Gość: NOCNY MAREK IP: *.nas3.is1.u-net.net 25.03.04, 03:18 cZESTOCHOWA W NOCY SPI . male prowincjonalne miasteczko !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amkan Re: OBUDZCIE SIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 09:50 chyba nie pracujesz! Bo o 3 w nocy to ja śpię , gdy chodzę do pracy. To , co napisałeś wskazuje,że sam jestes prowincjonalny. A Twoje nie spanie w nocy - może nie masz z kim lub za dużo wypiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: OBUDZCIE SIE!!! IP: *.nas3.is1.u-net.net 26.03.04, 00:52 mam taka sobie nocna prace . szef spi . wszyscy spia . praca lekka , latwa , i przyjemna (jak widac) . na towarzystwo nie narzekam -same sie pchaja ! przepraszam wielce urazonego za moje prowincjonalne maniery , no coz niemal cwiercwieczne zamieszkiwanie pod klasztorem na kazym odciska swoje pietno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: OBUDZCIE SIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 18:03 frajer jesteś z wiochy,jak ci za spokojnie to przywal barana o ściane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: OBUDZCIE SIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 18:04 f`r`a`j`e`r jesteś z wiochy,jak ci za spokojnie to walni barana o ściane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tschenstochauer "yebac burakuff" IP: *.nas1.is7.u-net.net 28.03.04, 07:14 "kto sie przezywa ten sie sam (tak) nazywa" cytat ,przedszkole na zamojskiego 1983-85 . obrzeza ale wciaz czewa! z tym baranem to przegiales . znecanie sie nad zwierztami jest zagrozone kara bodajrze do 2 lat pozbawienia wolnosci lub grzywna , lub tak bys skumol idzie sie do ciupy na dwa rzniwa , lub idzie sie do ciupy na dwa siewy (brak zlociszy na grzywne). u nos w cyntrum (czewa 42-217) barany nie biegaja , ani luzno , ani w parach , ani w wiekszych zorganizowanych badz nie grupach . w ogole trudno zauwazyc w centrum jakakolwiek gadzine , poza psami i kotami , ale u nos w miescie ni _uja to gadzina jeno zwierze domowe , przyjaciel , albo nawet... niech wert siadzie sobie na klepisku kolo pieca wezmie gleboki wdech : czlonek rodziny , tak czlonek rodziny ! ale co ty stary , q_wa , wiesz o zyciu w miescie!? jednak z jedna rzecza sie zgodze : za spokojnie mi , to fakt . przeczytaj poprzedni post jako sowa . tak na zakoncznie dowcip mi sie nasuwa : co sie stanie gdy do pekauesu "wertowo City" wrzuci sie granat (albo dwa:).... nistety nie bardzo pamietam , ogolnie dowcip nieco obcykany ale... zaloze sie ze na odpustach takich fajnych nieopowiadaja . w jakim stanie trzeba byc by sie nazwac wert werta werty czy cokolwiek , czy wy tam w tych stodolach naprawde niemacie wentylacji-klimy :))))))))))))))))))))))) czasami szeroko otwarte wrota dzialaja kul - swiezopowietrznie polecam ! JUZ NIEDLUGO SIEWY(albo juz byly?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katecheta Re: "yebac burakuff" IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.04, 20:40 Lepiej śpijcie jak macie pisać takie brednie. Sen to zdrowie z tym że nie dla psycholi. Wiosna to dziwna pora roku. Z dnia na dzień jest cieplej a bałwanów jednak nie ubywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tschenstochauer katecheci do zamiatania ulic , marsz!!! IP: *.nas3.is1.u-net.net 29.03.04, 02:52 spimy spimy obywatelu katecheto tylko w dzien a w nocy pracuje co widac :) lepiej w nocy placa a w ogole to sie nie bede znizal do twojego poziomu i niebede z toba dyskutowal Odpowiedz Link Zgłoś