Dodaj do ulubionych

OBUDZCIE SIE!!!

IP: *.nas3.is1.u-net.net 25.03.04, 03:18
cZESTOCHOWA W NOCY SPI . male prowincjonalne miasteczko !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Amkan Re: OBUDZCIE SIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 09:50
      chyba nie pracujesz! Bo o 3 w nocy to ja śpię , gdy chodzę do pracy.
      To , co napisałeś wskazuje,że sam jestes prowincjonalny. A Twoje nie spanie w
      nocy - może nie masz z kim lub za dużo wypiłeś.
      • Gość: sowa Re: OBUDZCIE SIE!!! IP: *.nas3.is1.u-net.net 26.03.04, 00:52
        mam taka sobie nocna prace . szef spi . wszyscy spia . praca lekka , latwa , i
        przyjemna (jak widac) . na towarzystwo nie narzekam -same sie pchaja !
        przepraszam wielce urazonego za moje prowincjonalne maniery , no coz niemal
        cwiercwieczne zamieszkiwanie pod klasztorem na kazym odciska swoje pietno :)
    • Gość: werty Re: OBUDZCIE SIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 18:03
      frajer jesteś z wiochy,jak ci za spokojnie to przywal barana o ściane
    • Gość: werty Re: OBUDZCIE SIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 18:04
      f`r`a`j`e`r jesteś z wiochy,jak ci za spokojnie to walni barana o ściane
      • Gość: tschenstochauer "yebac burakuff" IP: *.nas1.is7.u-net.net 28.03.04, 07:14
        "kto sie przezywa ten sie sam (tak) nazywa" cytat ,przedszkole na zamojskiego
        1983-85 . obrzeza ale wciaz czewa!
        z tym baranem to przegiales . znecanie sie nad zwierztami jest zagrozone kara
        bodajrze do 2 lat pozbawienia wolnosci lub grzywna , lub tak bys skumol idzie
        sie do ciupy na dwa rzniwa , lub idzie sie do ciupy na dwa siewy (brak zlociszy
        na grzywne).
        u nos w cyntrum (czewa 42-217) barany nie biegaja , ani luzno , ani w parach ,
        ani w wiekszych zorganizowanych badz nie grupach .
        w ogole trudno zauwazyc w centrum jakakolwiek gadzine , poza psami i kotami ,
        ale u nos w miescie ni _uja to gadzina jeno zwierze domowe , przyjaciel , albo
        nawet... niech wert siadzie sobie na klepisku kolo pieca wezmie gleboki wdech :
        czlonek rodziny , tak czlonek rodziny !
        ale co ty stary , q_wa , wiesz o zyciu w miescie!?
        jednak z jedna rzecza sie zgodze : za spokojnie mi , to fakt .
        przeczytaj poprzedni post jako sowa . tak na zakoncznie dowcip mi sie nasuwa :
        co sie stanie gdy do pekauesu "wertowo City" wrzuci sie granat (albo dwa:)....
        nistety nie bardzo pamietam , ogolnie dowcip nieco obcykany ale...
        zaloze sie ze na odpustach takich fajnych nieopowiadaja .
        w jakim stanie trzeba byc by sie nazwac wert werta werty czy cokolwiek , czy wy
        tam w tych stodolach naprawde niemacie wentylacji-klimy :)))))))))))))))))))))))
        czasami szeroko otwarte wrota dzialaja kul - swiezopowietrznie polecam !

JUZ NIEDLUGO SIEWY(albo juz byly?)
        • Gość: katecheta Re: "yebac burakuff" IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.04, 20:40
          Lepiej śpijcie jak macie pisać takie brednie. Sen to zdrowie z tym że nie dla
          psycholi.

Wiosna to dziwna pora roku. Z dnia na dzień jest cieplej a bałwanów jednak nie
          ubywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?
          • Gość: tschenstochauer katecheci do zamiatania ulic , marsz!!! IP: *.nas3.is1.u-net.net 29.03.04, 02:52
            spimy spimy obywatelu katecheto tylko w dzien a w nocy pracuje co widac :)
            lepiej w nocy placa
            a w ogole to sie nie bede znizal do twojego poziomu i niebede z toba dyskutowal

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka