Dodaj do ulubionych

O, kurka! Gipsowa

07.08.10, 10:15
Zapraszam dziś do parku Jasnogórskiego o godzinie 12:00(okolice fontanny)
Będzie KURA!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maruś Re: O, kurka! Gipsowa IP: 195.88.28.* 07.08.10, 12:59
      ale głupota...
      • Gość: codzienny Re: O, kurka! Gipsowa IP: *.szymanowskiego.trustnet.pl 07.08.10, 15:26
        ..., a właśnie że super sprawa i więcej takich "jaj"!!! Kto nie widzi w tym
        "powagi" sprawy mieszkańców tego miasta tak właśnie pomyśli że to głupie. Więcej
        fantazji borcuchy...
    • ggm O, kurka! Gipsowa :) 07.08.10, 21:10
      Świetna zabawa, popieram i gratuluję pomysłu!
      • Gość: Kolega sympatyczny Re: O, kurka! Gipsowa :) IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.08.10, 23:41
        buhahaha a nie Lepiej Panie Motyl Szymon zrobic bylo cos innego..:) hahah...tandeta..jak juz chesz promowac Czestochowe to jakos inaczej....z wiekrzym jajiem a nie gipsowym zbukiem w postacie kury..i co mam ja zabrac do domu dac jej imie...kurde koko w jakim ty swiecie zyjesz...a zapomnielem......Drukarnia ;-) trzymaj sie Kury:D
        • Gość: perl Re: O, kurka! Gipsowa :) IP: *.net.stream.pl 09.08.10, 12:15
          panie kolego sympatyczny. jak masz jakiś pomysł to coś sam zrób ale ciebie stać
          tylko na anonimowy post na forum. to to dopiero jest pomysł tylko nie wiem na
          co, a takich ja ty zakompleksionych onanistów są tysiące i nic z takich
          gryzmołów nie wynika. tutaj koleś robi akcję jaką sobie wymyślił ale przecież to
          jest Polska, Częstochowa więc trzeba dowalić chłopu żeby siedział cicho w domu.
          pozdrawiam
          • Gość: Kolega Juz Nie sym Re: O, kurka! Gipsowa :) IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.08.10, 13:02
            Onanisto Perle czy jak tam sie samozwanczo nazwales....tak jak pisalem ze to glupi pomysl to dopowiedz mi dlaczego uwazasz inaczej....co? predstaw mi prosze kilka arg które sa za tym gipsowym Zbukiem??no prosze wypowiedz sie...a sorry juz wiem...ty zaraz zlapiesz kure i nie tylko zrobisz z nia zdjece...nadasz jej imie to jeszcze przelecisz..!!!hahhahah
    • Gość: KOKO. Re: O, kurka! Gipsowa IP: *.rev.inds.pl 08.08.10, 08:28
      To zapewne efekt ostatnich upałów.
      Czy my naprawdę nie mamy innych problemów?
      Kurka psychiatryczna!
      • Gość: Seb Re: O, kurka! Gipsowa IP: *.182.6.161.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.08.10, 12:51
        Naprawdę KOKO musisz żyć samymi problemami? wyluzuj trochę i baw się chociaż
        chwilę. pozdrawiam
    • Gość: Remek Re: O, kurka! Gipsowa IP: 195.150.70.* 08.08.10, 12:57
      Dzieje się oj dzieje w naszym miescie.
      Jeszcze troche tej wyborczej propagandy a orła w koronie można będzie ze
      spokojem zamienić na kurę.
      • Gość: taa Re: O, kurka! Gipsowa IP: 195.88.28.* 08.08.10, 23:09
        taa, kurltura kwitnie w naszym mieście, ktoś miał styki na inne miasta w kraju,
        pojechał zagranicę i wykluła się KURA ... w sumie fajnie, bo mamy namiastkę tego
        co się dzieje w europie, wierzę, że to może zaowocować większą samodzielnością
        naszych artystów i jeszcze coś się wykluje fajnego...
    • Gość: Siatka na Motyla Re: O, kurka! Gipsowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.08.10, 23:43
      Te Owad Mieejski albo Panie Motyl Szymon... beznadzieja!!!!!pomysł na klase robotnicza ...badz pseudo kierownicka....hahahahahtrzymaj sie kury..Stary...
    • Gość: :) Re: O, kurka! Gipsowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.08.10, 23:47
      Panie Motyl zapraszam..na wreczycka...bedzie siatka na Motyle ;-)
    • Gość: lapacz owadow Re: O, kurka! Gipsowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.08.10, 13:04
      a Motyl bedzie?? przyniose siatke :)
    • ggm O, kurka! Gipsowa 14.08.10, 00:24
      częstochowianie pewnie woleliby orła :)
      a bawić to u nas się nie umieją, wolą toczyć pianę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka