07... 18.06.10, 20:18
      polskapolityka.salon24.pl/111709,rzady-pisu
      • Gość: ricardo53 Re: 05-07... IP: 193.138.241.* 19.06.10, 11:18
        k2i napisał:

>
        rel="nofollow">polskapolityka.salon24.pl/111709,rzady-pisu

Świetna lista.
        Do niej będziemy dopisywać kolejne przypadki łamania prawa przez pisuarowców.
        • Gość: rotflmao Re: 05-07... IP: *.prenet.pl 19.06.10, 16:49
          podopisujcie tez ile to PO posprzedawała za darmo polskiego majątku na które
          Gierek brał kredyty
          • pluto37 Re: 05-07... 19.06.10, 22:39
            > podopisujcie tez ile to PO posprzedawała za darmo polskiego
            majątku na które
            > Gierek brał kredyty

Ja wiem, ze to trudne do pojecia, ale u normalnych ludzi, to jak sie
            sprzedaje, to nie za darmo.
            I jak sie bierze kredyt, to trza go splacic. Tak tez jest u
            normalnych ludzi.
            Ostatnie kredyty Gierka splacono chyba w zeszlym roku. Normalni to
            wiedza..
            • Gość: Oszolom witaj pluto dawno cię nie było bo fasola tu IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 23:11
              urzędował hehe.Dług Gierka przeżarliśmy ,i spłacony hehe.ale nowy
              urósł i to wielki hehe wiesz coś o tym kokanieńki hehe.200 baksów to
              nie mało.Kryzysu nie ma ale wisimy tak jak Islandia .I te powodzie
              też dobrego nie czynią.Więc się nie dziwić ,że pieniędzy na drogi
              nie będzie i Nowowiejskiego zygzakiem.I teraz piszę do walnientego
              bo cosik tam się wzrószył,kościół będzie budować bo bogaty.ale to
              było w innym poście.Więc tu ogpowiadam prostakowi bo wiem że węszy.
              • rowan_bean Re: witaj pluto dawno cię nie było bo fasola tu 20.06.10, 00:01
                Tak właśnie wygląda zachowanie kierowcy ciężarowego chlewika!
                Nie ma czego napisać, to po pierwsze.
                Nie wie jak napisać, to po drugie.
                Opluć każdego potrafi i naubliżać, to po trzecie.

Nazwać takiego moherem, to ubliżanie moherowym berecikom.
              • Gość: K2 Zaprawdę powiadam...oszołom jesteś:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 00:02
                Kaczyński zapewne podczas kryzysu by ci "nawalił" a jak by go jeszcze ta powódź zastała to by sobie usiadł w kącie i popłakał
                • Gość: do k2 k1 Re: Zaprawdę powiadam...oszołom jesteś:) IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.10, 11:02
                  napisaleś by ci nawalił .siadł i plakał.a tusek by w tym czasie bił
                  brawo i dobrze im tak czyli Kaczyńskim .A komorek by powiedział że
                  to wszystko spłynie do Baltyku.coś ci powiem po cichu k2 męczysz się
                  tymi postami .tylko uwaga bo fasola w pobliżu.
                  • Gość: doK2,k1 Re: Zaprawdę powiadam...oszołom jesteś:) IP: *.iplus.com.pl 20.06.10, 12:46
                    Oj chłopcy źle się bawicie.
                    Cisza wyborcza trwa ...
                    macie za dużo kasy ....
                    Od 20 możecie bezpłatnie urządzac swoje harce
                    • Gość: ricardo53 Re: Zaprawdę powiadam...oszołom jesteś:) IP: 193.138.241.* 25.06.10, 12:26
                      Kasa się przydała, by położyć wujaszka Kaczorów na glebę i ...
                      Głową dupku nawet opony nie zgnieciesz !!!
                      Taki z Ciebie gieroj, jak zostałeś już olany w ...

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80277,8062459.html?i=1
    • Gość: Zyga Ziemkiewicz felieton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 12:41
      Mądrzejsi już nam wybrali
      Piątek, 25 czerwca (10:28)
      No, to chyba już wszystko jasne... Jeśli staatsministerin Cornelia
      Pieper uznała, że codzienne, nieustanne sztorcowanie Polski przez
      tamtejsze media i "autorytety" nie wystarcza, jeśli uznała za
      stosowne zarzucić pozory i jasno pouczyć nas w kwestii wyboru
      prezydenta, któż jeszcze może mieć wątpliwości? Pani minister-
      koordynator ds. kontaktów z Polską postawiła sprawę tak jasno, że
      jaśniej nie można: jeśli Kaczyński, to Polska zostanie
      odstawiona "na ubocze". Tylko jeśli wybierzemy Komorowskiego, Niemcy
      nadal będą nas poważać.
      No, z tym przedostatnim słowem to może przesadziłem. "Nadal"
      sugerowałoby, że przynajmniej teraz, pod rządami laureata sławnej
      nagrody Karola Wielkiego jesteśmy przez Niemcy poważani, a przecież,
      mówiąc poważnie, na podobne zachowanie wobec drugiego państwa nikt
      by sobie w cywilizowanym świecie nie pozwolił.....

Dlaczego tak boją się Kaczyńskiego?
      cóż tacy profesorowie jak Bartoszewski czyli elita PO ma swoje powody
      • bluegrazyna Re: Ziemkiewicz felieton 25.06.10, 15:30
        Gość portalu: Zyga napisał(a):
        Dlaczego tak boją się Kaczyńskiego?

Zyga oświec dlaczego tak się boją ?
        Jak wiesz to powiedz !!! ale konkrety !!
        Może przekonasz niektórych !!
        jeszcze jest czas jeszcze nie głosujemy!!!
        • Gość: ricardo53 Re: Ziemkiewicz felieton IP: 193.138.241.* 25.06.10, 20:47
          "Ja, Jarosław Kaczyński, kandydat na prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej, na
          wiecu wyborczym w Lublinie 4 czerwca 2010 oku rozpowszechniłem informację, że
          Bronisław Komorowski chce, by służba zdrowia była prywatna - sprywatyzowana".
          Informacja ta jest nieprawdziwa"

No cóż doszliśmy do czasów, w których już można powiedzieć, że de Bil
          jest dobrym mówcą.
        • Gość: gość Infamia IP: 193.138.241.* 25.06.10, 20:50
          "Ja, Jarosław Kaczyński, kandydat na prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej, na
          wiecu wyborczym w Lublinie 4 czerwca 2010 oku rozpowszechniłem informację, że
          Bronisław Komorowski chce, by służba zdrowia była prywatna - sprywatyzowana".
          Informacja ta jest nieprawdziwa"
          • Gość: ricardo53 Re: Infamia IP: 193.138.241.* 25.06.10, 20:52
            I od tej pory nazywajcie go prezio de Bil.
            • Gość: Oszolom plucie to plucie czy zapluty czy pluto IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 21:13
              wsio rawno.wiesz dobrze ryśku że jesteś cienki bolo.nawet ci nogie
              nie podam.masz radoche z tymi tematami nie .
          • bluegrazyna Re: Infamia 26.06.10, 12:00
            Gość portalu: gość napisał(a):

> "Ja, Jarosław Kaczyński, kandydat na prezydenta Rzeczpospolitej
            Polskiej, na
            > wiecu wyborczym w Lublinie 4 czerwca 2010 oku rozpowszechniłem
            informację, że
            > Bronisław Komorowski chce, by służba zdrowia była prywatna -
            sprywatyzowana".
            > Informacja ta jest nieprawdziwa"

I kaczorek przeprosił małymi literami ,wstydliwie ,tak ,żeby jak
            najmniej ludzi mogło go słyszec .
            Przed dziennikiem pomiędzy reklamą soczku a .....
            To dobrze ,że się wstydzi , może zrozumiał ,że kłamstwo ma krótkie
            nóżki !!!
            mogło go
    • Gość: Zen ricardo52 to: IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 25.06.10, 21:42
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,113411133,113412181,Re_Panowanie_Ja
      roslawa_Mondrego_de_Bila_.html
      • Gość: ricardo53 Rozmowy kontrolowane - kolejny odcinek. IP: 193.138.241.* 26.06.10, 11:58
        Prawie cytat : "A co by było, gdyby na grób zamordowanego mojego dziadka w
        Oranienburgu przybył Adolf Hitler ?
        Może też chciałby odwiedzić inne groby pomordowanych ludzi w Dachau, Treblince,
        Auschwitz, czy w Majdanku ?
        • Gość: gość Re: Rozmowy kontrolowane - kolejny odcinek. IP: 193.138.241.* 26.06.10, 12:01
          Prawie cytat : "A co by było, gdyby na grób zamordowanego mojego dziadka w
          > Oranienburgu przybył Adolf Hitler ?
          > Może też chciałby odwiedzić inne groby pomordowanych ludzi w Dachau, Treblince,
          > Auschwitz, czy w Majdanku ?

Mamy odpowiedź
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8067318,_Kaczynski_jest_gotow_pojechac_na_grob_Blidy__Tak.html
          • Gość: jest problem Re: Rozmowy kontrolowane - kolejny odcinek. IP: *.iplus.com.pl 26.06.10, 12:50
            est problem czy twardy elektorat pisu zrozumieta przyjaźń
            kaczyńskiego z postkomunistami!
            Dzisiejszy Nasz Dziennik zawiera kilka bardzo krytycznych refleksji
            na ten temat;

"Jarosław Kaczyński nie może bezboleśnie wyjść z uścisku z lewicowym
            elektoratem, chcąc jednocześnie zachować wiarygodność w oczach
            konserwatywnych wyborców
            Przekraczanie Rubikonu "

• Gość: adam Re: Rozmowy kontrolowane - kolejny odcinek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 12:15
              I dlatego część PISu milczy zdegustowana przyjaźnią z lewicą
              • Gość: !!!!! Re:Spleśniałe "kiełbaski wyborcze" .... IP: *.static-net.stream.pl 27.06.10, 13:35

Kwestia doboru koalicjantów lub wspierającego elektoratu bywa
                wymuszona paraliżem lub patem politycznym - lecz niekoniecznie
                musi świadczyć o zmianach orientacji ideologicznej; takie są reguły
                demokracji i obyczaje przyjęte w "politycznym bagnie". Czasami
                takie strategiczne posunięcia są wymuszone obroną przed atakami
                "jedynej prawomyślnej partyji", która chce zawłaszczyć całą "pulę".
                Przyklady z historii ("zbratanie" hitlera ze stalinem; Rosji z Antantą
                czy też inne przykłady bratania się śmiertelnych wrogów) - są
                jedynie potwierdzeniem, że w polityce wszystko jest możliwe a
                cel uświęca każde środki.

Nie należy dziwić się (pomimo zdegustowania), że w dążeniu do
                zapobieżenia "jednowładztwa" i zawłaszczenia wszystkich poziomów
                "władzy" - ktokolwiek usiłuje nie dopuścić złamania podstawowej
                reguły demokracji: współrządzenia i wzajemnej "kontroli" zarządzania.
                Społeczeństwo obywatelskie nie powinno dopuszczać do monopolu
                jakiejkolwiek partii (hitleryzm, stalinizm, faszyzm, polpotyzm,
                pinotchetyzm, hunty wojskowe itp. itd.).
                Najgorsze w Polsce jest jednak to, że kontrola społeczna władzy bywa
                skutecznie ograniczana jedynie do aktu wyborów - później pozostaje
                jedynie bezskuteczne "szczekanie" i narzekanie.

Obecnie zafundowano NAM dokonanie jednego z najgorszych wyborów
                pomiędzy każdym złem: pomiędzy monopolem i "niewolnictwem" pod
                rządami "jedynie słusznej partii" lub bezpardonową "walką" kosztem
                społeczeństwa między dwoma obozami pazernych polityków.

A odurzone społeczeństwo zmuszone jest "płacić" za wszystkie błędy
                ambicji politycznych kolejnych "obozów" !
                W szczere obietnice i dobre intencje - dawno przestaliśmy wierzyć.
                • Gość: do!!!!! napisał(a) Re:Spleśniałe "kiełbaski wyborcze" .... IP: *.iplus.com.pl 27.06.10, 16:56
                  "!!!!!" a pamietasz jak w Polsce rządzili dwaj bliźniacy
                  jednojajeczni!
                  Czy według brata były to czasy najgorszych rządów i najgorszej
                  prezydentury !!!

• rowan_bean Re: Rozmowy kontrolowane - kolejny odcinek. 27.06.10, 12:48
              Jest duży problem, bo Rubikon przekraczał Juliusz Cezar.
              Dr Kaczyński ma jedynie pęd do władzy równy "boskiemu Cezarowi".
              Odwaga, strategia i inteligencja niestety może być porównywalna jedynie z
              Kaligulą lub Neronem (chociaż optowałbym zdecydowanie przy Kaliguli).
              Jak znamy to z historii wszystkie trzy panowania zakończyły się tragicznie, więc
              obojętne jest dla mnie jaki będzie dalszy scenariusz, bo zakończenia się
              spodziewam. Szkoda tylko Polaków.
              • Gość: ricardo53 Re: Rozmowy kontrolowane - kolejny odcinek. IP: 193.138.241.* 27.06.10, 13:01
                rowan_bean napisał:

> Jest duży problem, bo Rubikon przekraczał Juliusz Cezar.
                > Dr Kaczyński ma jedynie pęd do władzy równy "boskiemu Cezarowi".
                > Odwaga, strategia i inteligencja niestety może być porównywalna jedynie z
                > Kaligulą lub Neronem (chociaż optowałbym zdecydowanie przy Kaliguli).
                > Jak znamy to z historii wszystkie trzy panowania zakończyły się tragicznie, wię
                > c
                > obojętne jest dla mnie jaki będzie dalszy scenariusz, bo zakończenia się
                > spodziewam. Szkoda tylko Polaków.

W zakończeniu tego odcinka pokazane będzie unicestwienie PiS-u - spadkobierczyni
                NIE-Porozumienia "w" Centrum, które już udało się nam rozwalić.
                Smród rozciągał się aż pod inne zaprzyjaźnione partyje.
      • Gość: Zen Re: ricardo52 to: IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 27.06.10, 12:29
        Rozmowy kontrolowane - kolejny odcinek.IP: 193.138.241.*
        Gość: ricardo53 26.06.10, 11:58 Odpowiedz Prawie cytat : "A co by
        było, gdyby na grób zamordowanego mojego dziadka w
        Oranienburgu przybył Adolf Hitler ?
        Może też chciałby odwiedzić inne groby pomordowanych ludzi w Dachau,
        Treblince,
        Auschwitz, czy w Majdanku ?
        Re: Rozmowy kontrolowane - kolejny odcinek.IP: 193.138.241.*
        Gość: gość 26.06.10, 12:01 Odpowiedz Prawie cytat : "A co by
        było, gdyby na grób zamordowanego mojego dziadka w
        > Oranienburgu przybył Adolf Hitler ?
        > Może też chciałby odwiedzić inne groby pomordowanych ludzi w
        Dachau, Treblince,
        > Auschwitz, czy w Majdanku ?

sam sobie odpowiada POjeb jakich mało :))))))))))))))))))
        • Gość: członek kościoła Witamy Nowego Prymasa Polski IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 01:48
          W niedzielę w Gnieźnie odbyła się bardzo ważna uroczystość -
          wprowadzenia nowego Prymasa Polski do katedry. Spośród wielu
          oficjeli zabrakło jednego Jarosława Kaczyńskiego. Wymieniono
          podczas powitania wiele organizacji kościelnych i świeckich, które
          wzięły udział ale nie wymieniono i nie przywitano Radia Maryja. Czy
          to znaczy, że oficjalne stanowisko Kościoła w Polsce nie
          koresponduje z programem PiSu i jej liderem Jarosławem K.
          • Gość: ricardo53 Re: Witamy Nowego Prymasa Polski IP: 193.138.241.* 28.06.10, 07:55
            Jaroslaw Mondry de Bil aktualnie nerwowo spogląda na lewicę i w d.... ma takie
            wieści.
            Uczył się wierszyka na pamięć , by ładnie wypaść podczas debaty telewizyjnej.
            No i powiem, że opłaciło się olać uroczystości kościelne dla takiego wizerunku.
            Był opanowany i nawet trzymały mu się żartobliwe uśmieszki.
            Może mielibyśmy prezydenta żartownisia !!!
            Ale mielibyśmy wesoło w kraju !
            To już chyba po żałobie, tak mi się wydaje.
        • Gość: angrusz1 Re: ricardo52 to: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 08:10
          Do zen :

Masz rację .

Tym stwierdzeniem " sam sobie odpowiada POjeb jakich mało :)))))))))))))))))) "
        • n.i.p.69 Re: ricardo52 to: 28.06.10, 08:15
          ...gdybyś nadludzkim wysiłkiem spróbował zrozumieć, co tam jest napisane, to
          może byś się nie kompromitował....... widać, w swojej "analizie" doszedłeś do
          zwrotu "Re:"....dla treści brakło mocy przerobowej!/?:-))
          • Gość: ricardo53 Jakie to pisowskie - sam smród ! IP: 193.138.241.* 28.06.10, 16:55
            wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8073567,Bialorusini_oburzeni_slowami_Jaroslawa_Kaczynskiego.html
            Dziad w Rosji, ojciec z Rosją Radziecką, to i Jaroslaw Mondry de Bil stara się
            wraz z Rosją ujarzmić białoruską hydrę.
            Czy to dziedziczne ?
            A może też chce przelać swoją krew na mokradłach Białorusi ?
            Nu pagadi Kacar !!!
            • Gość: Zen ricardo IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 28.06.10, 21:13
              POjeb :))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: babcia Re: Jakie to pisowskie - sam smród ! IP: *.iplus.com.pl 29.06.10, 09:14
              Bardzo chciałbym ,aby w jutrzejszej debacie kandydaci zadawali sobie
              bezpośrednio pytania .
              kaczorek jak się zdeneruje , ujawni swoje autentyczne poglądy
              ipokaze swoją dawno znaną twarz
            • Gość: babcia Re: Jakie to pisowskie IP: *.iplus.com.pl 01.07.10, 17:30
              chcecie to poczytajcie ile warte są plany kaczyńskiego!!!

"Podczas konferencji Mieczysław Wilczek - minister przemysłu w
              latach 1988-1989 - wezwał przedsiębiorców, aby nie głosowali na
              kandydata PiS, ale poparli kandydata PO. "Nie chcę głosować na
              Kaczyńskiego. Z wszystkim mi się kojarzy, tylko nie z
              przedsiębiorczością" - mówił. "

Aż się chce napisac "To takie pisowskie "
              plany .plany bez pokrycia ....
              Wielokrotnie kaczorek gromko ogłaszał ,że będzie wprowadzał w życie
              pomysły ,Mieczysława Wilczka ,a dzisiaj Mieczysław Wilczek nie chce
              na niego głosowac .
              Znowu pobożne życzenia !
              Jak oni mogli tego nie uzgodnic i spytac się Wilczka o zdanie .
              Czy wszystkie jego plany są takie !!!
    • Gość: ola Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.katowice.pl 29.06.10, 07:49
      Prawda,prawda,święta prawda
      • Gość: ricardo53 Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 02.07.10, 07:35
        Ale mam nadzieję,że nie chodzi tu o PRAWDĘ czytaną przez Jaroslawa Mondrego de Bila !!!

Dobrze, że stracił komórkę do "Wszystkich w Rodzinie", by wiedzieć co słychać pod moherowym beretem.
        • Gość: ricardo53 Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 02.07.10, 19:22
          Koniec infamii , czyli zakłamania kaczego pisuaru - wybieram Komorowskiego na
          Prezydenta RP.

Daję mu rok na sprawdzenie się i uzyskanie poparcia ze swojej partii.
          Jeśli się nie sprawdzi, to na aut pójdzie cała Platforma Obywatelska, za śladem
          AWS-u czy SLD.
          • Gość: Oszolom ryśku strzel se w łeb i po sprawie. IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:11
            wiesz co ty możesz .Nie wiele możesz dac bo sam h...a masz.I wiesz co
            możesz kabaret Dudek się kłania możesz naskoczyć.
            • Gość: ricardo53 Re: ryśku strzel se w łeb i po sprawie. IP: 193.138.241.* 03.07.10, 10:46
              Kabaret owszem, bo gdzie Ty widzisz tu jakąś "Solidarność" ?

Była i się zmyła.
              Nawet Kościół już dał sobie z nią spokój widząc zagrożenie dla swojej działalności.
              Mogli by odkryć ich tajemne sprawki, a jest ich wiele.
              Nie mówię tu o pedofilach w sutannach tylko o aferach gospodarczych.
              • Gość: ricardo53 Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 05.07.10, 08:10
                Każdy kolejny epizod związany z hańbiącymi czynami w pisuarach
                dowodzi , iż tym członkom PiS-u wystarczy ich własna rączka.
                Z rączki do rączki i tak dalej ...

Oj studencie nie bierz przykładu z tego opiekuna Alika, bo nie wyjdzie Ci to na
                zdrowie.
                A tyle Ci naobiecywał i nawet podpisał - dał cyrograf.
                A smród uryny czuć z daleka !!!
                • Gość: ricardo53 Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 14.07.10, 07:54
                  wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8135578,Kaczynski_do_Sikorskiego___To_wynik_waszej_zbrodniczej.html
                  A czy samolot był niesprawny ?
                  Niejeden z nas by chciał jeszcze przez wiele lat latać tak luksusowym samolotem !!!

Zejdzie mu mamuśka i będzie miał kolejne pretensje do służby zdrowia, jak jego
                  kompan z śmierdzącego pisuaru Zbigniew Zieberko, którzy oczekują cudów Tuska, by
                  ratowali im, to co dla nich najdroższe.
                  A co tam Ojczyzna !!!
                  Oni to plebs !
                  Nu zajac, ty pagadi !!!
            • Gość: babcia Re: Kaczyński wraca do swojej natury !!! IP: *.iplus.com.pl 14.07.10, 17:21
              Kaczyński wraca do swojej natury !!!

Całe watahy jego wiernych butelierów wróciły z banicji do kraju i
              udzielają wywiadów każdemu kto tylko ich chce słuchac !

A sam Kurski twierdzi ,że błędem było przebieranie się za
              czerwonego kapturka.
              To nie przystoi wilkom !!!!

A nie mówiłam ,że ta pseudo łagodnosc pisu to tylko ściema ...
              I po co to było i tak nikt na takie bajery nie dał się nabrac !!!

ha ,ha ,ha ,ha ,ha ,ha ,.......... i tylko wstyd pozosatał .
              Stąd ta agresja ,jakoś muszą odreagowac !!
    • Gość: Alek Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 09:27
      Pis jaki jest każdy widzi
    • Gość: stefan apel do rozsądnych internautów IP: *.net.stream.pl 14.07.10, 09:51
      Proszę Was nie karmcie trolla ryśka-idioty, sam się "wykrwawi".
      • Gość: flaga111 Re: apel do rozsądnych internautów IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.10, 23:33
        Stefan idź do kościoła a nie tu gdzie myślący ludzie.
        • Gość: ricardo53 Ogon eurodeputowanych to ... IP: 193.138.241.* 15.07.10, 07:00
          Wystarczy myśleć samemu analizując wszelkie informacje i nie być tumolem !
          www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,8139952,Ranking_polskich_eurodeputowanych__Ziobro__Cymanski.html
          Ogon stanowią : Kurski, Cymański Ziobro, Nitras, Bielan, Kamiński - wszyscy ze
          śmierdzącego pisuaru.
          Nie widać ich, a czuć na odległość !!!
          Czysta uryna !
    • Gość: do ricardo53 ricardo53 POjebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 08:06
      jesteś POjebanym maniakiem. Jak można spędzać życie przed kompem? nie masz znajomych , przyjaciół. Masz w głowie sieczkę. Jesteś baran i tyle . Wstyd ,że PO ma takich zwolenników. Idiota prz kompie. Żyłka ci pęknie debilu
    • Gość: ccc Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 09:54
      PiS i SLD to jedno
      • Gość: babcia Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.iplus.com.pl 09.08.10, 18:52
        Infamia PiS-u trwa nadal i się pogłębia .
        już niedługo, gdy słupki zaczną gwałtownie spadac ,"wierni" i
        pazerni na stanowiska żołmierze prezesa skoczą mu do gardło .
        Będzie rokosz ??
        • Gość: gość Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 10:12
          Słupki już spadają
          • Gość: ricardo53 Re: Infamia PiS-u trwa nadal. IP: 193.138.241.* 10.08.10, 18:42
            W PiS-e słupki spadają czyli wyrocznią będzie,
            że spadną ze swoich stołeczków pisowskie głupki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka